Találatok a következő kifejezésre: 33 hetes mitől lehet (20 db)

33 hetes kismama vagyok (második terhesség). Tegnap óta megállás nélkül egyfolytában mozog a babám, éjjel-nappal. Mitől lehet? A front? Vagy valami nem tetszik neki?

Legjobb válasz: Én is 33 hetes vagyok, nekem is az elmúlt napokban mocorgósabb volt a bébikém :) szerintem biztos a front is közrejátszott. Mondjuk nekem szokott kisebb szüneteket tartani (gondolom akkor alszik éppen) de amúgy most kis mocorgós... ha nem idegeskedsz, vagy nem eszel csípõset meg jól érzed magad, szerintem csak a front lehet az állandó mozgás mögött... vagy csak éppen helyezkedik, h neki hogy kényelmes :)

Én is 33 hetes vagyok, nekem is az elmúlt napokban mocorgósabb volt a bébikém :) szerintem biztos a front is közrejátszott. Mondjuk nekem szokott kisebb szüneteket tartani (gondolom akkor alszik éppen) de amúgy most kis mocorgós... ha nem idegeskedsz, vagy nem eszel csípõset meg jól érzed magad, szerintem csak a front lehet az állandó mozgás mögött... vagy csak éppen helyezkedik, h neki hogy kényelmes :)
Én 31 hetes vagyok, és napok óta úgy érzem az oldalamon fog kijönni, nagyon sokat mocorog. Mondta a doki is, mert csütörtökön nézett uhltrahanggal, de minden rendben van, ugyhogy ti se aggódjatok. Biztos, hogy az idõváltozás.
:S Ugyanez!! Mult hét péntek óta már majd megbolondulok! SZinte úgy érzem kijön a köldökömön. 32.hétben vagyok én is. Iszonyat amit produkál ez a bébi!! de legalább nem vagyok egyedül- BOCS!!! :)

Tegnap óta kicsit másképp mozog a baba, és az én közézetem sem túl jó, vmi gond lehet vagy más is érez ilyet? 33 hetesek vunk. Néha úgy érzem mintha fulladnék, ha köhögök elmúlik. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Szia!32 hetes vagyok és én is ezzel szenvedek,ellentétben veled sokat mozog a babám és van hogy már nem bírom!Sajna most beteg vagyok és nagyon nyugtalan.

Szia!32 hetes vagyok és én is ezzel szenvedek, ellentétben veled sokat mozog a babám és van hogy már nem bírom!Sajna most beteg vagyok és nagyon nyugtalan.
Én szerintem nincs túl nagy jelentõsége. Nem lehet mindennap ugyanolyan, de ha nyugtalan vagy kérdezd meg a védõnõdet. A fulladás talán amiatt van hogy már igencsak a gyomrodban van a méhed, talán köhögésre meg egy kicsit megkönnyebbülsz. Vagy megfáztál :)
A kérdező hozzászólása: elképzelhetõ. holnap megyek, megemlítem majd neki. addig is köszi a segítséget!
Szia. Mi is 33 hetesek vagyunk! Én ma kifejezetten rosszul érzem magam! Valahogy semmi sem jó, szédelgek is egész nap, a közérzetem is rossz. A babóm is kevesebbet mozog a napokban. Néha szokott olyan lenni, hogy hirtelen nagy levegõt kell vennem, mert úgy érzem, nincs levegõm. De nem hinném, hogy baj lenne! Boldog babavárást, és könnyû szülést!

Erős szúrkálást éreztem reggel a köldökömnél, mitől lehet ez? Pont reggeliztem, 33 hetes kismama vagyok.

Lehet,hogy csak helyezkedik a kis manó?Vagy a tegnapi cseresznye eszegetés nem tett jót neki?

Legjobb válasz: Én hetek óta érzek szurkálást erõs nyilalásokat és fájdalmat a pocimban:-(Ahogy nõ a baba egyre rosszabbak:-((( Sokszor úgy fordul hogy nyomni kezd egy ideget és az is okozhat ilyet:-)Szerintem semmi gáz:-) 34 hetes kismama

Én hetek óta érzek szurkálást erõs nyilalásokat és fájdalmat a pocimban:-(Ahogy nõ a baba egyre rosszabbak:-((( Sokszor úgy fordul hogy nyomni kezd egy ideget és az is okozhat ilyet:-)Szerintem semmi gáz:-) 34 hetes kismama


33+1 hetes vagyok és ma többször is éles fájdalmat éreztem a hasamban és a derekamban. Mitől lehet? Ez a jósló fájás? Ma 3 szor éreztem!

Legjobb válasz: Nem valószínû hogy ez jósló fájás lenne. Azok inkább görcsök és rendszeresen jönnek. nem csak napi 3x. Nekem gyakran van éles fájdalmam a hasamban és derekamban is. 36 heteske

Nem valószínû hogy ez jósló fájás lenne. Azok inkább görcsök és rendszeresen jönnek. nem csak napi 3x. Nekem gyakran van éles fájdalmam a hasamban és derekamban is. 36 heteske

35 hetesen, még csak 84, 5mm a BPD-je a babámnak (kb 33 hetesnek felel meg) , a combcsont hossza viszont 37 hétnek megfelelő 74 mm. Eléggé aggódom, mitől lehet lemaradva a Bpd mérete?

Legjobb válasz: szia nekem a múltkor a hasa volt nagy a babámnak, ezért 2hét múlva újra megnézte a doki.akkor meg minden rendben volt.sajnos ezek az u.h.- is tévedhetnek. és azt mondta az orvosom, ha a feje nagyobb az a "baj", más nem. nézzétek meg 2hét múlva újra szintén 35hetes kismama, boldog babavárást

szia nekem a múltkor a hasa volt nagy a babámnak, ezért 2hét múlva újra megnézte a doki.akkor meg minden rendben volt.sajnos ezek az u.h.- is tévedhetnek. és azt mondta az orvosom, ha a feje nagyobb az a "baj", más nem. nézzétek meg 2hét múlva újra szintén 35hetes kismama, boldog babavárást
Az en babamnak a fej merete volt ket hettel nagyobb mint a tobbi testresze.A doki szerint minden remnben, utana fejlodik minden..
szia, Ne idegeskedj ezeken a bagatell "eltéréseken". Az egyik uh-os gép ilyenre van beállítva, a másik olyanra. A bébid teljesen egészséges, szép baba. Ne számolgass, hasonlítgass...hülyeség. Nincs lemaradva, és nem is nõtt túl..:) ) Lehet csak a doki nem mérte jól..Abszolút felesleges emiatt idegeskedni. Ha több hónapos lemaradást igazolna az uh, akkor aggódhatnál, de pár hetes diffin felesleges. Nyugi, örülj a babának, simizd, beszélj hozzá, nyugtasd meg hogy nagyon szeretitek, és mindenki nagyon várja!..:) ) Grat. a babához!
Én tegnap voltam ultrahangon, nálam pont fordítva volt: a BPD 3 héttel idõsebb értéket mutatott, mint a combcsont. Az orvosom, aki nagy ultrahangos szaktekintély, azt mondta, minden teljesen normális, a mért eredmények gépfüggõek is. Mivel ez a 3. babám, tudom, hogy minden baba másképp fejlõdik, és tényleg nem érdemes összehasonlítgatni az adatokat. Az orvos úgyis mondaná, ha gond lenne, úgyhogy ne aggódj! Legalább könnyebben kifér, ha nem olyan óriási a feje! Minden jót a babához!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat, végül is a dokim szerint az átlagértéken belül van még a BPD mérete, bár annak a legalján, szerinte sincs gond és én is remélem, hogy így van. Csak az ember mindig talál valami aggódni valót :(
Szia. Az én babám BPD-je 93 mm, ami 38 hetes babának felel meg. Na én most még csak 33 vagyok. Pont ma nézte a doki, és ennek ellenére is azt mondta, hogy minden rendben, a babák nem egyenletesen fejlõdnek, mire kibújik, mindene tökéletes méretû lesz. Szóval nyugodj meg, ezek a méretek össze fognak még hangolódni.

33 hetes vok mostanában nagyon sokat fáj a fejem, mitől lehet ez?

Kedden megyek a védőnőhöz vérnyomást méretni, de ezidáig rendben volt az. Inni is igyekszem sokat, de annélkül is állandóan pisilni járok. Gyógyszert nem akarok bevenni.

Legjobb válasz: Iszonyatos frontok jönnek-mennek, szerintem attól is lehet.

Iszonyatos frontok jönnek-mennek, szerintem attól is lehet.
én valahol olvastam amikor terhes voltam hogy a hormonok is csinálhatnak fejfájást ilyenkor
Nekem is iszonyat fejfájásom van az utóbbi napokban, sõt még a férjemnek is. Front van, de már elmúlhatna!

33 hetes vagyok és nagyon sötét a vízeletem mitől lehet?

Legjobb válasz: Talán keveset iszol. Milyen színû amúgy? Ha valami furcsa színe van (zöld, fekete stb.) akkor irány a doki. Lehet fertõzés is.

Talán keveset iszol. Milyen színû amúgy? Ha valami furcsa színe van (zöld, fekete stb.) akkor irány a doki. Lehet fertõzés is.
A terhesség alatt eleve lassul a vizeletkiválasztás és a növögetõ baba is egyre nyomhatja a húgyvezetékeket. Ajánlatos napi 2-3 liter vizet (nem mást) meginni és lehetõleg a nap folyamán szakaszosan, nem egyszerre sokat.
Igy van, tobb folyadek. Pontosabban SZENSAVMENTES ASVANYVIZ. Vagy tea, cukor nelkul, pl. kamilla tea, zold tea, stb.
Vagy túl keveset iszol, vagy bakteriális fertõzésed van, vagy mindkettõ együtt. Nem büdös amúgy? Vagy nem erõsebb a szaga mint szokott? Nekem volt egy vesemedence gyulladásom, akkor volt ilyen tünetem. Ha elmész a háziorvoshoz, és kérsz egy vizelet beutalót laborba könnye kiderül 2 nap alatt. Minden jót!
Lehet még a vitaminoktól is sötét a vizeleted, nem váltottál mostanság, nem kezdtél el szedni valamilyen vitamint amit eddig nem szedtél?
A kérdező hozzászólása: nem válltottam vitamint már nem szedek semmit akkor biztos az a probléma hogy keveset iszom amugy nincs problémám köszönöm a válaszokat

Elég rossz a közérzetem reggel óta (hányinger, gyengeség, aluszékonyság). Diétázom, mert kijött egy kis terhességi cukor. Kb.2 hete diétázom. Mitől lehet? Front? 33 hetes km

Legjobb válasz: Szia! Pár napja én is így érzem magam.Reggelente hányingerem van és csak feküdnék.Lehet az idõjárás inkább az oka!Mennyi lett a terheléses cukrod?Nekem 7.2 27h

Szia! Pár napja én is így érzem magam.Reggelente hányingerem van és csak feküdnék.Lehet az idõjárás inkább az oka!Mennyi lett a terheléses cukrod?Nekem 7.2 27h
A kérdező hozzászólása: Nekem is ugyan enyi lett. Elküldek a Honvéd kórházba, ott mondták, hogy mit szabad enni. 1 hét után vissza kellett menni éhgyomorra, levették a vért, majd egy óra múlva is és az már jó lett. éhgyomri 3, 6 lett 1 óra múlva 5, 3. A diétát végig csinálni kell.

Tegnap a babám nagyon aktív volt ma viszont alig éreztem mocorogni. Mitől lehet ez? Leht h ma piheni ki a tegnapi napot? Ez lehetséges? 33 hetes kismama vagyok

Legjobb válasz: Ma az én kisfiam is nagyon lustácska volt,nagyon keveset mozgott a tegnaphoz képest. 27hetes kismama

Ma az én kisfiam is nagyon lustácska volt, nagyon keveset mozgott a tegnaphoz képest. 27hetes kismama
lehet front van, õk is érzékenyek rá, figyelgesd, de biztos hogy nincs baj, csak elpilledt:-) Boldog babavárást!
Ma nekem sem aktív a babám, tagnap és tegnapelõtt elemébe volt, ma pedig reggel óta lesem, hogy mikor mocorog, 19 hetes vagyok és neki a rúgása is elég gyenge még, remélem tényleg a front csinálja. Boldog babavárást, 19 hetes kismama
Én is ezt figyeltem meg. A hétvégén az én kislányom is olyan aktív volt, kész bulit rendezett odabent. Ma viszont alig hallatott még magáról. Ilyenkor én is megijedek. Szerintem csak a front miatt van, õk is megérzik ezt. Lényeg az, hogy érezd mocorogni. 22 hetes kismami

33 hetes vagyok, mitől lehet hogy bekeményedtek, és fájnak a melleim?

A tehesség elején voltak ilyen tüneteim.De most rosszabb lett,még aludni sem tudok,néha annyirra kemények és fájnak. Köszike a válaszokat.

Legjobb válasz: Nem lehet,hogy megint nõttek a melleid? Nekem a terhesség elején nõtt meg majdnem egy mérettel valamint a végén a 35. héten is nõtt. A kettõ közötti idõszakban azonban nem változott. Szerintem nincs baj. Gondolj bele a hasunk sem egyforma iramban növekedik. Boldog Babavárást!

Nem lehet, hogy megint nõttek a melleid? Nekem a terhesség elején nõtt meg majdnem egy mérettel valamint a végén a 35. héten is nõtt. A kettõ közötti idõszakban azonban nem változott. Szerintem nincs baj. Gondolj bele a hasunk sem egyforma iramban növekedik. Boldog Babavárást!
A kérdező hozzászólása: Szia köszkie a választ.Kicsit megvagyok ilyedve mert megindult a tejem is.De még csak akkor kezd jönni olyan tejszerû ha nincs rajtam melltartó.Ez normális lehet?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!