Találatok a következő kifejezésre: 33 hetes milyen (29 db)

33 hetesen milyen súlyú volt a babátok?

Akinek mar megszületett megírnà mennyivel? Ha tudtok napot is írjatok! Köszi!

Legjobb válasz: 1790 gr-ra mérte szonográfus, csóválta is a fejét, hogy kicsi. Ehhez képest 39+5 napra született 3640 gr-mal és 55 centivel. Ma már 3,5 éves és 18 kg :)

1790 gr-ra mérte szonográfus, csóválta is a fejét, hogy kicsi. Ehhez képest 39+5 napra született 3640 gr-mal és 55 centivel. Ma már 3, 5 éves és 18 kg :)
32+5nél 2000 grammnak mérték :) Kíváncsi leszek mennyi lesz :) 33 hkm
33+3 hetesen 2300 gr. Én kicsit sokallottam, de a doki azt mondta, hogy teljesen jó a súlya és minden értéke. Hát kiváncsian várjuk mekkora lesz a baba! :D 34+2 hkm
32 hetesen becsülték 1900 grammra a fiamat, 41. héten született 3060 grammal és 52 cm-rel.

33 hetesen milyen következményei vannak a bárányhimlőnek a babára nézve?

Legjobb válasz: http://www.babanet.hu/publ/terhesseg_baranyhimlo.htm A bárányhimlõ magzatkárosító kockázata a terhesség elsõ három hónapjában jelentõs, ilyenkor – a baba szervfejlõdésének idõszakában – ugyanis komplex, az idegrendszert, a látást, a hallást, a szívet, a végtagokat érintõ, gyógyíthatatlan fejlõdési rendellenesség alakulhat ki. A harmadik hónaptól átvészelt anyai bárányhimlõ magzati kockázata csekély. http://www.youtube.com/watch?v=dOxLEcTxvUw

http://www.babanet.hu/publ/terhesseg_baranyhimlo.htm A bárányhimlõ magzatkárosító kockázata a terhesség elsõ három hónapjában jelentõs, ilyenkor – a baba szervfejlõdésének idõszakában – ugyanis komplex, az idegrendszert, a látást, a hallást, a szívet, a végtagokat érintõ, gyógyíthatatlan fejlõdési rendellenesség alakulhat ki. A harmadik hónaptól átvészelt anyai bárányhimlõ magzati kockázata csekély. http://www.youtube.com/watch?v=dOxLEcTxvUw
Én is megkérdeztem ezt a dokimtõl pár hete, mert volt a közelemben. Azt mondta a babára nézve semmilyen kárt nem okozhat. Nekem annyi bajom lehet belõle, mintha máskor kapnám el, semmi több. Egyedül ami veszélyes az a láz. Mert a magas láztól beindulhat a szülés. És azért ilyenkor még jobb neki bent. 34+3 hetes kismami

33 hetesen milyen lázcsillapítót vehetek be és mikortól szükséges?

Torokgyulladásom van, Maripen extrát szedek 3x1-t, de csak ma kezdtem.Tantum Verde torokfert?tlenít?t is.

Legjobb válasz: Ilyen korban nem ajánlatos semmien gyógyszert bevenni de ha nagyon muszály Algopirint.Ha észre veszed hogy feljebb kezd menni a hõd probálj ki hütõ fürdõt de csak finoman,hideg vizes ruha csuklóra stb.

Ilyen korban nem ajánlatos semmien gyógyszert bevenni de ha nagyon muszály Algopirint.Ha észre veszed hogy feljebb kezd menni a hõd probálj ki hütõ fürdõt de csak finoman, hideg vizes ruha csuklóra stb.
Szia!Én úgy tudom, hogy paracetamol tartalmú gyógyszert lehet bevenni, pl. Panadolt.
Nekem is a lelkemre kötötték, hogy a pyrin végzõdésûeket hagyjam és vagy egyszerûen használjak paracetamolt, vagy az alapút, mondjuk panadolt.

33 hetes kismamák! Nektek milyen súlyú a babátok? A BPD értékünk 83 mm, de nálunk (Tiszafüreden) nem mondják meg a hozzávetőleges súlyt. Csak jó lenne tudni, körül-belül mennyi lehet már.

Legjobb válasz: Szia! Mi is 33 hetesek vagyunk,de az UH 31 hetesen volt. Akkori méretei a Fiunknak a következõk : Bpd: 85 mm AC:312 mm HC:303 mm FL:57 mm OFD:105 mm Hum:56 mm,Becsült súlya: 2490 g. Jelzem ez 2 hete volt,pontosan a 31. héten.És állítólag nagy baba,mert átlagosan a 34 hetesek szoktak ekkorák lenni.Elszámolva nem vagyok,mert percre pontosan tudjuk mikor fogant. :)

Szia! Mi is 33 hetesek vagyunk, de az UH 31 hetesen volt. Akkori méretei a Fiunknak a következõk : Bpd: 85 mm AC:312 mm HC:303 mm FL:57 mm OFD:105 mm Hum:56 mm, Becsült súlya: 2490 g. Jelzem ez 2 hete volt, pontosan a 31. héten.És állítólag nagy baba, mert átlagosan a 34 hetesek szoktak ekkorák lenni.Elszámolva nem vagyok, mert percre pontosan tudjuk mikor fogant. :)
33+1 heti uh adataim, ami 32+2 hetesnek felel meg (nem lesz nagy babám) BPD: 83, 2 HC: 297, 0 FL: 60, 3 AC: 269, 7 A becsült súly: 1783 g. Ezeken az oldalakon tudsz számolgatni: http://www.kismamablog.hu/egyeb/kiszamolo.html http://www.gravidanzaonline.it/medico_risponde/calcolaInfoFe..
33 hetesen kisfiamnak Bpd-je:84mm volt, becsült súlya pedig 2570 gramm. 40 hétre született 4100 grammal. De szerintem csak a Bpd alapján nem tudsz következtetni arra, hogy mekkora lessz. Kicsi fejû gyerek is lehet nagy súlyú, és nagy fejû is 2 kg.Ezt a dokim mondta az elsõ fiamnál, 10 éve, mert a BPD-je 2-3 héttel, mindig kisebb volt. Túlhordás után született meg 3600 grammal, pici, arányos kis fejjel.

A méhlepény érettségét ultrahangos vizsgálattal állapítják meg? Nekem még nem mondták, hogy milyen pedig már 33 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Igen ultrahanggal nézik meg.Nekem sem mondták még a 39.héten sem .Az ultrahangos lapon sem volt rajta. Úgy tudom akkor írják rá,hogyha érett valamilyen fokon. Örülj neki,mert még nincs rajta addig rendesen ellátja a kicsit. 33 hetesen még korai lenne. Ne izgulj minden rendben van!

Igen ultrahanggal nézik meg.Nekem sem mondták még a 39.héten sem .Az ultrahangos lapon sem volt rajta. Úgy tudom akkor írják rá, hogyha érett valamilyen fokon. Örülj neki, mert még nincs rajta addig rendesen ellátja a kicsit. 33 hetesen még korai lenne. Ne izgulj minden rendben van!

Milyen érzés, az amikor méhösszehúzodásaid vannak? Mihez hasonlít? Meddig tart? -33 hetes km-

Legjobb válasz: Szia! Olyan érzésed van, mintha megjönne, a hasad alján érzed. Mindenkinél változó, hogy meddig tart és milyen erõsségû, nekem a jósló fájások 36 hetesen kezdõdtek, akkor ki is nyíltam 2 ujjnyira. Igaz akkor menni is nehezen mentem, mert alig tudtam kiegyenesedni, olyan érzés volt, mintha belülrõl egy rugó visszahúzna.

Szia! Olyan érzésed van, mintha megjönne, a hasad alján érzed. Mindenkinél változó, hogy meddig tart és milyen erõsségû, nekem a jósló fájások 36 hetesen kezdõdtek, akkor ki is nyíltam 2 ujjnyira. Igaz akkor menni is nehezen mentem, mert alig tudtam kiegyenesedni, olyan érzés volt, mintha belülrõl egy rugó visszahúzna.
Igen, olyan mint a menstruációs fájdalom, a végefelé már magasabban is érzed, mint menstruációkor. Akkor már általában a tágulás miatt. M.
Elsõ szoptatáskor is van ilyen nem túl kellemes. Pár napig tart.
Szia.Tegnap kezdtem a 34.hetet, és én is ugyanezeket érzem már egy hete, de derék hasogatás is párosul hozzá.Olyankor ki se tudok egyenesedni.Kicsit én is aggódom, de majd holnap kiderül, hogy nyílok-e.
Szia! Az attól függ, mert a méhnek vannak fájdalmatlan keményedései (olyankor olyan a hasad, mintha egy betongolyó lenne az egész, ilyenkor a baba mozoghat) és vannak a fájdalommal járó keményedések, ezek a jóslófájások ( a méh edzi magát a szülésre) és ilyenkor a baba nem mozgolódik. Boldog babavárást és könnyû szülést minden Kismaminak. 26 hetes kismami
Szia! Valóban olyan, mint a mensis hasfájás, csak az egész hasra kiterjed és kõ keménnyé válik. Nekem a korom miatt megcsinálták az amniocentézist, pont ma 3 hete, szóval 17 hetes voltam akkor és azóta keményedek, de nem görcsöl. MagneB6-ot kell rá szednem. Mára már valamelyest javult, de nincs olyan nap, hogy ne lenne. Azt mondta a dokim, hogy el fog múlni, csak sokat kell pihennem. Biztosan van természetesen méhösszehúzódás, ami edzi a méhet, de ez nem olyan, mert hasonló a jósló fájásokhoz, ezért is ijedtem meg én is. Boldog babavárást kívánok! 20 km

Homeopátiás szerek segítségével szült kismamák milyen készítményeket javasoltok a szülés megkönnyítésére és mikortól, milyen adagban? 33 hetes vagyok.

Legjobb válasz: én csak málnalevél teát ittam 36 héttõl egy litert töményen ízesítés nélkül naponta....37 hetesen szültem könnyen

én csak málnalevél teát ittam 36 héttõl egy litert töményen ízesítés nélkül naponta....37 hetesen szültem könnyen
A kérdező hozzászólása: Én is kipróbálom, már hallottam róla, de sokan emlegetnek homeós bogyókat is, csak annyi féle verzió van, hogy úgy gondoltam, aki tapasztalt ezen a téren, inkább õt kérdezem.Köszi a választ!
nekem igy kellett szednem. 37. hét hétközap cimicifuga, vasárnap arnica. 38.hét hétköznap caullophyllum, vasárnap arnica. 39 hét hétköznap ha van már josló fájás akkor caullophyllum, ha nincs akkor cimicifuga. vasárnap arnica. napi 5 golyó. szûlésfelkészitõ tanfolyamon mondták, hogy igy kell. plusz málnalevél tea. Szülés megindulása esetén arnica 5 golyó, kitolási szak kezdetén és szülés után is arnica 5-5 golyó.Én a 37 hét péntekjén kezdtem el szedni, meg inni és hétfõn már meg is lett a babám. 10 centire kitágultam, anélkül, hogy fájásaim lettek volna. egyedül a derekam fájt. könnyû szülést.

30-33 hetes kismamák! Hány centi a pocakotok- milyen magasak vagytok?

Csak az össze hasonlítás végett kérdezem.

Legjobb válasz: 34 hetes vagyok, 164 cm magas és 120 a pocak

34 hetes vagyok, 164 cm magas és 120 a pocak
167 cm vagyok 109cm a pocim 33hkm
31 hetes vagyok 160 cm és 132 cm a pocakom
165 cm / 74 kg és 111 cm a pocakom ja és 33 hetes
Jó nagy a pocakotok. Enyém 31 hetesen 86-88 cm. 174 cm vagyok, most 72 kg, terhesség elõtt 67 voltam.
http://www.nlcafe.hu/babazzunk/20030211/oregszik_a_mehlepeny/ Remélem segítettem!Sok egészséget a továbbiakban.29 hetes kismami
Ilyen korban már sokaknak érik a lepény, ne félj, semmi baj nem lesz. Fõleg, ha nézik az áramlást is. Nálam nem nézték, csak akkor nézték volna, ha rossz lett volna az nst, de az jó votl. 32 hetesen már III. fokban érett lepényem volt, 8 napot túlhordtam és egészséges 13 hetes lányom van:-)

Az orvosom szerint 33 hetes v. ok, az én számításom szerint viszont 36. Ilyenkor mi van? Milyenek azok a jósló fájások, mit érzünk olyankor, és mikor következik be, hány hetesen?

Legjobb válasz: A dokid biztos az uh alapján számolta a terhességet és valószínûleg jól. A jóslófájások mindenkinél eltérõen kezdõdnek, de inkább csak a szülés elõtt 2-3 héttel. Érzed a méhösszehúzódásokat, keményedik a méhed, ez lehet akár teljesen fájdalommentes, de fájhat is kicsit.

A dokid biztos az uh alapján számolta a terhességet és valószínûleg jól. A jóslófájások mindenkinél eltérõen kezdõdnek, de inkább csak a szülés elõtt 2-3 héttel. Érzed a méhösszehúzódásokat, keményedik a méhed, ez lehet akár teljesen fájdalommentes, de fájhat is kicsit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!