Találatok a következő kifejezésre: 33 hetes mitől (34 db)

33 hetesen mitől vérezhettem? Nem tartott sokáig korházban is voltam, de nem adtak konkrét választ rá. Normális ez?

Legjobb válasz: Szia! Ugyanígy jártam, vérzés, egy hét kórház...én sem tudom, máig sem, mitõl volt nekem 28 hetesen. Vagy a kismamatorna, vagy az együttlét a férjemmel. Jól megijesztettek, hogy lent van a lepény, persze amikor hozzáértõ ultrahangos nézte, kiderült, hogy egy frászt. Aztán nem volt semmi gond, csodás 4 hónapos kisfiam volt. Ne aggódj, semmi baj nem lesz, megnyugtató tud az is lenni, hogy ránéztek a kórházban.

Szia! Ugyanígy jártam, vérzés, egy hét kórház...én sem tudom, máig sem, mitõl volt nekem 28 hetesen. Vagy a kismamatorna, vagy az együttlét a férjemmel. Jól megijesztettek, hogy lent van a lepény, persze amikor hozzáértõ ultrahangos nézte, kiderült, hogy egy frászt. Aztán nem volt semmi gond, csodás 4 hónapos kisfiam volt. Ne aggódj, semmi baj nem lesz, megnyugtató tud az is lenni, hogy ránéztek a kórházban.

33 hetes kismama vagyok (második terhesség). Tegnap óta megállás nélkül egyfolytában mozog a babám, éjjel-nappal. Mitől lehet? A front? Vagy valami nem tetszik neki?

Legjobb válasz: Én is 33 hetes vagyok, nekem is az elmúlt napokban mocorgósabb volt a bébikém :) szerintem biztos a front is közrejátszott. Mondjuk nekem szokott kisebb szüneteket tartani (gondolom akkor alszik éppen) de amúgy most kis mocorgós... ha nem idegeskedsz, vagy nem eszel csípõset meg jól érzed magad, szerintem csak a front lehet az állandó mozgás mögött... vagy csak éppen helyezkedik, h neki hogy kényelmes :)

Én is 33 hetes vagyok, nekem is az elmúlt napokban mocorgósabb volt a bébikém :) szerintem biztos a front is közrejátszott. Mondjuk nekem szokott kisebb szüneteket tartani (gondolom akkor alszik éppen) de amúgy most kis mocorgós... ha nem idegeskedsz, vagy nem eszel csípõset meg jól érzed magad, szerintem csak a front lehet az állandó mozgás mögött... vagy csak éppen helyezkedik, h neki hogy kényelmes :)
Én 31 hetes vagyok, és napok óta úgy érzem az oldalamon fog kijönni, nagyon sokat mocorog. Mondta a doki is, mert csütörtökön nézett uhltrahanggal, de minden rendben van, ugyhogy ti se aggódjatok. Biztos, hogy az idõváltozás.
:S Ugyanez!! Mult hét péntek óta már majd megbolondulok! SZinte úgy érzem kijön a köldökömön. 32.hétben vagyok én is. Iszonyat amit produkál ez a bébi!! de legalább nem vagyok egyedül- BOCS!!! :)
Ez már jóslófájás. Nekem is a 32-33. héttõl volt.
Igen, ez jóslófájás. Nekem kb. 2 hete jelentkezett, és napról napra intenzívebb. 38 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Ez már azt jelenti, hogy nincs sok hátra?
tudom, hogy még korai a 33. hét, de irigyellek, hogy már itt tartasz. Én még csak éppen elhagytam a 20.hetet! Adj majd hírt magadról, hogy hogy álltok!!!

Mitől keményedik 33 hetesen folyamatosan a hasam?

Néha néha görcsölgetek is, mikor nagyon bekeményedik a hasam. Mit?l van ez? El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: "Gyakorol" a méhed a szülésre, ez ebben a stádiumban normális. Szedsz magnéziumot? Ha igen, akkor emelheted az adagot. Nekem ez már 26 hetesen kezdõdött mindkét terhességnél. Ha nagyon gyakori, és fáj is, akkor doki!

"Gyakorol" a méhed a szülésre, ez ebben a stádiumban normális. Szedsz magnéziumot? Ha igen, akkor emelheted az adagot. Nekem ez már 26 hetesen kezdõdött mindkét terhességnél. Ha nagyon gyakori, és fáj is, akkor doki!
Az összehúzódások miatt.Ilyenkor készül a szervezeted a baba születésére.Én is végig csináltam.Nekem rengeteget keményedett csak nállam az volt a baj hogy kinyílt a méhszájam a 32.héten másfél újnyira a 34. héten meg már 2 újnyira.37.hétig bírtuk.Amikor megvizsgált a doki akkor már 3 újnyira kivoltam tágúlva.Nem szedsz magneB6-ot meg vasat.Ez segít ilyenkor és nem is ártana szedned a 36. hétig.

33 hetes km vagyok? Mitöl szurhat ennyire a hasam?

Föleg éjjel,de annyira,hogy szinte nehezemre esik megfordulni,vagy felkelni...

Legjobb válasz: Ez bizony a baba, olyan idegeket nyom ami már fájdalmas. Én 32 hetes vagyok, de minden egyes éjszakai fordulatnál fáj a pocakom. Eltart egy pár percig míg megfordulok. A lényeg, hogy háton ne aludj.

Ez bizony a baba, olyan idegeket nyom ami már fájdalmas. Én 32 hetes vagyok, de minden egyes éjszakai fordulatnál fáj a pocakom. Eltart egy pár percig míg megfordulok. A lényeg, hogy háton ne aludj.
Nõgyógyászom nekem azt mondta, mikor még pocis voltam, a vége felé, hogy azért szúr annyira, mert nyúlnak a tartószalagok, és izmok (ahogy nõ és ahogy mozog a baba), semmi káros, csak kellemetlen. Ha görcsöl, akkor kell doki, egyébként Magne B6-ot javasolt rá.
A kérdező hozzászólása: Köszi a hasznos válaszokat, megnyugtattatok.Nem, nem alszom háton, igyekszem az oldalamon...

Erős szúrkálást éreztem reggel a köldökömnél, mitől lehet ez? Pont reggeliztem, 33 hetes kismama vagyok.

Lehet,hogy csak helyezkedik a kis manó?Vagy a tegnapi cseresznye eszegetés nem tett jót neki?

Legjobb válasz: Én hetek óta érzek szurkálást erõs nyilalásokat és fájdalmat a pocimban:-(Ahogy nõ a baba egyre rosszabbak:-((( Sokszor úgy fordul hogy nyomni kezd egy ideget és az is okozhat ilyet:-)Szerintem semmi gáz:-) 34 hetes kismama

Én hetek óta érzek szurkálást erõs nyilalásokat és fájdalmat a pocimban:-(Ahogy nõ a baba egyre rosszabbak:-((( Sokszor úgy fordul hogy nyomni kezd egy ideget és az is okozhat ilyet:-)Szerintem semmi gáz:-) 34 hetes kismama

Egymás után kisebb szünetekkel(kb 10 perc) begörcsölt a gyomrom, de nagyon erősen vagy 4szer!Mitől lehetett? 33 hetes vagyok!

Azóta folyamatosan hányingerem van,nagyon rossz!A baba mozog.

Legjobb válasz: szia!! szerintem jóslófájáok!! nekem is múlt héten kezdõdött és a 10 perces idõtartamoktól jól megilyedtem... de aztán felhívtam a dokit és azt mondta, ez normális, ha nem elviselhetetlenek a görcsök és nem kíséri õket vér. szóval ha ez nincs, akkro nyugodj meg!! 34 hetes pocis

szia!! szerintem jóslófájáok!! nekem is múlt héten kezdõdött és a 10 perces idõtartamoktól jól megilyedtem... de aztán felhívtam a dokit és azt mondta, ez normális, ha nem elviselhetetlenek a görcsök és nem kíséri õket vér. szóval ha ez nincs, akkro nyugodj meg!! 34 hetes pocis

Tegnap óta kicsit másképp mozog a baba, és az én közézetem sem túl jó, vmi gond lehet vagy más is érez ilyet? 33 hetesek vunk. Néha úgy érzem mintha fulladnék, ha köhögök elmúlik. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Szia!32 hetes vagyok és én is ezzel szenvedek,ellentétben veled sokat mozog a babám és van hogy már nem bírom!Sajna most beteg vagyok és nagyon nyugtalan.

Szia!32 hetes vagyok és én is ezzel szenvedek, ellentétben veled sokat mozog a babám és van hogy már nem bírom!Sajna most beteg vagyok és nagyon nyugtalan.
Én szerintem nincs túl nagy jelentõsége. Nem lehet mindennap ugyanolyan, de ha nyugtalan vagy kérdezd meg a védõnõdet. A fulladás talán amiatt van hogy már igencsak a gyomrodban van a méhed, talán köhögésre meg egy kicsit megkönnyebbülsz. Vagy megfáztál :)
A kérdező hozzászólása: elképzelhetõ. holnap megyek, megemlítem majd neki. addig is köszi a segítséget!
Szia. Mi is 33 hetesek vagyunk! Én ma kifejezetten rosszul érzem magam! Valahogy semmi sem jó, szédelgek is egész nap, a közérzetem is rossz. A babóm is kevesebbet mozog a napokban. Néha szokott olyan lenni, hogy hirtelen nagy levegõt kell vennem, mert úgy érzem, nincs levegõm. De nem hinném, hogy baj lenne! Boldog babavárást, és könnyû szülést!

35 hetesen, még csak 84, 5mm a BPD-je a babámnak (kb 33 hetesnek felel meg) , a combcsont hossza viszont 37 hétnek megfelelő 74 mm. Eléggé aggódom, mitől lehet lemaradva a Bpd mérete?

Legjobb válasz: szia nekem a múltkor a hasa volt nagy a babámnak, ezért 2hét múlva újra megnézte a doki.akkor meg minden rendben volt.sajnos ezek az u.h.- is tévedhetnek. és azt mondta az orvosom, ha a feje nagyobb az a "baj", más nem. nézzétek meg 2hét múlva újra szintén 35hetes kismama, boldog babavárást

szia nekem a múltkor a hasa volt nagy a babámnak, ezért 2hét múlva újra megnézte a doki.akkor meg minden rendben volt.sajnos ezek az u.h.- is tévedhetnek. és azt mondta az orvosom, ha a feje nagyobb az a "baj", más nem. nézzétek meg 2hét múlva újra szintén 35hetes kismama, boldog babavárást
Az en babamnak a fej merete volt ket hettel nagyobb mint a tobbi testresze.A doki szerint minden remnben, utana fejlodik minden..
szia, Ne idegeskedj ezeken a bagatell "eltéréseken". Az egyik uh-os gép ilyenre van beállítva, a másik olyanra. A bébid teljesen egészséges, szép baba. Ne számolgass, hasonlítgass...hülyeség. Nincs lemaradva, és nem is nõtt túl..:) ) Lehet csak a doki nem mérte jól..Abszolút felesleges emiatt idegeskedni. Ha több hónapos lemaradást igazolna az uh, akkor aggódhatnál, de pár hetes diffin felesleges. Nyugi, örülj a babának, simizd, beszélj hozzá, nyugtasd meg hogy nagyon szeretitek, és mindenki nagyon várja!..:) ) Grat. a babához!
Én tegnap voltam ultrahangon, nálam pont fordítva volt: a BPD 3 héttel idõsebb értéket mutatott, mint a combcsont. Az orvosom, aki nagy ultrahangos szaktekintély, azt mondta, minden teljesen normális, a mért eredmények gépfüggõek is. Mivel ez a 3. babám, tudom, hogy minden baba másképp fejlõdik, és tényleg nem érdemes összehasonlítgatni az adatokat. Az orvos úgyis mondaná, ha gond lenne, úgyhogy ne aggódj! Legalább könnyebben kifér, ha nem olyan óriási a feje! Minden jót a babához!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat, végül is a dokim szerint az átlagértéken belül van még a BPD mérete, bár annak a legalján, szerinte sincs gond és én is remélem, hogy így van. Csak az ember mindig talál valami aggódni valót :(
Szia. Az én babám BPD-je 93 mm, ami 38 hetes babának felel meg. Na én most még csak 33 vagyok. Pont ma nézte a doki, és ennek ellenére is azt mondta, hogy minden rendben, a babák nem egyenletesen fejlõdnek, mire kibújik, mindene tökéletes méretû lesz. Szóval nyugodj meg, ezek a méretek össze fognak még hangolódni.

33 hetesen vérzés mitől lehet?

Legjobb válasz: A barátnõmnek a 34. héten méhlepény levállás miatt volt. Bement a kórházba, és rögtön sürgõsségi császár lett.

A barátnõmnek a 34. héten méhlepény levállás miatt volt. Bement a kórházba, és rögtön sürgõsségi császár lett.
A kérdező hozzászólása: És mi lett a babával? Milyen volt a súlya?
2 kiló volt. Azóta már elmúlt 1 éves, és tök egészséges. Csak a szülés után kellett néhány hetet a kórházban maradjon. Miért kérdezed, Te is vérzel?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Nem vérzem, csak elgondolkodtam rajt...
Az jó, ha nem vérzel, mert én is erre tippeltem volna, hogy futás a kórházba; (méhlepényleválás, azonnali császár).
Lehet természetes dolog is (pl. tágulásos vérzés), de lehet komolyabb baj is, így vérzés esetén irány a kórház! Egyébként a 33 hetes babáknak már majdnem az újszülöttekhez hasonlók az életesélyei, azaz nagyon jók!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!