Találatok a következő kifejezésre: 34 hetes Már (102 db)

34 hetesen már késő 4d-s uh-ra menni?

Legjobb válasz: Hát mi voltunk a 24. és 34. hétben is, én a 34. hetit sokkal jobban élveztem. :))) És azon már azt láttuk, ahogyan születésekor is kinézett, tökéletesen felismerhetõ az uh képen. :)

Hát mi voltunk a 24. és 34. hétben is, én a 34. hetit sokkal jobban élveztem. :) )) És azon már azt láttuk, ahogyan születésekor is kinézett, tökéletesen felismerhetõ az uh képen. :)
Nekem max. a 30. hétig ajánlották, mint babamozizás, mert utána már elég nagy és nem látszódik olyan jól. De ha eü oka van, akkor soha nem késõ elmenni. Meg olyat is olvastam már aki késõn volt csak úgy mozizni, mégis élvezetes volt.
Én most voltam a 26.héten és a 34. héten is megyek, nekem a szonográfus nõ ajánlotta, hogy érdemes akkor is elmenni mert nagyon szép a baba már azon a héten :) Szóval nem késõ, sõt! 26 hkm

34 hetesen már nem az igazi a sex. Nem érzem azt, mint régen. Mintha Gpontom eltűnt volna. Létezhet ez?

Legjobb válasz: Nekem sem olyan már egy jó ideje a behatolás, ezért mellõzzük is. Szerintem normális, ne aggódj miatta. Mi megoldjuk másképp, mert a vágy nem csökkent :) 36 hetes kismama

Nekem sem olyan már egy jó ideje a behatolás, ezért mellõzzük is. Szerintem normális, ne aggódj miatta. Mi megoldjuk másképp, mert a vágy nem csökkent :) 36 hetes kismama
megoldás:petting!!
Ez teljesen normális.A baba már elég nagy, mindent elnyomott. :) Majd szülés után vissza áll.
Persze. Egyébként épp most bizonyították be a tudósok, hogy a G pont nem is létezik, csak kitaláció, hülyítés.
Hát az utolsó válasszal vitatkoznék.Volt már G pont orgazmusom ejakulációval, szoval biztos nem kamu.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm megnyugtató válaszokat.Vágy persze, hogy van.Páromnál rendszeresen herpesz van a száján, így orál?
Àllandó herpesz a száján???Miért nem kezelitek?? Miért nem megy dokihoz vele?? Hát én orált biztosan nem vállalnék be.Még baba nélkül sem. 23 hós, 32hetes km.
A kérdező hozzászólása: nem ÁLLANDÓ, csak sûrûn kiújul.Tudod a herpesz olyan, hogy ha egyszer is volt, a vírusa a szervezetedbe marad és így újul ki...

34 hetesen már késõ 4d ultrahangra menni? Volt valaki a Cleopatra 4d uh-n Bp-en a Szondi utcában? Milyenek?

Azt mondja a védõnõ, hogy már túl nagy a baba ilyenkor, és már nem érdemes, viszont mi csak most tudtuk megoldani...fog látszódni rendesen ?

Legjobb válasz: Azt szokták javasolni, hogy a 28. hét környéken a legjobb menni. Egyszerre az egész babát már nem látjátok, de a pofikája még kivehetõ lesz :-)Gondolom úgy is az érdekel titeket is :-)

Azt szokták javasolni, hogy a 28. hét környéken a legjobb menni. Egyszerre az egész babát már nem látjátok, de a pofikája még kivehetõ lesz :-)Gondolom úgy is az érdekel titeket is :-)
A Cleopátrában voltam 25 hetesen. Már ekkor sem fért rá egyben a képernyõre, de lehetett látni. 34 hetesen is fogod látni, sõt akkor már olyan az arca, mint amikor megszületik (eléggé pufók már), viszont, ekkorra már fejjel lefeké fordul és könnyebben el tudja bújtatni az arcát. Nekem jó tapasztalataim vannak a Cleopátrában. Kedvesek, az elejétõl a végéig rögzítik a vizsgálatot szívhaggal, aláfestõ zenével. Ez kb 20 perc. A biometriai adatok is megjelennek a felvételen egy táblázatban, de írnak leletet is. Mident alaposan átnéztek, még a talpa hosszát is megmérték. A végén DVD-t és egy nyomtatott képet kaptunk a lelet mellé.
Már nem látszik egészben a baba, de kb. olyan arca van ekkorra már, mint amikor megszületik :) Mi is késõn mentünk már viszonylag - 30. héten - de én nagyon élveztem, meg az apja is. naná, hogy elsõ baba :) )

Felelőtlenség a röntgen 34 hetesen? Már egy hónapja fáj a fogam, arcüregem, fülem, a fogorvos kocogtatással talált egy lyukas fogat. Amit gyökérkezelt, de a fájás nem múlik.

Sötétben tapogatózunk, én meg nem bírok aludni a fül fájástól. A fogdoki meg nem akar ugye röntgent csinálni. Lehetne belőlemég baj? Vagy csak az első 3-6 hónapban?

Legjobb válasz: Erre egy orvos tudna igazán megbízható választ adni kérdezd meg a nõgyógyászod feltétlenül, én amit itt írnak arra nem adnék.Én azt hallottam, hogy a röntgent messzirõl kerülni kell terhesség alatt.Anyósom röntgenes és õ is azt mondta.

Erre egy orvos tudna igazán megbízható választ adni kérdezd meg a nõgyógyászod feltétlenül, én amit itt írnak arra nem adnék.Én azt hallottam, hogy a röntgent messzirõl kerülni kell terhesség alatt.Anyósom röntgenes és õ is azt mondta.
a gyökérkezelést befejezte? az is lehet, azért fáj, mert még menned kell, és nem múlik. én nagyon paráznék a röntgentõl, nem azt mondom, hogy ne csináltasd meg, de én szerintem elõbb húzatnám ki a fogam:)
Az 1-es tökéletesen írta, az egész terhesség alatt tilos a röntgen. Én a SOTE-re jártam fogászatra, még a beleegyezésemre sem vállalták. Az olyan maszek cégekrõl meg ne is beszéljünk, akik mégis megcsinálják... Nem csak az arcra sugároz a röntgen, s a köpeny nem véd teljesen. Fájdalomcsillapítót viszont szedhetsz, sajnos ezt a pár hetet már ki kell bírni.
12-es félted a babád és azért nem mész el fogorvoshoz? A fájdalom és a gyogyszer rosszabb a babának mint a kezelés. ha te szenvedsz õ is szenved ezt azért vedd figyelembe!
Azért fáj a füled is, mert van egy háromágú ideg, aminek az összekapcsolódási pontja a halántékodnál van. Trigeminus a neve. Egyik ág megy fel a homlokod irányába, másik a szemed magasságába, harmadik az állkapcsog felé. A fogfájást ezért érezheted a halántékodnál, fülednél, fejed búbján.
Én 29 hetes terhes vagyok mégsem merem bevállalni a fogorvost, marad a fájdalomcsillapító, féltem a picit!
De már törölte is a választ :) )
Na igen, ez azért elég ciki :) De mindegy, a kérdezõ úgyis le tudja szûrni ebbõl a lényeget. Nekem nem lenne pofám ehhez.
Kedves NaturaDENT-es PR-es! Ezt eléggé benézted :) Megjelent a neved is.. Ezek után furán hangzik, hogy "valahol ott van a.. környékén" :) ))
Szia! Biztosan van valami más módszer is rá. Egyébként biztosan a fogad az? Azt mondod a füled fáj, ami tényleg lehet rossz fogtól, de fülfájást elég sok minden okozhat. A röntgent kerüld el, várandósan ez tilos. A helyedben elmennék egy fül orr gégészhez.
Én voltam egy olyan maszek dokinál, aki nem kocogtatással kereste meg a fájó fogat, hanem szárazjéggel. Rányomta a fogamra és elég gyorsan meglett, hogy melyik az érzékeny és fájdalmas fog.
Ismerem az érzést :(. Nekem rettenetesen rossz fogaim vannak, és az elmúlt idõszakban 2 olyan fogam is volt, ahol ilyen-olyan okokból konstans fájdalmam volt, gyökérkezelt az orvos, és még úgy sem múlt el. Rettenetes kín volt, nem kívánom senkinek. Nekem végül mindkettõt kihúzták. Nagyon sajnálom persze a fogaimat, és állandó dilemma, hogy fogom pótoltatni õket (mert az egyik hiány elég látványos, és baromira zavar), de iszonyatosan megkönnyebbültem, mikor kihúzták õket. Valami embertelen fájdalom volt... Lehet ebben az esetben neked is "be kellene áldoznod" azt a fogat. Az biztos nem tesz jót a babának, ha állandóan fájdalomcsillapítókon élsz meg stresszben vagy. Jobbulást!
Én a páromat kísértem el maszek fogorvoshoz, (38 hetesen). Még a váróban is átültetett messzebb a rötgentõl, nehogy ártson nekem.Nem véletlen, h a fogorvosod nem vállalta...
A fogröntgen elég pici területen történik, minimális adaggal. Ezt egy normális fogorvosnak tudnia kell(ene) Kérdezd meg a nõdokidat is!!! De szerintem sokkal nagyobb bajt, fertõzést lehet összeszedni egy kezeletlen fog miatt, begyullad, érzésteleníteni, esetleg mûteni kell, antibiotikum kúra, szövõdmény...
12-es vok, nekem csak letört a fogam és érzékeny olykor persze fáj, de nincs pénzem maszek dokira a fogadott nõdoki mellett, aki meg szakrendelésen van fogdoki, vele nincsenek jó tapasztalataim...
Szia! Ez természetes, gondold el mennyi hely van odabent!
Szia! Én is ezzel küzdök, pedig még "csak" 31. hetes vagyok. Nálam sajna a gyomor körüli szorítás egész nap elõfordul, Biztos, hogy olyan nagy a baba, ahogy fészkelõdik, fordul ezzel okoz nekünk kellemetlen pillanatokat! Kitartást kívánok neked és boldog babavárást!
Egy 2 kilós baba van a hasadban, mitõl ne lenne normális:-) Ilyenkor már annyira fent van a baba, hogy nyomja a gyomrot, és a tüdõt. Egyél sokszor keveset, attól jobb lehet és pihenj. Nemsokára lejjebbszáll a baba, akkor majd megint könnyebben kapsz levegõt.-) Kitartás, már nincs olyan sok vissza.-))
Szia! Ez a terhességi reflux.Ha nem javul menj el orvoshoz és kérj savcsökkentõt, különben tönkremehet a gyomrod.

34 hetes kismamák nektek is kezd fájni a pici rugdosása/ficánkolása? Hogy vagytok? Bevásároltatok már mindent a kicsinek?

Legjobb válasz: Én 36 hetes vagyok ugyan, de 34 hetesen már nekem is fájt néha a mocorgása. Most is van, hogy akkorát rúg, hogy belekönnyezik a szemem is. Meg amikor kinyomja a lábát oldalt, és megfeszíti magát. Na az nagyon nem jó érzés. Olyankor gyorsan "meg kell csiklandozni" a talpát, és akkor abbahagyja. :) Amúgy én már mindent megvettem a babucinak. Már a 34. héten is megvolt minden. Tegnap átnéztem a kórházi csomagomat, kivettem 1-2 pólót, ami már tuti nem jön rám, tettem be helyette másikat.

Én 36 hetes vagyok ugyan, de 34 hetesen már nekem is fájt néha a mocorgása. Most is van, hogy akkorát rúg, hogy belekönnyezik a szemem is. Meg amikor kinyomja a lábát oldalt, és megfeszíti magát. Na az nagyon nem jó érzés. Olyankor gyorsan "meg kell csiklandozni" a talpát, és akkor abbahagyja. :) Amúgy én már mindent megvettem a babucinak. Már a 34. héten is megvolt minden. Tegnap átnéztem a kórházi csomagomat, kivettem 1-2 pólót, ami már tuti nem jön rám, tettem be helyette másikat.
Inkább csak meglepetésként érnek az erõs mozdulatai, de nem mondanám fájdalmasnak. (inkább kellemetlen) Én most kezdtem el szedni erõsebb magnéziumot, mert sokat keményedett a hasam a Magne B6 mellett is. Nagyjából minden megvan. Pelenkázólap, szoptatós melltartó hiányzik még, + nem visz rá a lélek, hogy Tena betétet vegyek magamnak. Mellszívó sincs - ha kell majd akkor veszünk. Te hogy állsz? Üdv: 33+4 hetes km
Néhány nap múlva kezdem a 34. hetet. 1-2 hete bizony tud fájdalmat okozni. Néhány héttel ezelõtt azért, mert kis vasgyúró rúgásai elég erõteljesek voltak, mostanában pedig a nyújtózkodás is szabályosan fájdalmas. Már nem mondanám ficánkolásnak, bár tud ide-oda egyik oldaláról a másikra fordulni elég "pajkosan". A babakocsit majd akkor vesszük meg, ha jön a jó idõ. Addig megvan az autós babahordozó. Egyébként minden megvan már, csupán az nem, amit mondjuk orvos ír fel (lázcsill. kúp, spec. hintõpor stb.). Még egy! A légzésfigyelõ folyamatban van.
A kérdező hozzászólása: Igazából megvan mindenünk úgy érzem.Pénteken veszem meg a babakocsit. Jövõ héten nekikezdek a mosásnak + vasalásnak.Ti hogy álltok ezzel?

Nem korai 34 hetesen kimosni már a babarucikat?

Legjobb válasz: Szia! Én is 34 hetes vagyok de már kimostam és szépen beraktam a szekrénybe.Nem hinném hogy akkora baja lenne:)! Már közeleg az idõ nagyon!! :)

Szia! Én is 34 hetes vagyok de már kimostam és szépen beraktam a szekrénybe.Nem hinném hogy akkora baja lenne:) ! Már közeleg az idõ nagyon!! :)
Nem:) Legfeljebb a szülés elõtt átmosod mégegyszer. Én nagyon élveztem a kisruhákkal való tevékenységet és elõre megtanultam hogyan vasaljam ki azokat az apró ruhácskákat. 14 hetes kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Akkor neki állok! MOST!!! :) Kitartást, még erre a pár hétre Neded is, és könnyû szülést kívánok! :)
Jó mosást, vasalást, nem korai!
Szia! 33 hetes vagyok és pont ma kezdetem el kimosni a picurka ruháit! Én is úgy gondolom, hogy nagyon közeleg az idõ és jobb ha már ez is készen van. Boldog babavárást! :)
Szia!Ahogy olvasom minden 33-34 hetes kismamira ma jött rá a mosási vasalási láz:) ))Akkor jó én is csatlakozom, már megy a gép a babó ruháival:) Boldog babavárást mindenkinek 34 hetes km

Ki szult mar 34 hetesen? Milyen sulyu volt a pici es igenyelt e intenziv orvosi ellatast?

Legjobb válasz: Szia! Én 34 hetesen szültem,2470gr-os kislányt ,a lepény idõ elõtti elöregedése okozta. Tud önállóan lélegezni, mert a szülés beindulásakor kapott tüdõérlelõ inekciót.Inkubátorban volt 3 napig, azután már nem igényelt semmilyen különleges ellátást,csak pici volt:))Tíz naposan már haza is jöhettünk, most 5 hónapos, 7.50 kg ,és egyáltalán nem látszik semmiben, hogy koraszülött volt.

Szia! Én 34 hetesen szültem, 2470gr-os kislányt , a lepény idõ elõtti elöregedése okozta. Tud önállóan lélegezni, mert a szülés beindulásakor kapott tüdõérlelõ inekciót.Inkubátorban volt 3 napig, azután már nem igényelt semmilyen különleges ellátást, csak pici volt:) )Tíz naposan már haza is jöhettünk, most 5 hónapos, 7.50 kg , és egyáltalán nem látszik semmiben, hogy koraszülött volt.
Szia! Keresztfiam 34. héten született császárral, toxémia miatt. Elõtte kaptak tüdõérlelõt, mikor már valószínû volt, hogy elõbb kell jönnie. 1800 gramm volt, és 44 cm, de önállóan lélegzett és egy percet sem volt inkubátorban. 9-10-es volt az apgarja. Nekem 36-ra jött, szintén minden oké. 2750g 54 cm.
elsõ vagyok: 47 cm volt, a 32 hetes ultrahangon 1850 gr-ga becsülték.A nagylányom 40 hétre született 3 kg-al anno, õ volt a legkissebb az oszályon, akkor is és most is azt mondom, hogy majd megnõnek idekint.
Szia! Nekem 2220g és 44cm született a fiam. Elfolyt a magzatvíz minden elõjel nélkül. Hat napig volt inkubátorban. Két hét után mehettünk haza. Ma már négy éves nagy fiú.
A kérdező hozzászólása: tud mar ilyen korban a pici onalloan lelegezni?
tegnap voltam uh-n és és ott mondta a doki h most kb ugy 2200-2300 g lehet a kisfiam.én is mindig attol rettegek h elöbb jön mert 1100 es a méhszájam, de csak benn marad még mindkettönknek. üdv és boldog nyugodt pocakosodást, és könnyü szülést. egy 32 hetes km
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszt.pontosan 34 hetre szultel?elozo uh alapjan becsult sulya mennyi volt?a mienk 25 hetesen 760 g, pont 30 hetesen pedig 1400g. holnap kezdem a 33.hetet, kivancsi volnek most vajon mennyi lehet.remelem mar meg van 2000g.
A kérdező hozzászólása: tokeletes suly, meret, nekem nagyon is megfelelne, es ahogyan gondolkozol, azzal is 1et ertek, nojjon meg a vilagon, nekem csak az a fontos hogy a tudeje o.k legyen, a sulya miatt nem aggodom, eleg ha meghaladja a 2000g.Alig 150cm vagyok es biyony megterhelo 20 kg sulyt cipelnem, amugyis hatgerinc problemas voltam
A kérdező hozzászólása: szia. koszonom a gyors valaszt.es hany cm volt a babad?szerintem egeszen jo sullyal szuletett. nekunk 3O hetesen 1400 gramm volt, most jarok a 33.hetben.szerinted atlagban ilyen korban mar meghaladjak a babak a 2000 grammot?en nem szeretnek nagy babat, boven eleg volna 2500-2800 g, mivel picike vagyok, es mar kozel 20 kg hiztam
A kérdező hozzászólása: koszonom. akkor gondolom az en kislanyom is mar meghaladta a 2000 g, tegnap toltottem a 33.hetet.
34 hetesen elég nagy a valószínûsége hogy jósló :)
sztem is az nekem is van néha...36hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Akkor ez normális és nem kell megijedni?

Kb a 31 héttől vizesedek, most vagyunk a 34 hetesek és most már egyre erőteljesebb a vizesedés. Lehet inni csalánteát? Hatásos a hethesség alatt? Mennyit lehet egy nap inni belölle?

Legjobb válasz: Kb. a 33-34. héttõl vizesedtem erõteljesen, napi egy liter csalánteát ittam meg és tartottam a sómentes diétát, lényegileg csak zöldség és gyümölcs, fehérjeként néhány tojás, natúr joghurt, párizsi. A lényeg hogy a folyadékfogyasztást ne korlátozd, a két liter legyen meg minden nap. Én toxémiás voltam a végén és megindították a szülést a 38. héten, de akkor már nem is volt szinte vizeletem és napi egy kg-mal nõtt a súlyom. Papucsban vittek kórházba, mert már a férjem 44-es cipõje sem volt jó rám.

Kb. a 33-34. héttõl vizesedtem erõteljesen, napi egy liter csalánteát ittam meg és tartottam a sómentes diétát, lényegileg csak zöldség és gyümölcs, fehérjeként néhány tojás, natúr joghurt, párizsi. A lényeg hogy a folyadékfogyasztást ne korlátozd, a két liter legyen meg minden nap. Én toxémiás voltam a végén és megindították a szülést a 38. héten, de akkor már nem is volt szinte vizeletem és napi egy kg-mal nõtt a súlyom. Papucsban vittek kórházba, mert már a férjem 44-es cipõje sem volt jó rám.
Szia!Én 28 hetes vagyok, és már vizesedek.A védõnõm tanácsára kipróbáltam a zöld teát, és nekem egész jól bevált.Próbáld ki hátha segít valamennyit.Még az is jó ha egy kicsit felpócolod a lábad.remélem tudtam segíteni.Jó babavárást.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!