Találatok a következő kifejezésre: 33 hetes vagyok. Mostanában (3 db)

33 hetes vagyok, és mostanában sokat hányok. Így is elveszi a babám, ami neki kell? A folyadékot próbálom pótolni.

Legjobb válasz: Persze, elveszi. A folyadékpótlás a lényeg és hogy a vitaminokat ugyanúgy próbáld meg bevinni, ha szedsz terhesvitamint, akkor azt most mindenképpen folytasd még. Én a 32. hétben vagyok és ugyanabban a helyzetben mint te. Három-négy hete rendszeresen hányok, van, hogy egy-egy nap kimarad, de van, hogy egy nap kétszer is. A baba fent van, nagyon nyomja a gyomrom és szó szerint kirúgja belõlem az ételt, vagy amikor nem õ mozogja ki, akkor a gyomorsavam miatt látom vissza. Azzal vigasztalom magam, hogy ha szerencsém van, akkor két-három hét múlva leszáll a hasam és megszûnnek a gyomorbántalmak.

Persze, elveszi. A folyadékpótlás a lényeg és hogy a vitaminokat ugyanúgy próbáld meg bevinni, ha szedsz terhesvitamint, akkor azt most mindenképpen folytasd még. Én a 32. hétben vagyok és ugyanabban a helyzetben mint te. Három-négy hete rendszeresen hányok, van, hogy egy-egy nap kimarad, de van, hogy egy nap kétszer is. A baba fent van, nagyon nyomja a gyomrom és szó szerint kirúgja belõlem az ételt, vagy amikor nem õ mozogja ki, akkor a gyomorsavam miatt látom vissza. Azzal vigasztalom magam, hogy ha szerencsém van, akkor két-három hét múlva leszáll a hasam és megszûnnek a gyomorbántalmak.
A kérdező hozzászólása: Igen, pontosan ez a helyzet nálam is. Vagy a nyomás miatt jön ki, vagy a sav miatt. Az utóbbi rosszabb :( Én is úgy vagyok, hogy szinte minden nap, ma például 2-szer is hánytam, de enni meg most nem merek, mert a hányástól elkezdett kegyetlenül égni a gyomrom. Gravidát szedek.
Persze, elveszi! :) Én most vagyok a 31. hétben, de a nyarat gyakorlatilag hasmenéssel csináltam végig, mégis szépen növekedett a babám akkor is, pedig volt, hogy még a vitamint sem mertem bevenni. Gyümölcs, zöldség és folyadék nagyin sokat számít!

33 hetes kismama vagyok. Mostanában egyre jobban fulladok, akár ülök akár fekszem. A lábam nagyon vizesedik és egyre gyakrabban rossz a közérzetem. Ezek ugye nem a koraszülésnek az esetleges jelei?

aggódom mert tegnap este picit görcsölt a pocim.eddig nem volt semmi baj a terhességem alatt.fulladás ellen melyik testhelyzet a legjobb?

Legjobb válasz: A babád egyre nagyobb,nincsen annyi heje,aze´rt nehezebb a le´gzésed.A tarta´sod legye mindíg egyenes,mint "aki karót nyelt."ha alszol,próbálj oldalt feküdni.Nekem attól jobb,és a babának is jobb a keringe´se.Ha a görcsölés nem mu´lik,keresd fel a zorvosodat.Szedsz magnéziumot??Lehet,hogy az a gond.De beszélj erröl a dokiddal. 37 hetes kismama.

A babád egyre nagyobb, nincsen annyi heje, aze´rt nehezebb a le´gzésed.A tarta´sod legye mindíg egyenes, mint "aki karót nyelt."ha alszol, próbálj oldalt feküdni.Nekem attól jobb, és a babának is jobb a keringe´se.Ha a görcsölés nem mu´lik, keresd fel a zorvosodat.Szedsz magnéziumot??Lehet, hogy az a gond.De beszélj erröl a dokiddal. 37 hetes kismama.

33 hetes kismama vagyok. Miért szúrkál a hasam alja mostanában? Nem állandóan, csak néha úgy beleszúr, néha pedig menstruációhoz hasonló alhasi fájdalmat érzek, de csak pár másodpercig tart. Mi ez?

Legjobb válasz: a szurkálás lehet a baba mozdulataiból adodóan, a menstruációhoz hasonló alhasi fájdalom pedig joslófájás? már lehet. 31hetes kismama, boldog babavárást

a szurkálás lehet a baba mozdulataiból adodóan, a menstruációhoz hasonló alhasi fájdalom pedig joslófájás? már lehet. 31hetes kismama, boldog babavárást

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!