Találatok a következő kifejezésre: 33 hetes vagyok és nagyon félek (3 db)

33 hetes vagyok és már nagyon félek a szüléstől. Mi lesz ha nem jutok el a kórházba és út közbe kipottyan a babám vagy ha nagyon fog fájni, mert sajnos nincsen fogadott dokim. Csak én tartok ennyire a szüléstől?

Legjobb válasz: Elõször is nyugodj meg,nem kell annyira félni a szüléstõl. Nagyon nagy szerencséd lenne,ha csak úgy kipottyanna az a baba:):)A kórházat gondolom Te ismered,hogy milyenek a dokik,biztos oka volt ha nem fogadtál,biztosan ellátnak normálisan ügyeletbe is(nálunk sajnos nem így van). Nem mondom,hogy nem lesz fájdalmas,de nagyon nagyon megéri.Meglátod életed legszebb élménye lesz a babád világra jövetele.Készülj rá örömmel boldogan,és ne rettegve.Minden jót,könnyû szülést. 3 gyerekes anyuka.

Elõször is nyugodj meg, nem kell annyira félni a szüléstõl. Nagyon nagy szerencséd lenne, ha csak úgy kipottyanna az a baba:) :) A kórházat gondolom Te ismered, hogy milyenek a dokik, biztos oka volt ha nem fogadtál, biztosan ellátnak normálisan ügyeletbe is(nálunk sajnos nem így van). Nem mondom, hogy nem lesz fájdalmas, de nagyon nagyon megéri.Meglátod életed legszebb élménye lesz a babád világra jövetele.Készülj rá örömmel boldogan, és ne rettegve.Minden jót, könnyû szülést. 3 gyerekes anyuka.
Ne aggódj, ez azért kicsit hosszadalmasabb folyamat annál, hogy csak úgy "kipottyanjon útközben".Azt nem tudom garantálni, hogy nem fog nagyon fájni, de ha lelkileg erõs maradsz és nem hagyod el magad, úgy könnyebb átvészelni.Nem a dokin múlik a dolog, mert a fogadott orvosban is lehet nagyon csalódni.Ne hagyatkozz másra, légy erõs és kitartó, ez a fontos. Sok sikert!
Biztos, hogy nem pottyan ki út közben, mert az elõjelek már jóval elõbb elkezdõdnek. Az elsõ szolíd fájásoktól több órád van még a baba megérkezéséig, de azért tervezzétek el, hogy hogy is fogsz bemenni: valaki bevisz kocsival? A szüléstõl mindenki fél, az a pár óra elég rossz, de túl van rajta az ember, és utána már örül a babájának. Az apás szülés segíthet a feszültség oldásában.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek...de én akkor is parázok 1 kicsit:)

33 hetes terhes vagyok és nagyon félek attól, hogy nem tudom majd jól szoptatni a babámat, rosszul fogom csinálni. Ez normális, hogy félek? Honnan fogom tudni, hogy jól csinálom-e?

Legjobb válasz: Szia!Ne idegeskedj,majd a védõnõ segíteni fog biztos.Én sem tudom mi lesz elõre,de bízom benne nem maradok egyedül a problémámmal,ha lesz.Sok sikert,és ne aggódj!

Szia!Ne idegeskedj, majd a védõnõ segíteni fog biztos.Én sem tudom mi lesz elõre, de bízom benne nem maradok egyedül a problémámmal, ha lesz.Sok sikert, és ne aggódj!
Ezen mindenki átesik és a végén sikeresen szoptat. Akarni kell és a legjobb visszajelzés a babád lesz, hogy mindent jól csinálsz. Hagyd abba a rettegést, mert a baba érzi. A kórházban szülés után mindent megmutatnak majd, ha mégsem, addig kell a nyakukra járni, amíg megteszik. Ha van ismerõsöd, aki szoptat, beszélj vele, az nagyon megnyugtató tud lenni. Addig is: http://www.lll.hu/ Sok sikert!
NE FÉLJ!!!! Hidd el, hogy sikerülni fog. Jól fogod csinálni, és a legnagyobb segítséged a baba lesz! És azt is rajta fogod látni, hogy sikerült. Elégedett, nyugodt baba lesz! Nekem az elsõ gyereknél alig volt tejem, mindent megpróbáltam, de nem sikerült. (Azért ma már 10 éves és semmi baja!) A második terhességem alatt elhatároztam, hogy szoptatni fogok és azt hiszem elég jól sikerült. A kislányom 2 évig(!!) szopott. 10 hónapos koráig semmi mást nem is kapott, csak anyatejet, sõt még adtam is el lefejt tejet. Szóval akarat kérdése, és ott a segítség, a baba. Meg persze a védõnõ, a barátnõ. a szüleid. Sok sikert!
Nekem szulés utan a korházban nem volt végkép tejem.Amikor haza mentem megindult.Azota is 2 éve szoptatok.
ha nem voltal meg baranyhimlos akkor keruld el a batyadat !
gyerkkorodban voltál??Akkor nincs félni valód
szia, Ha voltál már bárányhimlõs akkor nem kapod el. Ebben a terhességi korban, már elég kevés az esély annak hogy a babának baja legyen. De beszélj a nõgyogyóddal mindenképpen.
a védönöt is megkérdezheted. ha lehet akkor költözzetek külön egy 2 hétre, ha valamelyikötök tud. de mindenképpen külön légtérben legyetek, és ne te ápold. kerül´j minden érintkezést.
Sajnos a pöttyök kialakulása elõtt pár nappal már fertõz a betegség. Nem marad más hátra mint reménykedni hogy nem kaptad el. Drukkolok neked nagyon! 34 hetes kismama
Biztos hogy nem voltál még bárányhimlõs? Mert nekem se emlékezett rá senki. Én nyolc hetes voltam, oviban dolgoztam, amikor himlõs lett egy gyerkõc. A dokim azt mondta, hogy a védõnõvel vetessek vért ellenanyag vizsgálatra, de ha kiderül, hogy nem estem át rajta, akkor se aggódjak nagyon. Te pedig már nem is az elsõ trimeszterben vagy, szóval próbálj megnyugodni.
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a kérdezõ, és még nem voltam bárányhímlõs. a tesomon meg tgnap elött jöttek ki a pöttyök! Annak 2 hét a lappangása!! Féltem a gyereket nagyon.
A kérdező hozzászólása: Nem lakunk eggyütt és amióta pöttyös azóta nem jön be de a lappangásnál itt volt sokat de ügye akkor még nem tudta hogy bárányhímlõs!
Szerintem meg orvost kellene megkérdezni, hátha tudna adni védõoltást vagy nem tudom. Mi laikusok nem tudjuk neked megmondani. Én tuti nem hezitálnék és nem is ölbe tett kézzel ülve reménykednék hogy nem jönnek ki a pöttyök hanem rohannék a dokihoz, hátha még lehet tenni valamit. De azt nem értem ezt neked hogy nem nézték meg vérbõl? Itt Angliában már koraterhesen megnézik vérbõl nem csak az AIDS-et, szifiliszt, hepatitis B-t, hanem megnézik immunis-e a kismama a himlõre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!