Találatok a következő kifejezésre: 33 hetes vagyok ma kézzel (1 db)

33 hetes terhes vagyok ma kézzel kimostam pár dolgot és hajat is a kádba behajolva mostam nem lehet baja töle a babának, nem nyomhattam meg?

Legjobb válasz: Nem! Ennyire nem kell aggódni, régen mindent így mostak, és még nem halt ki az emberiség. A TERHESSÉG NEM BETEGSÉG, ne kezeljük úgy ezt a helyzetet, mintha csak feküdni lehetne.

Nem! Ennyire nem kell aggódni, régen mindent így mostak, és még nem halt ki az emberiség. A TERHESSÉG NEM BETEGSÉG, ne kezeljük úgy ezt a helyzetet, mintha csak feküdni lehetne.
Biztos nem, ilyenkor õ odabent úgy helyezkedik, úgy keresi a helyét, hogy jó legyen, és jelez ha nem tetszik neki.Az én babám iszonyatosan rugdos, ha éjszaka alvás közben véletlenül a hátamon feküdnék, és még ki is nyújtom a lábamat, Persze mindig keresd meg azt a helyzetet, ami neked is kényelmes, hogy ne kelljen hajolgatnod. Boldog babavárást!
Nem lett semmi baja a babának, úgyis érzeni fogod/ érzed, ha valamit már nem bírsz megcsinálni. És persze a baba is jelzi, ha valami nincs rendben és nem tetszik neki a helyzete.
Nyugi már! Én mindent megcsinálok, amit baba elõtt, annyi a külömbség, hogy amikor már vagy ezredjére hajolok le, akkor fáj a hátam, no meg a tatárbeafsteakrõl le kell mondanom:( Ez tényleg nem betegség:) Nem kell úgy hozzá állni!
Én minden reggel a zuhanyfülkébe hajolva mosok hajat, és semmi bajunk.-) Ha baj lenne, rugdosna, hidd el:) Ha még tudsz hajolni, hajolj:-)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kombinált teszt magas kockázatot mutatott.1:110 hez. Volt már valaki ilyen helyzetben? Milyen vizsgálatot javasoltak? Egészséges babát szült?

7

Volt abortuszom szeptember 10 en . Alitolag ra 6 hetre meg kellene jonnie de meg semmi tesztek negativak. Medig varjak?

7

Fogamzásgátló mellett estem teherbe, nem lesz baj belőle?

Jangee tablettát szedem már két éve, és eddig nem volt vele gáz mindig megjött rendesen... és most kiderült h 4hetes terhes vok.. nem lesz baja a babának?

5

Tippelős, szerintetek nem, hét, +kg?

http://kepfeltoltes.hu/131024/20_3__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

8

Ha megkérdezik, hogy fogják hívni a babát, ti megmondjátok? Ha nem mondjátok el, akkor miért nem?

28

Volt /van itt olyan aki dohányzott az első trimeszterben, mondjuk a 8. hétig? Lett valami baj? 5 hetes vagyok, elszívok egy nap 1-2 szál cigit, tudom nem szabadna.

11

Hanyadik hétben van ez a has szerintetek?

http://kepfeltoltes.hu/131024/20_3__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

11

Lehet hogy a heggem fáj? 6 hónapos terhes vagyok, és amikor állok egyre gyakrabban fáj a hasam/hasfalam pontosan nem tudom megmondani. Előző babám császáros volt, 16 hónappal ezelőtt szültem.

1

Kérlek nyugtassatok meg, nagyon félek, ugye most már ki tudják végre húzni a fogam?

Kedden elmentem fogorvoshoz, mert iszonyat fájt a fogam. Nem megmenthető fog ez már, alul a legutolsó. Kaptam egy szurit, nem zsibbadt el. Kaptam még egyet és doki mondta próbáljuk meg. Elkezdte kihúzni, de ordítottam, abbahagyta. Még 2 szurit kaptam, de semmi zsibbadás. Otthagytam a dokit, irány másik orvos. Ott azt mondta a doki, hogy valószínűleg gyulladásban van és amúgy sem szabad kismamának 2 szurinál több, főleg nem lidokain. Kaptam tőle egy tök más szurit, de akkor már csak bőgni tudtam. Az se hatott. Mondta, hogy csütörtök este menjek vissza és addig napi 2 rubophen, az lehúzza a gyulladást. Nagyon félek. Ki fog már jönni végre? Volt valaki így?

6

Honnan lehet tudni merre fekszik a baba? Milyen testreszet nyomja eppen ki?

Mit hogyan lehet erezni pocakon keresztul, ha nezed magadnak a picit?
Milyennek erezni a popsiját, sarkát, kezecskéjét?
31 hetesek vagyunk

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!