Találatok a következő kifejezésre: 33 hetesen a méhszájam. Ez (6 db)

33 hetesen a méhszáj érték 3100, ez jó? Fürödhetek így a Balatonban?

Itthon megnéztem és ez azt jelenti, hogy 1 ujjnyira nyitva van a küls? méhszáj. Az orvos azt mondta (sztk-s), hogy fürödhetek. Szerintetek?

Legjobb válasz: én azért a balatonba nem mennék bele. vannak emlékeim, ahogy épp felém úszik egy emberi ürülék, döglött hal és hasonlók... uszodába inkább, de a balcsiba szerintem ne.

én azért a balatonba nem mennék bele. vannak emlékeim, ahogy épp felém úszik egy emberi ürülék, döglött hal és hasonlók... uszodába inkább, de a balcsiba szerintem ne.
Balatoni lány vagyok és Balaton függõ! de terhesen már az 1 hónapba sem mentem bele, csak a lábikó lógatás volt! :(
Mivel nyitva van a méhszáj én semmiképp nem mennék be.
Semmi bajod nem lesz, csak a külsõ méhszájad van picit nyitva, a babához semmi nem tud eljutni, fürödj nyugodtan, nem kell mindent túlparázni.
elsõ vagyok. én speciel nem vagyok egy paramami, járok uszodába a mai napig, mert nagyon jó érzés, hogy súlytalan lehetek. de azért a balaton mégis csak más. én terhesen nem kockáztatnám meg, mert ha az usziban van esélyed összeszedni valamit, akkor a balcsiba pláne. persze úgyis Te fogod eldönteni, hogy mered, vagy sem. mindenesetre boldog babavárást!
Egyik ismerõsöm 24 hetesen elment a Balcsihoz nászútra 2100-as értékkel.egy hét múlva halva szülés lett a vége méhen belüli fertõzés miatt.bocs a rémtörténetért.én nem kockáztatnék!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Azt hiszem csak térdig fogok bemenni, egyáltalán ha olyan lesz az idõ! Nem akarok kockáztatni, annyit nem ér!

33 hetesen 2100 a méhszájam. Ez nagy baj?

Legjobb válasz: Szia! Én is 33 hetes vagyok, és gõzöm sincs milyen a méhszájam. Hidd el, így sokkal harmónikusabb a 9 hónap. Ha jóllérzed magad, ne törõdj semmivel! Boldog Karácsonyt!

Szia! Én is 33 hetes vagyok, és gõzöm sincs milyen a méhszájam. Hidd el, így sokkal harmónikusabb a 9 hónap. Ha jóllérzed magad, ne törõdj semmivel! Boldog Karácsonyt!
Szia! Nekem is ezt állapították meg 34 hetesen, egész napos fekvést javasolt és napi 3x1 MagneB6-ot írt fel az orvosom. Most 39 hetes vagyok, tehát nem lett koraszülött a babám, sõt, kijönni sem nagyon akar :-) Nyugi és feküdj sokat, csak enni és vc-re állj fel a 36. hétig.

Jelent ez vmit? 33 hetes kismama vagyok és azt mondta a dokim a mai vizsgáltnál h belső zárt, külső méhszáj nyitott. Éppen érezhető h nyitott. Ez mit jelent? Szerintetek a sex is tabu?

Legjobb válasz: Nekem a 35.héten nyílt ki a külsõ méhszáj, de fájásaim is voltak.Visszatartó infúziót kaptam.Tabu volt a szex, és a kádban fürdés is.

Nekem a 35.héten nyílt ki a külsõ méhszáj, de fájásaim is voltak.Visszatartó infúziót kaptam.Tabu volt a szex, és a kádban fürdés is.
Nekem a 29. héttõl volt nyitva a méhszájam. Kádban nem fürödtem, de a szex meg volt engedve, de csak óvatosban. Nem kellett ágyban feküdnöm, de mondta a dokim, hogy azért havat lapátolni ne menjek ki. De a mindennapi teendõket csináltam.
A kérdező hozzászólása: Csak mert nekem nem mondott erröl semmit.Gondolom szólt volna erröl?!
Nekem kb a 26. héttõl nyitva volt a külsõ méhszájam, 38. héttõl már a belsõ is. Ennek ellenére a 41. héten indítani kellett a szülést. Amikor tudtam leültem és pihentem, de dolgoztam a 35. hétig. Szexet sem hagytuk el, de azért óvatosabbak voltunk. Csinálj mindent úgy ahogy eddig, de ha tudsz pihenj többet.
26 hetes vagyok és 2 hete nekem is nyitva van a külsõ méhszájam. Ez nagyon nem jó, ha idõ elõtt nyílik, mert fenn áll a fertõzésveszély, ami koraszüléshez vezethet. A sex ha nyitva van a méhszáj, már nem engedélyezett, fõleg, ha ez a 37. hét elõtt fordul elõ, ismét csak a koraszülés kockázata miatt. Nagyon sokat feküdj, mert még legalább 4 hetet ki kell húznod, emelni semmi nehezet ne emelj. Házimunkát is csak óvatosan végezd.vnõ


33 hetes vagyok. Tegnap az orvosom mondta hogy a külső méhszajam nyitva van 1 ujjnyira. Ez mennyire gond? Miben kell jobban oda figyelni?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is nyitva van hetek óta,nem jelent bajt,az a lényeg,hogy a belsõ zárva van.Pihengess, ne emelgess semmiképp nehezeket. Ennyi, mást nem tehetsz, ha a belsõ is kinyílik,és nem nagyon, csak pl. egy újjnyira akkor is végig ki lehet hordani,csak ott már a fertõzés miatt kell figyelni.Szval ez ami nekünk van nem baj, nem jelent veszélyt,sokan vannak így.Boldog babavárást! 36 hetes kismama

Szia! Nekem is nyitva van hetek óta, nem jelent bajt, az a lényeg, hogy a belsõ zárva van.Pihengess, ne emelgess semmiképp nehezeket. Ennyi, mást nem tehetsz, ha a belsõ is kinyílik, és nem nagyon, csak pl. egy újjnyira akkor is végig ki lehet hordani, csak ott már a fertõzés miatt kell figyelni.Szval ez ami nekünk van nem baj, nem jelent veszélyt, sokan vannak így.Boldog babavárást! 36 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a valaszt most egy kicsit megnyugodtam...de jobban odafigyelek, cxsak nehez hiszen lakassfelujitas kellös közepén vagyunk:S
Hát igen , így elég nehéz:-), de hátha akadnak segítõ kezek, meg ha csinálod is, közben többször iktass be pihenõket, nem lesz baj, de azért vigyázz magatokra, szia
Nem kell aggódni.Ismerõsnek a 10en valahanyadik héttõl nyitva volt a méhszája, és még 1-2 nappal túl is hordta, pedig a 35-36. hét környékén ismerd meg Magyarországot túrát csináltak végig, és elég sokat gyalogoltak, kirándultak. Annyit csinálj, amirõl érzed jól esik.Ha azt veszed észre, fáradt vagy, akkor hagyd abba, pihenj kicsit.
szia, akár végig, pihenj és pihenj, minden jót
Igazából megjósolhatatlan, de a pihenést betartva akár túl is hordhatod.
Szigorú pihenéssel és gondolom az orvos írt magnéziumot, No-Spa-t, akkor sokáig. Nekem az elsõ terhességgel 35 hetesen volt ilyen egyik hétrõl a másikra, 38.hétig délben napi 1 órát feküdtem és csak magnéziumot szedtem, 38 héttõl semmit és 40+6 naposan megindították a szülést, mert ugyanabban az állapotban voltam, mint a 35 hetesen. Pihenj és vigyázz Magadra!
Nekem is a 32.héten pár nap leforgáa alatt lett 1100 -as méhszájam.Én folyamatosan fekeüdtem a 36.hétig.Most már a 38.héten vagyok és várom a kicsi fiam, hogy kibújjon.Úgyhogy nyugi, ne stresszelj, pihenj, pihenj....!!!!!
A kérdező hozzászólása: Légyszíves írjon már valaki...:(
Az hogy a lepény másodfokban érett még önmagában nem jelet gondot. Ha a baba szépen fejlõdik akkor rendesen megy a tápanyagutánpótlás. Még szinte teljesen zárva vagy bár önmagában ez sem jelent semmit a húgomnál teljesen zárt méhszáj mellett indult el a szülés. Én a helyedben nem paráznék az adatokon, inkább lazíts, élvezd ki a babvárás csodás pillanatait, ha eddig minden rendben volt, felesleges aggódnod. Inkább pihenj, töltõdj fel nagy szükséged lesz az erõdre és a kitartásodra a szüléskor és a csöppség gondozása során. Egy kétgyermekes anyuka
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Az orvosom azt mondta, hogy ha a 36hetes uh-on már 3.fokban lesz érett a lepény, befektet, és a 37.en megindítja a szülést...:(
Nekem az a fura, hogy az elsõ egyes után nulla van, aztán megint egy...valahogy nem sikerül összeraknom a képet...ha 1100 akkor értem...egyébként nem túl fényes értékek, bár a belsõ méhszáj még zárt teljesen, viszont a méhnyakad erõsen meg van rövidülve.. Pihenj sokat, ezalatt a fekvést értem, vigyázz magadra. Egyébként a 37. hét már nem hangzik annyira vészesen, unokatesóm 36.hétre szült 3 kg-os teljesen egészséges babát, egy perccel sem voltak tovább kórházban, mintha idõre jött volna. Próbálj megnyugodni, az idegeskedés csak árthat (tudom itt össze- vissza beszélni sokkal könnyebb, mint benne lenni abban a szituban, de kis relaxálás jót tehet!)
én 36. hétig húztam ilyen adatokkal mint a tiéd!!! sok sikert.jó egézséget kivánok a kis babaádnak és természetesen nekedis !!!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!