Találatok a következő kifejezésre: 33 hetes ma nagyon elkezdett fájni (1 db)

33 hetes vagyok ma nagyon elkezdett fájni a medence csontom ez jelenthet valamit? A babom aktivan mocorog. Lehet hogy korábban érkezik?

Legjobb válasz: Szia!Én a 30.héttõl folyamatosan küzdök ezzel a fájdalommal.Ilyenkor a csontok tágulnak,igaz kicsit fájdalmas.Én fõleg éjszaka érzem,aludni is alig tudok.Napközben is elõfordul,hogy meg kell állnom,mert fokozódik a fájdalom.Ne aggódj,ez teljesen normális,vigasztalás képpen mondom,hogy ez rosszabb lesz.Én most taposom a 36.hetem,de már nehézkes.De gondolj mindig arra,hogy nemsokára a kezedben tarthatod a te kis gyönyörû babádat,s akkor minden fájdalom enyhül.Nekem is ez a vigasz,hogy nemsokára vége!!!Boldog babavárást kívánok neked!

Szia!Én a 30.héttõl folyamatosan küzdök ezzel a fájdalommal.Ilyenkor a csontok tágulnak, igaz kicsit fájdalmas.Én fõleg éjszaka érzem, aludni is alig tudok.Napközben is elõfordul, hogy meg kell állnom, mert fokozódik a fájdalom.Ne aggódj, ez teljesen normális, vigasztalás képpen mondom, hogy ez rosszabb lesz.Én most taposom a 36.hetem, de már nehézkes.De gondolj mindig arra, hogy nemsokára a kezedben tarthatod a te kis gyönyörû babádat, s akkor minden fájdalom enyhül.Nekem is ez a vigasz, hogy nemsokára vége!!!Boldog babavárást kívánok neked!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit csináljak? Menjek el az endokrin dokihoz?

Pajzsmirígy műtétem volt 3 éve,eltávolították az egészet,azóta gyógyszert szedek rá,l-thiroxint. Pár napja végeztem egy tesztet,ami + lett. Kb. 4-5 hetes lehetek. Még nem döntöttük el,hogy mi legyen a párommal(még nem éltünk együtt,8 hónapja ismerjük egymást).... Ám,ha megtartjuk a babát,túl későn sem szeretnék menni .

2

Akinek volt beágyazódáskor barnafolyása/vérzése, mit tapasztalt, milyen volt?

nem biztos h az van nekem, csak azért gondolok erre, mert 10 nappal hamarabb "megjött", ami sose volt még és ragacsos nyálkás rózsaszines folyásom van és görcsölök.. volt már valakinek ilyen?

6

Több helyről kölcsön kapott babaruhát mikor vissza kell adni, hogyan különböztetsz meg?

Kaptam fiu babaruhákat 2 helyről, kölcsönbe.
Mikor majd eljön az ideje, hogy vissza kell adni, honnan fogom tudni mit kitől kaptam? Hogy szokták az ilyet csinálni?

Most még külön vannak téve de használat közben, mosás meg stb, összekeverdik,és nem is hiszem, hogy lesz időm két baba mellett nézegetni melyik kié volt.

Hogy csináljam?

6

Akinek kisfia és kislánya is van, elmondaná miben volt más a két terhessége? Mik voltak a tünetei és mikor?

7

Milyen gyakori a Missed Ab jelenség a terhesség során?

A terhesség 9. hetében járok. Az érdekelne, hogy vannak-e jelei az ilyen jellegű vetélésnek?

4

Van valaki akinek a 12. heti ultrahangon határérték feletti (3 mm) nyaki redőt mértek és el kellett menni Debrecenbe genetikai vizsgálatra?

Egyik helyen ma reggel ennyit írtak a papíromra: NT>3 mm. szonográfus végezte a vizsgálatot.Az orvosom írt egy beutalót a debreceni klinikára, genetikai vizsgálatra. Megnézettem egy másik orvossal is ultrahangon a babát, ott 2,2 mm-t mért, de attól függetlenül azt mondta, holnap lásson Debrecen genetika. rá is írta ezt a papírra. Lehet odamenni időpont nélkül?

2

Honnan tudom, hogy magzatvíz e?

Tudom orvos stb. De tettem be betétet es nem nedves, viszont folyamat olyan érzésem van hogy nedves ott lent.3 napja voltam vizsgálaton akkor minden ok volt.
Mit figyeljek?

5

Januárra kiírt kismamák, hogy vagytok?

Mesèljetek :)

5

Nagyon szerettem volna már babát, most végre összejött, és kicsit megilyedtem ettöl az egésztöl. Ez az ilyedtség elmúlik majd?

10

Terhesség alatt vagy szülés előtt volt rektális vizsgálatod?

Nézik ilyenkor, hogy van-e aranyér, vagy nem fontos?
Számítsak ilyen vizsgálatra valamikor?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!