Találatok a következő kifejezésre: 33 hetes milyen vizsgalatok (3 db)

Most voltam a 3. laboron. (33 hetes vagyok), kell még vérvételre mennem? Milyen vizsgálatok vannak még hátra?

Legjobb válasz: A 36. héttõl Nst-re kell járnod hetente egyszer és lesz még uh-os és hüvelyi vizsgálat is, amikor a méhszájadat nézik meg.

A 36. héttõl Nst-re kell járnod hetente egyszer és lesz még uh-os és hüvelyi vizsgálat is, amikor a méhszájadat nézik meg.
Bocs, azt kifelejtettem, hogy nekem a 38. héten még volt egy vérvételem. De arra Nst után küldtek el és az istenért nem mondták meg, miért kellett, szóval az szerintem már nem a kötelezõk közé tartozott.
Az elõzõeken túl meg még szûrnek a 36. hét környékén streptococcus bacira is. A 38. heti vérvétel meg szerintem csak azért kell, hogy friss eredményt vihess magaddal a kórházba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

33 hetes vagyok, milyen vizsgálatok lesznek még?

Legjobb válasz: Nekem azt mondták, hogy a betöltött 35. hét után, tehát 36-tól minden héten ctg. Az elsõnél streptococcus szûrés. A 36. héten vérkép, vizelet. a 38. ultrahang.

Nekem azt mondták, hogy a betöltött 35. hét után, tehát 36-tól minden héten ctg. Az elsõnél streptococcus szûrés. A 36. héten vérkép, vizelet. a 38. ultrahang.
Még egy teljes vérkép ill vércsoport vizsgálat lesz ha az még nem volt! Hüvelyváladékmintavétel, 36.héttõl Nst! Méhszájat nézik majd sûrûbben , magzati szívhag eééenörzések, védõnõnél 2 hetente vége felé hetente a szokásos vizsgálatok. szerintem kb ennyi. 33+2 hetes kismama

33 hetes vagyok milyen vizsgalatok varnak meg ram es a babara?

Legjobb válasz: Rád nõdoki-vizsgáaltok amivel ellenõrzi a méh állapotát. ( nyilik-e a méhszáj, áll- e a burok...stb)kettõtökre nemsokára az NST-k sora, a babára még ultrahang. Ja és nekem szülés elõtt 2 héttel (36) még egy vérvétel is volt, vérképet néztek. Azt hiszem ennyi csak.

Rád nõdoki-vizsgáaltok amivel ellenõrzi a méh állapotát. ( nyilik-e a méhszáj, áll- e a burok...stb)kettõtökre nemsokára az NST-k sora, a babára még ultrahang. Ja és nekem szülés elõtt 2 héttel (36) még egy vérvétel is volt, vérképet néztek. Azt hiszem ennyi csak.
Én is a 33 hétben járo, nemrég tettem fel én is ezt a kérdést. Idemásolom neked a válaszokat. 36 hetesenn kellesz menned egy utolsó vérvételre. 35 hetes kortól Nst-re hetente, és szintén 36 hetesen kenetvételre is menni kell. +8 hetesen pedig egy utolsó ultrahang lesz esedékes! Boldpg babavárást. nekem 32.héten volt az utolsó vérvétel. 36.héten volt hüvelykenetvétel (STD laborba), 36.héttõl volt nst hetente 38 héttõl heti 2*, az utolso ultrahang 36.héten van, akkor van orvosi vizsgálat is és a 39.héten szintén van orvosi vizsgálat tovább nem tom mert a 39. hét végén szültem Nekem is a 32. héten volt az utolsó vérvételem, majd a 36. héten kenetet vettek, és ezen a héten volt az utolsó uh és az elsõ ctg. Azóta egyszer voltam ctg-n, most 37 hetes vagyok. Ha jól tudom innentõl csak ctg, aztán irány a szülõszoba... Minden jót!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!