Találatok a következő kifejezésre: 33 hetes Nagyon fáj (13 db)

33 hetes vagyok. Éjszakánként nagyon fáj a csípő csontom. Mintha szét akarna robbanni. Ugye ez tágulás? Normális ez ebben az idöszakban?

Legjobb válasz: Igen,ez a tágulás.Vannak szerencsésebbek,akiknek csak a legvégén kezd el fájni(nekem a 38 héttõl volt elõször,de most mindent pótol),vannak kevésbé széles medencéjûek,akiknek korábban.A jómúltkorában találkoztam gondozáson egy kismamával,aki 16 hetesen medencefájdalomra panaszkodott.Lehet most éppen nagyot nõtt hírtelen a babád,és attól fáj,és majd néhány nap múlva javulni fog a helyzet.

Igen, ez a tágulás.Vannak szerencsésebbek, akiknek csak a legvégén kezd el fájni(nekem a 38 héttõl volt elõször, de most mindent pótol), vannak kevésbé széles medencéjûek, akiknek korábban.A jómúltkorában találkoztam gondozáson egy kismamával, aki 16 hetesen medencefájdalomra panaszkodott.Lehet most éppen nagyot nõtt hírtelen a babád, és attól fáj, és majd néhány nap múlva javulni fog a helyzet.

33 hetes vagyok, nagyon sokat fáj a hasam, hogy alig tudok mozogni, aztán mint amit elvágtak, szabálytalan időközökben. Ez már lehet jóslófájás? Nincs korán ehhez?

Már két hete voltam visszatartáson..szerintetek van összefüggés?

Legjobb válasz: Szia! Én 31 hetes vagyok, de napok óta nekem is eléggé fáj alul a pocim alja, olyan fura érzés, keményedik, mintha szurkálás is lenne, esténként alig bírok mozogni, felkelni-kikelni az ágyból, stb. Én kedden megyek a dokimhoz, megemlítem majd neki, hogy mi lehet. Neked nincsen olyan "félelmed", hogy elõbb fogsz majd szülni? Én néha már ilyenekre is gondolok.

Szia! Én 31 hetes vagyok, de napok óta nekem is eléggé fáj alul a pocim alja, olyan fura érzés, keményedik, mintha szurkálás is lenne, esténként alig bírok mozogni, felkelni-kikelni az ágyból, stb. Én kedden megyek a dokimhoz, megemlítem majd neki, hogy mi lehet. Neked nincsen olyan "félelmed", hogy elõbb fogsz majd szülni? Én néha már ilyenekre is gondolok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A visszatartás óta már a max mennyiségû magnéziumot szedem, ennél többet nem lehet, meg még 2 féle gyógyszerem is van. Az elsõnek írnám, dehogynem!!!Mindennap attól félek, hogy most ez a fájdalom a szülés elõjele-e, vagy egyáltalán mihez hasonlítsam a fájdalmat, mennyire kell fájnia stb.. Reggel óta megint többször fájt, de nem tudom idõbe mérni. Hétfõn megyek dokihoz , addig rmélem nem kell bemenni. Hát ez olyan rossz amikor az ember az ismeretlenen gondolkodik, ráadásul ilyen felelõsségteljes ügyben.

33 hetes kismama vagyok! Napok óta nagyon fáj a forgócsontom, ez a terhesség miatt van?

Néha alig bírok kikelni az ágyból annyira fáj!Ez mostmár szülésig így lessz?

Legjobb válasz: Szia! Akkor ez valószínû azért van-nekem 1 hónapja fáj, néha sírni tudnék amikor lépek v. éppen az ágyból kell kimásznom. Azt hittem valami más bajom van, de így "megnyugodtam" egy cseppet (jövõhéten orvoshoz akartam menni vele). Kitartás, Neked már nem sok van:)) Én még csak 21 hetes vagyok:(((

Szia! Akkor ez valószínû azért van-nekem 1 hónapja fáj, néha sírni tudnék amikor lépek v. éppen az ágyból kell kimásznom. Azt hittem valami más bajom van, de így "megnyugodtam" egy cseppet (jövõhéten orvoshoz akartam menni vele). Kitartás, Neked már nem sok van:) ) Én még csak 21 hetes vagyok:(((
Nekem is a terhességem utolsó 3 hetében nagyon fájt a forgócsontom és a keresztcsontom. Én akkor érdeklõdtem reumatológus orvosnál, hogy mint lehet ezzel csinálni, de nem foglalkoztak velem, azt mondták, hogy a terhesség miatt van és majd szülés után elmúlik. Így az utolsó hónapot sántikálva töltöttem. Ez a fájdalom a szülés után egy hétig szinte még erõsebb volt (hüvelyi szülés volt), aztán szép lassan magától, kezelés nélkül elmúlt, szülés után 3-4 hét múlva szûnt meg teljesen. Így saját tapasztalataim alapján azt gondolom, hogy sajnos nálad sem fog javulni a helyzet a szülésig, de utána biztos rendbejössz. Kitartás!
Igen, attól van, és nagy esély van arra, hogy a szülésig így is marad. Próbálj minél többet feküdni.


33 hetes vagyok, nagyon leszállt a hasam, sokat fáj a derekam és napi 5-6-szor keményedem. Szerintetek még kihúzom pár hétig? Még nagyon nem kellene szülnöm. Védőnő szerint nagyon sok fekvés.

Legjobb válasz: Simán ki. De amikor csak teheted, pihenj. Én 37-38 hetes vagyok, most épp leültem 5 percre a házunk két szintjének teljes takarítása közben. De egész terhességem alatt pörögtem, dolgoztam, házimunkáztam, építkeztem, magnéziumot nem szedtem, se mást, mégis kihúztam idáig. És még húzom is :)

Simán ki. De amikor csak teheted, pihenj. Én 37-38 hetes vagyok, most épp leültem 5 percre a házunk két szintjének teljes takarítása közben. De egész terhességem alatt pörögtem, dolgoztam, házimunkáztam, építkeztem, magnéziumot nem szedtem, se mást, mégis kihúztam idáig. És még húzom is :)
Azt doki mondta, hogy leszállt a hasad? Egyébként második babával nekem 3 héttel szülés elõtt ereszkedett le. Tényleg pihenj! A keményedés szerintem nem vészesen sok, én a 20. héttõl keményedtem rendszeresen. 38-ig bírtuk. Nektek is ezt kívánom!
A kérdező hozzászólása: A védõnõm mondta. Meglátott és egybõl mondta. Magnéziumot szedem 3X2-õt.

33 hetes vagyok. Nagyon fáj a szeméremcsontomnál 2 napja alig bírok menni. Ez normális? Így tágulok?

Legjobb válasz: Szia!Ez sajnos teljesen természetes.Ugyan ebbe a cipõbe vagyok én is 2hete nagyon, de már 5.hónaptól éreztem.Most már elég erõteljes ez az érzés, és állítólag ez így is marad.Most tágulnak a szalagok, csontok, és a kisbabánk is nagy már, õ is nyomja biztosan.Szóval ne aggódj, kitartást, már nem sok van!Egy 36hetes kismami

Szia!Ez sajnos teljesen természetes.Ugyan ebbe a cipõbe vagyok én is 2hete nagyon, de már 5.hónaptól éreztem.Most már elég erõteljes ez az érzés, és állítólag ez így is marad.Most tágulnak a szalagok, csontok, és a kisbabánk is nagy már, õ is nyomja biztosan.Szóval ne aggódj, kitartást, már nem sok van!Egy 36hetes kismami
Szia! Én hetek óta érzem, hog nagyon fáj a derekam a farcsontnál, és a szeméremcsontom, meg a combtövem, olyan mintha izomlázam lenne elég erõsen, állítólag ez a medence tágulása. Pedig én még 19 hetes vagyok. Kitartás, Te már majdnem a célegyenesben vagy!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen hát remélem akkor kitágulok amennyire kell mert nagyon keskenyke vagyok.
Szia, én 27 hetes vagyok, és nekem is nagyon elkezdett fájni a szeméremcsontom és a derekam, igaz most hirtelen nagyot is nõtt a pocim. Elõször a kismamatornára gyanakodtam, hogy megerõltettem magam, de úgy látom, többen vagyunk ezzel a problémával, különbözõ korú kismamák, úgyhogy mindenkinek kitartást kívánok.

33 hetes vagyok, és nagyon szúr a hasam alja. Sokszor annyira, hogy járni sem tudok, úgy fáj. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Be kéne menni az ügyeletre, s ott megkérdezni, mert nagy baj lehet!

Be kéne menni az ügyeletre, s ott megkérdezni, mert nagy baj lehet!
Az erõs fájdalom nem jó, szerintem is menj orvoshoz minál hamarabb.
Szia! Engem félidõtõl ezért vettek veszélyeztetett terhes státuszba, mert én sem tudtam kiegyenesedni, sõt, még egy könyvet is alig bírtam el, nemhogy napi ötven kilómétert vezetni és így dolgozni! Pedig mindig sportoltam, tök jó kondiban indultam neki a terhességnek. Magnézium citrátot kaptam nagy dózisban és feküdnöm kellett. Csak a fürdõbe mehettem ki. Egyfolytában három hetet feküdtem, utána már elég volt a napközbeni többszöri lábfeltevõs pihi! De beszélj az orvosoddal! Jó egészséget kívánok!
En ezert fekudtem most 4 napot korhazban, magnezium infuziot kaptam! Szerintem menj be gyorsan! Majd ird meg, hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: Voltam bent, megvizsgáltak, csináltak egy NST-t, ezek rendben voltak, így magnéziumot kaptam és hazajöttem. Köszönöm a válaszokat.

Tegnap észre vettem, hogy wc-és után véres a székletem .33 hetes terhes vagyok . Lehet azért, mert picit erőltettem . Igazából nem fáj semmim és székrekedésem sincs. Nagyon megijedtem. Volt ilyen valakinek?

Legjobb válasz: Igen, volt, valószínû, hogy elõjött az aranyered. Nem kell megijedni, ez nem jelent bajt, gyakran elõfordul terhesség alatt.

Igen, volt, valószínû, hogy elõjött az aranyered. Nem kell megijedni, ez nem jelent bajt, gyakran elõfordul terhesség alatt.
A kérdező hozzászólása: Körülbelül mikor múlik el, mert tényleg félelmetes . Még nagyon kezdõ vagyok az ilyenben bocsi :)
Hát, kezelni kellene. Az enyhébb aranyerekhez jó a kenõcs is. Ne hanyagold el, mert nagyon kellemetlenné válhat!
Nem tudom. Nekem már 16 hetesen elõjött, nekem kicsit székrekedésem is volt, iszonyat nehezen jött ki, vagy fél órát ültem a klotyón, és fájt is, mikor kinyomtam. Aztán én is láttam a vért, meg a wc-papír is olyan volt. ( Bocsi a részletekért)Utána használtam székletlazítót ha szükségét éreztem, és utána talán még egyszer fordult ilyen elõ. Igyekezz rostos ételeket fogyasztani, és ne erõltesd. Ne aggódj, nem lesz minden nagy wc-zés ilyen, és már amúgy sem sok van hátra neked. Szülés után minden bizonnyal el fog múlni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat és a bíztatást :) Ha iratok kúpot az elegendõ ??Holnap úgyis mennem kell az orvosomhoz.
Nekem is pont most volt ugyanez:) )) elsõre iljesztõ volt, de utána megnéztem a papírral h a fenekembõl jön a vér és megnyugodtam, elpattanhat az erõlködéstõl egy hajszálér is.
Én nem kúppal kezdenék, hanem krémekkel (sperti, reparon...), sokat segítenek. Jobbulást
A kérdező hozzászólása: Rendben . Írattam kenõcsöt is meg kúpot is . Remélem elmúlik . Köszönöm szépen a segítséget.

33 hetes vok mostanában nagyon sokat fáj a fejem, mitől lehet ez?

Kedden megyek a védőnőhöz vérnyomást méretni, de ezidáig rendben volt az. Inni is igyekszem sokat, de annélkül is állandóan pisilni járok. Gyógyszert nem akarok bevenni.

Legjobb válasz: Iszonyatos frontok jönnek-mennek, szerintem attól is lehet.

Iszonyatos frontok jönnek-mennek, szerintem attól is lehet.
én valahol olvastam amikor terhes voltam hogy a hormonok is csinálhatnak fejfájást ilyenkor
Nekem is iszonyat fejfájásom van az utóbbi napokban, sõt még a férjemnek is. Front van, de már elmúlhatna!

33 hetesen normális hogy nagyon sokat gorcsolok, és fáj a hasam?

Néha ugy érzem mintha szurkálnák a hasam, néha pedig csak ugy fáj belul. Ez mitol lehet?? Dokihoz csak egy és fél hét mulva megyek!

Legjobb válasz: Magnéziumot szedsz??? Mert az csodákat tesz! MgB6-ból napi 3x2.+pihi, ha sokat jössz-mész. Szurkálni Nekem is szurkált, az normális, de ha görcsölsz, még pihenés után is, akkor menj el elõbb a dokihoz szerintem. Üdv:40+2km.

Magnéziumot szedsz??? Mert az csodákat tesz! MgB6-ból napi 3x2.+pihi, ha sokat jössz-mész. Szurkálni Nekem is szurkált, az normális, de ha görcsölsz, még pihenés után is, akkor menj el elõbb a dokihoz szerintem. Üdv:40+2km.
Én is 33 hetes vagyok, és nekem is fáj a hasam alja. Olyan mintha meg akarna jönni. Pedig szedek napi 3x1 Magne B6-ot.
én is 33 hetes vagyok és már jó párszor nekem is voltak/vannak görcseim, mensi szerû és én is szedek magnéziumot
Szia. Ilyenkor már a jóslófájásokat érezheted, ezért természetes a szurkálás és a görcs. Ha nem vérzel és nem folyik a magzatvíz, akkor ne idegeskedj. Pihizz sokat, és szedjél MagneB6-ot, ahogy az elõttem szólók írták. További boldog babavárást, már nincs sok hátra! :-) Üdv: három gyermekes anyuka
nekem is ez volt 30. héttöl! Iszonyatos volt! Aztán kb. 2 hete elkezdtek ritkulni, mostmár csak néha fordul elö. Lehet, hogy nálad is ritkulni fog. Amúgy bevehetsz fájdalomcsillapítót is, nem fog ártani a babának ne aggódj, az orvosom mondta. Van egy Spedifen nevezetü por, vény nélkül kapható, fel kell oldani vízben, nekem az bevált. Terhesekre semmilyen mellékhatással nincs. Csak akkor vedd be ha már nagyon fáj! 36 hetes

33 hetes kismama vagyok és ma különösen fáj a hasam alja. Nagyon enyhén olyan mintha menzesz szerű fájdalom lenne, enyhén feszítő érzés. Ez lenne a jóslófájás? Ha igen, akkor tartanom kell koraszüléstől, vagy nincs összefüggésben?

Köszönöm a válaszokat el?re is!

Legjobb válasz: Nem feltétlenül josló fájás. Lehet az idõjárás okozza. Pihenj le , és ne csinálj semmit csak feküdj. Eü-s

Nem feltétlenül josló fájás. Lehet az idõjárás okozza. Pihenj le , és ne csinálj semmit csak feküdj. Eü-s
Nekem is elõfordult, most is szokott.Az ilyen idõben meg fõleg.Tényleg pihenj, vegyél be magnéziumot, az szokott segíteni.
Szerintem ha enyhén fáj, akkor az lehet jósló, de nem jelent koraszülést. Nekem kb. a 36. héttõl vannak ilyenek, de nekem idõm sincs lepihenni, mert mire eljutnék odáig, elmúlik :o)) Ilyenkor én alkalmazni szoktam a szülésfelkészítõn tanult légzéstechnikát és ellazulást. Tényleg segít, és legalább gyakorlok is az igazira :o)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Sajnos nekem sincs nagyon lehetõségem napközben lepihenni, mert dolgozom, este meg általában még fõzök.... Lehet ezt kellene visszafogni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!