Találatok a következő kifejezésre: 33 héten és pár (7 db)

Most töltöm a 33 hetet és pár napja megint elkezdet görcsölni nagyon a hasam és a derekam is fáj de szerencsére nem állandó elmulik de mitöl lehet? Bajt jelent?

Legjobb válasz: Nem is csoda...ilyen melegben.Én ezek körül a hetek körül kezdtem keményedni.Pihenj minél többet,ezek lehetnek jóslók is.Pihenés sokat segít. Kitartás! 38 h

Nem is csoda...ilyen melegben.Én ezek körül a hetek körül kezdtem keményedni.Pihenj minél többet, ezek lehetnek jóslók is.Pihenés sokat segít. Kitartás! 38 h
Szia Én is most töltöm a 33.-at a héten , nekem is sokat keményedik a hasam és sajog a derekam. A lábam meg mint a Michelin gumi emberkéé. Nekem azt mondta a Dr bácaim hogy ez már normális ebben az iõben. Hányadik babátok hol fogtok szûlni? Nekem a harmadik és a Sz Jánosban (Bp) Üdv 33hetes km

33 hetes terhes vagyok és félek, hogy a mensiszerű görcsök és keményedések miatt hamarabb fogok megszülni. Ha jóslófájásaim vannak, akkor pár hét és megszülők?

Legjobb válasz: Szi, ez nem biztos! Van kinek már a 30.héttõl vannak jóslófájásai. Enyhébb mensi szerû görcs belefér, de azért beszélj róla a dokiddal! Egyébként meg pihenj többet és szedj magnéziumot - nekem ezt tanácsolta a doki. (nekem is hasonló tüneteim vannak 32hetesen)

Szi, ez nem biztos! Van kinek már a 30.héttõl vannak jóslófájásai. Enyhébb mensi szerû görcs belefér, de azért beszélj róla a dokiddal! Egyébként meg pihenj többet és szedj magnéziumot - nekem ezt tanácsolta a doki. (nekem is hasonló tüneteim vannak 32hetesen)
Nekem a 32 héttõl volt és 41 hétre szültem.
Szia.Nekem a 30.dik héttõl vannak jóslófájásaim ...Ez még nem jelenti azt, hogy hamarabb fogsz szülni . Minden jót 37hetes kismama
Szia! Nekem kedden voltak jósló fájásaim és szombaton szültem. Pont aznap léptem a 37. hétbe.
Nekem is 30 hettol vannak, hol gyengebben hol erosebben.A vedonom szerint szamitsak arra hogy 2-3 hettel elobb szulhetek.34 hetes kismama
Ez nem biztos. Többnyire a 32. hét környékén kezdõdnek a jóslófájások, ettõl függetlenül akár még túlhordás is lehet belõle. Ennek a lényege az, hogy a méh gyakorol a szülésre.

33 héten járok és pár napja szúr az alhasam tájékán. Mitől lehet?

Inkább a bal oldalon szoktam érezni egy nap elég s?r?n. Néha elég er?sen érzem ilyenkor le kell ülnöm. Éjszaka is néha belenyilal ha fordulok át a másikoldalra. Normális ez?

Legjobb válasz: Szia! Nálam is elõfordul az ilyen "tünet", és szerintem a babó nyomhat valamit belül, hiszen már elég nagy és bizony van súlya. Talán nyúlnak a méhszalagok, tágul a méh , ez is okozhatja azt a bizonyos szúrkálást. Sokszor a hólyagomon érzem, hogy jó nagyokat belerúg vagy üt, az is elég kellemetlen tud lenni, mert úgy érzem azonnal bepisilek. Persze csak pár csepp jön, ha elfutok WC-re. Ha más gond nincs, akkor szerintem nem kell aggódnunk.:) Boldog bababvárást! 34 hetes kismami

Szia! Nálam is elõfordul az ilyen "tünet", és szerintem a babó nyomhat valamit belül, hiszen már elég nagy és bizony van súlya. Talán nyúlnak a méhszalagok, tágul a méh , ez is okozhatja azt a bizonyos szúrkálást. Sokszor a hólyagomon érzem, hogy jó nagyokat belerúg vagy üt, az is elég kellemetlen tud lenni, mert úgy érzem azonnal bepisilek. Persze csak pár csepp jön, ha elfutok WC-re. Ha más gond nincs, akkor szerintem nem kell aggódnunk.:) Boldog bababvárást! 34 hetes kismami
Szia! Nálam is elõfordult, hogy belenyílalt vagy hasítást éreztem a hasamban. Az éjszakai nyilalások szerintem sokunknál elõfordul, elég egy rossz, vagy hírtelen mozdulat.Ilyenkor jobb ha nem mozogsz és egy kis idõ után elmúlik. Amit te írsz, hogy szúrást érzel azt nem tudom mi lehet. Hogyha nem múlik pihenés hatására szerintem említsd meg a dokinak.

33+3 hetes vagyok és azt vettem észre hogy pár hete már nehezebben veszem a levegőt. Lassabban, és ritkábban. Nálatok is ez a helyzet?

Sokszor olyan mintha légszomjam lenne, és a nagy leveg?k se nagyon segítenek. Meddig fog ez még tartani?

Legjobb válasz: Gyakorlatilag a szülésig. Ilyenkor már nagy a babó, nyomja magát mindenfelé, ami miatt a szerveid (jelen esetben a tüdõd) kisebb helyre nyomorodnak be. Maximum akkor lehet egy kicsit könnyebb, ha a babó befordul és leszáll a pocakod.

Gyakorlatilag a szülésig. Ilyenkor már nagy a babó, nyomja magát mindenfelé, ami miatt a szerveid (jelen esetben a tüdõd) kisebb helyre nyomorodnak be. Maximum akkor lehet egy kicsit könnyebb, ha a babó befordul és leszáll a pocakod.

33 hetes vagyok, nagyon leszállt a hasam, sokat fáj a derekam és napi 5-6-szor keményedem. Szerintetek még kihúzom pár hétig? Még nagyon nem kellene szülnöm. Védőnő szerint nagyon sok fekvés.

Legjobb válasz: Simán ki. De amikor csak teheted, pihenj. Én 37-38 hetes vagyok, most épp leültem 5 percre a házunk két szintjének teljes takarítása közben. De egész terhességem alatt pörögtem, dolgoztam, házimunkáztam, építkeztem, magnéziumot nem szedtem, se mást, mégis kihúztam idáig. És még húzom is :)

Simán ki. De amikor csak teheted, pihenj. Én 37-38 hetes vagyok, most épp leültem 5 percre a házunk két szintjének teljes takarítása közben. De egész terhességem alatt pörögtem, dolgoztam, házimunkáztam, építkeztem, magnéziumot nem szedtem, se mást, mégis kihúztam idáig. És még húzom is :)
Azt doki mondta, hogy leszállt a hasad? Egyébként második babával nekem 3 héttel szülés elõtt ereszkedett le. Tényleg pihenj! A keményedés szerintem nem vészesen sok, én a 20. héttõl keményedtem rendszeresen. 38-ig bírtuk. Nektek is ezt kívánom!
A kérdező hozzászólása: A védõnõm mondta. Meglátott és egybõl mondta. Magnéziumot szedem 3X2-õt.

33 hetes vagyok, és non-stop álomkórral küzdök? ! Ez már így is marad erre a pár hétre? Vagy csak átmeneti?

Legjobb válasz: Elõször is! Teljesen normális a dolog, nehogy emiatt valami bajt sejts. Én 2 -2,5 órákat aludtam napközben jóízûen. (plusz pihentetõ éjszakai alvás) Húzott lefelé a fejem, én meg nem tiltakoztam :) Annyi minden dolgod lesz a baba megszületése után, hogy hidd el, ez a pihenõ még jár neked! :)

Elõször is! Teljesen normális a dolog, nehogy emiatt valami bajt sejts. Én 2 -2, 5 órákat aludtam napközben jóízûen. (plusz pihentetõ éjszakai alvás) Húzott lefelé a fejem, én meg nem tiltakoztam :) Annyi minden dolgod lesz a baba megszületése után, hogy hidd el, ez a pihenõ még jár neked! :)
LEhet a tested így reagál a nagy melegre amit tetéz a posaklakó is. Vagy talán a fárasztó szülésre gyûjtöd az energiákat. Én nem tiltakoznék, aludj amennyit csak szeretnél! Használd ki s élvezd! :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszaitokat, nem is tudok ellenállni, mert eszméletlen hányinger jön rám, ha nem fekszem le azonnal amikor azt a szervezetem igényli. sose tapasztaltam még hasonlót. mintha hetek óta nem aludnék, pedig éjjel min 9-10 óra alvás, + napközben 1-2, mikor hogy sikerül. nagyon durva :) minden jót kívánok nektek! :)
Kedves Kérdezõ! A tested 150%on teljesít folyamatosan, egy kicsit elfáradhat, nemde?!:) Sok sikert szüléshez és az utánalévõ dolgokhoz!! :) /1. vagyok/
pihenj, amennyit csak tudsz!nekem is visszatért nagyjából ilyen idõs koromra.aztán majd úgysem alszol egy darabig pihentetõen.mit nem adnék egy átaludt éjszakáért!
:) )) Nekem is ugyanígy volt a kisfiamnál. A terhesség legelején voltam álomkóros, illetve ilyen tájt mint Te most. Jelenleg 27 hetes terhes vagyok, az elején detto szindi (napközben a kisfiammal 3 óra) és szerintem nemsokára megint ugyanaz lesz a helyzet. A szerencsém, hoyg szeptembertõl bölcsis, így lesz is lehetõségem aludni - ha itthon lenne, már nem menne, mert már nem alszik annyit... Használj ki minden percet, mert utána pillanatok alatt hulla leszel a sok éjszakai keléstõl. Szép babavárást!
Most 30 hetes vagyok, és kb. egy hete ugyanezt érzem, mint te. Mikor reggel felébredek, már megint majd' el alszok+hányinger. Azért furcsa, mert mióta terhes vagyok, nemhogy fáradt nem voltam soha, hanem még sokkal több energiám volt mindenre, mint azelõtt, és kevesebb alvással is beértem. Mostmeg.. úgy érzem magam, mintha napok óta nem aludtam volna.

Kb 2 honappal ezelött 1 hetet késett amenzim csináltam 2 db tesztet amiken a második csik halvány lett, de sajnos aztán rá pár napra megjött. és a köv honapba is de már a ciklusom nem 28 napos 33-35 naposak. Lehetek terhes?

9 honapja probálkozunk babával.24 éves vagyok. Az elmult honapokba Darabos a menzim .

Legjobb válasz: Nem egészen értem a kérdést...A két hónappal ezelõtti eredmény biztos azért volt,mert nem tapadt meg sajna a baba,h azóta terhes vagy-e,azt így nem lehet tudni.

Nem egészen értem a kérdést...A két hónappal ezelõtti eredmény biztos azért volt, mert nem tapadt meg sajna a baba, h azóta terhes vagy-e, azt így nem lehet tudni.
A kérdező hozzászólása: annyi a lényege hogy nem értem miért volt ott halványan a második csik amikor azota is megjött(bár másképp mint szokott)
Az elõzõ válaszoló vagyok.Ezt hívják korai vetélésnek, egy kolleganõm épp most esett át rajta, csak 4-5 hetes volt.Ez akkor van, ha a babóca nem tud rendesen megtapadni és végül felszívódik vagy a vérzéssel távozik.Szeressétek egymást, hátha most sikerül!
A kérdező hozzászólása: oh ez szörnyü.Köszi.Remélem nem várat magára sokat.különben a tapadás ügyben nem tudunk rá segiteni igaz?
Állítólag a palástfû tea segíthet, de még nem próbáltam.Egyébként lehet, h a baba nem volt eetleg eléggé életképes, sok minden befolyásolhatta.Ne keseredj el, hátha most sikerül.
Szia! Sajna Neked ezek szerint spontán vetélésed volt, mint nekem a 3.babánkkal.Én azt mondom, hogy egy orvosi vizsgálat nem ártana, mert én is kb.ennyi idõs terhes voltam, amikor távozott a babám, de a doki nem kapart, mert kiürült a baba.Menj orvoshoz, mondd el neki mi történt, õ megvizsgál, lehet hogy UH-ra is elküld, és ha azt mutatja a vizsgálatok végeredménye, hogy a baba rendesen kiürült, valszín nem fognak kaparni.Viszont az is lehet, hogy valami kis szövet bent maradt, és ez okozza azt, hogy nem tudsz teherbeesni, akkor kaparni kell.JObban jársz, minél gyorsabban dokihoz mész.Egy öreg róka

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!