Találatok a következő kifejezésre: 34 hetes és sokat (12 db)

A nyákdugó eltávozása milyen idősen jön el? Én 34 hetes és 5 napos vagyok. Ma olyan sárgás barnás nyákos valami távozott, elég sok. Lehet már ilyen idősen ilyen? Tulajdonképen kinek mikor ment el és mennyivel a szülés előtt megy el?

Én nagyon megijedtem. Meg el?tte is volt már olyan er?s fehér folyásom és ez majdnem mindennapos dolog nálam.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem csak sima folyás volt,nekem elég egyérteelmû volt mert olyan volt látszatra mint egy zselés szalon cukor már bocsi,de ahhoz tudom hasonlítani,csak nem annyira szilárd,de semmiképpen nem folyt szét.Nekem 3 nappal a túl hordás után,hajnali 2kor,éreztem mensis görcsöket,de nem tudtam hogy azok már fájások,mert nem fájt nagyon,csak mikor a dokival beszéltem,és mondta hogy mérjem az idõt,na akkor tudatosult bennem hogy 2 perces fájások,reggel 8kor mentem be a korházba,majd fél 2kor meg lett a lányom.azt hittem a fájások olyanok mint a filmekben! Üvöltés,tapétatépés,stb :) Na hát pont nem volt ilyen,azért sem hittem hogy ebbõl szülés lesz! :) Kitartást,és könnyû szülést!! Én a 2.-al vagyok 14 hetes pocis! :)

Szia! Szerintem csak sima folyás volt, nekem elég egyérteelmû volt mert olyan volt látszatra mint egy zselés szalon cukor már bocsi, de ahhoz tudom hasonlítani, csak nem annyira szilárd, de semmiképpen nem folyt szét.Nekem 3 nappal a túl hordás után, hajnali 2kor, éreztem mensis görcsöket, de nem tudtam hogy azok már fájások, mert nem fájt nagyon, csak mikor a dokival beszéltem, és mondta hogy mérjem az idõt, na akkor tudatosult bennem hogy 2 perces fájások, reggel 8kor mentem be a korházba, majd fél 2kor meg lett a lányom.azt hittem a fájások olyanok mint a filmekben! Üvöltés, tapétatépés, stb :) Na hát pont nem volt ilyen, azért sem hittem hogy ebbõl szülés lesz! :) Kitartást, és könnyû szülést!! Én a 2.-al vagyok 14 hetes pocis! :)
Nekem szülés elõtt kb. fél nappal ment el.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. valószínû túl reagálom a dolgokat csak az elsõ babám várom. Nagyon aggódó típus vagyok.Végül is még van idõm csak annyi mindent hallani. Amúgy meg köszönöm a válaszokat. Szép napot kívánok nektek.

34 hetes vagyok. Már egy hete érzem, hogy nőtt a hasam megint, de közben nagyon kemény. Nem érzek fájdalmakat és sokat pihenek. Mindenki azt mondja, hogy nagyon lent van már a pocim és minden órásnak nézek ki. Ez lehet, hogy már a szülés előjele?

Legjobb válasz: Regen azt mondtak,de En meg nem tapasztaltam magamon,h akinek nagyon lemegy a pocija annak nagyon kozel van a szules. Nagyon boldog babavarast,es nagyon konnyu es gyonyoru szulest kivanok neked 18 hetes kismama

Regen azt mondtak, de En meg nem tapasztaltam magamon, h akinek nagyon lemegy a pocija annak nagyon kozel van a szules. Nagyon boldog babavarast, es nagyon konnyu es gyonyoru szulest kivanok neked 18 hetes kismama
Nekem is mindig ezt mondták, valójában sosem volt "fenn" a hasam, egyébként imádtam a jósolgató, mindenttudor emberkéket, leglább elszórakoztak valamivel, nem kell adni semmit sem ezekre sztem... Egy családtag pl megnézett hátulról, és közölte, lányom lesz. Mondtam, tudom, UH-n már látszott :D

34 hetesek nektek is sokat mozog a babátok? És mennyire durván? Nekem néha annyira erősen hogy fáj, olyan mintha kiszakadna a hasfalam, és szinte megállás nélkül mozog. Persze minden mozgását imádom!

Na és a készül?déssel hogy álltok? Én elkezdtem kimosni a baba dolgait, de még a vasalással várok. Az ágyat most fogjuk összerakni. A kórházi csomagomba ami a szekrényben van, már csak a Tena betét és hálós bugyi kell. De táskába nem teszem még bele, azt még korainak tartom, de azért összerakom egy helyre.

Legjobb válasz: 33 hetes vagyok, de remélem így is érdekel :) Nekem is nagyon erõsen rúg, vagy a hólyagomon bokszol vagy a gyomorszájam felé rúg. Meg mikor helyezkedik kicsit kellemetlen. De jajj én annyira imádom. pont a napokban gondoltam bele, hogy mindjárt vége ennek a gyönyörû idõszaknak. Bár hiszem, hogy az utána levõ még szebb lesz :) Pont most van bent egy adag babaruci a gépben, ma kezdtem el kimosni õket. A kórházi csomagom még nincs kész, jövõ héten megyek beszerezni a még szükséges dolgokat. Kisfiad lesz vagy kislányod? Nem görcsöl éjszaka a lábad? Alvással hogy álssz? Nekem mostanában az is elég kényelmetlen.

33 hetes vagyok, de remélem így is érdekel :) Nekem is nagyon erõsen rúg, vagy a hólyagomon bokszol vagy a gyomorszájam felé rúg. Meg mikor helyezkedik kicsit kellemetlen. De jajj én annyira imádom. pont a napokban gondoltam bele, hogy mindjárt vége ennek a gyönyörû idõszaknak. Bár hiszem, hogy az utána levõ még szebb lesz :) Pont most van bent egy adag babaruci a gépben, ma kezdtem el kimosni õket. A kórházi csomagom még nincs kész, jövõ héten megyek beszerezni a még szükséges dolgokat. Kisfiad lesz vagy kislányod? Nem görcsöl éjszaka a lábad? Alvással hogy álssz? Nekem mostanában az is elég kényelmetlen.
Szia! Rengeteget mozog a Manóka, de eddig igazi brutál rúgása csak 2-3 volt. Viszont egyre többet csuklik a Drága, naponta 3-4-szer minimum, az olyan édes. Mi még nem állunk túl jól a készülõdéssel, mert bíztunk benne, hogy a szülésig már az új lakásba költözünk, de erre sajnos egyre kevesebb a remény. Most kezdem csinálni neki itt a helyet, bár már így is túlzsúfolt ez a lakás. Az ágyat most hétvégén akarjuk megvenni a hozzávalókkal együtt, meg egy pelenkázó komódot. Ha azok meglesznek, akkor kezdem kimosni és kivasalni a ruhácskáit, abból viszont rengeteg van, mert nem bírom megállni soha, hogy ne vegyek valami kis apróságot. A kórházi csomagom még sehogy sem áll és a legnagyobb gondom a szoptatós melltartó beszerzésével lesz, mert alapból nagyok a méreteim (85E-F), nemtom mekkorát vegyek, ha még beindul a tejcsi. A többi cuccomat a héten akarom beszerezni, meg a DM-es dolgokat is. Mikorra vagy kiírva és hol fogsz szülni? Én okt. 3-ra és Bp-n a Szent Imrében. Már nagyon várjuk, egyre rosszabbul viselem, annak ellenére, hogy egy kis cukron kívül semmi problémám nem volt. Csak már nagyon látni szeretnénk a Kislányunkat. További jó babavárást és készülõdést! 34+4 km
Elsõ vagyok. Jaja, az éjszakai pisihadjárat nekem is nehezemre esik, de mindig arra gondolok, hogy legalább edzem magam az éjszakai felkelésekre :) Az én kisfiam is csak mostanában fordult be fejvégûbe. Miskolcon a Semmelweisben fogok szülni. A párom még mindig nem döntötte el, hogy bent akar-e lenni, de igazából én sem tudom, hogy jó lenne-e. Majd, ahogy alakul. A szülésen persze nagyon sokat agyaltam már, de már az elején eldöntöttem, hogy nem fogom magam paráztatni. Már rendesen várom, mert kíváncsi vagyok milyen lesz, még akkor is, ha iszonyat fájdalmas lesz. Na és a "végeredmény" érdekel persze a legjobban :D Te hol fogsz szülni? Bent lesz a párod? Hogy fogják hívni a picurkát ?
Én is okt. 3ra vagyok kiírva. Szegeden fogok szülni. Fejjel van lefelé a baba kezdettõl fogva. Orvosom van, szülésznõm nincs. Nekem sokat csuklik a drága, meg kinyomja a kis fenekét, vagy térdét vagy nem tudom miét a bordáimnál. Éjszaka egyszer vagy egyszer sem megyek a wc-re és jó az alvókám viszonylag. Õ kb 2 óra körül van fenn éjszaka, ezt úgy megfigyeltem, amikor épp akkor mentem ki a wc-re. Zsibbadás kézben, lábban nálam is van, és nehézkes a testhelyzet változtatás is, még a hasam is megfájdul tõle. Sokat keményedek kb. a 20. hét óta. Babacuccok megvannak, kimosva, kivasalva, az ágy még nincs összerakva, meg a kórházi cuccom se, de ezt a napokban tervezem. Nálunk a neme meglepi lesz, mert kezdettõl fogva úgy fekszik, hogy képtelenség megállapítani, bár én fiút érzek, így is készültünk. :-) Amúgy mindegy, csak rendben legyen! :-) 34+3 km
Okt. 1-re vagyok kiírva, Nyíregyházán fogok szülni. Én már majd mindennel kész vagyok, de muszáj voltam megcsinálni. 30hetesen befektettek a kórházba, mert állítólag soványka volt a baba. Szerintem semmi baja nem volt, mert azóta is szépen fejlõdik, normál ütemben. Minden eredményem rendeben volt eddig is. Mindegy. A lényeg, hogy 15 napig egyáltalán nem jöhettem haza, aztán meg csak délutánokra. Így beparáztam, hogy semmivel nem leszek kész, s délutánonként apránként kimostam mindent, átvasaltam, lesterilizáltam. Bár a mellszívót, cumikat, cumisüvegeket még nem, azzal ráérek. Szóval nem lehet kiszámítani, hogy mikortól nem leszünk otthon. Engem majd egy hónap után engedtek haza...De ezért is könyörögnöm kellett. A rúgásokról: nekem rákezd délután 5-7 között és 11-ig meg sem áll. Nem értem, hogy bírja energiával. Én elfáradok benne, az tuti. Sokszor már tényleg kellemetlen, de akkor is élvezem, mert az csak azt jelenti, hogy jól van:-) Amúgy kisfiú lesz, s Apa nem lesz bent, csak a folyosón. Én erõltetni nem akarom, majd dönt. De attól félek, hogy tehetetlenségében ideges lenne és ez rám is kihatna. Tudom milyen, amikor nem tud nekem segíteni... Ja, s igen, 30. héttõl az én babám is majd minden nap csuklik, de ez megint csak jót jelent:hogy érett a tüdeje. Bár valószínûleg kis mohó lesz babaként is, és lehet, hogy sokszor fog bukni. Legalábbis tapasztaltak ezt mondják.
A kérdező hozzászólása: Közben lett még egy válasz:) :) Én okt. 5-re vagyok kiírva, és a SOTE II-n fogok szülni. Fogadott dokim van, de szülésznõ nincs, bár ha még faros akkor nem is fog kelleni. Már a császárra is felkészültem lelkileg, és már úgy vagyok vele, nekem mindegy hogy hogyan jön ki, csak minden rendben legyen és végre megpuszilgathassam! :D
A kérdező hozzászólása: A párom szeretne bent lenni a szülésnél, de ha császár akkor ugye nem lehet bent. Na igen nekem is csuklik a babám elég sokszor mostanában. Izgi lehet hogy nem tudjátok még a nemét. Majd ha nem felejted el megírod hogy mi lett?
Sziasztok! Én ma léptem a 35.hétbe, szeptember 30-ra írtak ki, a Szent Istvánban fogok szülni, apás szülést tervezünk. Minden rendben van, kisfiúnk lesz, Roland lesz a neve. 60kg-mal kezdtem, most vagyok 72kg, a vérnyomásom 120/80 állandóan, a cukromat már háromszor nézték, az is tökéletes, tényleg semmi panaszom nincsen.:) A babának majdnem mindene megvan, még a törölközõ hiányzik.A ruhákat már 24 hetesen kimostam, kivasaltam. A legbüszkébb arra vagyok, hogy vaterán sikerült kifognom egy alig használt babakocsit 6500ft-ért, mivel újra nincsen pénzünk.:( A kiságyat vasárnap rakta össze a férjem, én meg tegnap bele az ágynemût, persze nem az eredeti huzatával, csak, hogy ne legyen olyan üres az ágy, annyira tetszik. A kórházi csomagomat tegnap raktam össze, a meglevõ részeit, de még hálóinget meg köntöst nem vettem, ezeken kívül minden össze van rakva. Még a baba cuccai hiányoznak, csak nem tudom, miket tegyek neki. Jövõ héten lesz az elsõ CTG, azt már nagyon várom, elötte egy vérvétel, ezt nem annyira, de ha muszáj.:) A babám egész nap mocorog, fõleg, ha ülök. Na, akkor van bordatámogatás meg minden. 32.hetin fejvégû volt, de még nem volt ékelõdve, aznap vissza is fordult keresztbe. Sokat forgolódik naponta, tegnap a férjem is látta, amint egy hírtelen mozdulattal csücsülésre váltott és "kidugta" a kis fejecskéjét, mintha mondaná, hogy simizzük meg. Amúgy olyan igazi fájdalmas mozdulata nem volt eddig. De most megint keresztbe van. Majd megtalálja a helyét. Aludni tudok a babámtól, soha nem keltett fel, pisilni sem kell sûrün, csak annyi a gondom, lehetek bármilyen fáradt, 2-2.5 óránál többet nem bírok aludni, és mellette egész nap itthon is fenn vagyok, hogy na majd este lesz alvás, és nem megy már 2 hete.:( Nem érzem magam fáradtnak. Még annyi, hogy nincs fogadott dokim, sem szülésznõm, ügyeletesre bízom magam. Bocs a litániáért, de jó volt megosztani nekem is az örömöm veletek.:) ) Boldog babavárást és babázást!!:)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Én tegnap voltam dokinál, hát még mindig faros a kis Törpilla, és úgy látszik nagyon jól érzi magát, mert állandóan mozog :) húha, 6500Ft a babakocsiért, és méghozzá nagyon jó állapotban van, szinte új! Szerencsétek volt! :) Barátnõm is a Szt. Istvánban szült kb fél éve. :) Hát lassacskán a vége felé közeledünk. Egyre izgalmasabb :) :) :)

34 hetes vagyok, és sokat csuklik a babám. Nagy baj?

És nagyon sokáig nem hagyja abba,ett?l nem lehet baja?

Legjobb válasz: Szia! Nem baj! Semmi baja nem lesz a babának. Az enyém is sokat csuklott, sokszor este félóráig is ugrált a hasam! Viszont az már kevésbé jó, hogy születése után is sokat csuklik. A gyerekorvos szerint ez sem baj! csak vigyázni kell, hogy nehogy bukjon ha leteszed. További szép babavárást

Szia! Nem baj! Semmi baja nem lesz a babának. Az enyém is sokat csuklott, sokszor este félóráig is ugrált a hasam! Viszont az már kevésbé jó, hogy születése után is sokat csuklik. A gyerekorvos szerint ez sem baj! csak vigyázni kell, hogy nehogy bukjon ha leteszed. További szép babavárást
Majd idekint is fog.Az én babám is sokat csuklott odabent, most meg képes fél óráig megállás nélkül csuklani.A szakemberek azt mondják ez csak minket zavar, és nem kell vele semmit csinálni.Rekeszizomgyengeség miatt van. A méhen belüli csuklás okát még nem sikerült megfejteniük.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat.
Szia nekem is naponta 4-5 alkalommal csuklik a babám.Elõsször nagyon megilyedtem de azt mondták hogy ez normális.Ne aggódj nem lessz semmi baja.üdv 39 hetes kismama
Szia! Nem kell emiatt aggódnod! Az ösztönei már rég beindultak és csak a magzatvízbõl nyeldes!Nyugalom!

Ez már elöjel lehet ha már sokan mondják nekem hogy "torzul" az arcom? és most elkezdett vizesedni a bokám is 34 hetes terhes

Legjobb válasz: Nekem kerek egy hete mondták,hogy torzul az arcom.Azt hittem hülyeség,de sokan mondják,hogy elõtte kicsit dagadhat az arc...hát nem tudom,tegnapra voltam kiírva,de szülésnek még a leghalványabb jelét sem érzem.

Nekem kerek egy hete mondták, hogy torzul az arcom.Azt hittem hülyeség, de sokan mondják, hogy elõtte kicsit dagadhat az arc...hát nem tudom, tegnapra voltam kiírva, de szülésnek még a leghalványabb jelét sem érzem.
Jaa, hogy a szülés elõjele! Bocsánat, nem volt egyértelmû számomra. Anyukám egyik kolleganõjével találkoztam 1 héttel a szülés elõtt. Teljesen elvolt torzulva az arca, borzasztóan nézett ki :( de gondolom ez vele jár!
Nekem is emlitették, hogy változott az arcom és most a bokáim is meg az ujjaim is el kezdtek dagadni. 35 hetes vagyok.
szia! elõjel lehet, terhes vagy ! :) még a szülésé nem hiszem, legalábbis reméljük... de kitartás! már nem sok idõ! gratulálok! :D 36 hetes km
Minek az elõjele? Mire érted?
A kérdező hozzászólása: Amúgy koraszülésnek mik az elõjelei?
én is így vagyok 3 hete tart, most vagyok a 37.ben. doki megnézett, semmi jele szülésnek. koraszülés jele lehet a nyíló méhszáj, görcsök, vérzés, magzatvíz szivárgás.
A kérdező hozzászólása: Na akkor jól van, nekem semmi ilyesmi. Holnap megyek dokihoz, remélem a méhszáj is rendben lesz.
Én összesen híztam 22 kg.21 hónapja szültem még 6 kg rajtam maradt. Nem eszek máshogy nem sportolok(sajnos) Majd lemegy az magától:D
Szerintem a lényeg hogy a párod kíván :) )) más nem számít úgy sem...szerintem majd szülés után le fog menni...azért már sokat nem lenne jó hízni a baba és a Te egészséged miatt sem! Ahhoz meg h mennyire sok vagy sem képet kellene linkelned mert rám 12 kg jött fel és szülés után semmi nem maradt...pedig csak 3 kg volt a lányom ! Sok Boldogságot!
Én 30 kilót híztam :( persze ez az én hibám! 14 hónapja szültem, de még nem ment le mind!
Szerintem az is számít, hogy mennyirõl indultál. Egy ismerõsöm 48 kg-val indult, aztán 75 kg-val ment szülni. Kimondottan jól nézett ki, de tényleg!!! Az sem mindegy, hogy hová híztad. És különben is, ha a párod így (is) kíván, hát örülj neki nagyon!!! Én 15 kg-t híztam a terhesség alatt, és 20 kg-t fogytam, mire a baba 7 hónapos lett. És nem fogyóztam, ettem (nem is keveset), mint elõtte. Ha lesz elég tejed, akkor szoptatással neked is le fog menni!
25kg-ot híztam-mondjuk nagyon vékony voltam a terhesség elõtt. 4hónapja szültem, már csak 4kg van rajtam, de már ugyanúgy 34-es ruhákat hordok, mint régen. A Párom folyton azzal jön, ha elkezdek keseregni a maradék 4kg-on, hogy õ annyira élvezte, amikor volt rajtam mit fogni. Simán lehet edzeni úgy is, hogy szoptatsz, én is azt csinálom, és ugyanúgy van tejem.
Végre olyanok írnak akik nem játsszák meg magukat!Bocs csak engem bosszant, hogy sokan leoltják azokat akik le merik írni, hogy 6kg-nál merészeltek többet hízni! Nyugi le fog menni gyorsabban is mint gondolnád!89kg voltam mikor szültem (április)58kg (augusztus).Most is szedtem fel pár kilót, sajnos már terhesség elõtt is jött fel, pedig nagyon figyelek, kívánós pedig egy picit sem vagyok.nekem is az a fontos hogy a párom imád így is!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a kedves válaszokat :) 52-rõl indultam, most vagyok 74-75...
Az orvos megmondja.
A kérdező hozzászólása: Kedden kell orvoshoz mennem, azt hittem addig megtudok itt is valamit!:(
magnézium hiány....egyértelmûen
A kérdező hozzászólása: Köszi ez a válasz már több mint ez elõzõ!
Nyomhat valami ideget a mehed.A szobatarsamnak volt ilyen de neki szinte allandoan zsibbadt.
Kedves kérdezõ!Velem is ugyanígy volt én a 32-ik héttõl voltam ilyen állapotban és egészen a 40-ik hétig tartott.Volt hogy egésznap csak aludtam és kevés munkától is nagyon el fáradtam.A kezeim folyamatosan zsibbadtak és volt hogy éjszaka is fel kellett kelnem megmozgatni magam, Magne B6-ot kezdtem el szedni és valamelyest javult a zsibbadás.Kislányom születése után minden elmúlt.Nekem még ajánlotta az orvosom az Elevitet, én szedtem pár hónapig.
Nyugi ez ilyenkor normális. Én is igy vagyok. Szintén most leszek 34 hetes. Nekem is fájnak a lábaim, derekam (éjjel), zsibbadás dettó, és visszatért az álmosság és fáradtság korszak. Ne izgulj! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat!:) Mindenkinek jó babavárást!

34 hetes kismama vagyok. Hetfö ota iszom a terhessegi teat, es elkeztem a gat masszazst is.2 napja mehösszehuzodäsokat erzek, az ejjel voltak olyan görcseim mintha megjönne a menstruaciom! Ez normalis?

mivel mär a 34 hetben vagyunk,lehet hogy csak a testem keszül fel a szülesre ,es azert vannak ezek?!A görcseim csak rövid ideig tartottak,szoval nem volt annyira brutälis!

Legjobb válasz: 36hetes kortol ajánlottak a teák és a torna.Szerintem pihentesd egy kicsit.Valószinüleg joslo fájásaid vannak,de megnézetném magam orvossal.Nem akarlak ilyeszgetni,a barátnõmnek igy kezdõdött,33hetesen megszült.

36hetes kortol ajánlottak a teák és a torna.Szerintem pihentesd egy kicsit.Valószinüleg joslo fájásaid vannak, de megnézetném magam orvossal.Nem akarlak ilyeszgetni, a barátnõmnek igy kezdõdött, 33hetesen megszült.
Ilyen elõfordult nálam is.Josló fájások.Elég sokat volt nekem is ez normális.Sajna ellene nem lehet tenni.Nekem mondjuk 36 héten fordult elõ elõször amikor még a kórházba is bementem anyira fájt de azt mondták csak josló.39 héten szültem meg a kisfiamat:) 1 hetes manó anyukája

34+4 hetes kismama vagyok. Naponta szokott folyni a tejem, a pici sokat mozog és van hogy kellemetlen érzés. A méhszájan 2100-as. Azt mondják hogy lent van a hasam. Lehet ezekből a jelekből előbb baba?

Legjobb válasz: Újra az elsõ vagyok. Még annyi, hogy az, hogy valakinek mennyire van lent a hasa, az alkati kérdés is. Sok kismamát ezzel "hülyítenek", hogy már lent van a hasa, biztos szülni fog, mégsem szül még hetekig. Sok kismamának meg fent van a hasa, mégis szül... Nekem is azt mondták mindig, hogy hamarabb fogok szülni, aztán alig lehetett kirobbantani õket... Ettõl függetlenül lehet, hogy te hamarabb fogsz szülni, de ez teljesen kiszámíthatatlan. A tejcsi csorgás pedig ilyenkor már normális. Kellemes babvárást és könnyû szülést!

Újra az elsõ vagyok. Még annyi, hogy az, hogy valakinek mennyire van lent a hasa, az alkati kérdés is. Sok kismamát ezzel "hülyítenek", hogy már lent van a hasa, biztos szülni fog, mégsem szül még hetekig. Sok kismamának meg fent van a hasa, mégis szül... Nekem is azt mondták mindig, hogy hamarabb fogok szülni, aztán alig lehetett kirobbantani õket... Ettõl függetlenül lehet, hogy te hamarabb fogsz szülni, de ez teljesen kiszámíthatatlan. A tejcsi csorgás pedig ilyenkor már normális. Kellemes babvárást és könnyû szülést!
Ezek közül egy jel sem jelenti mindenképpen azt, hogy hamarabb lesz baba! Nekem az elsõ, második babámnál is jó pár héttel a szülés elõtt ilyen volt a méhszájam, mégis idõben jöttek, a harmadikkal pedig már a 26. héten 2100-as értékem volt, onnantól folyamatosan nyílt, mégis indított szülés volt 39 hetesen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!