Találatok a következő kifejezésre: 33 hetesen jóslófájás (10 db)

33 hetes terhes vagyok és félek, hogy a mensiszerű görcsök és keményedések miatt hamarabb fogok megszülni. Ha jóslófájásaim vannak, akkor pár hét és megszülők?

Legjobb válasz: Szi, ez nem biztos! Van kinek már a 30.héttõl vannak jóslófájásai. Enyhébb mensi szerû görcs belefér, de azért beszélj róla a dokiddal! Egyébként meg pihenj többet és szedj magnéziumot - nekem ezt tanácsolta a doki. (nekem is hasonló tüneteim vannak 32hetesen)

Szi, ez nem biztos! Van kinek már a 30.héttõl vannak jóslófájásai. Enyhébb mensi szerû görcs belefér, de azért beszélj róla a dokiddal! Egyébként meg pihenj többet és szedj magnéziumot - nekem ezt tanácsolta a doki. (nekem is hasonló tüneteim vannak 32hetesen)
Nekem a 32 héttõl volt és 41 hétre szültem.
Szia.Nekem a 30.dik héttõl vannak jóslófájásaim ...Ez még nem jelenti azt, hogy hamarabb fogsz szülni . Minden jót 37hetes kismama
Szia! Nekem kedden voltak jósló fájásaim és szombaton szültem. Pont aznap léptem a 37. hétbe.
Nekem is 30 hettol vannak, hol gyengebben hol erosebben.A vedonom szerint szamitsak arra hogy 2-3 hettel elobb szulhetek.34 hetes kismama
Ez nem biztos. Többnyire a 32. hét környékén kezdõdnek a jóslófájások, ettõl függetlenül akár még túlhordás is lehet belõle. Ennek a lényege az, hogy a méh gyakorol a szülésre.

33 hetes vagyok, és nekem még semmi jóslófájásom, vagy szülésre "előkészítő" jelem nem volt. Ez gond lehet, vagy lehet hogy túl fogom hordani a drágaságomat?

A 32.heti uh-n II.fokban érett volt a méhlepényem.

Legjobb válasz: Örülj neki ha ennyi dõsen még nincs jóslófájásod. Korai is lenne. Semmi sem törvényszerû, sem az hogy korábban szülsz sem az hogy túlhordod. Majd jön ha úgy gondolja elég volt odabent és jönni akar.

Örülj neki ha ennyi dõsen még nincs jóslófájásod. Korai is lenne. Semmi sem törvényszerû, sem az hogy korábban szülsz sem az hogy túlhordod. Majd jön ha úgy gondolja elég volt odabent és jönni akar.
Én a 38. hétben járok és még semmi...valakinek csak a szülés elõtti napon jelentkeznek fájások, és valakinek akkor sem. Nem lehet következtetni igazából a baba érkezésére ebbõl, mert nem egyforma a szervezetünk.

33 hetesen lehet jóslófájás?

a hét eleje óta többször elkezd fájni a derekam de akkor nagyon és körbe a hasam aljánál is érzem hogy fájdogál de ez hamar el is múlik és általában este érzem ez lehet jóslófájás, bár ahoz még korán vagyok?!És érzem hogy ott nagyon alul szokott motoszkálni a baba meg fent a gyomromnál és a napokban többször émelyegtem is!

Legjobb válasz: A 29. héttõl a baba képes életben maradni ha megszületik, persze komoly orvosi segítséggel. Te pedig már 33- ban vagy , nem lenne bajotok, de a legjobb, ha a doki megnézi a fekvét az állapotot, meg azt hogy õ lát e ilyen jeleket. nem baj ha még jó pár hétig kindertojás maradsz. jó helyen van ott bent. De ha mész orvoshoz szólj!!

A 29. héttõl a baba képes életben maradni ha megszületik, persze komoly orvosi segítséggel. Te pedig már 33- ban vagy , nem lenne bajotok, de a legjobb, ha a doki megnézi a fekvét az állapotot, meg azt hogy õ lát e ilyen jeleket. nem baj ha még jó pár hétig kindertojás maradsz. jó helyen van ott bent. De ha mész orvoshoz szólj!!
Nekem is 32 hetes korom óta vannak jóslófájások, tehát szerintem ez normális. De ne félj, ettõl még nem fogsz megszülni. Néha fáj, néha nem, néha nagyon, néha kicsit.. nekem is lazább a székletem, néha kicsit émelygek, de még egyben vagyunk 36 hetesen:-)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! én is kicsit sûrûbben járok nagy wc-re ilyenkor fájnak a beleim ami eddig nem volt! Amúgy voltam orvosnál április 28.-án és akkor még teljesen zárt volt a méhszájam és a baba fejjel lefelé van!
Lehet azért is vannak fájdalmaid este, mert kicsit jobban elfáradsz.nekem is szoktak lenni, de én elég sokat megyek napközben és gondolom ezért van.De amúgy tényleg nem lenne semmi baj ha esetleg kijönne, de azért várjon még halehet.30hetes kismama


Akinek már 28 hetesen nagyon lent volt a baba, 33 hetesen meg már befordulva szüléshez 34-35 hetesen meg már elég erõs jóslófájásai voltak, annak mikor indult be a szülés meddig bírtátok?

most vagyok 35+4 hetes és tegnap este elég erõs görcseim voltak kb. egy órán keresztül de szabálytalanok...

Legjobb válasz: A lanyaim elég korán 28dik és a 26dik héten fordultak be! 1 41+3on a 2dik 38+5on született! Ha esetleg most kibujna se lenne gond már elég fejlett de csak pozitivan!:-D Ne idegeskedj és pihenj sokat!

A lanyaim elég korán 28dik és a 26dik héten fordultak be! 1 41+3on a 2dik 38+5on született! Ha esetleg most kibujna se lenne gond már elég fejlett de csak pozitivan!:-D Ne idegeskedj és pihenj sokat!
Elég hamar leszállt a hasam, befordult a baba, a védõnõ azt mondta, hogy kizárt , hogy végig viszem a terhességet. Ehhez képest meg sem akart születni a lányom , meg kellett császározni, mert nem indult be a szülés!
nem tudom pontosan, hogy mikor fordult be a fiam. 28. heti ultrahangon még nem volt, 34 hetesen már igen. Jóslóim voltak 34-35. héttõl, napi többször. Mensitõl számítva 38+6 hetesen született, de uh mindig nagyobbnak mutatta másfél héttel. Doki is azt mondta 35. héten, hogy teljesen érett magzat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat picit megnyugodtam. Mensi szerint én is most vagyok 34, 6 hetes baba mérete szerint meg 35+4 hetes.... múlthéten volt az utolsó vizsgálatom akkor a doktornõm azt mondta hogy szépen fejlett, hogy már nagy gond nem lenne ha véletlenül kibújna.... azért bizakodom, hogy kihúzom legalább a 37 hétig.... bár már ma is többször volt fájásaim.
nekem a 27, héttõl azt mondták nagyon lent van a baba (be is akartak fektetni) pihennem kellett sokat. Egy hónap után a méhszájam is visszazárt (nem is tudtam hogy ilyen lehetséges de mégis:) Végül a kislányomat egy nappal túlhordtam:) Szóval ne aggódj! Könnyû szülést kívánok!

33 hetes vagyok, nagyon sokat fáj a hasam, hogy alig tudok mozogni, aztán mint amit elvágtak, szabálytalan időközökben. Ez már lehet jóslófájás? Nincs korán ehhez?

Már két hete voltam visszatartáson..szerintetek van összefüggés?

Legjobb válasz: Szia! Én 31 hetes vagyok, de napok óta nekem is eléggé fáj alul a pocim alja, olyan fura érzés, keményedik, mintha szurkálás is lenne, esténként alig bírok mozogni, felkelni-kikelni az ágyból, stb. Én kedden megyek a dokimhoz, megemlítem majd neki, hogy mi lehet. Neked nincsen olyan "félelmed", hogy elõbb fogsz majd szülni? Én néha már ilyenekre is gondolok.

Szia! Én 31 hetes vagyok, de napok óta nekem is eléggé fáj alul a pocim alja, olyan fura érzés, keményedik, mintha szurkálás is lenne, esténként alig bírok mozogni, felkelni-kikelni az ágyból, stb. Én kedden megyek a dokimhoz, megemlítem majd neki, hogy mi lehet. Neked nincsen olyan "félelmed", hogy elõbb fogsz majd szülni? Én néha már ilyenekre is gondolok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A visszatartás óta már a max mennyiségû magnéziumot szedem, ennél többet nem lehet, meg még 2 féle gyógyszerem is van. Az elsõnek írnám, dehogynem!!!Mindennap attól félek, hogy most ez a fájdalom a szülés elõjele-e, vagy egyáltalán mihez hasonlítsam a fájdalmat, mennyire kell fájnia stb.. Reggel óta megint többször fájt, de nem tudom idõbe mérni. Hétfõn megyek dokihoz , addig rmélem nem kell bemenni. Hát ez olyan rossz amikor az ember az ismeretlenen gondolkodik, ráadásul ilyen felelõsségteljes ügyben.

33 hetesen nem korai még a jóslófájás?

Menszi szer? fájdalmaim vannak és a derekam is fáj, de még csak enyhén. Nem korai ez még?

Legjobb válasz: Nem, nekem is akörül volt az elsõ, talán a 34. hét elején jött egy erõsebb, pont bevásároltunk. Minden bajom lett, hõhullám, menses szerû fájás pocaknál, deréknál... aztán pár perc múlva jobb lett...

Nem, nekem is akörül volt az elsõ, talán a 34. hét elején jött egy erõsebb, pont bevásároltunk. Minden bajom lett, hõhullám, menses szerû fájás pocaknál, deréknál... aztán pár perc múlva jobb lett...
Nekem is 34.héttõl vannak jóslóim, és még mindig egybe vagyok már 38+5hetesen. Nyugi húzhatod még így sokáig.
31 hetes koromtól voltak jóslók, idõre szültem :)

Jóslófájásom lehet már 33 hetesen?

Tegnap és ma is este és napközben is nagyon bekeményedett a hasam, folyamatosan, nem csak kellemetlen volt, kicsit fájdalmas (mensi szer?), de nem szülési fájdalom, és nem fájt a derekam sem (el?z? babánál így kezd?dött, de jóslóm nem volt, nem tudom pontosan milyen). Nem er?ltettem meg magam, pont, hogy többet pihentem tegnap és ma is. Mg-ot szedek, lehet, hogy a frontot érezzük?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ez jósló fályás:) álltalába pont olyan mintha meg jönne:) ebben a korba,és így hogy második baba,így meg pláne.

Szia! Szerintem ez jósló fályás:) álltalába pont olyan mintha meg jönne:) ebben a korba, és így hogy második baba, így meg pláne.
Lehet jósló fájás is, vagy esetleg úgy mozog, fordul a baba, hogy az is kiválthat ilyen fájdalmakat! Nekem a 34. héten kezdõdött, és végül a 41. héten szültem.
lehet, nekem kb. másfél hete van, 34. hetet kezdtem szombaton. bár a védõnõ nem nyugtatott meg, hogy ez jó dolog, szerinte korai, nehogy megszüljek hamarabb (de nekem van egyéb veszélyeztetõ tényezõ is, pl. megrövidült méhnyak).
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó, a védõnõd nem mondta, hogy meddig lehet így "húzni"?
Szia, szerintem nem aggódj! Nekem a 30.héttõl voltak jóslófájásaim (mansi-szerû fájdalom és olyan kemény volt a hasam, mint a beton).A 25.héttõl pedig nyitva volt a külsõ méhszájam és a méhnyak is meg volt rövidülve, Mégis túlhordtam a gyereket 2 nappal. És az is megindított szülés volt. Lehet, hogy még tovább is húztuk volna.:)
szia, utolsó elõtti vagyok. elvileg ki lehet húzni végig is. minden terhesség más. csak azt mondta, hogy sokat pihenjek, mert ugye a keményedés meg jósló hiába csak jósló, de maga is tágíthatja a méhszájat, ill. rövidítheti a méhnyakat. na meg magnézium. én magnerotot szedek, napi 3x1-et vagy 4-et, mikor hogy érzem. amúgy nekem is akkor szokott jobban lenni, amikor fekszem, ki érti ezt....

Hányadik héten kezdődnek általában a jóslófájások? Tudom, ez mindenkinél eltérő, de mégis mi az átlag? én 33 hetes és 3 napos vagyok, és nekem még nincsen.

Legjobb válasz: Nekem sem volt,egész szülésig.Csak keményedések.Még egy ici-pici fájás se volt. Lehet,te is megúszod! :-D 8 hós kislány anyukája

Nekem sem volt, egész szülésig.Csak keményedések.Még egy ici-pici fájás se volt. Lehet, te is megúszod! :-D 8 hós kislány anyukája
Szia! Nekem 34.héten voltak jóslófájások elõször.Két hétig visszatartással feküdtem a korházban.Majd a 37. héten megszültem.De nagyon sok kismami van úgy, hogy nincs is jóslófájása egyátalán.Lehet neked sem lesz én biztos örülnék ha engem elkerülne.15+2 kismami.Könnyû szülést kívánok és sok erõt a babucihoz.
Én 33+2 hetes vagyok, se keményedés, se jósló, semmi. Igaz, néha van mindjárt megjön érzés, de kb. azóta, amióta tudom, hogy kisbabám lesz. Rendszeresség, ráció nincs benne. :) Eddig 3x2 MgB6-ot szedtem, most hanyagoltam, aztán megint többet szedek, mert pörgök ezerrel. A méhnyakam igencsak hosszú, a méhszáj zárva, szóval... Amúgy akinek sok keményedése van és jóslója, annak hamarabb rövidül a méhnyak, én úgy olvastam. Kérdezhetek? Te hogy érzed, sok van még hátra, vagy alig, ameddig a baba megérkezik?
A kérdező hozzászólása: hát jó lenne ha megúsznám.bár én úgy hallottam h akinek sok a jóslója az könnyebben és gyorsabban fog szülni.hát h ebbõl mi igaz azt nem tudom.amúgy nekem még keményedésem sem volt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen.boldog babavárást.
A kérdező hozzászólása: méhnyakam kicsit meg van rövidülve.3000 volt, de már hetek óta 2000.nyílni még nem nyílok szerencsére de ennek ellenére úgy érzem h elõbb fog jönni valamivel a picim.ez megérzés.eléggé vizes vagyok, és ez nekem már a 23. hét óta van, mármint a vizesedés.meg volt egy olyan hónapom h magasabb volt a vérnyomásom a kelleténél.ezek miatt gondolom h nem fogom végig kihúzni.aztán ki tudja...:) )

33 hetes kismama vagyok és ma különösen fáj a hasam alja. Nagyon enyhén olyan mintha menzesz szerű fájdalom lenne, enyhén feszítő érzés. Ez lenne a jóslófájás? Ha igen, akkor tartanom kell koraszüléstől, vagy nincs összefüggésben?

Köszönöm a válaszokat el?re is!

Legjobb válasz: Nem feltétlenül josló fájás. Lehet az idõjárás okozza. Pihenj le , és ne csinálj semmit csak feküdj. Eü-s

Nem feltétlenül josló fájás. Lehet az idõjárás okozza. Pihenj le , és ne csinálj semmit csak feküdj. Eü-s
Nekem is elõfordult, most is szokott.Az ilyen idõben meg fõleg.Tényleg pihenj, vegyél be magnéziumot, az szokott segíteni.
Szerintem ha enyhén fáj, akkor az lehet jósló, de nem jelent koraszülést. Nekem kb. a 36. héttõl vannak ilyenek, de nekem idõm sincs lepihenni, mert mire eljutnék odáig, elmúlik :o)) Ilyenkor én alkalmazni szoktam a szülésfelkészítõn tanult légzéstechnikát és ellazulást. Tényleg segít, és legalább gyakorlok is az igazira :o)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Sajnos nekem sincs nagyon lehetõségem napközben lepihenni, mert dolgozom, este meg általában még fõzök.... Lehet ezt kellene visszafogni.

Naponta többször van olyan érzésem mintha megakarna jönni. Ez már joslófájás? 33 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia!Nekem a 32.hettol vannak ezek a fajasok es most vagyok a 38.hetben.A dokim szerint kihuzom vegig.Ha egy oraban kevesebb mint negyszer jelentkezik akkor nincs baj.:)

Szia!Nekem a 32.hettol vannak ezek a fajasok es most vagyok a 38.hetben.A dokim szerint kihuzom vegig.Ha egy oraban kevesebb mint negyszer jelentkezik akkor nincs baj.:)
Szia! Én is 33 hetes vagyok, és nekem is szokott fájdogálni a hasam alja. Engem koraszülésel is fenyegettek, ugyhogy ez biztos az...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!