Találatok a következő kifejezésre: 33 hetesen ha (69 db)

33 hetesen ha leszállt a poci az baj? Korábban fogok szülni?

Úgy érzem lejebb ment a pocim! Ezt honnan tudom biztosra? Milyen amikor leszáll a poci? Lehetséges a baba súlya miatt ereszkedett lejebb a hasam?

Legjobb válasz: Szia! Nekem egészen a szülésig nem szállt le 4 kilós kisfiammal a hasam, mégis természetes úton jött a baba, úgyhogy nem hiszek abban, hogy a leszálló has bármit jelentene. Ha zárt a méhszáj, meg a doki szerint is minden oké, nyugodj meg, nincs semmi baj. Boldog babázást!

Szia! Nekem egészen a szülésig nem szállt le 4 kilós kisfiammal a hasam, mégis természetes úton jött a baba, úgyhogy nem hiszek abban, hogy a leszálló has bármit jelentene. Ha zárt a méhszáj, meg a doki szerint is minden oké, nyugodj meg, nincs semmi baj. Boldog babázást!
Szerintem fordult egyet a bébi. Ilyen korán nem szállhat le szerintem...
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi a választ! A babám már be van fordulva. fejjel lefelé, mert elõzõ nap voltam uh-án.
Én is így jártam. Már be volt fordulva a bébi a 31. héten. Aztán menetem 4dre és aznap reggel valami hullámzást éreztem. A 4dn kiderült, hogy meggondolta magát és visszafordult. Aztána 38. hétre megont fejvégû volt, de azt nem tudom, mikor tette. A 33. hten még símán foroghat, ráadásul már elég nagy ekkor, hogy a popóját érezd a leszállt hasnak. De ha így is van ne aggódj, mert addig még 20szor megfordulhat.
Ha mocorog a baba még biztosan nem szülsz mert szülés elött kábé két héttel lelassulnak - és ahogy írták még megfordulhat- a méhszáj nyitva ok. neked vigyázni kell a felszálló fertõzések ellen - fürdõbe ne menj és fel ne fázz valamint ne cipekedj- ha leszáll a hasad és elsõ szülõ vagy akkor az csak a szülés elötti két három napban fog megtörténni.

Ha 33 hetesen sokszor nehezen kapok levegőt (tudom, hogy a baba felnyomta a tüdőm, gyomrom), lehetséges, hogy a baba kevesebb oxigénhez jut?

Legjobb válasz: Én is 33 hetes vagyok! Nekem ugyanilyen problémám van és ezt meg is kérdeztem a dokimtól! Azt mondta hogy természetes ilyenkor a nehézkes levegövétel és a babát ne féltsem õ ettöl még ugyanugy megkap mindent! Ha rád tör a légszomj akkor mozogj egy kicsit próbálj meg helyzetet változtatni! Ez kb. még 3-4 hétig lesz igy utána lejjebb megy a baba!/amúgy én Pécs környéki vagyok/ És te? Minden jót nektek!!!

Én is 33 hetes vagyok! Nekem ugyanilyen problémám van és ezt meg is kérdeztem a dokimtól! Azt mondta hogy természetes ilyenkor a nehézkes levegövétel és a babát ne féltsem õ ettöl még ugyanugy megkap mindent! Ha rád tör a légszomj akkor mozogj egy kicsit próbálj meg helyzetet változtatni! Ez kb. még 3-4 hétig lesz igy utána lejjebb megy a baba!/amúgy én Pécs környéki vagyok/ És te? Minden jót nektek!!!
Nekem segiteni szokott ha lehajtom a fejem..olyankor kapok jol levegot..de a baba nem jut attol kevesebb levegohoz, ezt egy doki is megerositi.32 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, én elfelejtettem megkérdezni ezt a dokimtól szerdán! Én gyõri vagyok! Jó egészséget nektek!

Létezik az, hogy 33 hetesen jósló fájásaim lennének? Sokszor görcsöl a hasam, ha lefekszem, hamar el is múlik, de azért aggódom. Szerintetek ez normális vagy inkább beszéljek az orvosommal?

Kérlek, az írjon, akinek volt hasonló élménye.

Legjobb válasz: Sajnos nekem már most is vannak. De 33 hetesen már nem gond:) 26hkm.

Sajnos nekem már most is vannak. De 33 hetesen már nem gond:) 26hkm.
Ha folyamatosan görcsöl, az nem jósló. A jósló rendes összehúzódás, pár másodperctõl fél percig is eltart, majd megszûnik. Ez ismétlõdik rendszertelen idõközönként. Sétától, zuhanyzástól elmúlik. Azért jóslófájás, mert hasonlít az igazi fájásokhoz. Folyamatos görcs az nem az, ha jól tudom.
Én is úgy tudom ahogy az elõttem író írta... 33 hetesen már nekem is volt és úgy valóban h rám-rám tört egy-egy görcs tartott valameddig és aztán elmúlt...de váratlan idõkben jött elõ szóval nem rendszeres idõhöz kötve...én ezeket mindig elkezdtem mérni mert ha rendszerezõdik akkor baj van...mai napig így vagyok 37 hetesen is...ha neked folyamatosan görcsöl ott szerintem is más van...de ezt doki biztos jobban tudja
A kérdező hozzászólása: nekem is így elõ-elõjön..váratlanul..a folyamatos szót itt úgy értettem, hogy napról napra
Szia!Mindkét terhességem alatt már a 26-27-héttõl végig voltak keményedéseim, jóslóim, sokszor naponta akár 10 alkalommal is...3x2 Magne B6-ot szedtem a terhesség 37.hetéig, nem volt gond, a nagyobb lányom 40+5 napra, a kisebb pedig progis császárral 39+4 napra született, nem volt gond.Ha tudsz, pihenj minél többet.Én nem nagyon tudtam, dolgoztam szinte a terhességem végéig, itt volt a nagyobb lányom is, és még a baba is nagy volt...További boldog babavárást kívánok!!Üdv:Tamy
Elõfordul.


33 hetes kismama vagyok és 2 hete műtöttek vakbélgyulladással. Találkozott már valaki ilyen esettel? Szülhetek simán vagy biztos a császár? Ha van olyan akivel ez történt, esetleg ismerősével, az hogyan szült?

Legjobb válasz: Nem hallottam ilyet még, de írok, mert érdekel, hogy hogy vagy? Altattak? Nem volt a babára veszélyes a mûtét? 33+5 hetes kismama

Nem hallottam ilyet még, de írok, mert érdekel, hogy hogy vagy? Altattak? Nem volt a babára veszélyes a mûtét? 33+5 hetes kismama
Szia! Én tegnap pont ezen gondolkodtam, mi van ha.. Szerintem attól is függ, hogy mekkora és hogy gyógyul a sebed, beszéld meg a dokiddal. Én el tudom képzelni, hogy kb. 9-10 hét után sima szülés lesz, de ez a sebed méretétõl is függ. Sok szerencsét!!!
Szia! Én is így voltam. Egy kérdés: Laporoszkópos mûtét volt, vagy vágtak? Mert az sem mindegy. Nekem perforált a vakbelem 18 hetesen, megmûtöttek laporoszkópiával, volt hashártya gyulladás meg minden. Kaptam egy E-Coli fertõzést, amit nem vettek észre, az szépen dolgozott a 21. hétig és akkor megrepedt a burkom. Én megszültem a kisfiamat. Szerintem simán tudsz szülni, ha "csak" pár "lyuk" van rajtad, ha vágás van akkor szerintem nem. De én nem vagyok orvos. Erõsödj meg minél hamarabb, és nagyon szorítok, hogy nálatok rendben menjen minden. (azért egy labort nézzetek, mert ez a Coli nagyon alattomos...fogalmam sincs hol szedtem össze, igaz a WC-t nem nagyon takarították a kórházban. ennyit a higiéniáról, Szegedi sebészet) Sok sikert, és boldog babavárás még a hátralévõ hetekre! Én 27 hetes vagyok, nekem még kicsit több van hátra! :-)
Utolsó vagyok... Úh, akkor te is úgy voltál mint én. Ahhoz a pokoli fájdalomhoz képest még a szülés is jobb. Bár már nem is emlékszem a fájdalomra. Csak a rengeteg kinlódásra utána. :-( Remélem te hamarabb talpra állsz mint én. Tényleg nagyon szorítok. amúgy sem egyszerû egy várandósság, hát még így. De nem lesz semmi gond! Már nagy babád, õ biztos rendben lesz! Mi anyukák meg mindent kibírunk, nem igaz??? :-) 27 hetes kismami
Megint én.. :-) Az egyik sebem nekem is "szétcsúszott", nem a legmutatósabb, de ez van. Kb 2 cm hosszú mindkét seb a hasamon. Még sokáig érzékeny lesz belülrõl, nekem még most is viszket meg feszül néha. Ja, egy éve volt az én mûtétem. 27 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztató szavakat. Tényleg pokoli fájdalmam volt, azt hittem menten meg is szülök. Az egész hasam bekeményedett, felfújódott és egyfolytában görcsölt. Egy örökkévalóság volt mire kiért a mentõ. Szó szerint fetrengtem a fájdalomtól. Szegény párom azt sem tudta mit csináljon velem. Nekem hagyományos mûtétem volt, azaz vágtak.Szerintem azért, mert a méh teteje már köldök fölött van(de lehet hogy most hülyeséget mondok). Nem kérdeztem meg az orvost, hogy miért így mûtöttek.
szia! Látod, ebben van valami! bizony ilyenkor már köldök felett van a méh! Az orvosok jobban tudják, mit miért csinálnak. De túl vagy rajta, és majd a szülésen is pikk-pakk túl leszel! :-) most már minden rendben lesz! Még egyszer: nagyon sok boldogságot nektek, és minél simább, könnyebb szülést. Reméljük, a legfájdalmasabb részen már túl vagy! (én is a földön fetrengtem...:-() Sok sikert és boldog babázást! 27 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen kedves 27 hetes kismama. Én is kívánok erõt, egészséget nektek. Boldog babavárást és könnyû szülést!

33 hetes kismami vagyok. Rossz ha a méhlepény már első fokban érett? S nem túl nagy 2300 g-os baba? Aki 33 hetes, neki mekkora a babója?

Legjobb válasz: Ilyenkor már lehet ennyire érett a lepény. A dokik azt szokták mondani, hogy amíg jól táplálja a babát, teljesen mindegy, hogy hogyan néz ki a lepény.

Ilyenkor már lehet ennyire érett a lepény. A dokik azt szokták mondani, hogy amíg jól táplálja a babát, teljesen mindegy, hogy hogyan néz ki a lepény.
Nekem megindult a szülés 35 hetes elmúltam, és mikor befeküdtem a kórházba, akkor 2, 40 volt a babám ultrahang szerint. Tervezett császár volt, mert kevés magzatvíz, és nem fordult be a baba.Visszafogták a szülést gyógyszerekkel, és azt érték el evvel, hogy 2 kg ra lefogyott a babám.Szóval 2 kg os an megszületett a lányom. 36 hetesen szültem.5 nap híján koraszülött lett.
11, .15 ös vagyok, még annyit, hogy lányom már hathónaposan megháromszorozta a súlyát.Most 10 kg felett van, és 15 hónapos.Éjjel nappal zabált:D Behozta a lemaradását.Egyébként azért lett ilyen kis súlyú, mert már nem kapott tápanyagot.Az orvosokban nagyot csalódtam, én is majdnem meghaltam, mert kórházban feküdtem veszélyeztetetten, és a szülõszobára tervezett császárral mégis nyitott méhszájjal kerültem fel az osztályról.A barmok nem vették észre, hogy szülök, pedig elég sokszor elmondtam nekik, de õk csak algoprint osztogattak, és azt mondták csak holnap déelõtt lesz m, eg ababa, ehhez képest éjfélre megszületett.a vészhelyzetben nem láttam ekkora kapkodást amit velem mûveltek.serc perc alatt elaltattak és kikapták a gyereket.Úgy meg voltam ijedve az õ ijedtségükbõl, hogy azt hittem mikor rám rakták az altatógázt, hogy nem kelek fel többet arról a mûtõágyról élve.De szerencsére, mindketten megúsztuk.Nagyon jól vagyunk én is és a lányom is.
A kérdező hozzászólása: Huuuuuu szegény hát nem irigylem amiken átmentél te és a babád, de szerencsére mindketten jól vagytok!!!!!!nagyon jó egészséget kívánok nektek.Még egy kérdés -nem volt fogadott orvosod hogy mindez megtörténhetett veletek???
Dehogynem volt!!! Épp ezért vagyok teljesen kiakadva az orvosoktól, igazából õtõle.Amikor elindult a szülés, akkor felhívtam, mert a kórházban nem akartak velem foglalkozni, holott ömlött belõlem a vér, azt mondták ez tágulási folyamat csak holnap lesz ebbõl baba és fájdalomcsillapító gyógyszerrel tömtek.Férjem már hazament senki nem volt mellettem, a nõgyógyászaton feküdtem mert a szülészeten telve volt a szobák száma nem volt hely, az elsõ éjszakám meg a nõvészobán ülve töltöttem el!Majdletzört a hátam reggelig, férjem nem jöhetett be, kint ült a váróban.Szóval mikor felhívtam az orvosom szombat este hétkor, azt mondta ez nem az õ dolga, az õ privát életét megzavartam , hogy telefonáltam.Milyen ari mi? Õ egy magánorvos magánrendelõje van a Szent István kórházban szülész.Szóval azt mondta ez az ügyelets dolga, hogy megvizsgáljon szülök e, az õ felelõssége nem pedig az az övé.Az orvosom minden alkalommal 10, 000 ezer forintért vizsgált a magánrendelõjében.Szóval nem olcsó orvos.És 80ezer a tarifája szülésnél.Elõtre megmondta.De zsebbe nehogy azt hidd, hogy törvényes!Én csak a felét adtam neki szülés után, de zat sem érdemelte meg!Mert csak akkor ért be, amikor kivették a babámat.Szóval nem õ vágott fel, õ csak összevart, mégis az õ neve szerepel a mûtéti zárójelentésemen.és még azt nme is mesélte, hogy valamit elbac..tak, mert reggel 8 kor újramûtöttek 1.5 liter vér halmozódott a hasamban 60 ra leesett a vérnyomásom, majdnem ottmaradtam, gyorsan ct, és visszatoltak a mûtõbe.Szóval nekem nem a legjobb élmény volt a szülés.16 nap kórház, a babám meg egy másik kórházba szállították, mert koraszülött volt, és ez a szabály, én nem voltam szállítható állapotban.A születése után 12 naposan láthattam elõször félórára ennyit engedélyezett az orvosom.Férjem vitt át a másik kórházba, mire odaértünk olyan gyenge lettem, hogy majdnem összeestem.A tejem is bánta a dolgot, mert ilyen xar állapotban még fejni sem tudtam 40 ml volt mikor hazajöttünk 2 hónapig fele tápszer fele szopi, és elapadt a tejem, pedig a kórházban ömlött a tej, csak nem volt velem a babám aki kiszopizta volna.Na mindegy ezt nem kívánom senkinek maximum a végeredményt agyönyörû egészséges babát!:) ))
32hetesen volt 2200 gramm.... nekem is 1.fokban volt érett ilyenkor a lepény.

Ha 33 hetesen megszülném a babámat, lenne maradandó sérülése? Mennyi esély van rá, hogy teljesen egészséges legyen?

Legjobb válasz: Attól függ mennyi a súlya, milyen a tüdeje stb! Valami baj van a terhességeddel? Ismerek személyesen 33 és 34 hétre született babát, mindketten egészségesek, jól fejlõdnek!

Attól függ mennyi a súlya, milyen a tüdeje stb! Valami baj van a terhességeddel? Ismerek személyesen 33 és 34 hétre született babát, mindketten egészségesek, jól fejlõdnek!
Én most töltöttem 34.hetet, a múlt héten 2300g-ra becsülték a súlyát, azt mondták, totál jó ilyenkor ez ilyenkor.Nem hinném, hogy egy ekkora babával már sok gond lenne, nyugi, de azért minél tovább húzod, annál jobb.Amúgy én is úgy érzem, hogy elõbb meglesz.Még 2 hetet jó lenne kihúzni valahogy.
Ne aggódj, nem lesz baj, próbálj meg minél többet pihenni! Sógornõm ikrei a 33. héten születtek 1600 és 1800 g-mal és makkegészségesek! Csak a kórházban töltött idõ volt több, de minden rendben velük. Ismerek olyan anyukát, aki már a 28. héttõl "szülésgyanús" volt, és mégis kihúzta a 36. hétig! Kitartás és csak pozitívan gondolkozz!
A baba tüdeje a 34 héten érik be teljesen, addig kapnod kell tüdõérlelõt. Ma már a 24 héttõl életben tudják tartani a koraszülötteket, 33 héttõl már az életben maradás csaknem 100 %, persze ez függ attól is, hogy nincs-e vmilyen betegsége, vagy fejlõdési rendellenessége. A koraszülésbõl maradandó sérülés nem marad fenn, csak hordani kell gyakrabban rehabilitációra, tornára, és kontrollra.
A barátnõm koraszülött intenzíven dolgotott. Én is sok minden miatt aggódtam. Az a választ adta nekem, hogy (sok mindent látott már)a 33+0-tól már minden ok, mert meg van a súlya, és a tüdeje is fejlettebb. Ha ezt a kort eléri a méhben, gyorsan behozza a lemaradást.
szerintem is teljesen egészséges lesz, csak olyan kórháztba kell majd szülnöd, ahol van felszerelés, hogy támogassák a pici légzését és keringését, ha szükséges. ne aggüdj, szerintem kihúzzátok simán, 1500 gramm felett már nem kritikus a súly a gyereknek. nekem a méhszájam nyílt a 27. héten és sokat keménydtem, korszülésre készített fel a doki. alig vártem, hogy 33 hetes legyek, aztán 35-36, végül a 38. hetet vártem, utána már a szülésen járt az eszem végül a 39. héten szültem egészséges érett magzatot, de a szülésznõ már a 27. héten azt mondta, hogy ne aggódja, manapság már akkor is jó esélye lett volna, ha a magzat egészséges. gondolkodj pozitívan, és vágd a centit!
Hát biztosat nem lehet mondani, de 1500g felett és a 32. hét után szinte 100%, hogy egészséges lesz. Sok boldogságot nektek!
Annyi ilyen kérdés van... Okod is van rá, vagy csak kérdezed? 24 hét után életben tudják tartani a babát, de garanciát senki nem ad rá, hogy egészséges lesz. 33 hetesen már "elég nagy" ahhoz képest, jó esélyei vannak. De ne legyen gond, és még tartstok ki másfél hónapot!
A kérdező hozzászólása: Nekem méhlepény leválásom volt, meg haematomám :( 18. héttõl feküdnöm kell mert vérezgettem, meg barnázgatok :( Nagyon sok UH csináltak már, ezért nem csinálnak, nehogy ártson a babának. Dokim nem tudom mit mondani, el kellett készülnünk a 28. hétra, ahhoz képest jók vagyunk :) Hétvégén már 34 hetesek leszünk! :) )))
utolsó vagyok: mi baj a méhlepényeddel? Én tegnap voltam uh-n, ott azt mondta a doki hogy kicsit érettebb a méhlepényem az átlagosnál (I-II. fokban), ezért hetente flowmetria vizsgálatra, uh-ra kell mennem és a 35. héten elkezdjük az nst-t. De a babám 2100 g körül van, az teljesen átlagos. Neked mit mondott és mit ajánlott a doki? 33+6
A kérdező hozzászólása: Ezt nem tudtam, köszönöm a tippet, fogok venni!
omega 3 halolaj fokozza a lepény keringését, ezáltal növeli mûködését, próbáld ki, nincs vesztenivalód, amúgy is nagyon egészséges! A keményedések miatt ne aggódj, ideje is van már na meg ez a sok front:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon örülök, hogy ezt írtátok! Biztos a rossz idõ miatt, de ma nagyon keményedtem. Remélem lassan elmúlik!
A kérdező hozzászólása: Sajnos a méhlepényemmel vannak gondok :( 36. hétig igyekszem kihúzni, csak aggódok, hogy mi lesz ha nem sikerül. UH-ot sem csinálnak, mert már nagyon sok volt, így nem tudom most mekkora a babám, de 2 hete 1600g volt :)
A kérdező hozzászólása: Az I-II fokban érett biztos rossz így majdnem 34 hetesen? Ha jól tudom III. fok is lesz, bár ezeket tényleg nem nagyon tudom :(

Tégla szerű nehéz érzés, fájdalom mi lehet 33 hetesen? Hol a gyomrom fáj úgy, mint ha egy tégla lenne benne, hol az oldalamat nyomja egy tégla. Esetleg kezd nem elférni a bébi?

Legjobb válasz: Valószinû.Nekem is az utobbi idõben kicsit mozog és annyira érzem.Szerintem nekünk még szokatlan,hogy nagy és nem fér el.Bordarugás,fej illesztés,popsi nyomás.Csinálja a helyet...33+4 Boldog babavárást

Valószinû.Nekem is az utobbi idõben kicsit mozog és annyira érzem.Szerintem nekünk még szokatlan, hogy nagy és nem fér el.Bordarugás, fej illesztés, popsi nyomás.Csinálja a helyet...33+4 Boldog babavárást

33 hetes kismama vagyok, gyerekkoromban átestem a bárányhimlőn de most a kislányom (aki még nem esett át rajta) óvodájában terjed a virus, mennyire veszélyes a magzatra nézve ha elkapja a kislányom és hazahozza a bárányhimlőt?

Legjobb válasz: Így van, mivel már átestél rajta, a benned lévõ babád is védve van. :) Én 10 hetes terhes voltam mikor a lányom elkapta a bárányhimlõt, akkor nagyon megijedtem, mivel én még sosem kaptam el ezt a betegséget, de a dokim megnyugtatott, hogy ha el is kapnám, már van olyan oltás, mi védi a magzatot. Szerencsére nem kaptam el most sem. Jó babavárást! :) 36 hetes

Így van, mivel már átestél rajta, a benned lévõ babád is védve van. :) Én 10 hetes terhes voltam mikor a lányom elkapta a bárányhimlõt, akkor nagyon megijedtem, mivel én még sosem kaptam el ezt a betegséget, de a dokim megnyugtatott, hogy ha el is kapnám, már van olyan oltás, mi védi a magzatot. Szerencsére nem kaptam el most sem. Jó babavárást! :) 36 hetes
Ha te már átestél rajta, akkor védett vagy, és általad a babód is, még a születésd után is valameddig.

33. hetes vagyok 2552g-os a babám. Azt mondja a doki, hogy nagy baba lesz és ha eléri a 4kgot nem enegedi a természetes szülést :-/ Akinek ennyi idősen ekkora volt a babája, hányadik héten szült, hány kgval?

Legjobb válasz: Miért nem engedi? Ezt nem értem. Nekem 29 hetes 4d saccolás van csak, mert a dokim soha nem tippelt súlyt, csak mindig mondta, hogy 2 héttel nagyobb a koránál és hogy nagy baba lesz. 29 hetesen 1600 grammra saccolták. 39+4 napra született a fiam 3900 grammal és 55 cm-el, 6 óra alatt.

Miért nem engedi? Ezt nem értem. Nekem 29 hetes 4d saccolás van csak, mert a dokim soha nem tippelt súlyt, csak mindig mondta, hogy 2 héttel nagyobb a koránál és hogy nagy baba lesz. 29 hetesen 1600 grammra saccolták. 39+4 napra született a fiam 3900 grammal és 55 cm-el, 6 óra alatt.
A kérdező hozzászólása: Az mondta, gondolni kell a késõbbiekre.Gondolom nagyon szétrepednék vagy foggalmam sincs.Jó lenne nekem is megállna 3900g-nál :)
33 hetesen 2660grammra becsülték. ..Sok a magzatviz is. ..heti 2x néz orvos emiatt. A dokim szerint ha a 36hetig kihuzom az már kész csoda.....
Alkati kérdés. Ismerõsöm simán megszülte a 4800 grammos kisfiát :) Amúgy meg ne is idegeskedj ezen! Az, hogy a doki mit tippel még nem biztos, hogy be is jön. Az sem biztos, hogy 2552 gramm most a babó. Sokszor téved az ultrahang is.
A fiamat becsülték 3000 grammra a 33. héten. Õ valamivel ezután visszavett a fejlõdésbõl, egyébként a 38. héten született 3960 grammal. Szóval ha csak ezt vesszük alapul, akkor neked még ekkora babád sem lesz. De tudod ezek csak becslések. És a valóságtól ez 30 százalékkal lefelé vagy felfelé egyaránt eltérhet.

Sok, ha 33 hetesen és +12-13 kilónál tartok?

Bár vékony voltam az elején nagyon de mostmár soknak érzem, pedig nem eszek kett? "helyett"...és mostmár csak úgy jönnek a kilók.:( Lehet az gond hogy rengeteget iszom? Szerintem elkezdett a lábam/kezem vizesedni:( Mit lehet tenni ellene?

Legjobb válasz: De jó neked!!!!!!sajna én 25 hetesen tartok 10 kg-nál már, sõt lehet, hogy 11 kg! Szerintem nem sok, belefér, csak most figyelj oda, mert innen még hízogathatunk. Én is nagyon igyekeszem, csak ne lennék annyira kívánós!!!!!! Boldog babavárást! 25 hetes kismami!

De jó neked!!!!!!sajna én 25 hetesen tartok 10 kg-nál már, sõt lehet, hogy 11 kg! Szerintem nem sok, belefér, csak most figyelj oda, mert innen még hízogathatunk. Én is nagyon igyekeszem, csak ne lennék annyira kívánós!!!!!! Boldog babavárást! 25 hetes kismami!
A 15 normálnak tekinthetõ, tehát abszolut nem sok. Mindenki más alkat. Nem baj ha sokat iszol, amíg a magzatvized jó mennyiségü. Most még lehet rádmegy pár kiló, mert most hízik a baba igazán:-) De ne félj minden renden lesz!:-)
Szerintem se sok.
Szia! Szerintem nem sok, Fõleg ha vékony testalakatú vagy!Én is 33 hetes vagyok, én 10 kilot híztam, s már eleve olyan 4-5kg volt rajtam az ideális testsúlyhoz képest, de még bõven a normál határon belül! Egyébként mindenki més idõszakban hízik többet. Van, aki az utolsó hetekben még felszed néhány kilót, van aki súlya pedig stagnál! De egy a lényeg, hogy mindketten egészségsek legyetek! A vizesedés ellen pedig: felpócolt lábak, só-és fûszermentes étrend, van aki a természetes vízhajtókat ajánlja (petrezselyem, zeller...)! További szép heteket, itt a célegyenesben! :-)
én 23 hetes vagyok és már most járok a 13 kilónál!! :-) mondjuk én tényleg betegesen sokat eszem, de nem tudom megállni. próbáltam mindenféle diétát, de attól mindig csak rosszul lettem.. szóval feladtam. amúgy én is vékony voltam, bálnának érzem magam.. de majd lemegy szülés után..
23hetes vagyok és 6kg-nál járok.A13kg nem sok föleg ha vékony voltál.Ha sokat iszol az csak jót tesz.A vizesedés ellen annyit tudok mondani, hogy probálj kevésbé sózni, nagyokat sétálni(fontos a mozgás)és felpockolt lábakkal pihenni amennyit csak lehet.Boldog heteket!23hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!