Találatok a következő kifejezésre: 32. héten UH-ra mit (3 db)

Mit jelent a duplex uh, magzat? A 32. heti uh beutalómra ezeket írták rá.

Legjobb válasz: Duplex UH, magzat Leírás: A magzat ereiben a vérátáramlás vizsgálata duplex Doppler UH készülék segítségével.

Duplex UH, magzat Leírás: A magzat ereiben a vérátáramlás vizsgálata duplex Doppler UH készülék segítségével.

Jövő héten megyek 32 hetes uh-ra. Kinél hogy zajlott? Miket néztek? Meg tudják ilyenkor már saccolni a baba súlyát ás születési súlyát? . Köszönöm előre is. Rémtörténetekre nem vagyok kíváncsi

Legjobb válasz: Még annyi,hogy 23 hét 4 naposan votlunk 4d-n ott volt 635 gramm a kisfiam.Szerintetek most mekkora lehet majd a 32 hetesen?

A kérdező hozzászólása: Még annyi, hogy 23 hét 4 naposan votlunk 4d-n ott volt 635 gramm a kisfiam.Szerintetek most mekkora lehet majd a 32 hetesen?
Nekem ugyanúgy zajlott ez az ultrahang is, mint a többi, megmérték a szokásos dolgokat (fejkörfogat stb), méhlepény állapotát, elhelyezkedését. Az én dokim sosem saccolgatott súlyt, mindig csak annyit mondott, hogy nem lesz kicsi baba. Igaza lett, 3900 grammal és 55 cm-el született meg a fiam. Én kétszer voltam 4D-n, elõször 22 hetesen, akkor 500 grammnak becsülték, aztán 30 hetesen, akkor pedig 1500 grammnak.
A súlyát nem megsaccolják az orvosok, hanem a mért adatok (fejkörfogat, combcsont, haskörfogat) alapján kiírja a gép. Ahhoz képest lehet +- 5%-os eltérés, de az belefér.
Egyébként tegyük hozzá, nem is sok értelme van ennek a súlybecslésnek, mert sok esetben akár 1 kg-ot is tévednek ezek a "számítások". 1. vagyok
Ugyanúgy mint a többi. A doki megvizsgálta a méhszáj állapotát, aztán hasi ultrahanggal megnézte a babát, megmérte. A súly a fejkörfogat, haskörfogat és combcsonthosszból kalkulálja a gép, ez mindig az aktuális súly és nem a születéskori súly, azt nem lehet megsaccolni mert ki tudja hogy hányadik hétre fogsz szülni, a 36-tól a 41-ig bármi normálisnak számít. Egyébként is csak sacc ez a mérés, ahogy írták elõttem, simán tévedhet. Nekem pénteken saccolt a gép 37 hetesen 2700 grammot és kedden szültem 3080 grammos babát, hát kizárt hogy ennyit hízott 4 nap alatt.

32. héten megyünk UH-ra mit fognak megnézni?

meg tudják körübellülre mondani mekkora lesz születésekor a baba??súly?hossz?

Legjobb válasz: Szia. Semmi különöset nem néznek, csak a szokásos méreteket, meg hogy fekszik a baba. Természetesen megmondják, hogy mekkora a súlya, bár úgy hallottam hogy annyira nem pontos. Ha jól emlékszem +- 10%-ot is tévedhet a gép. Üdv, 36 hetes kismama

Szia. Semmi különöset nem néznek, csak a szokásos méreteket, meg hogy fekszik a baba. Természetesen megmondják, hogy mekkora a súlya, bár úgy hallottam hogy annyira nem pontos. Ha jól emlékszem +- 10%-ot is tévedhet a gép. Üdv, 36 hetes kismama
Még arra is ránéznek, a placenta meszesedik-e, é ha igen, mennyire.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!