Találatok a következő kifejezésre: 33. hetes vagyok. Esténként van (3 db)

33 hetes vagyok.1 hete, főleg esténként fürdés után viszket a hüvelyem és csiklóm, napközben elég sok folyásom van, néha darabos. Dokim szabin, félek hogy baja esik a babának, pedig vigyázok, nem megyek közös wc-re, strandra, sehova. Mivel kezeljem?

Legjobb válasz: Sztem neten keresgélj tájékoztatókat a gyógyszerekrõl. Én a Canesten kombit mondanám, de terhesen nem tudom hogy lehet-e használni (mert tuti hogy ez gombás fertõzés). De ha neten rákersel a papírjára ott meg tudod nézni. Tuti hogy fent van,m ert én már találkoztam vele. Ha ezt nem lehet keress rá neten másfajtákra. Ha vény nélküli nincs másik, akkor csak abban bízhatsz, hogy jó fej lesz a gyógyszertáros, hátha kiadja ha elmondod mi van. ...Vagy ideiglenesen másik dokihoz elmész. Nekem ennyi jutott eszembe.

Sztem neten keresgélj tájékoztatókat a gyógyszerekrõl. Én a Canesten kombit mondanám, de terhesen nem tudom hogy lehet-e használni (mert tuti hogy ez gombás fertõzés). De ha neten rákersel a papírjára ott meg tudod nézni. Tuti hogy fent van, m ert én már találkoztam vele. Ha ezt nem lehet keress rá neten másfajtákra. Ha vény nélküli nincs másik, akkor csak abban bízhatsz, hogy jó fej lesz a gyógyszertáros, hátha kiadja ha elmondod mi van. ...Vagy ideiglenesen másik dokihoz elmész. Nekem ennyi jutott eszembe.
Az orvosom mondta, ha bõvebb a folyás, és viszketés is van, akkor az gombás fertõzésre utal, és canestennel nyugodtan kenheted várandósan is. Nekem is a canesten kombit javasolta. 33 hetes kismami
Szia. A krém nem elég, lehet kapni kombit is, de hüvelytabit is külön. Nekem a dokim azt mondta, nem szívesen ír fel komolyabbat, párszor kellett. A krém megelõzésre is jó. Sajnos gombához ilyenkor nem feltétlenül kell sehova menni. A viszonyok kedvezõek nekik. Próbálj kevesebb édeset enni és szellõs ruhában járni. Nem tudom, felismered e, hogy gomba biztosan. (Én már igen, de mert a terhesség alatt többször volt). Ha nem, a helyedben elmennék addig máshoz, hogy nézzen meg, biztosan gomba e és nem más, sosem tudhatod. Idõben kezelt fertõzés nem okoz bajt, de elhanyagolttal adódhat probléma.

33. hetes kismama vagyok. Esténként van amikor a babám olyan mintha remegne a pocimban. Pár másodpercig tart csak. Mit csinálhat ilyenkor a babám?

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen :) Szerintem ilyenkor csak fészkelõdik,nem találja ahelyét,ilyesmi. Nincs semmi baj ezzel,szerintem!

Nekem is volt ilyen :) Szerintem ilyenkor csak fészkelõdik, nem találja ahelyét, ilyesmi. Nincs semmi baj ezzel, szerintem!
Nekem is van ilyen, minden nap többször is, hogy remeg, és néha olyan, mintha picit "vergõdne". Megkérdeztem a védõnõt, hogy ez normális magzatmozgás-e, mert ez a második babánk, és az elsõ ilyet nem csinált. Azt mondta, hogy igen, mindenfajta magzatmozgás normális, és õ is azt mondta, hogy helyezkedik, fészkelõdik, vagy esetleg egyet-kettõt csuklik.
én is szoktam ilyet érezni, szerintem is csak fészkelõdik, keresi a kényelmes poziciót
33 hetes kismama te mikorra vagy kiírva??????,
Szia! Nem lehet, hogy csuklik? 21 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: nem hiszem, hogy csuklik, mert az más érzés...a csuklás olyan mintha dobogna a hasam:) nekem is azért furcsa mert az elsõ fiamnál nem emlékszem, hogy ilyen lett volna. Augusztus végére vagyok kiírva!
Szia! Szeretnék veled priviben értekezni! 38hetes kismama

33 hetes kismama vagyok, és fehér színű szagtalan folyásom van. Néha úgy érzem, hogy felfáztam (de csak esténként). Ez lehet gombás fertőzés?

A párommal már hetek óta óvszerrel szeretkezünk, nehogy véletlenül megfert?z?djek valamit?l.

Legjobb válasz: A gombánál fehér folyás van, ami amúgy ilyenkor természetes(mármint a fehér szín)de ha bármilyen más érzésed is van,inkább mutasd meg magad a dokinak.Ne kezelgesd magad,max kapsz kúpot, van olyan amit ilyen esetben nyugodtan tudsz használni,és a babónak sem árt.Jobbulást!

A gombánál fehér folyás van, ami amúgy ilyenkor természetes(mármint a fehér szín)de ha bármilyen más érzésed is van, inkább mutasd meg magad a dokinak.Ne kezelgesd magad, max kapsz kúpot, van olyan amit ilyen esetben nyugodtan tudsz használni, és a babónak sem árt.Jobbulást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!