Találatok a következő kifejezésre: 33. hetes vagyok. Esténként van amikor (1 db)

33. hetes kismama vagyok. Esténként van amikor a babám olyan mintha remegne a pocimban. Pár másodpercig tart csak. Mit csinálhat ilyenkor a babám?

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen :) Szerintem ilyenkor csak fészkelõdik,nem találja ahelyét,ilyesmi. Nincs semmi baj ezzel,szerintem!

Nekem is volt ilyen :) Szerintem ilyenkor csak fészkelõdik, nem találja ahelyét, ilyesmi. Nincs semmi baj ezzel, szerintem!
Nekem is van ilyen, minden nap többször is, hogy remeg, és néha olyan, mintha picit "vergõdne". Megkérdeztem a védõnõt, hogy ez normális magzatmozgás-e, mert ez a második babánk, és az elsõ ilyet nem csinált. Azt mondta, hogy igen, mindenfajta magzatmozgás normális, és õ is azt mondta, hogy helyezkedik, fészkelõdik, vagy esetleg egyet-kettõt csuklik.
én is szoktam ilyet érezni, szerintem is csak fészkelõdik, keresi a kényelmes poziciót
33 hetes kismama te mikorra vagy kiírva??????,
Szia! Nem lehet, hogy csuklik? 21 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: nem hiszem, hogy csuklik, mert az más érzés...a csuklás olyan mintha dobogna a hasam:) nekem is azért furcsa mert az elsõ fiamnál nem emlékszem, hogy ilyen lett volna. Augusztus végére vagyok kiírva!
Szia! Szeretnék veled priviben értekezni! 38hetes kismama


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez pozitiv? Felek h baj lesz? !

nagyon gorcsolok es 3napom van a nem vartig, hetfon mar lathato volt a csik csak halvanyan egyre erosodot. van egy clear blue ez egy x epil.

8

Ti mit válaszolgattok ilyen kérdésekre?

Első babánk lesz és 13hetes vagyok.A kérdések amik totál kiakasztanak.Hogy-hogy nem hizok,fogyok.Hogy-hogy nem vagyok kivánós?Hogy-hogy nincs hasam?Miért nincs még kivalasztva a baba neve?Szinte két naponta ezekre valaszolgatok.Nálatok is voltak hülye kérdések amiktol falnak futottal?

15

Normális ha 22 hetesen elég sokszor mocorog a kisfiam?

Úgy értem, hogy óránként akár 2-szer, 3-szor is érzem. Néha 10 perc is kell mire leáll :-)

2

Neten milyen oldalak vannak ahol fel lehet iratkozni heti hírlevélre a baba fejlődéséről a terhesség alatt?

5

Baj ha néha a laptopom a hasamon van, árt a babának?

10

Miért adtok két utónevet a gyereketeknek?

16

Császár után természetes szülés?

Első gyermek császáros volt,van rá esély,hogy természetesen szülessen a második baba? Természetesen ha befordul :)

4

Ti mit tennétek ilyen esetben?

Anyósomnál most, a napokban derült ki, hogy a Hepatitis betegséget elkapta. A legsúlyosabb fajtáját nem találták meg nála, de kap ellene oltást! Párom születésekor kapott fertőzött vért. Ezért menni kell neki is vizsgálatra! Olvastam, hogy nyállal és vérrel terjed főleg! Na már most ha sem én, sem a párom nem kapta el, amit nagyon remélek...anyósommal mi és hogy legyen? a legkisebb csikarásra elkezd úgy vérezni a keze, hogy csak na! Ráadásul egy házban élünk vele, elég figyelmetlen, feledékeny. Valljuk be, nem szívesen engedné egyik szülő se az anyósának, hogy körbenyalja a gyereket miközben fertőző betegséget hordoz. Egyébként kismama vagyok!

6

A pocaklakom befordult mar a masodik trimeszterben, most viszont lennebb van a kelletenel. Valakinel hasonlo? 33hetes kismama

4

25-26 hetes kismamik hogy vagytok?

Mikorra vagytok kiírva?Mitek lesz? :) Érdekel minden,meséljetek :)

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!