Találatok a következő kifejezésre: 32 napos vannak, a (51 db)

Ma van a 20-dik napom a menzesz elso napjatol szamolva, utolso menim 32-napos volt. A tegnap esti akciobol is meg sikerulhetett a baba? Meh korai lenne erzni terhessegi tunetet? A 14-dik napon is eggyuttvoltunk meg amikor csak jolesett.

Milyen folasnak kell lennie ha baba van?

Legjobb válasz: Figyelj, a remeny hal meg utoljara! :D En epp ma olvastam utana, es sokan a mensi elotti par napban tortent akciobol es teherbe esnek. Jo, nyilvan ilyenkor vmivel kevesebb az eselye, de mint mar irtam, a remeny hal meg utoljara, spontan peteeres pedig elofordulhat. ;)

Figyelj, a remeny hal meg utoljara! :D En epp ma olvastam utana, es sokan a mensi elotti par napban tortent akciobol es teherbe esnek. Jo, nyilvan ilyenkor vmivel kevesebb az eselye, de mint mar irtam, a remeny hal meg utoljara, spontan peteeres pedig elofordulhat. ;)
Szia. Nekem is 30-32 naposak a ciklusaim és a 14. naptól a 20. napig együtt voltunk és sikerült. A hõm alapján nagyobb a valószínûsége hogy a 20.nap körül foganhatott. Szóval elképzelhetõ. De ha a 20. nap fogan, onnantól 14 napra (nem)kell megjönnie, tehát így számolj! Sok sikert és kitartást kívánok! Drukkolok! :)

32 napos a ciklusom. Ez mitől lehet? Ilyenkor tolódik a peteérés is? Mert azt mindig a 14 és a 15 napon érzem. Van így esély a babára, hogy ennyire hosszú?

Legjobb válasz: Nekem mindig 32-33 napos ciklusai vannak.Elvileg ilyenkor a 17-18.napon van peteérés.Babára van esély ha minden más rendben van(hormonok stb..)én most várom a harmadikat.De elvileg hõmérõzéssel meg tudod állapítani,hogy mikor van peteérésed.(nekem ugyan nem sikerült de sok nõnek igen). Elvileg a 14.15.napon akkor van peteérés ha 28 napos a ciklusod!

Nekem mindig 32-33 napos ciklusai vannak.Elvileg ilyenkor a 17-18.napon van peteérés.Babára van esély ha minden más rendben van(hormonok stb..)én most várom a harmadikat.De elvileg hõmérõzéssel meg tudod állapítani, hogy mikor van peteérésed.(nekem ugyan nem sikerült de sok nõnek igen). Elvileg a 14.15.napon akkor van peteérés ha 28 napos a ciklusod!

Mens. Után 16. napon egy csepp piros vér.32 napos ciklusnál lehet beágyazódás jele, ha a peteérés a ciklus elején van?

Dec. 26-án kellene megjönnie, de már most egy héttel hamarabb fájnak a melleim. Együtt voltunk a ciklus elején elég s?r?n. A vérzés után egy héttel próbálkoztam a teszteléssel (gondoltam beágy. volt és eltelt egy hét mért ne), de negatív lett. Reménykedhetek még?

Legjobb válasz: Nem teljesen világos: menzi elsõ napja utáni 16. nap? Mert akkor inkább ovuláció. De ha 26. körül jönne meg, akkor késõbb vagy 32 napos ciklussal, akkor meg lehet beágyazódás. Teszt szemponjából mindkét esetben nagyon korai volt.

Nem teljesen világos: menzi elsõ napja utáni 16. nap? Mert akkor inkább ovuláció. De ha 26. körül jönne meg, akkor késõbb vagy 32 napos ciklussal, akkor meg lehet beágyazódás. Teszt szemponjából mindkét esetben nagyon korai volt.
A kérdező hozzászólása: Igen mens. elsõ napjától számolva a 16.napon volt egy pici vér együttlét után. Dec 26-án kellene megjönnie. Olvastam, h. ha ciklus elején van pé akkor lehetett beágyazódás. Ilyen még soha nem fordult elõ ovu-kor, ezért gondoltam, h. talán inkább beágyazódás, mert nem igazán figyeltem még mikor van pé-m. Legalábbis nagyon szeretném ha babóca lenne.
A 32 napos ciklussal így méginkább ovunak tûnik. De így sincs veszve semmi, sõt! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat. Esetleg ha van valaki akinek hasonló tapasztalata volt szívesen fogadnám az üzijét.

Ha a ciklusaim 30-32 naposak, akkor szerintetek mikor van peteérésem? 14 nappal az utolsó menstruáció első napjától számolva? Vagy nem jól számolom?

Legjobb válasz: Nem. Az ösztrogén fázis (a pé elõtti szakasz) változó hosszúságú lehet, a lényeg, h a pé után 14-16 nappal jelentkezik normál esetben a vérzés. Szóval ha 32 napos a ciklusod, akkor kb. a 17-18. napon van a pé. Akinek rövid a pé utáni rész, annak progeszteronhiánya van. Hõmérõzéssel pontosabban is meg tudod határozni. Amikor leesik az ébredési hõ, akkor van a peteérés (az ösztrogénszint megemelkedése miatt esik le) majd a tüszõrepedés, amitõl (a sárgatesthormon hatására) felmegy hõmérséklet a korábbinál magasabbra. Nézz szét itt: babatervezok.otthona.net

Nem. Az ösztrogén fázis (a pé elõtti szakasz) változó hosszúságú lehet, a lényeg, h a pé után 14-16 nappal jelentkezik normál esetben a vérzés. Szóval ha 32 napos a ciklusod, akkor kb. a 17-18. napon van a pé. Akinek rövid a pé utáni rész, annak progeszteronhiánya van. Hõmérõzéssel pontosabban is meg tudod határozni. Amikor leesik az ébredési hõ, akkor van a peteérés (az ösztrogénszint megemelkedése miatt esik le) majd a tüszõrepedés, amitõl (a sárgatesthormon hatására) felmegy hõmérséklet a korábbinál magasabbra. Nézz szét itt: babatervezok.otthona.net
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszod!

Ovulációm a 12-13. nap között van, a ciklusaim pedig 32-34 naposak. Mikor mutatja ki a teszt legkorábban, hogy terhes vagyok-e?

Legjobb válasz: Hello! Honnan tudod, hogy az ovulációd a 12-13 napon van? Ha 30-32 napos a ciklusod akkor valószinû hogy nem. Ugyanis a menstruáció a peteérés utáni 14. napon történik mindig. Neked kb a 16. nap körül lehet ovulációd. A jó teszt kb 6-10 nappal a megtermékehzités után már kimutatja a terhességet ha beágyazódott a baba.

Hello! Honnan tudod, hogy az ovulációd a 12-13 napon van? Ha 30-32 napos a ciklusod akkor valószinû hogy nem. Ugyanis a menstruáció a peteérés utáni 14. napon történik mindig. Neked kb a 16. nap körül lehet ovulációd. A jó teszt kb 6-10 nappal a megtermékehzités után már kimutatja a terhességet ha beágyazódott a baba.

Mikorra várható a peteérésem? Ma van a 14. napom. Nem késem le, ugye? Megnéznétek a görbém? 28-29 napos ciklusok (most kezdett beállni a vetélés (dec. ) után. Addig 30-32 naposak voltak.5 napig vérzem általában.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/819e528b84b4bf4099de88..

Legjobb válasz: Szió! Szerintem tegnap volt pé-d, ha rendszeres a mensid és olyan 28 napos a ciklusod. De nem kell aggódni, még nem maradtatok le semmirõl, ha még ma akcióztok akkor is célbaérnek a kiskatonák. :) Sok sikert a babához!!!

Szió! Szerintem tegnap volt pé-d, ha rendszeres a mensid és olyan 28 napos a ciklusod. De nem kell aggódni, még nem maradtatok le semmirõl, ha még ma akcióztok akkor is célbaérnek a kiskatonák. :) Sok sikert a babához!!!
Szerintem is tegnap lehetett pé-d. Meg azért is írok, mert pnt én is ma vagyok a 14.napon, és elötte nekem is 32-30-35 naposak voltak a ciklusaim és szerintem nekem is tegnap lehett pé-m vagy ma, mert görcsölgetek. Az én görbém ilyen:http://www.ciklus.hu/images/diagramok/cfa19789f19d775e24dab8.. Nagyon szurkolok, hogy összejöjjön mindkettõnknek a baba:)
A kérdező hozzászólása: Hát tegnap rendesen szurkált, meg ma reggel is a jobb petefészkem. Remélem hogy akkor innentõl csak emelkedni fog a hõm. :) Szorítok Nektek is, hogy minél elõbb sikerüljön. :)

Néhány hónapja szeretnénk gyereket, és azóta a 15 éve 28-32 napos ciklusom 26-27 naposra csökkent. Van ötletetek hogy mitől lehet? Üdv. : Ilona

Legjobb válasz: lehet attól mert "élesben" megy a dolog és a szervezeted akaratlanul is rástresszel.

lehet attól mert "élesben" megy a dolog és a szervezeted akaratlanul is rástresszel.
Nekem sosem volt rendszeres. Sok mindentõl lehet, étkezés, sport, lelki állapot tudja befolyásolni.

Megnéznétek a görbém 30 32 napos ciklusom van lehet ebböl baba?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/897f23b57ec56e9521db29..

Legjobb válasz: szia.csütörtökön szerintem reggel tesztelhetsz.DRukkolok:-))))))

szia.csütörtökön szerintem reggel tesztelhetsz.DRukkolok:-))))))
szerintem mindkettõtöknek szépen fent van a hõje, nagyjából ennyi amit per pillanat látni lehet, drukkolok, hogy fent is maradjon, pozitív teszteket kívánok!
Szerintem is babás vagy .Jó idõben jóhelyen nálatok összejött.Ha nincs valami egészségügyi probléma akkor ez tutti.
köszönöm.B.
Az utolsot a kerdezönek, viszont, hogy nyugodj meg és lazits, azt neked. :)
9:44 es vagyok , UTOLSÓ ezt nekem, vagy a kérdezõnek irtad??B.
A kérdező hozzászólása: arik vagytok köszike lazitok!!!:) ))
Szerintem sikerült, terhes vagy.
09:44-es nagyon nagyon rá vagy görcsölve, egész nap.Lazits..
A kérdező hozzászólása: semmi de én a mensit se érzem meg soha !!! fáj a mellem ennyi!!
tüneteim:tegnap óta hányingerem van, reggel és este. megjön érzésem van, és szúrkál a hasam. kissé émelygek, aludnák egész nep, mert szédelgek.neked?
A kérdező hozzászólása: énis neked :) )!!!!
A kérdező hozzászólása: igen látalak ma már nekem ez nagyon cikk cakkos de reméljük a legjobbakat!!!Vannak tüneteid???
A kérdező hozzászólása: köszike szépen!!!!:)
Szia!Szerintem még várj legalább 2-3 napot, de az volna a legjobb, hogyha a nemvártig tudnál várni.De nagyon ígéretesnek tûnik a görbéd!Drukkolok!

32 naposak a ciklusaim. Mikor van peteérésem?

Legjobb válasz: Elméletben elõtte 14 nappal.De miért nem méred a hõdet, vagy miért nem veszel ovulációs mikroszkópot, ill. tesztet?! Akkor te is látnád mikor van ténylegesen.

Elméletben elõtte 14 nappal.De miért nem méred a hõdet, vagy miért nem veszel ovulációs mikroszkópot, ill. tesztet?! Akkor te is látnád mikor van ténylegesen.
Én is így vagyok ezért most nagyon figyeltem, sõt ovu tesztet használtam és tényleg, a peteérés, vagyis a 18. nap után 14 nappal meg is jött sajnos.

Április 16-án volt meg. Együtt voltunk a párommal május 1-jén 4-én 6-án. így van esély a babára? 30-32 napos a ciklusom

Legjobb válasz: van,bár kevés. minden másnap együtt kell lenni,nem számolgatni hvajon mikor van pé,mert nem biztos h félidõben lesz. azért drukkolok!!

van, bár kevés. minden másnap együtt kell lenni, nem számolgatni hvajon mikor van pé, mert nem biztos h félidõben lesz. azért drukkolok!!
A kérdező hozzászólása: Köszke.nem számolgatok.párom melo miatt nem sokat van itthon.
Naptármódszerrel számolva, május 2-4 körül lehetett ovulációs. Persze mivel ez csak kalkuláció, így eltérhet, de mindenesetre esélyes. Drukkolok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!