Találatok a következő kifejezésre: 33 hetes vagyok, és kb (5 db)

Mennyi magnéziumot szedsz?
Ez sok, orvos vagy ügyelet most, mert beindithatja a picit.
Pihenj le, vegyél be magne B6t, tusolj le meleg vízzel, ettõl nagyrészt elmúlik.
Szerintem menj be az ügyeletre, ha tusolsz, csakis kéz-melegben, nehogy több összehúzódásod legyen.
Szia..ez egyáltalán nem baj, már a 23. héttõl elkezdõdik ez az összehúzódási folyamat.Ez a Braxton-Hicks összehúzódás. Itt egy link, olvasd el!! http://csoppkeblog.hu/2008/01/26/1788_23_hetesen/ 29+5 hkm
*Ja bocs, 4-nél azt írja, hogy az nem jó.Hát akkor menj dokihoz és mutasd meg magad neki.
Hogy vagy?
Szerintem teljesen normális, ha csak pár mp-ig atrt és nem erõs. Jóslófájás.
A kérdező hozzászólása: jól vagyok köszönöm, felhívtam a dokit, most több magne b6-ot kell szednem, most nem keményedik annyira

33 hetes vagyok és azt vettem észre, h délelőtt alig moccan a babám, délután meg egyfolytában ugrabugrál. Kb. hányat moccan a babóca egy aktívabb félórában?

Nem számolom a csuklást, meg a remegést, de nekem még így is soknak t?nik. Volt, h 92-t számoltam. Rosszul csinálhatom? Mennyi a normális?

Legjobb válasz: Ha ilyen eleven lesz kint is a babád, ha nagyobbacska lesz, visszasírod majd az idõt, amíg odabent volt.:)

Ha ilyen eleven lesz kint is a babád, ha nagyobbacska lesz, visszasírod majd az idõt, amíg odabent volt.:)
Szerintem nincs olyan hogy "normális". Azt tudom hogy 12 óra alatt 10-nek meg kell lennie. Na nálad ez megvan, úgyhogy nyugodj meg.:) Örülj neki hogy ilyen kis aktív, mert nemsokára mert nem tud majd ennyit mocorogni. Legalábbis nekem is nagyon aktív volt a 34.hétig, aztán mostmár inkább csak kidugja itt-ott valamilyét meg csuklik.:) Szóval amennyire lehet még élvezd az ugrabugrálását, mert utána jön a "szenvedés".:) ) Üdv. 36 hetes kismami
persze hogy szülhetsz. Mert mit mondott a dokid?
Szia!Nekem is volt viszerem a szemérem ajkamon és nagyon kidudorodott mint neked!Januárban született meg a kisfiam természetes úton!:-)attól féltem hogy a nyomásoktól a szülés közben elpattan de hála semmi nem történt!a szülés után kb.2héttel még a nyomát sem láttam!teljesen eltünt!:-)Szerintem szülhetsz természetes úton az orvos ugyis figyel hogy ne történjen semmi baj!:-) Boldog babavárást és szép, emlékezetes szülést kívánok!!


33 hetes vagyok, kb. a 28-ik hétig hiztam, akkor 63kg voltam, és érdekes, de azóta is annyi vagyok, pedig eszek, és fekszek, mert muszáj feküdnöm. Hogyhogy nem hizok valami baj van?

Legjobb válasz: Nincs baj, valaki még fogy is a vége felé. Én sem híztam több hete, viszont a babóm szépen nvekszik. Ne aggódj. 37km

Nincs baj, valaki még fogy is a vége felé. Én sem híztam több hete, viszont a babóm szépen nvekszik. Ne aggódj. 37km
Én mennék a helyedben. Vagy legalábbis a védõnõhöz, hogy Õ mit tanácsol.
A kérdező hozzászólása: Voltam ma nála....azt mondta figyeljem...és ha ma délutáng is marad a 140 akkor keressem fel a dokim.
akkor mi a kérdés?:) szerintem is így tegyél
A kérdező hozzászólása: Elöbb irtam a kérdéyt, mint ahogy el tudtam volna érni a dokim.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!