Találatok a következő kifejezésre: 33 hetes mama (3 db)

32-33 hetes kis mamik hogy vagytok?

Hogy viselitek? Miket éreztek a baba mozgása alatt,miatt?

Legjobb válasz: Szia Én 32 hetes vagyok. Megvagyunk köszi. Ti hogy vagytok? :) Én egyre nehezebben viselem. Nehéz a közlekedés, a megmozdulás. Túl fárasztó minden. A pocakom miatt semmit sem tudok kényelmesen csinálni, még ülni sem :D De már nem sok van hátra :P A babám mozgása meg hát eléggé fájdalmas néha, ugyanis csak az egyik oldalamat kedveli és mindig oda nyomja ki magát. Bármit csinálok nem megy át a másik oldalra. :) Veletek mi a helyzet?

Szia Én 32 hetes vagyok. Megvagyunk köszi. Ti hogy vagytok? :) Én egyre nehezebben viselem. Nehéz a közlekedés, a megmozdulás. Túl fárasztó minden. A pocakom miatt semmit sem tudok kényelmesen csinálni, még ülni sem :D De már nem sok van hátra :P A babám mozgása meg hát eléggé fájdalmas néha, ugyanis csak az egyik oldalamat kedveli és mindig oda nyomja ki magát. Bármit csinálok nem megy át a másik oldalra. :) Veletek mi a helyzet?
Én "csak" 30 hetes vagyok, de írok :) Most reggel a gyerek látványosan átment az egyik oldalról a másikra, az elsõvel egy ilyen akció alatt repedt meg a bõröm, szóval nem kicsit fáááj, de annyira jó látni, ahogy éli az életét bent :) Ráadásul az apja most pont odanézett, és leesett az álla, hogy miket nem csinál a másodmagzata. Egész nap rúg, alig alszik, kaparászik a kezével, ki akar törni a lábával, a feje már lent van, azzal feszeget, és csuklik jó sokat.
29 hetes ikerterhes vagyok.Pár napja nagyon rosszul viselem.Mindenem fáj, sehogy se jó.Nagyon hamar kifáradok és nagyon nehéz a pocakom.Még maradjanak csak bent de már jó lesz megint nem terhesnek lenni.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönjük, mi egész jól vagyunk! Már nem bánnám ha mellettem lenne a drágám, mert a mozgása és ahogy kinyomja magát már nagyon kényelmetlen. Az alvás nagyon nehezen megy, mert este éli ki magát és sehogy nem tudok elfeküdni vele, mert az neki nem jó! :) Jövõ hét szerdán töltjük a 33.hetünket. Kinek mit jósoltak, mi lesz? Nálunk úgy néz ki hogy kisfiú lesz! :) Ha csak meg nem gondolja magát és meglepetésbõl kislány lesz! :D
Mi is jövõhét szerdán töltjük a 33. hetet! :) Csak nekem kislány lesz :) :)
A kérdező hozzászólása: Nahát!! :) Merre fele lesz a szülés?
Én épp ma vagyok 33 hetes. Az éjszakáim egyre rosszabbak, folyton wc-re járok, fáj a szeméremcsontom, gyomorégés, néha enyhe hányinger gyötör...mindemellett sokszor ébredek arra, hogy mocorog. Persze nappal sokkal aktívabb, megállás nélkül kinyomja valamijét, beékeli a lábát a bordám alá, vagy a hólyagomat püföli...gyakran felszisszenek, olyan hirtelen, élesen mozdul :) De leszámítva az apró kellemetlenségeket jól vagyunk, minden mozdulatát figyelem és élvezem is, gyakran simogatom a pocim. Fantasztikus érzés, amikor kidugja egy-egy testrészét :D A doki biztosra mondta, hogy fiú lesz :) Kitartást, könnyû szülést és egészséges gyerkõcöt kívánok mindenkinek!

33 hetes k. mama vagyok. A külső méhszáj nyitott.4 napja jósló fájásokat érzek. Szülés előtt mennyi idővel jelentkeznek a j. fájások?

Legjobb válasz: Több héttel elõtte is jelentkezhetnek. Nekem 32. héttõl voltak, 37. hétre szültem.

Több héttel elõtte is jelentkezhetnek. Nekem 32. héttõl voltak, 37. hétre szültem.
Én is érzek pár napja jósló fájásokat, de az én méhszájam még zárt. Nekem azt mondta a védõnõ, hogy szülés elött 4 héttel már jeletkezhetnek és mivel a 36. héttõl már bármikor megszülethet a babó szerintem teljesen normális. Remélem tudtam segíteni. 33 hetes kismami
Nekem a 32. héten jelentkeztek elõször, de csak elvétve. % nappal hordtam túl. A30. hétttõl nyitva volt a külsõ méhszájam is egy újnyira.
Elõzõ vagyok.5 nap akart lenni

33-34 hetes kis mamik, hogy vagytok? Mi holnap kezdjük a 34. -dik hetet. Izgultok?

Legjobb válasz: Szia. Hát eléggé izgulok már, a hasam majd leakar szakadni. A fejem is fáj ettõl a gyenge idõtõl. Mikorra vagy kiírva és hol fogsz szülni? Te izgulsz már? Elkezdted összepakkolni a kórházi csomidat?

Szia. Hát eléggé izgulok már, a hasam majd leakar szakadni. A fejem is fáj ettõl a gyenge idõtõl. Mikorra vagy kiírva és hol fogsz szülni? Te izgulsz már? Elkezdted összepakkolni a kórházi csomidat?
Szia. 34+3 hkm vagyok, es elvileg marcius 29-re vagyok kiirva, bar a doki szerint elobb fog jonni a picuri. Kisfiunk lesz, es mar nagyon varjuk. Elso baba. Izgulni nem izgulok, inkabb mar a veget varom, azt hogy a kezemben legyen a kisfiam. :) Korhazi csomagom mar ossze van keszitve, mert mostanaban eleg sokat szurkal, es faj a hasam. Igy a biztonsag kedveert, osszepakoltam mindent.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!