Találatok a következő kifejezésre: 34 hetes és a méhszájam C:2000 (1 db)

34 hetes vagyok és a méhszájam C:2000 Az lehet, hogy korábban fog jönni a baba?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy ez a szám a normális, ha csökken, akkor jön a baba! :D Ne izgulj, ha kétséged van, kérdezt meg a dokit!

Én úgy tudom, hogy ez a szám a normális, ha csökken, akkor jön a baba! :D Ne izgulj, ha kétséged van, kérdezt meg a dokit!
Szia! Nekem 26 hetes terhességem óta ennyi és még mindig egyben vagyok.Holnap töltöm a 38.hetet, és még semmi jelét nem mutatja a kisfiam hogy ki akarna bújni!
Nekem is 2000, már a 26. hét óta. ettõl még nem jön a baba, türelem:-) Ez még zárt méhszáj!
Szia! Ez a szám azt jelenti, hogy 3 cm helyett 2cm-es a méhnyakad, tehát egy kicsit megrövidült, amit általában az okoz, hogy nõ a baba, és a teher, ami ránehezedik. A kettes után a nullák azt jelentik, hogy teljesen zárt mindhárom méhszáj.
Nekem is ennyi, ez azt jelenti, hogy zárt a méhszáj, a nyakcsatorna meg van rövidülve, 3-ról 2 cm-re. Ezt jelenti a 2-es szám. Üdv: 34 hetes kismama


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nem akarom hogy anyukám feljöjjön szülés után?

Decemberre vagyok kiírva de már most bejelentette hogy ő márpedig fel akar jönni, 21. énre vagyok kiírva, szeretném a szenteestét ha hazajöhetünk addigra és meglezs a pici akkor a 2 évesemmel a párommal és a picivel tölteni de nem tudom hogy közöljem anyukámmal hogy megértse és ne legyen hiszti belőle, azért akarom még most mert akkor addigra megnyugszik.

9

Lehet kérni a szülés megindítását?

jövő hét szombatra vagyok ki írva és Szerdán megyek orvoshoz.Tudom hogy van még egy kis ideje de nagyon nehezen bírom már a terhességet és türelmetlen is vagyok már!!!Nagyon szeretnék megszülni és a karjaimban tartani a babám!!!Ami a legjobban bosszant az az hogy mindenki azt kérdezgeti "egyben vagy még?megszültél már?Mikor szülsz?"!!
Lehetséges kérnem szerdán hogy indítsák meg a szülést?

39+2hkm

14

Császár után meddig ajánlatos haskötőt használni?

2

Én szeretnék egy második gyereket a páromtól. Hogy hozzam föl a témát?

4

Szülés után mi a teendő a hassal?

Annyira sok információ van és én elvesztem köztük. Amikor megszültem a babát akkor rögtön kell hordani hasleszorítót? Vagy feküdni kell amennyit csak tudok? Vagy kenegetni kell a hasat? Mit kell tenni a hassal, hogy viszonylag ugyan olyan legyen mint volt? Jelenleg kakaóvajjal és mandulaolajjal kenem a pocakom, de szülés után mit kell csinálni? Mikortól lehet/kell tornázni?

6

Aki 12kg-ot hizott osszesen (11-13kg), mennyi ment le a szulestol?

Mire hazajottel a korhazbol...

8

Szülés kezdetekor meddig lehet és a szülés után mennyi idő után javasolt a szex?

10

Szeptember végén, október elején fog valaki a Barossban szülni?

1

Győri szülészet - szüléskor le kell borotválni a teljes szeméremszőrzetet?

2

Császár után tényleg érdemes 'nehezéket' tenni a hasra?

Eddig nem hallottam, de most pár napja egy császáros anyuka említette, hogy tanácsos műtét után a hason súlynak lenni...miért? Komolyan? Most vegyek...de mit? Ez olyan, mint a hasszorítós bugyi? Arra szükség van műtét után? Köszi a válaszokat!

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!