Találatok a következő kifejezésre: 32 napos vannak, (60 db)

32 napos a ciklusom. Ez mitől lehet? Ilyenkor tolódik a peteérés is? Mert azt mindig a 14 és a 15 napon érzem. Van így esély a babára, hogy ennyire hosszú?

Legjobb válasz: Nekem mindig 32-33 napos ciklusai vannak.Elvileg ilyenkor a 17-18.napon van peteérés.Babára van esély ha minden más rendben van(hormonok stb..)én most várom a harmadikat.De elvileg hõmérõzéssel meg tudod állapítani,hogy mikor van peteérésed.(nekem ugyan nem sikerült de sok nõnek igen). Elvileg a 14.15.napon akkor van peteérés ha 28 napos a ciklusod!

Nekem mindig 32-33 napos ciklusai vannak.Elvileg ilyenkor a 17-18.napon van peteérés.Babára van esély ha minden más rendben van(hormonok stb..)én most várom a harmadikat.De elvileg hõmérõzéssel meg tudod állapítani, hogy mikor van peteérésed.(nekem ugyan nem sikerült de sok nõnek igen). Elvileg a 14.15.napon akkor van peteérés ha 28 napos a ciklusod!

Ha a ciklusaim 30-32 naposak, akkor szerintetek mikor van peteérésem? 14 nappal az utolsó menstruáció első napjától számolva? Vagy nem jól számolom?

Legjobb válasz: Nem. Az ösztrogén fázis (a pé elõtti szakasz) változó hosszúságú lehet, a lényeg, h a pé után 14-16 nappal jelentkezik normál esetben a vérzés. Szóval ha 32 napos a ciklusod, akkor kb. a 17-18. napon van a pé. Akinek rövid a pé utáni rész, annak progeszteronhiánya van. Hõmérõzéssel pontosabban is meg tudod határozni. Amikor leesik az ébredési hõ, akkor van a peteérés (az ösztrogénszint megemelkedése miatt esik le) majd a tüszõrepedés, amitõl (a sárgatesthormon hatására) felmegy hõmérséklet a korábbinál magasabbra. Nézz szét itt: babatervezok.otthona.net

Nem. Az ösztrogén fázis (a pé elõtti szakasz) változó hosszúságú lehet, a lényeg, h a pé után 14-16 nappal jelentkezik normál esetben a vérzés. Szóval ha 32 napos a ciklusod, akkor kb. a 17-18. napon van a pé. Akinek rövid a pé utáni rész, annak progeszteronhiánya van. Hõmérõzéssel pontosabban is meg tudod határozni. Amikor leesik az ébredési hõ, akkor van a peteérés (az ösztrogénszint megemelkedése miatt esik le) majd a tüszõrepedés, amitõl (a sárgatesthormon hatására) felmegy hõmérséklet a korábbinál magasabbra. Nézz szét itt: babatervezok.otthona.net
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszod!

Mens. Után 16. napon egy csepp piros vér.32 napos ciklusnál lehet beágyazódás jele, ha a peteérés a ciklus elején van?

Dec. 26-án kellene megjönnie, de már most egy héttel hamarabb fájnak a melleim. Együtt voltunk a ciklus elején elég s?r?n. A vérzés után egy héttel próbálkoztam a teszteléssel (gondoltam beágy. volt és eltelt egy hét mért ne), de negatív lett. Reménykedhetek még?

Legjobb válasz: Nem teljesen világos: menzi elsõ napja utáni 16. nap? Mert akkor inkább ovuláció. De ha 26. körül jönne meg, akkor késõbb vagy 32 napos ciklussal, akkor meg lehet beágyazódás. Teszt szemponjából mindkét esetben nagyon korai volt.

Nem teljesen világos: menzi elsõ napja utáni 16. nap? Mert akkor inkább ovuláció. De ha 26. körül jönne meg, akkor késõbb vagy 32 napos ciklussal, akkor meg lehet beágyazódás. Teszt szemponjából mindkét esetben nagyon korai volt.
A kérdező hozzászólása: Igen mens. elsõ napjától számolva a 16.napon volt egy pici vér együttlét után. Dec 26-án kellene megjönnie. Olvastam, h. ha ciklus elején van pé akkor lehetett beágyazódás. Ilyen még soha nem fordult elõ ovu-kor, ezért gondoltam, h. talán inkább beágyazódás, mert nem igazán figyeltem még mikor van pé-m. Legalábbis nagyon szeretném ha babóca lenne.
A 32 napos ciklussal így méginkább ovunak tûnik. De így sincs veszve semmi, sõt! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat. Esetleg ha van valaki akinek hasonló tapasztalata volt szívesen fogadnám az üzijét.

Mikorra várható a peteérésem? Ma van a 14. napom. Nem késem le, ugye? Megnéznétek a görbém? 28-29 napos ciklusok (most kezdett beállni a vetélés (dec. ) után. Addig 30-32 naposak voltak.5 napig vérzem általában.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/819e528b84b4bf4099de88..

Legjobb válasz: Szió! Szerintem tegnap volt pé-d, ha rendszeres a mensid és olyan 28 napos a ciklusod. De nem kell aggódni, még nem maradtatok le semmirõl, ha még ma akcióztok akkor is célbaérnek a kiskatonák. :) Sok sikert a babához!!!

Szió! Szerintem tegnap volt pé-d, ha rendszeres a mensid és olyan 28 napos a ciklusod. De nem kell aggódni, még nem maradtatok le semmirõl, ha még ma akcióztok akkor is célbaérnek a kiskatonák. :) Sok sikert a babához!!!
Szerintem is tegnap lehetett pé-d. Meg azért is írok, mert pnt én is ma vagyok a 14.napon, és elötte nekem is 32-30-35 naposak voltak a ciklusaim és szerintem nekem is tegnap lehett pé-m vagy ma, mert görcsölgetek. Az én görbém ilyen:http://www.ciklus.hu/images/diagramok/cfa19789f19d775e24dab8.. Nagyon szurkolok, hogy összejöjjön mindkettõnknek a baba:)
A kérdező hozzászólása: Hát tegnap rendesen szurkált, meg ma reggel is a jobb petefészkem. Remélem hogy akkor innentõl csak emelkedni fog a hõm. :) Szorítok Nektek is, hogy minél elõbb sikerüljön. :)

30-32 napos ciklusúak? Mikor van peteérésetek?

Lehet a 18. napon? Nem kései az egy kicsit?

Legjobb válasz: Szerintem nem kései. Nekem 29-30 naposak a ciklusaim és leghamarabb is a 15. nap szokott lenni ovulációm, de változó amúgy, van hogy 16. vagy 17. nap!

Szerintem nem kései. Nekem 29-30 naposak a ciklusaim és leghamarabb is a 15. nap szokott lenni ovulációm, de változó amúgy, van hogy 16. vagy 17. nap!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Eddig nem nagyon néztem, de tegnap pozira sikeredett az ovu teszt. Ma már lehet, hogy nega lesz, ma vagyok a 18. napomon!
Nekem 30 napos a ciklusom, és a 16.-17. napon szokott lenni a pém. Amikor a kisfiam fogant, akkor a 21. napon volt.
nekem most akkor volt, a 18.napon, és babás is lettem, nem kései, a hosszabb ciklus értelem szerüen késöbbi pé-t is jelent, mert azt mondják hogy a pé- után mindig 14 nap telik el. bár ezt én megcáfolám , és egyben magamat is , mert elözö ciklusom 34 napos lett és elvileg akkor a 20.napon volt pé-m, de aznap épp volt aktusom, és mégsem lettem terhes, szóval most gonolom nem sokat segitettem, de szerintem a elsö példa a gyakoribb
18-19.napon
ha pé-kor vagytok együtt akkor is csak 20-30% van a babásodásra az egészséges pároknak, de szerintem sem korai, nekem 29naposak a ciklusaim és a 14.napon lett a legerõsebb pozi az ovu tesztem, tehát a 15.napon repedt meg a tüszõm, csak sajna nem volt itthon az ember így nekünk az esély 0!

Néhány hónapja szeretnénk gyereket, és azóta a 15 éve 28-32 napos ciklusom 26-27 naposra csökkent. Van ötletetek hogy mitől lehet? Üdv. : Ilona

Legjobb válasz: lehet attól mert "élesben" megy a dolog és a szervezeted akaratlanul is rástresszel.

lehet attól mert "élesben" megy a dolog és a szervezeted akaratlanul is rástresszel.
Nekem sosem volt rendszeres. Sok mindentõl lehet, étkezés, sport, lelki állapot tudja befolyásolni.

Április 16-án volt meg. Együtt voltunk a párommal május 1-jén 4-én 6-án. így van esély a babára? 30-32 napos a ciklusom

Legjobb válasz: van,bár kevés. minden másnap együtt kell lenni,nem számolgatni hvajon mikor van pé,mert nem biztos h félidõben lesz. azért drukkolok!!

van, bár kevés. minden másnap együtt kell lenni, nem számolgatni hvajon mikor van pé, mert nem biztos h félidõben lesz. azért drukkolok!!
A kérdező hozzászólása: Köszke.nem számolgatok.párom melo miatt nem sokat van itthon.
Naptármódszerrel számolva, május 2-4 körül lehetett ovulációs. Persze mivel ez csak kalkuláció, így eltérhet, de mindenesetre esélyes. Drukkolok!

A menzim nyákos. Rendes mennyiségű, de nyák van benne. Mitöl lehet ez? valakinek hasonló? A peteérésem a 16-dik nap van.32 naposak a ciklusok

Ezt már többször is tapasztaltam.

Legjobb válasz: Válaszolni nem tudok, de nekem is ugyanilyenek a tapasztalataim vannak. Jó lenne, ha valaki válaszolna neked, valami okosat.

Válaszolni nem tudok, de nekem is ugyanilyenek a tapasztalataim vannak. Jó lenne, ha valaki válaszolna neked, valami okosat.
A kérdező hozzászólása: Kedves válaszoló! hány éves vagy?Mióta jelentkezik ez nálad? Üdv.
25 éves vagyok és kb. 1-2 éve biztos. Most hagytam abba fogamzásgátló szedését, de nem változott semmi. Ráadásul nekem nem is sok a mensesem és pirosas-barnás színe van + nyák.
A kérdező hozzászólása: Szia! Én is 25 éves vagyok.6 hónapja szültem császárral.Nemrégen voltam nögyógyászati vizsgálaton és mindent rendben találtak.Nem értem hogy mi lehet ennek az okozója.... Te mikor voltál orvosnál?Voltál ezzel? Ha a következõ honapban sem változik, akkor újra elmegyek a dokihoz.
Én még nem szültem csak szeretnék. Júniusban voltam dokinál, akkor mindent rendben talált, azt mondta nyugodtan nekiláthatunk a babaprojektnek.Mondjuk ezt a problémát nem említettem neki. Remélem ez nem akadály. Ha elmész dokihoz légyszi írd meg mit mondott.
A kérdező hozzászólása: Szia Igen mindenképpen megirom majd, hogy mit mondott a doki. Sok sikert kivánok a babához!!!! Szintia
Szia! Ha nyúlós folyásod van akkor valószínû most van a peteérésed! Ezért ma meg holnap legyetek még együtt!!! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Csak az a gond, hogy férjem külföldön dolgozik és tegnap repült vissza. Így tegnapelõtt tudtunk csak együtt lenni. Akkor a peteérés elõtti napokban nem is eshettem teherbe?
Szia, Én azt olvastam, hogy ha a peteérés elõtt egy két nappal van együtt az ember a párjával, akkor is lehet baba, de nagyobb esély van a kislányra. http://www.ciklus.hu -n találtam. Áll. azok a spermák (x krom)lassabak, de életképesebbek , ezért peteérés elõtti együtlétnél nagyobb az esély a kislányra... olvasd el, érdekes. Sok Sikert

Ha nem allok gyertyaba sex utan akkor is jo eselyunk van a babara a parommal? 32-Napos a ciklusom, ma van a 16-dik napom es most nemreg tortent meg a romantikus este. Es az jo jel ha most mar par napja nincsen sarga folyasom?

Legjobb válasz: Álljon gyertyába a Medveczky Ilona meg a Bíró Ica Én nem gyertyáztam! 25 hetes vagyok. Néha azt mondják, hogy akinek hátrahajló méhe van az csináljon ilyeneket, de nem hiszem,hogy ezen múlna, nekem is olyan.

Álljon gyertyába a Medveczky Ilona meg a Bíró Ica Én nem gyertyáztam! 25 hetes vagyok. Néha azt mondják, hogy akinek hátrahajló méhe van az csináljon ilyeneket, de nem hiszem, hogy ezen múlna, nekem is olyan.
Arra kell ilyenkor gondolni, hogy a spermiumok szépen lefolydogálnak, kevesebb utat kell megtenniük, talán nem lesznek olyan "fáradtak, erõtlenek". Ezzel tudsz segíteni valamicskét, de ha tényleg ezen múlna a teherbeesés, már réges-rég kihaltunk volna, mert a nõk 99, 9%-a nem tette/teszi ezt.
nem alltam en gyertyaba:) )) megtortent az ejjel raadasul ket menet egymas utan:) aztan kituja melyiknel fogantam meg, es most van egy gyonyoru 15 honapos lanyomm:) )
3 gyermekem van és egyikkel sem álltam gyertyába. A legügyesebb ugyis célba ér.:)
VAN EGY KÖNNYEBB VÁLTOZATA.AKTUS UTÁN RAKJÁL EGY JÓ NAGY PÁRNÁT A FENEKED ALÁ.ÉN EZT CSINÁLTAM ÉS BEJÖTT
Én se gyertyaztam, fejen se alltam, parnat se tettem a fenekem ala. viszont nem mentem rogton utana furdeni, vartam picit. sajnos a folyashoz nem tudok hozzaszolni, nekem sose volt. 13, 6 hetes kismamó

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!