Találatok a következő kifejezésre: 33. hétben és az ultrahangon (2 db)

Kismamák! Tegnapelőtt töltöttem a 33. hetet. Tegnap elmentem ultrahangra, és azt mondta a doki, h kicsi a babám! Ti mit mondtok ezekre az adatokra? Nagyon megijedtem. Ha kicsi is akkor lehet nagy baj?

BPD: 82 mm, TAD: 79 mm, AC: 250 mm, FL: 58,6 mm. Súly: 1900 gr.

Legjobb válasz: Sikerült is sajnos. De már megnyugodtam. Köszönöm.

A kérdező hozzászólása: Sikerült is sajnos. De már megnyugodtam. Köszönöm.
nekem is 35+4 naposan megnézték mert elindult, 2600 grnak hozta a gép, azt mondták inkább leállítják, mert koraszülött lenne, meg kicsi is. Nna két hét múlva meglett 3400 (!) grammal és 47 cm-vel....
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod. Nem akarok izgulni, sem félni de úgy megijesztett a doki, ráadásúl több 1 éve elvesztettünk már egy babát és nem élném túl én sem és a férjem se ha valami baj lenne. Olyan bunkók eggyes dokik:( és a fogadott dokim meg pont most nyaral.
Az enyémnek is hasonló méretei voltak - inkább úgy mondom ekkorának mérték - aztán a 40. héten 4 kilóval és 57 centivel született. Addig meg végig azt hallgattam, hogy pici lesz.... Még csak 33 hetes vagy, a babára csak most jön a java! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!
Súlya, jó. Talán annyi hogy nem valószinü, hogy nagy lesz, 4 kiló vagy fölötte. De szerintem azt nem baj. :) Lepény érettsége normális, nekem is II-es volt a második terhességnél 32 hetesen. A 3 sorban lévõ adatokat nem ismerem. Ha kicsinek látja, akkor érdemes 1-2 hét múlva újra uh-ot nézni. Ott látják hogy fejlõdik-e. A mérés pedig lehet pontatlan. Nekem mérték már a kisfiam 36. héten 3600 grammnak, a 39. héten 3650-nek. Aztán a 40. héten megszületett 4200 grammal. És hallottam már olyat is, akinek a 36. héten született a babája, 1900 grammal, és teljesen egészséges.
Nekem 2500grammra saccolták 4 nap mulva mikor szültem 3250gramm volt. 8 hetes kiscsaj anyuja
A kérdező hozzászólása: :)
Nyugi nekem a 38. Hetes uh- on azt mondta a doki, hogy na ez a gyerek nem lesz max 2800 gramm, három napra rá megszületett 3120 gr és 50 cm-el.
Hülye egy doki lehetett, de nem lesz semmi baj!Az orvosok mindig csak a frászt hozzák az emberre...
A kérdező hozzászólása: Igen sokan ezt mondják. Köszönöm:)

33. hétben vagyok és az ultrahangon a Doki azt mondta, hogy II kt. a baba fekvése. Ez mit jelent?

Legjobb válasz: Szia! A fekvés az anya és a magzat hossztengelyének egymáshoz való viszonya,a II. állás pedig az,hogy a magzat háta az anya jobb oldala felé néz!Rem. segítettem!

Szia! A fekvés az anya és a magzat hossztengelyének egymáshoz való viszonya, a II. állás pedig az, hogy a magzat háta az anya jobb oldala felé néz!Rem. segítettem!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!