Találatok a következő kifejezésre: 34 eves es az (31 db)

Megismertem egy 34 éves férfit. Az egyik haverja elárulta, hogy nehéz eset, szűz még. Ez lehetséges?

Normális ember, közép végzettséggel kicsit jámbor fajta, de nekem bejön! Több lány haverja is van! Ilyen létezik, hogy még nem volt n?vel ennyi id?sen? 5 hónapja járunk, de eddig még nem volt semmi, csak puszi és ide-oda megyünk. Létezik 34 éves sz?z? Meleg lehet, vagy impotens? 29/N

Legjobb válasz: Nekem van egy férfi ismerõsöm, 32 éves, jó megjelenésû, izmos stb, jó munkahelye van, ÉS még szûz. Több csinos nõ szeretne vele összejönni, csak neki nincs semmi tapasztalata és nem tudja, hogy mit is kellene csinálnia. Van egy másik ilyen ismerõsöm is, õ 35 éves. 24F

Hát vedd rá egy dugásra mi mást tehetnél nem tehet róla segíts neki és ne b*zd le ha nem jól csinálja.
Nekem van egy férfi ismerõsöm, 32 éves, jó megjelenésû, izmos stb, jó munkahelye van, ÉS még szûz. Több csinos nõ szeretne vele összejönni, csak neki nincs semmi tapasztalata és nem tudja, hogy mit is kellene csinálnia. Van egy másik ilyen ismerõsöm is, õ 35 éves. 24F
Szerintem csak nem talált normális nõt, nem olyan könnyû... Tudja, hogy megérted és nem [email protected] le ha bénázik akkor szerintem könnyen megnyílik. Beszélgess vele errõl. Emberek miért nem beszélgetnek egy kapcsolatban???? O.O
Ha megértõ és türelmes tudsz vele lenni, akkor beszéljétek meg és tanítsad. Arra tippelek én is, hogy szûz. 22/F
Légy vele türelmes és szenvedélyes. Izgasd fel, vagy kicsit mássz rá, mutasd meg, hogy neked mi a jó.
Hát szerintem lehet. Sok különbözõ oka lehet hogy még nem volt nõvel. Az egyik valóban az impotencia lehet, de ha elismerte hogy jártok akkor nem hiszem, hogy ez lenne a baja. A melegség meg nem kifogás a szüzességre. Lehet, hogy valóban csak erõsen jámbor természetû vagy esetleg lelki gondokkal küzdött idáig (jó példa önmagam, 20f , depressziós és még szûz). Én azt tanácsolom legyél te a kezdeményezõ fél, legyél rámenõs, akkor majd felszabadul és jobban fog minden menni a kapcsolatotokban. További sok szerencsét.
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Tényleg türelmes vagyok:) Fõleg azért, mert nagyon rendes ember, benne tudnék bízni és annak ellenére hogy szûz, nagyonis emberséges! Csodálom, hogy nem volt eddig nõvel... pedig szó szerint egy érték. Beszélgetünk mindenrõl de a szexrõl eddig nem nagyon. De végignéz rajtam és mindig bókol, hogy csinos vagyok, gyönyörû, tünemény..stb. Néha átkarol, megsimít, magához húz, amolyan bizonytalanul, de nagyon jó...én vonzódom testileg is hozzá! Úgyhogy biztos nem aszexuális:)
Biztos fél, meg cikinek is érezheti, hogy még szûz, ami meg érthetõ is, manapság meg pláne, mert mindenhol azt hallani, hogy milyen ciki 18 év felett szûznek lenni (lassan én is annak érzem már...) Türelem, türelem és még több türelem segíthet, még több beszélgetés, több alkalom találkozásra, ha ennyire vonzódsz hozzá, akkor minden rendben lesz:) Én nagyon szurkolok, hogy sikerüljön:) 22/L
ha szerencsétlen még nem volt nõvel, akkor nem lesz egyszerû a dolgod, mivel õ ezt belül akkora tragédiának éli meg, h lehet hogy az elsõ alkalmakkor fel sem fog neki állni, annyira görcsölni fog, az meg csak mégjobban belelöki a szakadékba. Sztem a megoldás h nagyon finoman mond el neki, h sejted h még nem volt nõvel, és ez téged nem zavar, ha erre megnyílik akkor az elsõ alkalom után le sem fogod tudni vakarni magadról ;) 24/F
Hogy meleg, vagy impotens az kiderül akkor ha majd szexelni akarsz vele, de az is lehet hogy szûz. Vannak még csodák.
szerintem lehet, hogy szûz :D
"Nekem van egy férfi ismerõsöm, 32 éves, jó megjelenésû, izmos stb, jó munkahelye van, ÉS még szûz." Közben 33 lettem, köszi, hogy promotálszXD.
A kérdező hozzászólása: 21:46 Boldog születésnapot! A barátommal sikerült kikezdenem, de mégse járunk:(
18:30-as, én is ezt akartam írni (2. válaszoló vagyok). - Én is nagyon örülnék egy ilyen türelmes, megértõ nõnek.
Szerintem aszexuális.
18.30-as vagyok. Igazán szerencsés férfi lehet, hogy egy ilyen megértõ és türelmes nõvel találkozott, mint te. Kár, hogy az én korosztályomban szinte nincsen ilyen nõ.:(
kötözd le, vetkõzztesd le és ülj rá a merevedõ faszára :D
A kérdező hozzászólása: Hetente csak 2-szer találkozunk, így ritkák a találkák, de egyszer szerettem volna megcsókolni, csak hirtelen megijedt láttam a szemén, és inkább nem tettem. Mindig megszoktam a kapcsolataimban, h a férfi csókol. De lehetséges, hogy tényleg beszélek most vele.
2. válaszoló vagyok - Felnõtt nõ vagy, és már 5 hónapja jártok. Nem értem, hogy milyen kapcsolat a tiétek, ha még csók sem volt, és hogy lehet az hogy a szex még nem került szóba - vagy ha szóba került, akkor szerintem már az ilyen problémákról beszélnetek kellett volna. Szóval szerintem ne halogasd tovább a dolgokat, hanem beszéld meg vele az ilyesmit. Utána mehet a szex. Ha pedig stresszel, nem megy neki, akkor vegyetek vágyfokozót, hogy ne legyenek ilyen gubancok ...
Hu-hú...5 hónap, és még csak puszi- puszi, akkor ez elég valószínû.. Szerintem valahogy vezesd fel a témát, megemlítve, hogy neked azért nem lenne ellenedre a dolog, és valahogy nyugtasd is meg, hogy segítesz neki, stb. De lehet, hogy csak én gondolom így, de a szex azért nagyrészt ösztönös is, szóval nagyon nem lehet elrontani. Vagy csak én nem találkoztam még olyannal, aki elrontotta.
A kérdező hozzászólása: hûha második válaszoló...szóval ennyi szûz 30-as van. És mit lehetne vele csinálni? Mert én azért egy egészséges szexualitású nõ vagyok:)
Ezek szerint van ilyen.Az 5 hónap alatt veled is csak puszi volt...
Na azóta mizu? :D

Miért van az hogy már 17 éves korom óta nagyon szerettem volna már egy kisbabát, most meg itt vagyok 34 hetesen és rádöbbentem hogy úristen minek, hova még ilyenkor 21 évesen?

Félek mindent?l, hogy mi hogyan lesz, hogyan fogom tudni felnevelni stb. KÉpes leszek e rá, hogy anyának érezzem magam?!

Legjobb válasz: Ez azért van, mert lélekben inkább gyerek vagy még, félsz a felelõsségvállalástól, a hirtelen nyakadba szakadó újtól, változástól. Nem csoda, a XXI. században sokkal késõbb érik meg az ember a felnõtt szerepre a neveltetés és kultúra hatására. Nem vagy ezzel egyedül, sokkal idõsebbeket is elkap a lámpaláz. :)

Ez azért van, mert lélekben inkább gyerek vagy még, félsz a felelõsségvállalástól, a hirtelen nyakadba szakadó újtól, változástól. Nem csoda, a XXI. században sokkal késõbb érik meg az ember a felnõtt szerepre a neveltetés és kultúra hatására. Nem vagy ezzel egyedül, sokkal idõsebbeket is elkap a lámpaláz. :)
Kicsit utólag, de azért irok én is ide! Be se töltöttem a 19 évet amikor állapotos maradtam.Nagyon szerettem volna babát mindig is!Fiatal anyuka szerettem volna lenni!És hát az leszek.24 hetes vagyok és 4-5 hetes voltam amikor betöltöttem a 19-et.Persze bennem is felmerülnek ezek a kérdések, hogy hogy lesz tovább, stb, stb...De reménykedek benne hogy minden jön a maga idejében!És menni fog a dolog!!!Ne aggódj, Neked is menni fog!!
Én 38 évesen tudtam elõször szülni, és én nagyon bánom, hogy nem sikerült korábban, mert már egy óvodáscsoportot összehozhattam volna. :D Imádom a gyerekeket!!!
Szia. Én 20éves 27hetes kismama vagyok. Néha én is kétségbeesem, van hogy egy egész napig is ezen gondolkozom hogy mekkora idióta vagyok. De ez csak az idõ kis részében történik, mert most épp az az érzésem van hogy nem bírok várni még 3hónapot hogy ittlegyen velem az én kicsikém :-) kb 16éves korom óta vágyom babára és tudom hogy soha nem fogom megbánni hogy Õ itt lesz nekem. Én azt tapasztalom hogy azok az anyák akik 30éves korukig vagy tovább várnak jobban megbánják hogy nem vállalták korábban
Ezen nagyon sokan átesünk ilyenkor. Ne aggódj az érzéseid, félelmeid miatt! Nagy változás ez a család életében, normáliska a kételyek, szorongásos percek. De majd meglátod, ha megszületik, mindent tudni fogsz. Érezni fogod, mit kell tenned. És semmi kincsért nem adnád a babádat! :) ) Ne aggódj! Jó anyuka leszel!
21 eves 13 hetes kismama vagyok:) ) kislany korom ota csaladot szeretnek 2-3 gyerekkel. Ez volt az almom :) ) neha nekem is eszembe jut, hogy vege az eddigi eletemnek, nincs tobb szorakozas, nincs tobb felelotlen kaland, csak a parom van, aki nemsokara a ferjem es a poocakomban egy 7 cm-es kis csoda:) )) Biztos, hogy velem is lesz ilyen, hogy megijedek, de en meg nem erzem mozogni, meg a pocakom sem no latvanyosan. De ez normalis:) ) es mindennel erosebbek az anyai osztonok :) ) tudni fogsz/fogunk mindent:) ) Boldog babavarast es konnyu szulest!!!:) )
sztem minden felelõsségteljes kismama átesik ezen, akárhány éves. én 19 voltam, mikor született az elsõ gyerekem, rettegtem.. de a legjobb dolog a világon :) belejössz mindenbe idõvel. most 10 éves a lányom és most jön a tesó... most is félek, hogy mi lesz hogy lesz stb.
Én 33 vagyok, most várom az elsõ babánkat. Mindannyian különbözõek vagyunk. Én ezektõl nem félek, szerintem mindenünk megvan, ami egy gyerek felneveléséhez kell: biztonságos anyagi és családi háttér, szakmailag sikeres voltam, nem hiányzik a babán kívül semmi más az életünkbõl. Nekem ilyen gondolataim nem voltak, csak annyi, hogy te jó ég, nem sokára anya leszek. Minden elismerésem azoknak, akik fiatalon vállalnak babát, én biztosan nem fogom megbánni, el nem tudnám képzelni, hogy 10-12 éves legyen most a gyerekem. Nekünk ez így teljesen jó. 39 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek, látom elég sokan szülünk fiatalon:) Valamely képest megnyugtattatok:) Egyébként kislányunk lesz:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek:)
Eléggé...
Nem vagy defektes, csak elõfordulhat hogy téged nem a család alapítás éltet. Meg nem mindenkit köt le a bulizás. Majd lehet, hogy pár év múlva már érdekelni fog az, hogy legyen kapcsolatod.
A kérdező hozzászólása: Ugyan, nem haragszom! :)
Én se járok szórakozóhelyre, nem ez jelenti az életet. De te tényleg 12éves szinten lehetsz bocsi
A kérdező hozzászólása: Hol kértem tanácsot?
A kérdező hozzászólása: Pl. ha nem vagyok egy társasági ember, minek menjek emberek közé, ha ott egyszerûen nem érzem jól magam, egyedül viszont igen? Csak azért mert mások elvárják? Engem meg a szórakozóhelyek untatnak, én meg arra mondhatnám akkor, hogy milyen élet az? :D
Ettõl nem, de attól, hogy 34 évesen noname emberek tanácsára vagy kíváncsi...attól igen.
A kérdező hozzászólása: Honnan tudod, hogy nekem azt jelenti az "élet", mint Neked? :O
Irigyellek.
Lehet ezt csak te tudhatod, de biztos semmi életed nem lehet
A kérdező hozzászólása: Lehet azért van ez, mert belül meg egy 12 éves gyerek szintjén vagyok? :D
Defektes vagy
Jó neked. Én gyakran kívánom, hogy ne hiányozzon a párkapcsolat.
23:03 itt ezen az oldalon. Kiírtad a kérdést, vagyis tanácsot, véleményt kérsz magadról, az életedrõl, a helyzetrõl amiben vagy!

Tisztelt doktor Úr! 34 éves vagyok. Évek óta kezelésre járok, mert mindig visszajön a gombás folyásom. Fogamzásgátlót nem szedhetek így marad az óvszer. Most szültem 7 hónapja és úgy tűnt, hogy elmúlt. Egyszer védekezés nélkül együtt voltunk és azóta újra

Tisztelt doktor Úr! 34 éves vagyok. Évek óta kezelésre járok, mert mindig visszajön a gombás folyásom. Fogamzásgátlót nem szedhetek így marad az óvszer. Most szültem 7 hónapja és úgy tűnt, hogy elmúlt. Egyszer védekezés nélkül együtt voltunk és azóta újra vissza jött a folyás. Megint írtak fel kúpot is, kenőcsöt is, (klion 100, betadin kúp, canesten kúp) (pimafucort kenőcs, canesten kenőcs) de már elegem van. Most épp a betadin kúpot használom, ha viszket akkor pimafucort kenőccsel kenem, de nem sűrűn és most egész jól érzem magam, de van barnás folyásom. Erről mi a véleménye? A továbbiakban kérdésem az lenne, ha gumival védekezünk, akkor is vissza jöhet a folyás? Úgy tudom az mindentől meg véd. köszönöm válaszát. Zsuzsi

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A gumióvszer valóban véd a nemi úton terjedő fertőzések többségével szemben, ám a gombás jellegű gyulladások ettől függetlenül is kialakulhatnak. Az Ön számára felírt gyógyszerek megfelelőek lesznek a gyulladás megszüntetésére. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A gumióvszer valóban véd a nemi úton terjedő fertőzések többségével szemben, ám a gombás jellegű gyulladások ettől függetlenül is kialakulhatnak. Az Ön számára felírt gyógyszerek megfelelőek lesznek a gyulladás megszüntetésére. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 34 éves vagyok. Elég sűrűn fel vagyok fázva. Jelenleg is és olvastam itt az Urzinol gyógynövényes tablettáról. Vettem én is viszont azt olvastam, hogy a medveszőlő tartalmaz olyan anyagot ami károsítja a májat és nekem van egy enzimhiá

Tisztelt Doktor Úr! 34 éves vagyok. Elég sűrűn fel vagyok fázva. Jelenleg is és olvastam itt az Urzinol gyógynövényes tablettáról. Vettem én is viszont azt olvastam, hogy a medveszőlő tartalmaz olyan anyagot ami károsítja a májat és nekem van egy enzimhiányos betegségem a Gilbert kór. Az lenne a kérdésem, hogy ettől szedhetem tovább az Urzinol-t vagy inkább ne? Köszönöm

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Gilbert-kór esetén valóban tanácsos kerülni azokat a gyógyszereket, amelyeket rendszeresen kell szedni. Az esetek többségében azonban ilyenkor sem következik be tényleges májkárosodás! Rövid, néhány napos kezelés biztosan nem fogja károsítani a máj szövetét. A nem kezelt gyulladás sokkal súlyosabb károkat tud okozni a szervezetben, mint egy néhány napos kúra! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Gilbert-kór esetén valóban tanácsos kerülni azokat a gyógyszereket, amelyeket rendszeresen kell szedni. Az esetek többségében azonban ilyenkor sem következik be tényleges májkárosodás! Rövid, néhány napos kezelés biztosan nem fogja károsítani a máj szövetét. A nem kezelt gyulladás sokkal súlyosabb károkat tud okozni a szervezetben, mint egy néhány napos kúra! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor Úr! 34 éves vagyok. Évek óta kezelésre járok, mert mindig visszajön a gombás folyásom. Fogamzásgátlót nem szedhetek így marad az óvszer. Most szültem 7 hónapja és úgy tűnt, hogy elmúlt. Egyszer védekezés nélkül együtt voltunk és azóta újra

Tisztelt doktor Úr! 34 éves vagyok. Évek óta kezelésre járok, mert mindig visszajön a gombás folyásom. Fogamzásgátlót nem szedhetek így marad az óvszer. Most szültem 7 hónapja és úgy tűnt, hogy elmúlt. Egyszer védekezés nélkül együtt voltunk és azóta újra vissza jött a folyás. Megint írtak fel kúpot is, kenőcsöt is, (klion 100, betadin kúp, canesten kúp) (pimafucort kenőcs, canesten kenőcs) de már elegem van. Most épp a betadin kúpot használom, ha viszket akkor pimafucort kenőccsel kenem, de nem sűrűn és most egész jól érzem magam, de van barnás folyásom. Erről mi a véleménye? A továbbiakban kérdésem az lenne, ha gumival védekezünk, akkor is vissza jöhet a folyás? Úgy tudom az mindentől meg véd. köszönöm válaszát. Zsuzsi

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A gumióvszer valóban véd a nemi úton terjedő fertőzések többségével szemben, ám a gombás jellegű gyulladások ettől függetlenül is kialakulhatnak. Az Ön számára felírt gyógyszerek megfelelőek lesznek a gyulladás megszüntetésére. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A gumióvszer valóban véd a nemi úton terjedő fertőzések többségével szemben, ám a gombás jellegű gyulladások ettől függetlenül is kialakulhatnak. Az Ön számára felírt gyógyszerek megfelelőek lesznek a gyulladás megszüntetésére. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 34 éves vagyok. Elég sűrűn fel vagyok fázva. Jelenleg is és olvastam itt az Urzinol gyógynövényes tablettáról. Vettem én is viszont azt olvastam, hogy a medveszőlő tartalmaz olyan anyagot ami károsítja a májat és nekem van egy enzimhiá

Tisztelt Doktor Úr! 34 éves vagyok. Elég sűrűn fel vagyok fázva. Jelenleg is és olvastam itt az Urzinol gyógynövényes tablettáról. Vettem én is viszont azt olvastam, hogy a medveszőlő tartalmaz olyan anyagot ami károsítja a májat és nekem van egy enzimhiányos betegségem a Gilbert kór. Az lenne a kérdésem, hogy ettől szedhetem tovább az Urzinol-t vagy inkább ne? Köszönöm

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Gilbert-kór esetén valóban tanácsos kerülni azokat a gyógyszereket, amelyeket rendszeresen kell szedni. Az esetek többségében azonban ilyenkor sem következik be tényleges májkárosodás! Rövid, néhány napos kezelés biztosan nem fogja károsítani a máj szövetét. A nem kezelt gyulladás sokkal súlyosabb károkat tud okozni a szervezetben, mint egy néhány napos kúra! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Gilbert-kór esetén valóban tanácsos kerülni azokat a gyógyszereket, amelyeket rendszeresen kell szedni. Az esetek többségében azonban ilyenkor sem következik be tényleges májkárosodás! Rövid, néhány napos kezelés biztosan nem fogja károsítani a máj szövetét. A nem kezelt gyulladás sokkal súlyosabb károkat tud okozni a szervezetben, mint egy néhány napos kúra! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

4 éve vagyok együtt a pasimmal, 2 éve együtt élünk. Szeretem a szexet! Minden nap szeretném ha lenne de a pasimnak nincs rá igénye! Az normális hogy egy 34 éves pasi nem akar szexelni? Akár a heti eggyel is beérné. Ez már orvosi eset?

Legjobb válasz: Õ ilyen. Nem kell neki több, de semmiféleképpen nem orvosi eset. Mondjuk a heti egyet azt én is kicsit keveslem, de 3-mal már bõven beérném. Figyeld majd jönnek a válaszok, hogy "márpedig én megdugnálak mindennap 5*, írj privit" :) 23f

Õ ilyen. Nem kell neki több, de semmiféleképpen nem orvosi eset. Mondjuk a heti egyet azt én is kicsit keveslem, de 3-mal már bõven beérném. Figyeld majd jönnek a válaszok, hogy "márpedig én megdugnálak mindennap 5*, írj privit" :) 23f
Az emberek nemi intenzitása különbözõ. Sajnos nálunk sem egyforma. A mi kapcsolatunkban a hölgy kívánja kb ilyen szinten.Megértem, de nem jó ezt elviselni.
normális
Normális, de ha neked ez kevés, akkor keress másik pasit. Én idõsebb vagyok és napi 1-2 az alap.
Akkor cseréljünk pasit, mert nálunk ugyan ez van csak fordítva :)
A kérdező hozzászólása: oké!:)
Normális.Nem mindenki igényli napi szinten. Van, aki képes egy nap 3-szor, de van akinek elég két naponta, vagy hetente egyszer. Egyébként, ha mindig piszkálod vele a párod, vagy célzásokat teszel, akkor még inkább elmegy tõle a kedve, mert úgy érzi, hogy kényszeríteni akarod...
Teljesen normális. Nem egyformák az emberek igényei.
Nekem igen. Mi a férjemmel minden nap, kivéve menszesz idején . A férjem 42 éves, 23 éve a férjem.
felnõttek esti iskolájában van rá lehetõség. keress rá google-n, hogy ahol te élsz, hol van ilyen a legközelebb
Szerintem egy bizonyos kor fölött már csak rakni kell egy osztályzót aztán a gimi 11.-12.rõl is és kész, nem kell beülni az iskolapadba.
hát azt nem tudom hogy a 8 osztályt hogy lehet elvégezni, de az tuti hogy a 9-10-11-12. osztályt nem adják csak úgy osztályozóvizsgára...sajnos ott muszáj beülni az iskolapadba..:D de lehet rövidíteni. amúgy tudni kéne hogy hol laksz kérdezõ.
A kérdező hozzászólása: Makón él a kérdezõ :)
1 es mondja jól felnötek esti iskolája lehet van nappali is. Ott tudod elvégezni a 8. osztályt de már az álltalános iskolát 10 évesre emelték.

Hogy fogja a kormány elérni, hogy 2020-ra a fiatal generáció (akkor 30-34 éves) 33, 8%-a rendelkezzen majd diplomával? És még ezzel is jóval elmaradunk az EU átlag 40%-ától.

http://eduline.hu/hirek/20100720_22838_diplomasok_aranya_uni..

Legjobb válasz: Azt nem értem, hogy máskor azt hallom, hogy túl sok a diplomás, és kevés a szakember. Most akkor sok a diplomás, vagy kevés?

Azt nem értem, hogy máskor azt hallom, hogy túl sok a diplomás, és kevés a szakember. Most akkor sok a diplomás, vagy kevés?
Hajrá ! Legyen még több diplomás munkanélküli! Legelõször fel kellene mérni azt, hogy pl. évfolyamonként van-e igény 250 diplomás pedagógusra, mert ugye a gyerekszám mostanában csökken, sorra zárják be, vagy összevonják az iskolákat. Ne csak az legyen a lényeg, hogy van diploma, hanem az is, hogy utána el lehessen helyezkedni, legyenek munkahelyek.
A 8 év múlva 30-34 évesek elvileg már megszerezték a diplomát, vagy nagyon közel állnak hozzá. Most 21-25 évesek. Elég kevés az olyan, aki még most kezdené az egyetemet ennyi idõsen.
Nekem épp ma mondta egy ismerõsöm, hogy azért húzza a diplomáját, mert informatikusként nem tudna elhelyezkedni..10bõl 2 embernek, ha van munkája ilyen szakon.
Hát én rohadtul nem konyítok ezekhez a reálos izékhez, ezért nem is mennék soha mérnöknek, építésznek, informatikusnak, stb, mert kibuknék onnan.
ezt a zámot nem kellene köbevésni.
Hiányszakmában sem könnyû elhelyezkedni, sajnos az a helyzet.
"AZ, hogy túlképzés van csak egyes szakokra igaz (pl bölcsészek." Ez is egy jó nagy legenda. Mivel tizedannyi bölcsészt képeznek, mint mérnököt, nem véletlen, hogy a bölcsészek között is csak 2-3% körüli munkanélküliség van (OK, a mérnökök között szerintem 1% sincs). Miközben az állítólag "keresett" szakmunkások 10%-a munkanélküli. A diplomás túlképzés mese, viszont mindenki szívesen hisz benne (a nem diplomások irigységbõl, a diplomások meg azért, mert abban reménykednek, hogy a kormány megnehezíti a diplomaszerzést, és akkor a jövõben sem lesz konkurrenciájuk).
Más: "egy olyan helyen ahol csak azt várják el, hogy legyen diploma. (volt már ilyen titkárnõnél) Ezekbõl túlképzés van, mert a saját szakmájában nem tud elhelyezkedni." Na de a diploma nem szakma. Ha valaki a bogyiszlói fõiskolán végzett kommunikációpíármenedzser szakon, és titkárnõ lesz belõle 3x annyi fizetéssel, mint amennyiért diploma nélkül állhatna egy pult mögött, akkor nem hiszem, hogy a hölgy sírva fakad amiatt, hogy nem a szakmájában helyezkedett el. Na, ez ma már a harmadik nagy legenda, a "nem a szakmájában helyezkedett el" címû :) )))
A GDF-en végzet "informatikus"-ok 20%-a sem dolgozik a szakmájában. Amúgy is még Németországban is röhögõ görcsöt kapnak ha hallják ezt a betû szót "GDF".
Azért nem dolgozik benne, mert kiderült, hogy hülye hozzá és sok neki, így inkább elmegy más irányba, mert csak a papírért tanulta és letojta. Mi is kb 200-an kezdtük el az infó szakmát tanulni, abból ha ha azt mondom, hogy kb 20 tanult meg rendesen programozni, már sokat mondtam.
A kérdező hozzászólása: "A GDF-en végzet "informatikus"-ok 20%-a sem dolgozik a szakmájában. Amúgy is még Németországban is röhögõ görcsöt kapnak ha hallják ezt a betû szót "GDF"." LoL Mi nem az ilyenekrõl beszélünk. AZ ami ott van egy vicc. Olyan mint a GAMF. Van álláshirdetés amiben benne van, hogy bárki csak õk ne jöjjenek. Több infós ismerõsöm is van és senkinek sincs baja az álláskereséssel. AZ egyik úgy van ha kirúgjak nem érdekli. Azonnal talál magának munkát. AZ álláshirdetõ portálokon az egyik legtöbb az infó állás.
"A GDF-en végzet "informatikus"-ok 20%-a sem dolgozik a szakmájában. " 80% meg igen. Melyik a fontosabb adat, ez a 80%, vagy az a 20%?
""A GDF-en végzet "informatikus"-ok 20%-a sem dolgozik a szakmájában. " 80% meg igen. Melyik a fontosabb adat, ez a 80%, vagy az a 20%?" Szövegértésed 0%. Sem és nem között nagy a különbség!
Tényleg eléggé az, az összes álláshirdetõ portál tele van azzal, hogy programozót, fejlesztõt, nemtudom milyen informatikai mérnököt keresnek cégek. Ráadásul honlap is rengeteg cégnek és magánszemélynek kell, csak egy webgrafikust kell keresnie maga mellé, és kész a cége.
A kérdező hozzászólása: "Egyébként diplomával még mindig sokkal egyszerûbb elhelyezkedni, mint érettségivel, vagy 8 általánossal. Ez a diplomás túlképzés van dolog egy városi legenda." Azért ezt érdemesebb közelrõl megvizsgálni. AZ, hogy túlképzés van csak egyes szakokra igaz (pl bölcsészek.) Ez azt jelenti, hogy nincs elegendõ munkahely egy bizonyos szakon. De, igen könnyebb lehet az elhelyezkedés egy olyan helyen ahol csak azt várják el, hogy legyen diploma. (volt már ilyen titkárnõnél) Ezekbõl túlképzés van, mert a saját szakmájában nem tud elhelyezkedni. Viszont vannak olyanok is amikben pedig hiány van.
Az OECD országaiban a diplomások átlaga 26% Magyarországon ez mindössze 17 %. Egyébként diplomával még mindig sokkal egyszerûbb elhelyezkedni, mint érettségivel, vagy 8 általánossal. Ez a diplomás túlképzés van dolog egy városi legenda.
A kérdező hozzászólása: "aki még most kezdené az egyetemet ennyi idõsen." Erre olvastam valahol egy cikket, hogy próbálnak minél több embert elküldeni egyetemre ebbõl a korból.. Tehát azokat akik csak érettségi, okj végzettséget szereztek.
A kérdező hozzászólása: "Most akkor sok a diplomás, vagy kevés?" Van olyan szak ahol sok van olyan ahol kevés. Sok pl a bölcsész, kommunikációs, de kevés pl a mûszaki szakos mérnök, informatikus.
A kérdező hozzászólása: http://www.bitport.hu/trendek/felsooktatas-mernokkepzes-figy..
Eddig nem azért nyafiztatok, mert "túl sok a diplomás"? Vagy ha túl sok, akkor az a baj, ha túl kevés, akkor meg az a baj?
Nem csak ebben maradunk el. De ebben el is kellene maradnunk! Nálunk nincs annyi cég aki felszívna ennyi diplomást! Hallottál már arról hogy diplomások takarítják Pest utcáit? Jobban fizet az utcaseprõi állás(110cash, 30kafetéria, 10bérlet)!
"Hallottál már arról hogy diplomások takarítják Pest utcáit?" Az utcaseprõk hány %-a diplomás?
"Azt nem értem, hogy máskor azt hallom, hogy túl sok a diplomás, és kevés a szakember. Most akkor sok a diplomás, vagy kevés?" Sok. A diplomások nem alkalmasak munkavégzésre, még a lapát sem áll jól a kezükben.
A kérdező hozzászólása: "Sok. A diplomások nem alkalmasak munkavégzésre, még a lapát sem áll jól a kezükben." LoL Ez jó vicc volt. Akkor szerinted egy mérnök, informatikus, vegyész, stb mit csinál?
"Szövegértésed 0%. " A maradék meg 100%. Melyik a fontosabb adat, ez a 100%, vagy az a 0%?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!