Találatok a következő kifejezésre: 32. héten UH-ra (10 db)

32. heti Uh-ra csak akkor lehet menni ha már betöltöttük a 32. hetet?

Legjobb válasz: Nálunk 28-32 hét között kell menni.

Nálunk 28-32 hét között kell menni.
azért 32 hetes uh! 36 és 38 hetes uh -ra is akkor idõszerû menni ha már betöltötted!
Jogos a kéréds, mert mindenhol másképp van, pl. nálunk a 3.kötelezõ ultrahang 28-30.hetesen van.
Szia! Nálunk 30-32. Hét között van. Én 31 hetesen kaptam idõpontot rá.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Szerintem nem :)
dehogy késõ :) és akkor még 32 hetes vagy amugy is! :)
32+3=32. hét. Pont akkor kell menjél.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :)

Mit jelent a duplex uh, magzat? A 32. heti uh beutalómra ezeket írták rá.

Legjobb válasz: Duplex UH, magzat Leírás: A magzat ereiben a vérátáramlás vizsgálata duplex Doppler UH készülék segítségével.

Duplex UH, magzat Leírás: A magzat ereiben a vérátáramlás vizsgálata duplex Doppler UH készülék segítségével.


Ma voltam 32. heti uh-n, még mindig faros a babám, mennyi esély van rá h befordul még?

Legjobb válasz: Még nagyon sok esély van rá, akkor is ha elsõ baba ha meg többedik akkor fõleg. Nekem a 2. és 3. babám 37 és 38 hetesen fordult meg farosból fejvégûbe (pedig nem voltak kicsik 4 kiló körüliek voltak már akkor) úgyhogy 32 hetesen még van idejük szerencsére.

Még nagyon sok esély van rá, akkor is ha elsõ baba ha meg többedik akkor fõleg. Nekem a 2. és 3. babám 37 és 38 hetesen fordult meg farosból fejvégûbe (pedig nem voltak kicsik 4 kiló körüliek voltak már akkor) úgyhogy 32 hetesen még van idejük szerencsére.
Még bõven van ideje, ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Elsõ baba lesz, köszi a megnyugtató válaszokat.Jó lenne ha megfordulna, mert természetes úton való szülést terveztünk apával együtt.A szonográfus is azt mondta h a 40.hétig tulajdonképpen van rá esély, csak ahogy telnek a hetek, egyre kevesebb..
1 vagyok igen ennek a témának mi is utána jártunk tüzetesen mikor "rezgett a léc" :) én úgy tudom hogy elsõ babánál úgy 36.hétig van esély hogy magától befordul mert utána egyszerûen túl szûk a hely már hozzá hogy teljes fordulatot vegyen. Többedik terhességnél igazából végig van esély mert már lazább a hasfal, a méh, a szövetek.
A kérdező hozzászólása: Bízom benne h addig megfordul, mondogatom is neki hátha..:-)Köszi szépen!
A 32. hetin nekem is faros volt, utána még 2 hétig éreztem, hogy forgolódik. Szerintem többször fordult oda-vissza. A 35. hét végétõl folyamatosan fejvégû. Ne aggódj, nagy eséllyel befordul. Még sok helye van. Majd a 36. hét után ráérsz ezen stresszelni. :)
A kérdező hozzászólása: Rendben, remélem nálam is hasonlóképpen lesz!Köszi!

Jövő héten megyek 32 hetes uh-ra. Kinél hogy zajlott? Miket néztek? Meg tudják ilyenkor már saccolni a baba súlyát ás születési súlyát? . Köszönöm előre is. Rémtörténetekre nem vagyok kíváncsi

Legjobb válasz: Még annyi,hogy 23 hét 4 naposan votlunk 4d-n ott volt 635 gramm a kisfiam.Szerintetek most mekkora lehet majd a 32 hetesen?

A kérdező hozzászólása: Még annyi, hogy 23 hét 4 naposan votlunk 4d-n ott volt 635 gramm a kisfiam.Szerintetek most mekkora lehet majd a 32 hetesen?
Nekem ugyanúgy zajlott ez az ultrahang is, mint a többi, megmérték a szokásos dolgokat (fejkörfogat stb), méhlepény állapotát, elhelyezkedését. Az én dokim sosem saccolgatott súlyt, mindig csak annyit mondott, hogy nem lesz kicsi baba. Igaza lett, 3900 grammal és 55 cm-el született meg a fiam. Én kétszer voltam 4D-n, elõször 22 hetesen, akkor 500 grammnak becsülték, aztán 30 hetesen, akkor pedig 1500 grammnak.
A súlyát nem megsaccolják az orvosok, hanem a mért adatok (fejkörfogat, combcsont, haskörfogat) alapján kiírja a gép. Ahhoz képest lehet +- 5%-os eltérés, de az belefér.
Egyébként tegyük hozzá, nem is sok értelme van ennek a súlybecslésnek, mert sok esetben akár 1 kg-ot is tévednek ezek a "számítások". 1. vagyok
Ugyanúgy mint a többi. A doki megvizsgálta a méhszáj állapotát, aztán hasi ultrahanggal megnézte a babát, megmérte. A súly a fejkörfogat, haskörfogat és combcsonthosszból kalkulálja a gép, ez mindig az aktuális súly és nem a születéskori súly, azt nem lehet megsaccolni mert ki tudja hogy hányadik hétre fogsz szülni, a 36-tól a 41-ig bármi normálisnak számít. Egyébként is csak sacc ez a mérés, ahogy írták elõttem, simán tévedhet. Nekem pénteken saccolt a gép 37 hetesen 2700 grammot és kedden szültem 3080 grammos babát, hát kizárt hogy ennyit hízott 4 nap alatt.

30. heti uh-ra 32. hetesen menni?

Legjobb válasz: Nem is 32. hanem 33. hetesen. Akkorra kaptam idõpontot.

A kérdező hozzászólása: Nem is 32. hanem 33. hetesen. Akkorra kaptam idõpontot.
És mi a konkrét kérdésed??
Én úgy tudom hogy a 32 héten van kötelezõ uh! Nekem ez áll a papíromon: 12. 18. 24 és 32 héten vannak kötelezõ uh.ok
A kérdező hozzászólása: Nekem a védõnõ azt mondta, a 30. héten kell uh-ra mennem, ma kértem idõpontot és csak a 33. hétre kaptam. A kérdés csupán annyi, hogy nincs az késõn?
Biztos nincs, én több helyrõl hallottam, hogy a 32 héten van. De nem tudom te mikor voltál a kötelezõ uh.on?
A kérdező hozzászólása: Utoljára 23. hetesen március elején.
Nálunk 36. héten van kötelezõ ultrahang. Szerintem kórháza válogatja. Elõzõ terhességemnél is így voltam 12.hét, 19.hét, 24.hét, 36.hét, illetve kb a 30.hét környékén voltunk egy magánrendelõben, akkor már szépen látszott a baba.
Mivel itt nem az a cél, hogy genetikailag szûrjenek, hanem a méhlepény, a gyerek pozíciója, magzatvíz, stb., a lényeg, hogy akkoriban lássanak. 32 vagy 33 hét tök mindegy. A 30. hetet a védõnõ nem tudom mire alapozza, 32. héten szokás, addigra szoktak befordulni többségében a babák.

Kismamik! 31 hetes kismama vagyok, sok helyen olvastam, hogy 32 hetesen voltatok ultrahangon és hogy kötelező. Én 35 hétre kaptam uh. -ra időpontot. Ez nem baj?

Legjobb válasz: Szia! Pont én is feltettem ezt a kérdést tegnap! Mint minden ez is városonként változik! Nekem csak 32 hetes vérvételrõl beszéltek a doki-védõnõ! De a bizti kedvéért tegnap felhívtam a védõnõt! Azt mondta NINCS csak vérvétel. Nekem 28 hetesen volt kötelezõ Uh! 31 hetes:)

Szia! Pont én is feltettem ezt a kérdést tegnap! Mint minden ez is városonként változik! Nekem csak 32 hetes vérvételrõl beszéltek a doki-védõnõ! De a bizti kedvéért tegnap felhívtam a védõnõt! Azt mondta NINCS csak vérvétel. Nekem 28 hetesen volt kötelezõ Uh! 31 hetes:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :) 28 hetesen én is voltam uh-on, de a 32 hetes vérvételrõl sem hallottam eddig. :S:) Rendesen járok dokihoz, védõnõhöz, terhes gondozásra.
Nálunk a 28-32. hét között van UH, tehát, amikor akarod, lényeg, hogy abban az idõ intervallumban legyen. Én a 31. héten voltam, mert 27 hetesen voltunk 4D-n, felesleges lett volna 1 héttel késõbb menni a kötelezõ UH-ra. Ráadásul a kettõ között még a magánrendelésen is volt Uh, szóval szinte 2 hetente mentem..:) üdv: 33 hetes kismama

Kismamik, akik havonta mennek a fogadott dokihoz:30. héten megyek a dokimhoz, mindíg van UH. Így is kötelező elmenni a 32. hét körüli UH-ra a kórházba? Mert az már nem genetikai.

Legjobb válasz: Szia! Kérdezd meg az orvosodat mindenképp. Én megkérdeztem az enyémet, engem elküldött. Viszont a következõ kórházira már nem szeretnék menni....

Szia! Kérdezd meg az orvosodat mindenképp. Én megkérdeztem az enyémet, engem elküldött. Viszont a következõ kórházira már nem szeretnék menni....
Én is havonta járok a magándokihoz, így havonta van uh is. Nekem nem kell uh-kra járni a kórházba, a magánrendelõben csinálja a genetikait is. Szerintem nem kötelezõ így elmenned a kórházba, de azért kérdezd meg a dokit.
Nekem is fogadott dokim van, soha nem voltam a kórházban. Ezért van a fogadott doki, hogy csak hozzá kelljen mennem :-)

Ha a 32 héten megyek 4D-s uh-ra akkor az kiváltja a kötelező Uh-t vagy oda is el kell mennem?

Legjobb válasz: Attól függ ha egy helyen van,szerintem csinálnak egy hivatalos papírt az adatokról,majd neked a dvd-t,fényképeket.Ha nincs egy helyen kérd ki a doki tanácsát.

Attól függ ha egy helyen van, szerintem csinálnak egy hivatalos papírt az adatokról, majd neked a dvd-t, fényképeket.Ha nincs egy helyen kérd ki a doki tanácsát.
orvosa válogatja. van aki elfogadja a 4d-s ultrahang eredményt, van aki nem és leküld ultrahangra.nekem anno az orvosom azt mondta hogy a 4d-s ultrahang csak babamozi a szülõknek de neki annál több adat kell mint amit ott adnak a babáról.már csak a baba fejlõdése miatt is.meg szerintem élmény mindig mikor láthatod a kisbabádat, a kötelezõ emg ingyen van úgyhogy nem érdemes kihagyni.a babának nem árt :) sok sikert egy 38 hetes kismama

32. héten megyünk UH-ra mit fognak megnézni?

meg tudják körübellülre mondani mekkora lesz születésekor a baba??súly?hossz?

Legjobb válasz: Szia. Semmi különöset nem néznek, csak a szokásos méreteket, meg hogy fekszik a baba. Természetesen megmondják, hogy mekkora a súlya, bár úgy hallottam hogy annyira nem pontos. Ha jól emlékszem +- 10%-ot is tévedhet a gép. Üdv, 36 hetes kismama

Szia. Semmi különöset nem néznek, csak a szokásos méreteket, meg hogy fekszik a baba. Természetesen megmondják, hogy mekkora a súlya, bár úgy hallottam hogy annyira nem pontos. Ha jól emlékszem +- 10%-ot is tévedhet a gép. Üdv, 36 hetes kismama
Még arra is ránéznek, a placenta meszesedik-e, é ha igen, mennyire.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!