Találatok a következő kifejezésre: 34 hetes és a méhszájam (10 db)

34+5 hetes kismama vagyok. Ma voltam dokinál, és a méhszájam C1111. Szigorú fekvést mondott legalább 2 hétig. K?

Azt mondta ezt mindenképp kikell, hogy húzzuk, hogy meg ne szülessen a baba, mert akkor ugye koraszülött lenne. Felírt nekem az orvos a Magne B6-ból napi 4X2-t, és szeretném Juvita magnéziummal helyettesíteni, mert az olcsóbb, és ugyanúgy van benne B6 vitamin is. Viszont a juvitának nagyobb a magnézium tartalma. Valaki szedett már így hasonlóképpen kiváltva az egyiket a másikkal? A másik kérdésem meg az lenne, hogy meddíg lehet így még "kihúzni"?

Legjobb válasz: Diagnózis kód???? Ajaj....:) A méhszáj C1111 vagyis nyitva van a méhszáj külsõ belsõ egyaránt

Na szióka! Mi ujság??? Egyben vagy még? :) Holnaptól felköthetjük a gatyónkat, mert jön a kánikula, nekem nehezebb mert a gyerkõcömnek nem mondhatom hogy ülsz a szobádban mert anyának pihenni kell. ha lemegyek vele a játszótérre, akkor egy óra ücsörgés után olyan a lábam mint a mamuté. Ada.
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem megírni, hogy az AEK-ban fogok szülni. Pakolni sajnos most én nem pakolhatok semmit, pedíg az volt betervezve, csak ügye feküdnöm kell folyamatosan...:(
Ne aggódj, nem lesz semmi baj! :) Már annyira nem számít majd koraszülöttnek, nekem meg valami nyavajám van, szerintem valami fertõzés, bõ folyás kicsit darabos, és félek nehogy a babának ártson, de csak 20.án tudok dokihoz menni. én is félek hogy elöbb szülök, bár 32 hetesen még C3000 volt, bár amit látom ez nem jelent semmit. Pihengess sokat! :) 34 hetes szintén :)
bocsi a hibákért, de siettem! :)
ja a kérdezõnek, is válaszolnék! :) Szóval én inkább a magne b6-ot szedném, mert a másikból, már lehet sok lenne vagy más adag lenne az adag, inkább a dokibat kérdezd, nehogy gáz legyen! Kitartást, és könyû szülést.Volt valami tüneted, vagy csak elmentél dokihoz és hidegzuhanyként ért a hír? Ettõl félek én is! Az én bogyókám nagyon fájdalmasan mozog, pont a méhszájnál, 2 napja, de úgy hogy alig bírok felülni, vagy megmozdulni. 34 hetes szintén! :)
Diagnózis kód???? Ajaj....:) A méhszáj C1111 vagyis nyitva van a méhszáj külsõ belsõ egyaránt
már bocsika de mi az hogy c1111? valami diganózis kód?
jó reggelt!! Este 18:40re kellett menni a dokihoz, és negyed 10re értünk haza. UH-ra idõben bekerültünk, csak a dokinál volt csúszás, de mire beértem hozzá, a korházból csörögtek, hogy azonnal induljon mert szülés van, de jött a fia 20 perc mulva úgyhogy õ nézett meg! :) Na hát a kis drágánk elvileg 35 hetes 5 napos volt tegnap. Méretek elapján 38 hetes..... súlya 3066g BPD:9.30 cm , HC: 32, 73 cm , FL: 7, 47 cm TAD : 10.08 cm OFD: 11.43 cm. Doki szerint a súly még annyire nem mérvadó, de a méretek pontosak, úgyhogy ne számítsunk pici babára. A méhszáj még mindig C3000, reménykedtem hogy változik a helyzet, de még nem :( Én azt hiszem 3200g-al születtem, a párom 7 hónapra 2 kiló volt, most meg 192 cm magas, tehát behozta a lemaradást! :) Képzeld el én magán rendelõbe járok, és jövõ héttõl minden héten ugyebár NST.na hát nem a korházba csinálják, hanem ott a magánba, 2500 ft-ért, kicsit letaglóztak, mert elvileg nem kötelezhetnek arra hogy fizessek érte. A vizsgálat 10e ft, az UH 7e.Szóval 4 hetente ott hagyunk 17 e ft.erre közlik hogy a korházba nem csinálják, hanem csak magánba??? az még 4 NST az 10e ft, meg még 2 uh idõpont van az 14e, nem fogom tudni a dokinak kifizetni aszülést, az tuti, tegnap akartam beszélni vele errõl, de elhívták.szerinted hogy fog reagálni ha megmondom neki?? Ki fog foglalkozni velem, ha aszülésznõ is csak vele vállal szülést, ami tegnap derült ki. Te melyik korházba szülsz??? Irtad, csak a rövidítéssel bajba voltam! :)
Szia! Ennek örülök hogy még maradt a bébi! :) Titi tritont szerettünk volna mi is, aztán mikor láttuk élõben, letettünk róla, és eladó is lebeszélt minket.Mi helyette a pierre cardin ps-692-est vettük, nagyon szupi a mózese is, már alig várom hogy tologassam a babám! :) Egy kaptafára készülnek, vagyis a titi koppintása a pierrenek, és sokkal bizonytalanabb a váza. kicsit tapasztaltabb vagyok már mint az elsõnél, mert 5 kocsit fogyasztottam el a lányom 2 éves koráig, mert sosem sikerült a legmegfelelõbbet választanom, ebben meg van minden egyszerre, mózes, hordozó, sportrész, ráadásul mindegyiket lehet a vázhoz erõsíteni! Csak ajánlani tudom! :) Nekünk meg van minden, csak még össze kell rakni a bútort, utána tudok mindent a helyére rakni. Alvás nekem is jobban ment most, de sajna mától, de inkább holnaptól ismét kánikula lesz, szóval már elõre pánikolok :) Vigyázz magadra, és óvatosan a válogatással! :) Mi ma megyünk dokihoz a 36 hetes vizsgálatra, kiváncsi vagyok, most mekkora a baba, mert 32 hetesen volt 1904g.
Ááááá...nem engedett be! :) Vagyis beengedett, de 6 embernyi helyen alszik keresztbe kasul, szóval marad a sajátágyikóm! :) Hogy vagy? Mi ujsi? A tegnapi front nem hozta meg a kis porontyot? Nekem jóslóim voltak, ugyhogy tegnap este rekord idõ alatt összepakoltam egy táskányi cuccomat! :) De hát nem igazán volt rá szükség, legalább nem kell már azzal foglalkoznom hogy mit is pakoljak atáskába! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyos vagy, hogy szurkolsz! :) Neked meg jó bekéreckedést a kislányodhoz..! :) üdv.:Kriszta
Aludni nem tudok már vagy 2 hete, mindenhogy rossz, fáj hátam, ha fordulok, olyan minntha mozogna az összes csontom medence tájékon, hanyadt meg a hasam fáj, most jó volt mert a kislányom (8 éves) nyaralni volt 10 napot, és az Õ ágyába tudtam aludni, mert ott puhább a matrac, de ma jön haza, úgyhogy virrasztás következik, vagy bekéreckedek mellé! :) Szurkolok hogy bennt maradjon legalább aug elejéig! :) Ada.
vagyis a szintén 34 hetes, vagyis már 35 :)
A kérdező hozzászólása: Végül ma vett nekem a párom Magne B6-ot:) Amúgy aug.13-ra vagyok kiírva, de az uh szerint aug.8-as eredmények voltak.
Hol fogsz szülni? Én aug 19-re vagyok kiírva mensi szerint, viszont a méretei alapján aug.10. na most ilyenkor nem tudom mi van! :) lehet össze pakolok, aztán aug 1-tõl viszem magammal a kis motyómat! :) Sikerült beszélni a dokiddal, vagy maradtál inkább a magne b6-nál?
A kérdező hozzászólása: Köszi! Aranyos vagy, hogy bíztatsz!:) Nagyon remélem, hogy nem akar nagyon hamar jönni a kis szaros...:) , És kibírja legalább augusztusig...!! Amúgy aug.13-ra vagyunk kiírva. Minden jót neked! :)
Szia! Ne agodj nem lesz semmi baj elözö terheségemnél a 25 hétöl volt a mészáj 1111.ki husztam végig tovább is 40+5 hetesen ugy kellet inditani pedig nem is sokat tudtam piheni mert akkor már volt egy 4 éves és egy 2 éves fiam.Te azért pihegy sokat!És írj h mi van veled!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi a válaszokat! Szóval semmilyen tünetem nem volt, csak elmentem a megbeszélt idõpontban a dokihoz.Amúgy 3 hete voltam utoljára vizsgálaton, és még C2000-es voltam. Mikor megvizsgált, kérdezte, hogy nem volt-e semmilyen görcsöm se, meg semmi? Mert eléggé felpuhult a méhszájam, és elkezdtem nyílni is, ami nem túl jó ügye...:( De nem.., nem volt semmilyen ilyen elõjele a dolognak....Max szúrkált egy-kétszer a hasam... na de az még nem görcs.... Szóval a hideg zuhanyos dolog volt...., ahogy írtad....:( Még pityeregtem is a mosdóban, mikor kijöttem...nem is tudtam elmondani a páromnak egybõl...mondtam, hogy mindjárt elmondom neki, hogy mi a helyzet, csak lenyugszom egy kicsit....:(
Én magne b6 helyett a magnezium citricit szedem 3x1-et. Ebbõl váltottam ki 9 dobozzal és 1200Ft-ot fizettem. Olcsóbb és szerintem hatásosabb is mivel több benne a magnézium. Nyugodtan kérdezd meg az orvosod errõl. Nem szégyen ha szeretnél olcsóbb gyógyszert szedni. Vigyázz magatokra. :)
Én a Szent Imrében szülök, ez van közel, és a doki is ebben a korházban rendel, igaz az nem tetszik hogy ninvócs a szülészetnek váróterme, hanem a lift elé kell kimenni a látogatokhóz, oda ahol mindenki mászkál, nem csak a szülészet látogatói. Ha nem tetszik az NST eredménye majad a szülésznõnek, akkor ez van...én nem fogok annyiszor 2500-at fizetni ahogyszor rámvágja a gépet. A doki 100 ezret kér a szülésért, de szerintem ezek után a szülésznõ is fix áras. De nem fogok tudni ennyit kifizteni, így is már ott hagytunk a vizsgálatokért több mint 100-at, és a vizsgálat annyiból áll hogy 10 percig nézi a doki a számítógépét, aztán van-e valami kérdés, ha nincs vetközzek, kb.15 másodperc amig megnézi a méhszájat, majd viszlát. ez 10 e ft.szóval kicsit ki vagyok borulva, hogy most mi lesz. Meg még attól tartok, hogy mi van ha mondom a dokinak hogy bocsi de nem akarok nálad szülni mert k...va drága vagy, és ha õ lesz ügyeletes pont, akkor mi van ha ne nem fog úgy viszonyulni hozzám?? Na mindegy...majd lesz valahogy ... Hol laksz? Iwiwen fennt vagy?

34 hetes vagyok, a dokim azt mondta hogy pihenjek, mert már elindult a méhszáj kinyílása, és hogy szedjem a magnéziumot és pihenjek, hogy még legalább két hetet bent legyen. Mennyi idővel indul meg általában a méhszáj kinyílása szülés előtt?

Legjobb válasz: Nekem is nyitva volt, a 16-ik héttõl, szedtem a magnéziumot, de ugyanúgy csináltam mindent mint elõtte, és még így is ráhúztam egy hetet, de akkor is úgy kellett megindítani.Persze ez függ attól is, hogy mennyire vagy nyitva, én egy újjnyira voltam.

Nekem is nyitva volt, a 16-ik héttõl, szedtem a magnéziumot, de ugyanúgy csináltam mindent mint elõtte, és még így is ráhúztam egy hetet, de akkor is úgy kellett megindítani.Persze ez függ attól is, hogy mennyire vagy nyitva, én egy újjnyira voltam.
Szia! Nekem 30-31 hetesen kezdett nyilni a méhszájam, onnantól kezdve szigorú fekvés volt, kihúztuk a 39. hét végéig. Pihenj és feküdj nagyon sokat és nem lesz semmi baj! 6 hós kisfiú anyuja
Szia.Nekem az elsõ gyermekemnél szülés elõtt pár órával nyilt ki.Most ismét babát várok és a 39. hetet töltöttem be de már a méhszáj nyitva van. Tényleg pihenj mert a baba még fejlõdik ilyenkor, és a betöltött 37. hét után már nem lehet gond.Legalábbis az én védõnõm ezt mondta. További jó babavárást!
Szia! Tényleg PIHENJ!!! Nekem az elsõ babámmal március 15-én már nyílt a méhszáj, pedig csak május 25-re voltam kiírva! Szigorú pihenést "írtak" fel nekem is! Csak az utsó pár napban voltam aktív! De így is kitudtam húzni május 28-ig! Pihenj! Minden jót! üdv.: 19 hetes kismami

34 hetes vagyok és a méhszájam C:2000 Az lehet, hogy korábban fog jönni a baba?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy ez a szám a normális, ha csökken, akkor jön a baba! :D Ne izgulj, ha kétséged van, kérdezt meg a dokit!

Én úgy tudom, hogy ez a szám a normális, ha csökken, akkor jön a baba! :D Ne izgulj, ha kétséged van, kérdezt meg a dokit!
Szia! Nekem 26 hetes terhességem óta ennyi és még mindig egyben vagyok.Holnap töltöm a 38.hetet, és még semmi jelét nem mutatja a kisfiam hogy ki akarna bújni!
Nekem is 2000, már a 26. hét óta. ettõl még nem jön a baba, türelem:-) Ez még zárt méhszáj!
Szia! Ez a szám azt jelenti, hogy 3 cm helyett 2cm-es a méhnyakad, tehát egy kicsit megrövidült, amit általában az okoz, hogy nõ a baba, és a teher, ami ránehezedik. A kettes után a nullák azt jelentik, hogy teljesen zárt mindhárom méhszáj.
Nekem is ennyi, ez azt jelenti, hogy zárt a méhszáj, a nyakcsatorna meg van rövidülve, 3-ról 2 cm-re. Ezt jelenti a 2-es szám. Üdv: 34 hetes kismama

34+1 hetes vagyok. Tegnap voltam dokinál és azt mondta feküdjek be ma, ert a méhszájam C2111-re van nyitva. Vélemény?

Plusz még terhességi diabéteszem is van, és hüvelygyulladásom. Meddig maradhat még bennt a baba?Azt mondta doki ezek még a három problémám, hatással vannak a baba születésére.Ugye ha most megszületne életben maradna? Kb. 1800 gramm, kicsit kisebb a súlya.

Legjobb válasz: Egy pár hetet még biztos bent tudják tartani! Azért jó ha befektetnek, mert rögtön tudnak segíteni ha esetleg még tovább nyílnál. De ezt csak 2 hétig kellene így kihúzni, mert utána már minden további nélkül megszülethet. Barátnõmet 36.hét 4 naposan haza is küldték a kórházból, mert azt mondta neki az orvosa, hogy most már megindulhatnak a fájások nyugodtan otthon is, nem kell hetekig a kórházban várnia. Igazándiból a 36.hét után már ugyanolyan jók az esélyei mint a 40.hétre született babáknak. Mondjuk ez furi mert nekem is 2111 volt a méhszájam a 34.héttõl mégse fektettek be, pedig én is akkor épp antibigyót szedtem fertõzésre. Mondjuk diabéteszem nem volt. Pontosan a 40.hétre szültem meg egyébként (és villámgyorsan) :) 2 hét alatt pedig még magára szedhet a kisbabád akár fél kilót is simán:) Jó egészséget, gyors szülést! :)

Egy pár hetet még biztos bent tudják tartani! Azért jó ha befektetnek, mert rögtön tudnak segíteni ha esetleg még tovább nyílnál. De ezt csak 2 hétig kellene így kihúzni, mert utána már minden további nélkül megszülethet. Barátnõmet 36.hét 4 naposan haza is küldték a kórházból, mert azt mondta neki az orvosa, hogy most már megindulhatnak a fájások nyugodtan otthon is, nem kell hetekig a kórházban várnia. Igazándiból a 36.hét után már ugyanolyan jók az esélyei mint a 40.hétre született babáknak. Mondjuk ez furi mert nekem is 2111 volt a méhszájam a 34.héttõl mégse fektettek be, pedig én is akkor épp antibigyót szedtem fertõzésre. Mondjuk diabéteszem nem volt. Pontosan a 40.hétre szültem meg egyébként (és villámgyorsan) :) 2 hét alatt pedig még magára szedhet a kisbabád akár fél kilót is simán:) Jó egészséget, gyors szülést! :)
Ne aggódj, még biztosan marad bent a bébid.De ha elõbb jön sem lesz baja.Elég nagy õ már:) Ismerek nem egy gyereket aki még ennél elõbb született, és semmi bajuk. Nyugodj meg.Befeküdni azért nem árt, ott "kéz elõtt vagy" ha történne változás, de biztosan minden rendben lesz.
A bnõm 28 hétre szült, és semmi gondt nincs. Most már 2 éves a kislánya! Ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a nyugtatást!Aranyosak vagytok!Remélem minden rendben lesz!
Kedves kismama! Inzulinos cukorbetegen szültem gyermeket. Nagyon helyes ha befektet az orvos, hiszen nem csak a méhszáj miatt, de a cukrod miatt is nagyon fontos, az rendben legyen. A kórházban sokkal biztonságosabb helyen leszel.Az én babucim 8 hónapra akart megszületni, de visszatartották még két hetet, már ez a babuci 25 éves nagylány.
Elhiszem, hogy rémisztõ a kórház gondolata, de ott biztonságosabb helyen vagy. Ha a dokid javasolta, akkor érdemes lenne bemenned. Aztán lehet 1 hét múlva haza engednek :) )) És lehet majd csak a 39-40. héten indul be magától a szülés, otthon. Gondolkozz pozitívan, a baba megérzi. Én is drukkolok Neked. 30 hetes kismama
Szerintem, ilyen az igazi doki! Így legalább tutira fekszel, és a bébi a lehetõ legtovább marad bent! Tudom, rossz a kórházban, de a cél érdekében megéri... :) )

34 hetes kismama vagyok. Kb. két hete a hasam alján és a hüvelyemben nyilalást, szúrkálást érzek. Normális ez? Nyílhat a méhszáj?

Legjobb válasz: szia,én is érzek ilyen és van amikor annyira fáj már este hogy alig tudok kimenni pisilni,bár én már egy kicsit ki vagyok nyilva egy ujjnyira. 37 hetes kismama.

szia, én is érzek ilyen és van amikor annyira fáj már este hogy alig tudok kimenni pisilni, bár én már egy kicsit ki vagyok nyilva egy ujjnyira. 37 hetes kismama.
Ez nem a méhszáj tágulását jelzni, csak simán jóslófájások. Nekem is 32 hetes korom óta van. Azért van, mert a baba már nehéz, lent van, fõleg ha nem fekszel, és nyomja lefele a dolgokat, ezért fáj a has alja, a hüvely, néh a végbél is, és a szeméremdomb. Szurkál , feszül, izomláz jellegü fájdalom. Semmi vész, ne izgulj, én 36 hetesen is egyben vagyok m ég:-)
azonnal doki!!!!!
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszönöm szépen a gyors választ, megfogadom.Remélem nem lesz gond!:((
Vérzésnél azonnal orvoshoz kell menni, akármilyen kicsi is a vérzés. ne félj, baj biztos nincs, de menj orvoshoz! A görcs lehet jóslófájás, ha nem nagyon erõsek.
szia! voltál dokinál? mit mondott? remélem semmi gond..lehet csak a nyákdugó ment el
A kérdező hozzászólása: Szia!Igen csak a nyákdugó volt, most több magnéziumot írt és pihi.Más gond nincs azt mondta a doki ezzel ne aggódjak még kihúzom egy darabig:) )Mostantól a kádban fürdést és a házaséletet elfelejthetem, de megéri:) )Mégegyszer köszönöm a válaszokat!

Meg vagyok ijedve. 34 hetes terhes vagyok és kitapintottam magamnak a méhszájamat, és azt éreztem hogy nyitva van. Baj, ha nyitva van? Jelezheti ez a szülés elejét?

a baba mozog rendesen.

Legjobb válasz: Szia..ne haragudj de ha tenyleg ugy erzed, hogy baj van akkor nem dokihoz kellene fordulnod? Tudom, hogy vannak kerdesek amikre megprobalnak valaszolni az emberek de ha valami tenyleg sulyosnak hangzik akkor inkabb doki es hadd ne talalgassa mar mindenki, hogy vegulis mi tortenik veled.

Szia..ne haragudj de ha tenyleg ugy erzed, hogy baj van akkor nem dokihoz kellene fordulnod? Tudom, hogy vannak kerdesek amikre megprobalnak valaszolni az emberek de ha valami tenyleg sulyosnak hangzik akkor inkabb doki es hadd ne talalgassa mar mindenki, hogy vegulis mi tortenik veled.
Szerintem is menj el orvoshoz, de ne ijedj meg. A 34. héten ha elkezd kinyílni a méhszáj - legalábbis a külsõ méjszáj - az nem feltétlenül baj. Nekem azt mondta az orvosom ebben a terhességi korban, hogy az már belefér a normálisba. Legalább kevesebbet kell majd vajúdnod :)
Én csak azt nem értem miért tapogatod a méhszájat? biztosan tiszta kézzel tetted de mi van ha még is v.mi fertözést kapsz te v. akár a baba, ha tényleg nyitva van a méhszáj akkor meg pláne
Van, akinek végig nyitva van, ez még nem a szülés. Mindenesetre nagyobb a fertõzésveszély, úgyhogy hagyd csak az orvosra a vizsgálatot... Menj el hozzá, elmondja, mi a helyzet. Megijedni meg nem kell... Jó babavárást!
Szeretném én is elérni 34 hetesen a méhszájam, de örülnék, ha a wc papírral elérem a hasamtól azt, amit kell:) BAjnak nem baj, de menj orvoshoz, õ tud biztosat mondani!

Ha zárt a méhszájam és egészséges a terhességem, akkor meddig lehet szexelni a férjemmel? 34 hetes km

Legjobb válasz: 36. hétig. tovább már nem is javasolják, meg kényelmetlen is..

36. hétig. tovább már nem is javasolják, meg kényelmetlen is..
Kisfiammal végig szeretkeztünk párommal.Semmi bajom nem volt, ezért a doki se tiltotta.A pozókat meg megoldottuk... :) Sõt még túl is hordtam, akkor kezdték a nõvérkék sugdosni, h nyugodtan lehet szexelni kismama, ha hazamegy, az segít.... :) Olyan zavarba voltam... Aztán végül az sem segített... 16 h km + 2 éves fiú anyukája
Végig lehet élni házaséletet. Veszélyeztetett kismamáknak a 37. héten adják meg a zöld jelzést a házasélethez.
Én a 42. héten szültem, még elõtte pár nappal szexeltünk, igaz nagy nevetések közepette, mert a doki tanácsolta, de én meg akkora voltam, mint egy bálna a 4 kg-os gyerekkel a hasmban, alig bírtam megmozdulni. Inkább muris volt, mint izgalmas. :) )
Végig lehet szexelni. Mi is végig szexeltünk a férjemmel, pont idõben szültem. Csak akkor indítja be a szex a szülést, ha amúgy is beindulna. Nyugodtan csináljátok.
Egészen a vajúdás megkezdéséig szabad, ha van hozzá kedvetek :) )) Utána úgysem leshet egy ideig...

34 hetes vagyok és két napja érzem hogy valami szivárog ez szagtalan víz szerű valami fájásokat nem érzek a baba rendesen mozog. Vasárnap jöttem haza a korházból fájásaim voltak a méhszájam egy ujjnyira nyitott. Lehet magzatvíz?

Legjobb válasz: az is lehet hogy az!én elmennék a dokihoz!de lehet sima folyásod is!nézesd meg mert ha szivárog könnyen bejuthat valami fertõzés a babához!

az is lehet hogy az!én elmennék a dokihoz!de lehet sima folyásod is!nézesd meg mert ha szivárog könnyen bejuthat valami fertõzés a babához!
Lehet igen, remélem már a kórházban vagy :)
Én már az elsõ napon bementem volna...remélem már ott vagy!3 gyerekes
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsokat még az nap bementem és egy hetet bent voltam még egyben vagyok de a magzatvíz menyiségem kevesebb az átlagnál így hetente kell uh-ra járjak

34+4 hetes kismama vagyok. Naponta szokott folyni a tejem, a pici sokat mozog és van hogy kellemetlen érzés. A méhszájan 2100-as. Azt mondják hogy lent van a hasam. Lehet ezekből a jelekből előbb baba?

Legjobb válasz: Újra az elsõ vagyok. Még annyi, hogy az, hogy valakinek mennyire van lent a hasa, az alkati kérdés is. Sok kismamát ezzel "hülyítenek", hogy már lent van a hasa, biztos szülni fog, mégsem szül még hetekig. Sok kismamának meg fent van a hasa, mégis szül... Nekem is azt mondták mindig, hogy hamarabb fogok szülni, aztán alig lehetett kirobbantani õket... Ettõl függetlenül lehet, hogy te hamarabb fogsz szülni, de ez teljesen kiszámíthatatlan. A tejcsi csorgás pedig ilyenkor már normális. Kellemes babvárást és könnyû szülést!

Újra az elsõ vagyok. Még annyi, hogy az, hogy valakinek mennyire van lent a hasa, az alkati kérdés is. Sok kismamát ezzel "hülyítenek", hogy már lent van a hasa, biztos szülni fog, mégsem szül még hetekig. Sok kismamának meg fent van a hasa, mégis szül... Nekem is azt mondták mindig, hogy hamarabb fogok szülni, aztán alig lehetett kirobbantani õket... Ettõl függetlenül lehet, hogy te hamarabb fogsz szülni, de ez teljesen kiszámíthatatlan. A tejcsi csorgás pedig ilyenkor már normális. Kellemes babvárást és könnyû szülést!
Ezek közül egy jel sem jelenti mindenképpen azt, hogy hamarabb lesz baba! Nekem az elsõ, második babámnál is jó pár héttel a szülés elõtt ilyen volt a méhszájam, mégis idõben jöttek, a harmadikkal pedig már a 26. héten 2100-as értékem volt, onnantól folyamatosan nyílt, mégis indított szülés volt 39 hetesen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!