Találatok a következő kifejezésre: 32. hetes vagyok, a babámon 4 (3 db)

32. hetes kismama vagyok, a babámon 4 hete felfedezték, hogy a 3-ik agykamrája tágabb, a legutobbi mért eredménye 0, 96 cm. Mit okozhat ez?

Legjobb válasz: Én 25 hetes vagyok,de az én babám agykamrája 1cm.6 és 10mm között normális.Ne izgulj,még határérték alatt van.Azt mondták nekem is,hogy hamarabb kiderült volna,ha beteg lenne a picim.Vízfejûség lenne,de nyugi,biztos minden rendben van.

Én 25 hetes vagyok, de az én babám agykamrája 1cm.6 és 10mm között normális.Ne izgulj, még határérték alatt van.Azt mondták nekem is, hogy hamarabb kiderült volna, ha beteg lenne a picim.Vízfejûség lenne, de nyugi, biztos minden rendben van.

Van itt olyan, aki ilyen későn tudta meg? 32+4 hetes terhes vagyok, és még nem tudom a babám nemét. Már nagyon kiváncsi vagyok.

.....

Legjobb válasz: unokatesóm 36 hetesen tudta meg hogy fia lesz addig mindig azt mondták hogy lány.

unokatesóm 36 hetesen tudta meg hogy fia lesz addig mindig azt mondták hogy lány.
A kérdező hozzászólása: Április 26-án 22:20 kor a 35. hétre megszületett a babám... Kisfiú, a Vince nevet kapta..:D
A kérdező hozzászólása: Utolsó ! Nekem mindenki azt mondja, hogy lányos pocakom van..:) Majd kiderül..:)
Nekem is a vegen latszodtt, hogy lany, addig nem mutatta magat. De minden ismeros azt modnta, hogy fius pocakom van, es el is hittem, hogy fiut varok. De megsem.
Nagynénémnek végig fiút mondtak, de meglepi lett, mert szüléskor derült ki, hogy kislány!!! Nagyon örültek, mert már volt 2 fiúk.
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Szép nevek..:) Nekem van már egy kisfiam 2, 5 éves vele a 16. héten tudtam megy, hogy fiú lesz... az õ neve Benett Konrád (Beni) Ha lány lesz a második, akkor Döníz, ha pedig fiú akkor Vince lesz a neve :)
Én 30 hetes vagyok, 20 hetesen tudtam meg, ugyanis csak akkor kaptam idõpontot. Kislány :) Mi tervezzük a Hannát (párom szeretné), Rebekát, Rékát, esetleg Stefániát vagy Mirjamot :)
szerintem igaza van anyudnak mostmár legyen meglepi.Mostanában gondoltam rá ha lenne még egy én sem kérdezném meg.
2. kislányomnál is csak a szüléskor derült ki, hogy csajszi : ), de szerintem itt az orvosunk volt béna és nemtörõdöm, hogy nem látta. Mindegy, mi örültünk és a fiúnak is örültünk volna, ha úgy alakul.
Utolsó vagyok, kislány lett (3 éves múlt), fura volt, hogy nem derült ki a neme, pedig 4D-uh-n is voltunk :) de jó volt a meglepi :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó! És kisfiú, vagy kislány lett ?-milyen neveket választottatok ?
Elsõ gyerekemnél egyáltalán nem tudtuk meg, csak szüléskor. Nem mutatta meg magát egyszer sem.
A kérdező hozzászólása: Az is érdekes.. Anyukám azt mondta, hogy már ne is mondják meg, legyen meglepetés..
A kérdező hozzászólása: Most nézem csak, hogy elírtam... április 24-én született..:D

32+4 hetes kismama vagyok és sokszor a legkisebb hülyeségen felkapom a vizet, de nem akarom, mert féltem a babát? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Na én pont ugyanígy vagyok! Ráadásul a Párom mostanában többet dolgozik, így elég sokat "hisztizem"... 30+6 hetes kismama

Na én pont ugyanígy vagyok! Ráadásul a Párom mostanában többet dolgozik, így elég sokat "hisztizem"... 30+6 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nekem kicsit még rátesz az is, hogy elég sokat voltam beteg (nátha, orrfolyás, köhögés) és, hogy van egy elég akaratos, dackorszakát élõ 2 és fél éves fiacskám, aki most aztán még jobban ellenkezik velem, hogy egyre nagyobb a hasam.Próbálom magam nem felhúzni, de amikor már a csillagokat is lebeszéltem az égrõl és még akkor se fogad szót, robbanok.Ilyenkor lelkiismeret furdalásom van, mert félek, nehogy ártsak a babának.Szóval tök jó!!!
Nem hiszem, hogy ártanál a babának, hiszen olvastam itt ilyeneket, hogy végigstresszelték a terhességüket és semmi, de semmi baja nem lett a Picinek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!