Találatok a következő kifejezésre: 32 hetesen van haskeményedés (2 db)

32 hetesen mennyire van haskeményedés? Mennyire görcsöl az ember?

Nekem max egyszer kétszer fordul el?/nap,de nem fájdalmasan mégis gyógyszert akarnak szedetni velem..sok embert?l kérdeztem mindenki azt mondta ekkor már szokott lenni..És amúgy nekem is csak akkor van ha kifáradok kicsit.

Legjobb válasz: Szia. Én 26 hetes korom óta szedem a mg-ut, mert naponta 6-8 alkalommal volt haskeményedésem. Most én is 32 hetes vagyok, és napi 2-3 alkalommal fordul elõ, de csak néhány mp-ig szokott tartani. Szerintem ha nem sokszor és nem sokáig tart nem feltétlenül kell szedned. De ha orvos javasolja, õ biztos jobban tudja. Üdv, 32 hetes kismama

Szia. Én 26 hetes korom óta szedem a mg-ut, mert naponta 6-8 alkalommal volt haskeményedésem. Most én is 32 hetes vagyok, és napi 2-3 alkalommal fordul elõ, de csak néhány mp-ig szokott tartani. Szerintem ha nem sokszor és nem sokáig tart nem feltétlenül kell szedned. De ha orvos javasolja, õ biztos jobban tudja. Üdv, 32 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet nekem sem keményedik többet vagy jobban a hasam.Néha belenyilal a hüvelyembe egy érzés, erre azt mondta a doki valószínû nyom egy ideget a baba-de a szavaiból kivéve õ is elég tanácstalan volt..Lehet ezért szedeti velem...amúgy zárt a méhszáj tehát még az sincs, hogy megnyílt volna és esetleg azzal van gond.
Szia..en beleptem a 34 hetben..naponta legalabb 5 szor bekemenyedik a hasam...s kb 20 masodpercet tart...magneziumot szedek meg a 36 hetig aztan jojjon aminek jonnie kell:-)
Szia nekem állandóan kemény a hasam kb 26 hetesen kezdõdõt , szedem a magnéziumot3X2 öt nem veszem észre hogy sokat használna de szedem hátha jobb lesz , ha fekszek akkor el lazul a hasam , remélem legalább 36 hétig ki húzom ):) :) :) :) 32 hetes kismama

Jóslófájások lehetek rendszeres 5 percesek? 32 hetes vagyok. Tegnap éjszaka rendszeresen 10szer jött alhasi görcsölés plussz haskeményedés. Aztán elaludtam. Ha 32hetesen van már jóslófájás akkor korábban fogok szülni esetleg? Vagy ez nem függ tőle?

32 hetes vagyok. tegnap éjszaka rendszeresen 10szer jött alhasi görcsölés plussz haskeményedés.. Aztán elaludtam. ha 32hetesen van már jóslófájás akkor korábban fogok szülni esetleg? Vagy ez nem függ t?le?

Legjobb válasz: hmmm ettöl félek én is...hogy nyilik a méhszáj..bár még egy honapja zárva volt..de amugy is sokat keményedek..

A kérdező hozzászólása: hmmm ettöl félek én is...hogy nyilik a méhszáj..bár még egy honapja zárva volt..de amugy is sokat keményedek..
jaj, igen, ctg 36. héttõl van, tényleg. Vagy nst, hol melyiket csinálják. És azóta nem éreztél ilyet? Úgy értem a mai nap folyamán?
Szia! Valószínû, hogy csak az erõs melegfronttól volt. Nekem is többször van ilyen keményedés, amióta ennyire meleg van. 31hetes pocis
Szia. Nem tudom megnyugtat-e amit írok, én 30h 4n terhes vagyok, sokat keményedek, és mostanában napi 1-2 alkalommal van nagyon enyhe menzis érzésem. A dokim múlt héten vizsgált, teljesen zárt a méhszáj. Azt mondta ha érzem ezt a menzis érzést akkor növeljem a magnéziumot. Napi max 1000mg-ot lehet bevenni, így ha érzem vagy keményedek, pihenjek le és vegyek be magneB6-ot. Én a Bérest szedem, abból napi 4-et nyugodtan be lehet venni. Túladagolni nem lehet, max másnap egy kicsit hígabb székleted lesz. :) Minden jót kívánok! És boldog babavárást!
Hát...azt mondják, ha négynél több van és fõleg ilyen rövid idõ alatt akkor az már lehet komoly. Legközelebb nézesd meg, lehet h kinyíltál kicsit.
hu ezt nem tudom, nem lehet, hogy valami K betûset ettél? Mikor mész ctg-re? Ott biztosat tudsz, mielõbb menj.
A kérdező hozzászólása: nem ettem semmi olyat..ctgre? fogalmam sincs mikor csinálnak elöször mert még eddig nem volt...
A kérdező hozzászólása: ma még egyszer volt ilyen de hálistennek azóta nem..én is szedem a magnéziumot de ezekszerint nem hat kellõképpen.. köszönöm a válaszokat :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!