Találatok a következő kifejezésre: 33hetes terhes Nem értek (2 db)

33hetes terhes vagyok 26 héttöl nem szedek magnéziumot ez baj? Semmi változás 2000 az érték van esélyem arra hogy idöbe ki fog bujni a baba és nem huz rá 2 hete mint az elözö babám?

Illetve nagyon sok gyümit és zöldséget eszek és kétnaponta veszek csak be terhes vitamint

Legjobb válasz: Miért nem szeded a magnéziumot?? azért elég korán abbahagytad,vagy ezt javasolta a dokid?

Miért nem szeded a magnéziumot?? azért elég korán abbahagytad, vagy ezt javasolta a dokid?
Ha nem keményedik a hasad, akkor nem is kell szedned.
A magnézium azért jó h idõ elõtt ne induljon be a szülés zárva tart. Ha végig szedi olyan akinek nincs szüksége rá sokkal nehezebben indulhat be nála a szülés nehezebben nyílhat is ki. Elõször én sima magnéziumot szedtem 250mg-ot naponta most még 150mg-ot szedek már nem sok van belõle kb 1-2 hétnyi de már én se fogok többet venni épp ezért... Kedves kérdezõ h ettõl hamarabb indul-e be azt passzolom de biztosan könnyebben fog menni mint az elsõ. Szurkolok h könnyû szülésed legyen :) 29hkm
Lehet én vagyok kicsit értetlen, de miért jó ennyire a bizonytalanra menni és ha hamarabb beindul mint kellene pl:35 hetesen, azért az csak nem jobb mint ha mondjuk ráhúznátok 2 hetet...nem tudom nekem sokszor nyilal a hasam alja ezért is szedem a napi 3x2 magne B6-ot, a tesók nagyon elevenek és amúgy is félek a koraszüléstõl, szóval én inkább tovább mint hamarabb....

33hetes terhes vagyok! Nem értek valamit. Van a Gyed és a TGyes! Ki mikor melyiket kapja? Valamelyiknél kell a 180nap biztosítottság, ez melyikre vonatkozik?

A biztosítottság a TB-nél kell lennie? Vagy munkahelynek?? Nem értem!Segítsetek!!!Köszi

Legjobb válasz: Keress rá az interneten! Küldök egy linket ennen könnyebben el tudsz indulni! Sok sikert!!!

Keress rá az interneten! Küldök egy linket ennen könnyebben el tudsz indulni! Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: De én nem dolgoztam, hanem iskolába jártam, tehát biztosítva voltam/vagyok!!Akkor melyik jár?? Egyik sem?Amúgy köszi a segítséget!!!
Szerintem, ha a terhesség elõtt/alatt suliba jártál, akkor neked jár mindegyik. Csak azt nem tudom, hogy az összeget hogy fogják megállapítani.
Ha nem volt meg a 180 nap munkaviszonyod, akkor nem tgys és gyed, hanem gyes jár.
A kérdező hozzászólása: De, diákmunkában dolgoztam, augusztustól januárig és elötte is dolgoztam, 2005.tõl, mint magánvállalkozó!!!de az másfél év volt. Területi képviselõ voltam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!