Találatok a következő kifejezésre: 33 hetes vagyok. kijott (3 db)

33 hetes vagyok a nyakamon kijött egy pár futószemölcs, nagyon idegesit, egyrészt csúnya, másrészt beleakad nyakláncba stb. , lehet csinálni vele a terhesség alatt valamit?

Legjobb válasz: Most voltam dokinál ugyan ezzel. 38. hétben vagyok. Nekem azt mondták, hogy menjek vissza ha megszültem, de lehet hogy elmúlik magától. Ja, meg még azt, hogy a nyaklánc tovább terjeszti. (azt le is vettem) Kitartás, tudom mennyire bosszantó.

Most voltam dokinál ugyan ezzel. 38. hétben vagyok. Nekem azt mondták, hogy menjek vissza ha megszültem, de lehet hogy elmúlik magától. Ja, meg még azt, hogy a nyaklánc tovább terjeszti. (azt le is vettem) Kitartás, tudom mennyire bosszantó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Nagyon hajlamos vagyok az aranyérre, régebben is volt többször.33 hetes terhes vagyok és eddig is kijött már párszor és sajna most is van. Úgy hallottam h érdemes erről szólni a nőgyógyásznak, mert lehet hogy akkor császározni fog? Igaz ez?

Egy aranyér ennyire tudja befolyásolni a szülés formáját?

Legjobb válasz: Egy aranyér miatt nem fognak császározni. Nekem is volt, már a terhesség elõtt is, és persze közben is kijött. A szülés után (hüvelyi szülés volt) talán jobban fájt, mint a gátmetszés helye, de elég hamar meggyógyult, és most olyan állapotban van, mint szülés elõtt. Ne aggódj, minden rendben lesz!

Egy aranyér miatt nem fognak császározni. Nekem is volt, már a terhesség elõtt is, és persze közben is kijött. A szülés után (hüvelyi szülés volt) talán jobban fájt, mint a gátmetszés helye, de elég hamar meggyógyult, és most olyan állapotban van, mint szülés elõtt. Ne aggódj, minden rendben lesz!
Nekem is elég sûrûn jött ki szülés elõtt, úgy volt, hogy már mûttetem is, de meg akartam várni míg szülök. Szülésznõ és orvos is tudott róla, de ezért nem szülesztenek császárral! Másfél órán keresztül toltam ki a gyereket, gondolhatod, hogy szülés után kb. két hétig nem tudtam ülni. Fájdalmasabb volt, mint maga a hüvelyi szülés...Azóta viszont egyszer jött ki, még a télen. Mindenképpen mondd el a nõgyógyásznak, ha rizikósnak ítéli elküld egy szakorvosi vizsgálatra ami megmondja, hogy szülhetsz-e vagy nem rendesen. 16 hónapos kisfiú anyukája
Szia! Most szültem 5 napja, már elõtte is kijött az aranyerem, hát még a kitolásnál. Kibújt a baba, és utána a doki (ügyeletes) mondta is, hogy ”visszateszi”. Az elsõ 2 babámnál szenvedtem eleget, pedig az fizetõs doki volt, mégse figyelt rá. Szerintem szólj az orvosodnak róla! Ég és föld a különbség, legalább az ne fájjon…
Szerintem az aranyér nem indok, amiatt nem fognak megcsászározni. Nekem az elsõ szülés után olyan aranyerem lett, hogy 2-3 hétig alig tudtam mozogni. A gátsebet már rég elfelejtettem, de az aanyér egyszerûen borzalmas volt. Ha leültem, nem tudtam felállni. Ha lehajoltam, nem tudtam felegyenesedni. Mintha kést vágtak volna belém minden mozdulatnál. Aztán éreztem még párszor késõbb is, bár nem ennyire intenzíven. Nagyon féltem emiatt a második szüléstõl, hogy ugyanígy megszenvedem majd a szülés utáni heteket az aranyér miatt. De csodák csodája, akkor nem jött elõ, pedig nyomtam akkor is keményen! :-) Semmi probléma nem volt utána, azóta se jött még elõ egyszer sem. 9 hónapos a kisebbik gyerekem.

33 hetes kismama vagyok. kijott az etel-allergiam, piros foltos volt az egesz testem(hasam, hatam, karjaim, mindenhol... ), zsibbadtak az ujjaim, korhazban adtak rogton kalcium injekciot.1 ora alatt elmultak a tunetek. arthattam ezzel a babamnak?

hozzafuznem, hogy bentfogtak ket nap megfigyelesre a korhazban, forro magnezium injekciokat is adtak. volt mar valaki hasonlo szituban? az orvosok azt mondtak nem hatott ez a babara, mivel termeszetes anyagok Ca, Mg kerultek a szervezetembe + 2x Dithiaden tabletta allergia ellen. En megis aggodom.

Legjobb válasz: Szia! A 3. kérdésre tudok válaszolni: A genetikus igazat mondott, ráadásul még onnantól számítva is, hogy a baba megfogant 2 hétig nincs kapcsolatban a testeddel, csak a teljes beágyazódás után alakul ki a kapcsolat. Tehát az utolsó menstruációtól 4 hétig nem árthattál a babának! Én ezt Czeizel Endre egyik könyvében olvastam (többek közt).

Szia! A 3. kérdésre tudok válaszolni: A genetikus igazat mondott, ráadásul még onnantól számítva is, hogy a baba megfogant 2 hétig nincs kapcsolatban a testeddel, csak a teljes beágyazódás után alakul ki a kapcsolat. Tehát az utolsó menstruációtól 4 hétig nem árthattál a babának! Én ezt Czeizel Endre egyik könyvében olvastam (többek közt).
ca.magnézium bizti nem ártott a babának..még mindig jobb, mintha sulyosabb allergiás tüneted lett volna...meg ezeket amugy is ajánlják h szed...nekem is van étel és gyógyszer allergiám, ami sajnos terhesség alatt fokozodhat..ca mindig legyen nálad..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!