Találatok a következő kifejezésre: 33 hetes a méhszájam 2100 (4 db)

33 hetes kismama vagyok, a méhszájam 2100. A nőgyógyász azt ajánlotta, hogy ebéd után 3-4 órát feküdjek. Ettől délelőtt még a házimunkákat megcsinálhatom és intimtornára járhatok? Nagyon hiányzik a mozgás.

Legjobb válasz: Ne kockáztass! Ha azt ajánlották, hogy most már pihizz, akkor tényleg tedd is azt. Ha egy hülye takarítás vagy torna miatt történe valami gáz, akkor egy életen át vádolnád magad. Nekem 8 hónapot kellett végigfeküdni, mert veszélyeztetett voltam. Tudom, hogy hiányzik a mozgás, de a te esetedben már tényleg CSAK 6 hétrõl beszélünk! Én, ha megint ebben a helyedbe lennék, biztosan vigyáznék magunkra és inkább kiélvezném a maradék pár hetet. Kitartás, mindjárt vége!

Ne kockáztass! Ha azt ajánlották, hogy most már pihizz, akkor tényleg tedd is azt. Ha egy hülye takarítás vagy torna miatt történe valami gáz, akkor egy életen át vádolnád magad. Nekem 8 hónapot kellett végigfeküdni, mert veszélyeztetett voltam. Tudom, hogy hiányzik a mozgás, de a te esetedben már tényleg CSAK 6 hétrõl beszélünk! Én, ha megint ebben a helyedbe lennék, biztosan vigyáznék magunkra és inkább kiélvezném a maradék pár hetet. Kitartás, mindjárt vége!
amit nagyon muszáj csak azt csinálj, bár nekem ényegesen jobb volt a méhszájam, de végig feküdtem. a tornát azt hagyd abba, amúgy nem is hat hét, hanem csak egy hónap, mert akkor már nem lesz koraszülés...szóval addig pihi szerintem délelõtt is, mert semmi nem éri meg, hogy az intenzív elõtt izgulj a babáért...
A tornát szerintem is hagyd abba. A házimunkát apródonként csinálhatod, de nagyon módjával. Amikor csak teheted feküdj le pihengetni. Vigyázz magatokra, 2 hetet húzzatok még ki valahogy...
Nekem is 2100-as a méhszájam a 33. hét óta. A dokim azt mondta: ágynyugalom, pihenés. Én viszont ugyanolyan intenzitással végzem a házimunkát, mint eddig a 8 hónap alatt. Egyedül vagyok az egész lakás takarítására, nem tehetem meg, hogy nem csinálok semmit. :-( Hetente 2-szer végigmegyek az egész lakáson és egyáltalán nem esik rosszul, és nem is történt semmi baj. A legnagyobb aggodalmam, hogy vajon nem túl hangos a porszívó a kisbabámnak? Az én véleményem, hogy nem kell mindenáron eltunyulni. Én azt tartom, hogy a baba velünk együtt erõsödik, ha mi is úgy alakítjuk. Nagyanyáink idejében sem volt semmiféle cervix-kód, meg ilyen hülyeségek. Nem is tudtak róla, ha esetleg megrövidült a méhnyakuk és/vagy kinyílt a külsõ méhszájuk, mégis a 9. hónapig dolgoztak. Nagyim még a vonat után is futott 8 hónaposan apukámmal, a 21 éves húgom naponta ácsorgott a konyhában órákhosszat, gyártotta a kelt tésztából gyúrt süteményeket 9 hónaposan. Anyák és babáik pedig hatalmasak és életerõsek maradtak/lettek. Tudom, hogy a kockázatot érdemes elkerülni és ma már még a széltõl is óvják a babákat, de nekem nem ez az elvem. 22 éves, 35 hetes, egészséges kismami

33 hetes vagyok, a méhszájam 2100. Elmehetek így egy esküvőre, nem lesz baj?

Csak a polgárira szeretnék elmenni, autóval vinnének oda és utána haza, a vacsira már nem mennék.

Legjobb válasz: Persze nyugodtan. nekem is ilyen volt annó, és csak a 37. héten született meg a kisfiam. Azért ha megteheted inkább ülj le amig tart a szertartás, és ha jól érzed magad, nyomás a lagziba is! Reggelig ne táncolj folyamatosan, de ne hagyd ki, nincs miért aggódnod! :))

Persze nyugodtan. nekem is ilyen volt annó, és csak a 37. héten született meg a kisfiam. Azért ha megteheted inkább ülj le amig tart a szertartás, és ha jól érzed magad, nyomás a lagziba is! Reggelig ne táncolj folyamatosan, de ne hagyd ki, nincs miért aggódnod! :) )
Nyugodtan elmehetsz, szerintem a vacsorára is, nekem 2000-es, 30 hetes vagyok és ezt tenném ha meghívnának egy esküvõre. Utána én hazamennék, de én elég parás vagyok.
Simán! Én még a vacsorára és a lakodalomba is, mivel a helyzet nálam is ugyanez. nem lesz semmi gond. Nem olyan könnyen fordl rosszra a helyzet ezt mondta a dokim is.

33 hetesen 2100 a méhszájam. Ez nagy baj?

Legjobb válasz: Szia! Én is 33 hetes vagyok, és gõzöm sincs milyen a méhszájam. Hidd el, így sokkal harmónikusabb a 9 hónap. Ha jóllérzed magad, ne törõdj semmivel! Boldog Karácsonyt!

Szia! Én is 33 hetes vagyok, és gõzöm sincs milyen a méhszájam. Hidd el, így sokkal harmónikusabb a 9 hónap. Ha jóllérzed magad, ne törõdj semmivel! Boldog Karácsonyt!
Szia! Nekem is ezt állapították meg 34 hetesen, egész napos fekvést javasolt és napi 3x1 MagneB6-ot írt fel az orvosom. Most 39 hetes vagyok, tehát nem lett koraszülött a babám, sõt, kijönni sem nagyon akar :-) Nyugi és feküdj sokat, csak enni és vc-re állj fel a 36. hétig.


33 hetesen 2100-as méhszáj normális? Vagy mi a teendő ebben az esetben? Lehet, hogy előbb szülök?

Legjobb válasz: szia!! mi a 27. héttõl kezdve így vagyunk, és a doktornõ pihenésre, nyugalomra intett, kicsit kímálõbb életmódot ajánlott. akkor küldött táppénzre is. lényegesebben többet pihenek, de azért a háztartásbeli dolgokatcsinálgatom, csak lassabban :) szóval ez miatt nem hinném, hogy elõbb szülnél. 31.hetes pocakos

szia!! mi a 27. héttõl kezdve így vagyunk, és a doktornõ pihenésre, nyugalomra intett, kicsit kímálõbb életmódot ajánlott. akkor küldött táppénzre is. lényegesebben többet pihenek, de azért a háztartásbeli dolgokatcsinálgatom, csak lassabban :) szóval ez miatt nem hinném, hogy elõbb szülnél. 31.hetes pocakos
A 210-es azt jelenti, hogy 2 ujjnyi a méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt.Ez ebben idõben teljesen jó.A szervezeted lassan felkészül a szülésre.Nem hinném, hogy elõbb fogsz szülni, mert még nem tünt el a méhnyak, és még csak a külsõ méhszájad nyílt ki.Azért mostantól kíméld magad, nehogy kinyílj pl.: az erõlködéstõl.Kitartást!31 hetes kismami
Bocsi 2100-et akartam írni.
Szia. Nekem a 16-ik héttõl ennyi, és most már a 31-ik héten vagyok, nem nyílt tovább, mindent csináltam pedig ugyanúgy, mint eddig. Minden jót!
Szia! Nekem is ennyi volt 34 hetesen, most 38 hetesen 1110, szóval még mindig zárva van a belsõ méhszájam. Sajnos egyenlõre nem úgy néz ki, hogy hamarabb ki akarna bújni a babám, holnap már a 40. hetet kezdem. Ja, és ugyan itthon vagyok, de nem kímélem agyon magam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Jó egészséget nektek is!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!