Találatok a következő kifejezésre: 32 hetesen van (155 db)

EZ MINDENKINÉL ÍGY VAN? 18 hetesen volt ultrahang, azt mondta a doki hogy a következő 32 hetesen van. Az olyan sokára van, most vagyok 22 hetes. Addig az ember szét izgulja magát hogy a baba jól van-e.

Legjobb válasz: Igen,normális! Nekem 17 hetesen volt genetikai ultrahang,a következõ most volt 30-31 hetesen. Mi a 22. héten elmentünk 4d-re:-)) Elvileg 4 ultrahang van egy terhesség alatt.

Igen a 18. het UH után van a 28-32. heti következõ UH. De ne izgulj! De, ha szántok rá egy kis pénzt, akkor addig el lehet menni 4D ultrahangra is.
Igen, normális! Nekem 17 hetesen volt genetikai ultrahang, a következõ most volt 30-31 hetesen. Mi a 22. héten elmentünk 4d-re:-)) Elvileg 4 ultrahang van egy terhesség alatt.
Ha a baba nem lesz jól, az ki fog derülni. Csigavér, és ne idegeskedj, mert azzal viszont biztos, hogy ártasz a babának.
18:38-as vagyok. Szerintem minden kismama szétizgulja magát, köztük én is! Már minden elképzelhetõ szakirodalmat elolvastam a terhességrõl és annak "hibáiról" de muszáj nem odafigyelni erre és pozitivan gondolni!!!! 32 hetes kismama
én voltam 28.-dik heti Uh-n bent a kórházban és a doki küldött rendes vizsgálatra szoval nem azert mert gond lett volna.sztem szolj neki h te szeretnél vagy sztem magadtól is bemehetsz a korházba egy vizsgálatra.boldog babavárást
Szia!Miskolcon a 18 hetes után van 24 hetes uh!
Igen......Miskolc szerencsés e tekintetben. Én még csak most nemrég fogadtam fel a dokim, de engem mindig pont 4 hetenként berendelt egy ultrahangra. Egyszer elcsúsztam, egyszer pedig kórházba kerültem más okból......így rendelkezem még két potya ultrahanggal, na meg ugye a többi. Kb. 9-nél járok most :-) 34. hetes kismami
19:11essel egyetértek, Miskolcon a 18. hetes után van egy a 24. héten is, utána a 32. héten, a megyeiben pedig kérnek még a 36.on is. Utána dokifüggõ, hogy NST alkalmával küld-e UHra, engem mindig küldtek, pedig nem volt fogadott dokim. Mindig csináltak flowmetriát, meg akkor már megmérték a babát is.
én 14 hónapja szültem, akkor még így volt, de én azt hallottam hogy most már 28 hetesen is van.de lehet hogy félre informáltak.fogadott orvosom volt és kikönyörögtem egy potya uh-t.
Én 4-5 hetente járok uh-ra, csak ennyit tudok mondani...
Én havonta egyszer elmentem..magándoki volt és réóta ismertem...saját megnyugtatásomra is jó volt :)
4 hetente amikor tanácsadás van mindíg csinál uh-ot is.pedig sztk-s doki.+a genetikai uh-ok:12 hetesen, 18 hetesen, 32 hetesen, meg még van egy de nem tudom pontosan mikor.

35-36 hetesek hogy érzitek magatokat? Várjátok már nagyon a végét, féltek a szüléstől? Mekkorára saccolták a babátok súlyát 32 hetesen? Jósló fájásotok van már?

Legjobb válasz: Szia, én már nagyon várom a végét, ma töltöm be a 35 hetet. 2. baba úgyhogy nem is a szüléstõl félek, hanem attól parázok, h mi lesz a nagytesóval. Biztos jól ellesznek apával, na de mégis. :) Jóslóim pár napja vannak, sokat keményedik a pocak és a derekamba is bele-bele nyilal a fájdalom, kb. fél percig. Aludni nem tudok, olyan kényelmetlen. 32 hetes uh-n 2050 g-ra becsülték a babót, de azért remélem nem lesz 4 kila. :)) Szerencsére elkerült a vizesedés eddig, talán nem is hiányzik ez miatt a meleg idõ. A méhszáj C2000 volt a 32. héten és ha minden úgy alakul, ahogy az elsõ babóval, akkor én már május közepén 2 gyermekes anyuka leszek, jaaaaj de jó lenne... :)) És Te?

Szia, én már nagyon várom a végét, ma töltöm be a 35 hetet. 2. baba úgyhogy nem is a szüléstõl félek, hanem attól parázok, h mi lesz a nagytesóval. Biztos jól ellesznek apával, na de mégis. :) Jóslóim pár napja vannak, sokat keményedik a pocak és a derekamba is bele-bele nyilal a fájdalom, kb. fél percig. Aludni nem tudok, olyan kényelmetlen. 32 hetes uh-n 2050 g-ra becsülték a babót, de azért remélem nem lesz 4 kila. :) ) Szerencsére elkerült a vizesedés eddig, talán nem is hiányzik ez miatt a meleg idõ. A méhszáj C2000 volt a 32. héten és ha minden úgy alakul, ahogy az elsõ babóval, akkor én már május közepén 2 gyermekes anyuka leszek, jaaaaj de jó lenne... :) ) És Te?
Szia! Én holnap töltöm a 36 hetet. Vannak keményedéseim és vizesedek, múlt héten kórházban is voltam 4 napig ezek miatt. Kaptam infúziót és tüdõérlelõ injekciót, mert az orvosom szerint nem húzom ki május közepéig. 32 hetesen voltam uh-n, a doki szerint átlagos baba. Nálunk nem tippelgetnek grammra, csak annyi, hogy kisebb, nagyobb vagy átlagos. Szülés: császárom lesz, csak még azt nem tudom mikor. Nem félek tõle, már volt benne részem 2x. Pakolászok gõzerõvel, és vitatkozom a párommal, mert még mindig nincs neve a babának. Te hogy állsz?
A kérdező hozzászólása: Hát mi ma vagyunk 35 hetesek és 2 naposak.32+5 hetesen becsülték 2150 grammra a kislányunkat, hát remélem nem lesz 4 kiló a végére, pedig semmilyen vitamint nem szedtem be.Hasam nem nagy, most 98 cm köldöknél.Május 20-ra vagyunk kiírva uh szerint, elsõ baba lesz.Menszi szerint május 7-én kellene neki megszületnie.Félni nem félek a szüléstõl, nagyon várom hogy megláthassam és átélhessem ezt a csodát.Sima szülésre készülünk.Jóslóm még nem volt, , nem is tudom milyennek kellene lennie:) ) További jó babavárást nektek, és írjatok még, minden érdekel!:)
A kérdező hozzászólása: Jah, méhszáj értékem már a 24.héttõl nekem is 2000, azóta nem nézték.Ez jelent valamit?Tudom hogy többedik babánál nem, na de elsõnél?Vizesedésem nincs, alundi is jól alszom.
Szia! lassan a 37. hetet töltöm, május 11-re vagyok kiírva. 2. baba, és egyre jobban féleka szüléstõl. Van 1 nagylány, 10 éves, szóval elég régen volt, hogy õ született. Akkor talán enm is aggódtam annyit. Miost, hogy már túl vagyok eegyen, már van bennem félsz. Minden rendben legyen, stb. Hasam keményedik rendesen, majd kedden megyek dokihoz, aki múltkor azt mondta, jó nagy baba lesz.... De hihetelen, hogy így elfér bennem... :) A gyakori pisilésen kívûl nincs semmi gondom, csak a hátam fáj néha.... Meg éjjel párszor felébredek, hogy wc-re kell mennem...
Sziasztok. 36+0 hetes vagyok, második baba, van egy 19 hónapos fiam. Császárra készülünk, mert nagy a baba és az elõzõ hege is elég vékonyka. 32 héten 2000 grammra becsülték, kedden voltam hegmérésen, ott 3200 grammot becsültek, elvileg május elsõ hetére terveztük a szülést, de ha ilyen ütemben nõ, akkor lehet, hogy a Húsvét utáni héten megszüljük. 120 centi a hasam, sokkal nagyobb, mint a fiammal, pedig picurka vagyok. Aludni nem nagyon tudok, a csípõm is rettenetes fáj, de hát nincs megállás. Én dolgozom is, bár most már csak heti egyszer járok be, a többit itthonról csinálom. Mindenkinek szép babavárást, szép szülést.
szia, 36 hetes vagyok a 2. babával. Én is inkább attól félek mi lesz addig a "naggyal", aki most 22hónapos. 32hetesen 2250g-ot mondtak ha jól emlékszem. Jóslok is vannak már, nagyon kíváncsi vagyok mikor bújik elõ a kislegény :) Te hogy bírod? Hol fogsz szülni?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, érdekes, mindenki másképp éli meg ezt a csodás idõszakot.Van akinek nehéz, van akinek meg sem kottyan:) Utolsó: nekem is kicsik a cicik, lehet hogy a melltartók is nagyok amiket vettem, de hát nem tudom mekkorák lesznek ha majd belövell a tejci, még bizti nagyobbak lesznek.Nem sokat nõttek a terhesség alatt.A melltartók eléggé gagyik tényleg, ilyen mamisak:) )De ezt a kis idõszakot kibírom majd bennük, nyáron nem igen tervezünk menni sehová a picivel, ha pedig mégis menni kell valahová akkor veszek föl sima melltartót, nem szoptatósat. Akinek van már jóslója, az milyen és mennyi ideig tart? Van akinek már beékelõdött a baba, ugymond lejjebb szállt?

Mekkora volt a baba mérete 32 hetesen? Voltam uh. -n és csak Th, Fl, Ac, adatom van a lepény éretsségét se mondta Nektek is így volt?

Legjobb válasz: Nekem azt monta a dokim, hogy a 32. hétre ell kell a babámnak érni a 2 kg-ot. Amikor a 32. hétben voltam 2.40-re mérte. 33 hetesen 2.70-re mérték, és 34 hetesen megszültem a kislányomat 2.35 kg-al. A kiskönyben nekem is csak 2 adat van.

Nekem azt monta a dokim, hogy a 32. hétre ell kell a babámnak érni a 2 kg-ot. Amikor a 32. hétben voltam 2.40-re mérte. 33 hetesen 2.70-re mérték, és 34 hetesen megszültem a kislányomat 2.35 kg-al. A kiskönyben nekem is csak 2 adat van.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod! És mitõl indult be ilyen korán a szülés? Jól vagytok??


32 hetesen mennyire van haskeményedés? Mennyire görcsöl az ember?

Nekem max egyszer kétszer fordul el?/nap,de nem fájdalmasan mégis gyógyszert akarnak szedetni velem..sok embert?l kérdeztem mindenki azt mondta ekkor már szokott lenni..És amúgy nekem is csak akkor van ha kifáradok kicsit.

Legjobb válasz: Szia. Én 26 hetes korom óta szedem a mg-ut, mert naponta 6-8 alkalommal volt haskeményedésem. Most én is 32 hetes vagyok, és napi 2-3 alkalommal fordul elõ, de csak néhány mp-ig szokott tartani. Szerintem ha nem sokszor és nem sokáig tart nem feltétlenül kell szedned. De ha orvos javasolja, õ biztos jobban tudja. Üdv, 32 hetes kismama

Szia. Én 26 hetes korom óta szedem a mg-ut, mert naponta 6-8 alkalommal volt haskeményedésem. Most én is 32 hetes vagyok, és napi 2-3 alkalommal fordul elõ, de csak néhány mp-ig szokott tartani. Szerintem ha nem sokszor és nem sokáig tart nem feltétlenül kell szedned. De ha orvos javasolja, õ biztos jobban tudja. Üdv, 32 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet nekem sem keményedik többet vagy jobban a hasam.Néha belenyilal a hüvelyembe egy érzés, erre azt mondta a doki valószínû nyom egy ideget a baba-de a szavaiból kivéve õ is elég tanácstalan volt..Lehet ezért szedeti velem...amúgy zárt a méhszáj tehát még az sincs, hogy megnyílt volna és esetleg azzal van gond.
Szia..en beleptem a 34 hetben..naponta legalabb 5 szor bekemenyedik a hasam...s kb 20 masodpercet tart...magneziumot szedek meg a 36 hetig aztan jojjon aminek jonnie kell:-)
Szia nekem állandóan kemény a hasam kb 26 hetesen kezdõdõt , szedem a magnéziumot3X2 öt nem veszem észre hogy sokat használna de szedem hátha jobb lesz , ha fekszek akkor el lazul a hasam , remélem legalább 36 hétig ki húzom ):) :) :) :) 32 hetes kismama

Szerintetek 30-32 hetes terhességnél teljesen rendben van, ha nagyon sokat és nagyon intenzíven mozog a baba? Hasonló korú kismamák, veletek hogy van/volt ez a kérdés?

A kérdést azért tettem fel - bár tudom, sokak szerint inkább örüljek, hogy érzem -, mert már van egy gyerekem, és amikor vele voltam terhes, nem éreztem ennyire az ? mozgását. A mostani babám rengeteget mozog, szinte mintha nem is aludna. És a mozdulatai kifejezetten fájdalmasak. Olyan, mintha nagyon nyugtalan lenne. Köszi a válaszokat! 32 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia! Nekem anno, olyan 28-30 hetesen azt mondta a védõnõm ,hogy a 32-34.héttõl le fog lassulni a babám mozgása.És láss csodát, nem ezt tette, sõt azóta virgoncabb, mint valaha.Tényleg azóta, és még most is 37 hetesen, olyanokat belémrúg, és pont valami ideget talál el, baromira tud fájni.A dokim és a védõnõm is azt mondta erre, hogy ez akkor van ha nagyon jól érzi magát a baba.Ne aggódj, amig sok a mozgás, addig biztosan nincs baj:))) 37 hetes kismama

Szia! Nekem anno, olyan 28-30 hetesen azt mondta a védõnõm , hogy a 32-34.héttõl le fog lassulni a babám mozgása.És láss csodát, nem ezt tette, sõt azóta virgoncabb, mint valaha.Tényleg azóta, és még most is 37 hetesen, olyanokat belémrúg, és pont valami ideget talál el, baromira tud fájni.A dokim és a védõnõm is azt mondta erre, hogy ez akkor van ha nagyon jól érzi magát a baba.Ne aggódj, amig sok a mozgás, addig biztosan nincs baj:) )) 37 hetes kismama
Szia! 34.hetes vagyok, a mi bébink is folyamatosan mocorog, kidugja az egyes testrészeit, kifeszül két oldalra, hatalmasat rúg a bordáimba...néha azt nézem, hogy meddig tud még feszülni a bõröm :-) ...eddig nem lassult le, nem mozog kevesebbet, sokszor én is azon aggódok, hogy pihen-e eleget, de az orvos mindig azt mondja, hogy akkor jól érzi magát, ha sokat mocorog....biztos tudja... Sokszor fáj, de megnyugtat, hogy érzem mocorogni, akkor aggódnék, ha nem mozdulna... Mi se vagyunk egyformák, így vannak mocorgósabb, és kevésbé mocorgós babák...azért örülök, hogy nem csak az én bébim ilyen intenzív ;-)
minálunk is hasonló a helyzet. Állandóan ficánkol, egyszerre érzem lent és fent, vagy 2 oldalt. Én arra gyanakszom, hogy az idõjárástól is függhet, mikor mit csinál. Hétvégén nem volt nyugta, ma egészen kímélõ üzemmódra kapcsolt. boldog babavárást! 33hetes k.m.
Nekem épp a 32. héten volt olyan 2 nap, mintha megállás nélkül akrobatikázott volna odabenn. Most kezdtem a 34. hetet, és nekem tényleg enyhébbnek tûnik a mocorgás.
mintha én írtam volna a kérdést. Én 33 hetes vagyok és nekem is nagyon intenzív, fájdalmas a mozgása. Nekem is 2. baba, és az elsõnél közel sem volt ennyi mozgás, max este amikor lefeküdtem, akkor mozgolódott egy picit. A mostani baba pedig szinte egész nap. Bennem is kettõs érzések vannak, egyrészt örülök, mert így nyugodt vagyok, hogy nincs semmi baja, másrészt meg többet tudnék pihenni, ha nyugisabb lenne. Meg kicsit aggódom, hogy majd ha kijön, akkor is ennyire aktív lesz? Vagy nincs összefüggés?
Detto: az elsõ babánál nem emlékszem ekkora focizásra. Most a második szinte lerúgja mindenemet. De én azt figyeltem meg, hogy inkább a szeles idõben + ha esik, ebbõl meg mostanában akadt részünk bõven. Kitartást mindenkinek. egy szintén 32 heteske
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, kicsit megnyugodtam, hogy nálatok is ennyire aktívak a babák. :-) Az én picimnek teljesen mindegy, ha esik vagy fúj, vagy éppen ezerrel süt a nap. Egyébként azt hallottam, hogy van összefüggés a baba méhen belüli fickándozása és késõbb, a születés utáni nyüzsgésére. Az a baba, aki bent is nagyon mocorog, az kint is aktívabb lesz. Szép kilátások! :-D Tudom, hogy közhely, de tényleg az a legfontosabb, hogy legyen egészséges. Ha addig még szétrúgja az oldalamat, akkor tegye egészen nyugodtan. Mindenkinek további szép babavárást, jó egészséget kívánok!
Nekem mindkét babám nagyon aktiv volt a pocimban az utolsó napig, kint viszont kisangyalok voltak, 1 hónaposan már átaludták az éjszakákat. Úgy hogy nyugi. Mostani babám is nagyon aktiv, szerencsére, igaz éjjel nyugis, de nappal bulizós. Kiváncsi vagyok, hogy két jó baba után a 3. hogy fog viselkedni. 35 km

32 hetesen gond lehet, ha a külsõ méhszáj már egy ujjnyira nyitva van?

Legjobb válasz: Nem, 32 hetesen már nekem is nyitva volt. Doki azt mondta erre, könnyû szülésem lesz. Végülis könnyû lett, oxitocinnal (mert reggel 5kor folyt el a magzatvizem, de fájásaim is alig voltak, meg 1 ujjnyira voltam nyitva fél 9kor is d.e.), kb. 2,5 óra alatt és 2-3 nyomásra megszületett a fiam, 38+6 hetesen.

Nem, 32 hetesen már nekem is nyitva volt. Doki azt mondta erre, könnyû szülésem lesz. Végülis könnyû lett, oxitocinnal (mert reggel 5kor folyt el a magzatvizem, de fájásaim is alig voltak, meg 1 ujjnyira voltam nyitva fél 9kor is d.e.), kb. 2, 5 óra alatt és 2-3 nyomásra megszületett a fiam, 38+6 hetesen.

32 hetes 5 napos babánál elfolyt a magzatvíz, holnap császározzák a sógornőmet a baba 1kg 90dkg. Van esély, hogy a tüdeje beérik?

Nagyon ideges vagyok a sógorn?mnek elfolyt a magzatvize és holnap császározzák, most infúziót kap és kapott már tüd?érlel?t kett?t, meg antibiotikumot a fert?zés megel?zésére. Szerintetek van esélye a babának nem lesz baja? Kérlek írjatok. Köszike.Amúgy kislány lesz és Roxánának fogják hívni:)

Legjobb válasz: 18.28! Nem értem miért kell bepánikoltatnod a kérdezõt! Ha valaki 37 hétre szült, az már nem is számít koraszülésnek és biztos vagyok benne, hogy a babája nem emiatt van lemaradva, ha 40. hétre született volna, akkor is ilyen lenne. 32. héten már nagyon nagy esélye van a teljesen egészséges életre. Nekem ismerõsöm 28. hétre szülte babáját toxémia miatt, ma már 4 hónapos a kislány és súlyban is utolérte a korát! Minden oké lesz, ne aggódj! Jó egészséget a Babának és Anyukájának! 39 hetes km

18.28! Nem értem miért kell bepánikoltatnod a kérdezõt! Ha valaki 37 hétre szült, az már nem is számít koraszülésnek és biztos vagyok benne, hogy a babája nem emiatt van lemaradva, ha 40. hétre született volna, akkor is ilyen lenne. 32. héten már nagyon nagy esélye van a teljesen egészséges életre. Nekem ismerõsöm 28. hétre szülte babáját toxémia miatt, ma már 4 hónapos a kislány és súlyban is utolérte a korát! Minden oké lesz, ne aggódj! Jó egészséget a Babának és Anyukájának! 39 hetes km
Ismerõsöm kisbabája is 32.hétre született.Nem volt semmi gond vele, de 1 hónapig a koraszülött ostályon voltak míg a baba nem erösödött meg.Ma már 2 éves és makk egészséges.:) Nyugi minden rendben lesz.Nem is lesz olyan kicsi baba már most szép súlya van:) Az én kislányom 40.hétre született 2700g-mal.:) Sok sikert kívánok nektek és ne idegeskedjetek.)Örülnék ha megírnád, hogy alakultak a dolgok.:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönjük mindenképpen átadom nekik:) Ebben nekem is volt részem mert a mi babánk szívzörejjel született és el is akadt pont mikor a feje kibújt a következõ nyomás nem ment és pont a nyaka volt ott és belilult az arca ezért 4100gr-mal felvitték a koraszülött intenzívre a doki meg megrémísztett hogy lehet, hogy magától helyre jön de lehet, hogy mûteni kell. Én is mindennap sírtam aztán jött a doki és mondta, hogy elmúlt a zörej valószínû a nagyság miatt volt és a nehéz szüléstõl. Még ma sem dolgoztam fel pedig egészséges:) Õ is oxigénsátorban volt. Amilyen kicsik olyan erõsek. Minden rendben lesz és mellette leszek segítek neki amiben csak kell. Majd írok még ha van fejlemény. Köszönöm nektek.
Én 32. hétre születtem, s felnöttem:) 21 éves vagyok, s egy gyönyörû kisfiú anyukája, ne aggodj, biztos vigyázni fognak rá:)
Nagyon-nagyon sok boldogságot, és jó egészséget a babának és a mamának is!
Nagyon jó egészséget a abaának is és a mamának is!!! A szobatársam kislánya ugyanekkora súllyal született ugyanennyi idõre! Õk 3 hétig voltak bent! Én biztos vagyok benne, hogy nem lesz semmi baja!!!
Hol szült a sógornõd ha megkérdezhetem?Amúgy sok boldogságot és egészséget kívánok nekik!!!!!!Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: A Dél-pesti Jahn Ferenc kórházban szült. Én is ott szültem a gyerekeimet még innen vidékrõl is oda mentem szülni. A szülészetrõl csak jót tudok mondani. Nagyon kedvesek a szülésznõk és az orvosok is. Köszönöm a jókívánságokat. Átadom. És nektek is jó egészséget, babavárást és gyereknevelést kívánok. Puszi nektek, persze ha van fejlemény jövök:)
Szia!Nagy örömmel olvasom, hogy megszületett a baba és , hogy jólvan.:) Gratulálok és jó egészséget kívánok a babának és a mamának.:) Nagyon szép súllyal született a kis angyalka.:) Puszi nekik és kitartást!:) Minden rendben lesz.:)
15:01-es vagyok. Szinte megéreztem hogy ott szült azért kérdeztem rá. Én is ott fogok szülni ha minden igaz dec. 31.-én.Jó helyen lesz a koraszülött osztályon, a fiam is oda került.Nagyon jó ott a gyerekorvosok.Egy két nõvért azért lecserélnék csupán a viselkedése miatt, de amúgy nincs gond velük. Sok boldogságot!!
Gratulálok a babához és jó egészséget kívánok! Biztos minden rendben lesz, ma már annyira fejlett az orvostudomány. Arról nem is beszélve, hogy hatalmas erõ van a pici babákban:-D 39h km
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó elõtti igen nekem is jók a tapasztalataim persze nem mindenki egyforma de mindig tájékoztattak a babám állapotáról is és mikor sírtam és látták elmagyarázták, hogy miért élem ezt át. Nagyon normálisak és kedvesek és jól felszerelt a koraszülött centrumuk is. Kedves utolsó köszönjük szépen és neked könnyû szülést kívánok. Úgy összejöttünk itt annyira jó érzés. Ha meglesz a babád megírnád ide drukkolok neked. És minden kedves babavárónak. Puszi
A kérdező hozzászólása: Jaj utolsó elõtti kismami remélem neked is könnyû és gyors szülésed lesz. Vigyázzatok magatokra és drukkoljatok kérlek, hogy nekem is sikerüljön a tesóproject. Köszönöm.puszi
Az utolsó elõtti vagyok :-) Immár másodjára fogok ott szülni és bízom benne hogy gyors lesz :-)) köszi a jó kívánságokat!!!! Na hát akkor arra küldöm a gólyát hogy látogasson meg minél hamarabb ok?! :-))))
A kérdező hozzászólása: Sziasztok lányok, megígértem, ha tudok valamit írok. Szóval minden rendben az anyuci már otthon és visszajár etetni a babát pedig jövõhéten engedik haza. Emelgeti a kis fejét és képzeljétek 44-es ruha kell neki. Vettem is és szerintem az itthoni játékbabára pont jó is lenne annyira mütyür.:) ) Édes szíve jövõhéten már otthon alszik majd. Köszönöm nektek a biztatást és jó egészséget mindannyiotoknak. Puszi.
a 10.50-es vagyok. akkor A kicsi lány éppen akkora mint amilyen a mi kis Manónk volt. Testvérednek sok sok támogatásra lesz szüksége. kislányunk csütörtök este született és szombat délig volt lélegeztetõn. aztán jött az oxigén.örültünk minden egyes pici hirnek. annak is ha 2, 5mili helyett végre 5milit evett. mert ugye szondáztatják majd a ti picurkátokat is, de nem érez ebbõl semmit. Várom a hireket továbbra is, és nagyon nagyon jó egészséget mamának, babának. puszi :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok csajok! Megvan a picilány. 1980gr és Roxánának hívják. A babát jelenleg lélegeztetik de idáig minden rendben van. Az anyuci is jól van. Õ már szerdán hazamehet és majd visszajárhat szoptatni. Este 7-kor már felmehet megnézni. Kedves utolsó elõtti nagyon köszönöm a részletes leírást és örülök, hogy jól vagytok és további jó egészséget kívánok a babának. Itt mindenkinek köszönöm a kedvességét és hogy írtatok. Ha majd többet is tudok már mert sajnos messze lakunk egymástól akkor leírom ide. Puszi mindenkinek: Kriszti
sajnálom a sógornõdet! én csak olyat ismerek h 37 hétre született a baba, és nem "nõtt" fel a korához, már 4 éves, de kb 3 éves szinten van, plussz a betegségek. de reméljük, h minden rendben lesz!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtatok én is reménykedem de éjjel tuti nem alszom. Kedves elsõ megírom mi lett mindenképpen és köszönöm. Kedves 2. sajnálom a kisgyereket remélem csak jobb lesz neki. Hát reménykedem, hogy egészséges kis picilány lesz.
a barátnõm a 26.hétre szülte a kislányát, 1150gr-mal.sokáig voltak kórházban, de ma teljesn egészséges gyönyörû 7éves kislány, aki majdnem lyan magas, mint én:) és nagyon okos:)
26 hétre??? Hú az nagyon rizikós. Örülök hogy jól van és szép nagylány lett :) Kérdezõ: Biztos minden rendben lesz a picinél. 1-2 hetet el is számolhatnak ám (persze nem 8-at) csak azért írtam mert tényleg szép súlyt saccoltak neki :)
jajj bocsánat! 18:28 vagyok, és 27et akartam írni, és nem akrtam pánikoltatni!!!! 32vel nem lesz semmi baj!!!! nyugi!!!!
Szia! Az én lányaim a 31. héten születtek. Császár volt nekem is, rögtön felsírtak, de az egyiket az intenzívre kellett vinni, de 4 nap múlva már a koraszülött osztályon voltak együtt. 1 hónapot töltöttünk kórházban és makk egészségesek a lányaim. Szóval ne idegeskedjetek, BIZTOS nem lesz semmi baja sem az anyának, sem pedig a babának.
A kérdező hozzászólása: Lányok nagyon köszönöm, hogy válaszoltatok. Holnap mindenképp megírom mi lett és hogy vannak. Mindenkinek jó egészséget kívánok. Holnap akkor megírom mi a helyzet. Azért megnyugtattatok. Köszi.
Bocsi az offért csak azt akarom kérdezni hogy volt e valami elõjele annak hogy talán elfolyhat a víz?Úgy értem fájdogált e a hasa, vagy a méhszájnál nyilallt e stb. Én sem vagyok túl rózsásan igaz csak akkor ha dolgozgatok itthon és persze van egy 11 hónapos fiam akit azért el kell látnom és emelni is muszáj vagyok.Válaszod elõre is köszönöm! És amúgy én is azt mondom hogy már a 32. héten tuti rendben lesz minden, kicsit többet lesznek majd bent a kórházban mint amúgy de a lényeg hogy minden ok legyen velük. Üdv. 29 hetes km.
Barátnõm kislánya is 33.hétre született - elfolyt a magzatvíz, gyorsan be a kórházba, császár... Ha jól emlékszem 1, 6 kilóval született, 1 hónapig voltak a kórházban. Akkor küldték õket haza, amikor elérte a 2 kilót. Barátnõm 10 hónapig fejte neki az anyatejet. Ma már 3, 5 éves gyönyörû szép egészséges okos kislány. Semmi baja se a tüdejének, se a szemének, semminek, teljesen egészséges!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok még nem tudok semmit de találkoztam a védõnõmmel és azt mondta hogy minden rendben lesz csak kicsit majd híznia kell és szemészetre kell majd visszajárni. Kedves 22:07es így hirtelen nem volt jel de a 25 héttõl mindig panaszkodott, hogy ha sétál akkor elkezd görcsölni de aztán elmúlik. Nem volt baj. Aztán tegnap meg 4 órán keresztül jött a magzatvíz. Ennyit tudok és most még várok hogy hívjon, szerintem most csinálhatják a mûtétet. Nekem is mindig fájt a hasam és alig tudtam menni de nekem 39. hétre született a kislányom és 4 kg felett, de mindig azt hittem, hogy korábban fog jönni. Hát nem. Köszönöm mindenkinek, hogy ilyen aranyosak vagytok. Remélem nemsokára írhatok és jóhírt. puszi
Minden jót!
utolsó vagyok. épp most néztem rá pici lányomra. alszik békésen, és a cumiját messzire rõpitette. ha elalszik és úgy gondolja nem kell a cumikája akkor messzire kilöki :) A mai orvostudomány csodákra képes, és a 32 hét már nem is zsámit olyan "rossznak". várom én is a hireket babáról és mamáról. :)
Én is csak drukkolni tudok és kívánom a legjobbakat! Majd írd meg, hogy mi van velük.
nyugi, nálunk 900 GRAMMAL SZÜLETTEK!!! és épek, egészségesek :D

32 hetes vagyok. Neha bal oldalt ahol a kislanyom feje van elesen beleszurogat. Van valami folyas szerum is. Szintelen-halvany sargas kicsit ragacsos, szaga nagyon enyhen van. Kicsit savanyu. Normalis ez?

Mindig attol tartok hogy elkezd szivarogni a magzatviz es nem veszem eszre.Lehet hogy a szurkalas csak azt jelzi pihenjek le egy kicsit?Ma takaritottam es most fozok.De ha leulok par percre akkor egybol rugdos.Tapasztalatok?Ti hogy vagytok 32 hetesen?Hasonlo?

Legjobb válasz: Szia! Én szintén 32 hetes vagyok, nekem is alul nyílalgat a pocakom, csak nekem jobb oldalt és szerintem a babának ott a feje mert azt az oldalt szereti:-)Szóval szerintem a beleket nyomja. A folyással én is úgy vagyok mint te sokszor szinte folyik belõlem és ha nem lenne a tisztasági betét, akkor még a nadrág is vízes lenne, de nem magzatvíz, mert nem folyamatosan folyik, nekem is savanykás(az jó mert a magzatvíz lúgos ph) Egyébként sokat le kell ülnöm nekem is mert sokat keményedek ha fent vagyok, így hát a babó folyamatosan mocorog.De legalább tudja az ember hogy vele minden ok. További kitartást neked is már csak max.8 hét van hátra!

Szia! Én szintén 32 hetes vagyok, nekem is alul nyílalgat a pocakom, csak nekem jobb oldalt és szerintem a babának ott a feje mert azt az oldalt szereti:-)Szóval szerintem a beleket nyomja. A folyással én is úgy vagyok mint te sokszor szinte folyik belõlem és ha nem lenne a tisztasági betét, akkor még a nadrág is vízes lenne, de nem magzatvíz, mert nem folyamatosan folyik, nekem is savanykás(az jó mert a magzatvíz lúgos ph) Egyébként sokat le kell ülnöm nekem is mert sokat keményedek ha fent vagyok, így hát a babó folyamatosan mocorog.De legalább tudja az ember hogy vele minden ok. További kitartást neked is már csak max.8 hét van hátra!
Én 33 hetes vagyok. Nekem is keményedik, szurkál, nyilallgat a hasam, néha meg reggelente olyan érzés mintha hasizomlázam lenne. Szerintem is köze van a belekhez. Amikor a bélben levegõ van és a méh nyomja akkor szúr jobban. Szerintem! Remélem bírjuk még 4 hétig!Ti pedig 5 hétig! Boldog babavárást!

Az utóbbi napokban mensi görcsim vannak, de nem pár percesek, hanem fél óra v több. Közben leszakad a derekem és állandó pisilési ingerem van. Lehet ez a jósló fájás? 32 hetes km

Ha zuhanyzok és lefekszek akkor is kell neki 5-10 perc,h elmúljon.Még no-spat is veszek be,de nem hat.

Legjobb válasz: Lehet jósló is, vagy esetleg a babucid helyezkedik. Nekem a 32. héten volt mensiszerû görcsöm és derékfájásom, én is jósló fájásokra gondoltam, de most úgy tûnik csak forgolódott, helyezkedett (remélem a jó irányba) a Kicsike. Utána elmúltak a tünetek (csak pár napig fájdogált). Bár a derékfájás most úgy érzem kezd visszatérni... 35 heteske

Lehet jósló is, vagy esetleg a babucid helyezkedik. Nekem a 32. héten volt mensiszerû görcsöm és derékfájásom, én is jósló fájásokra gondoltam, de most úgy tûnik csak forgolódott, helyezkedett (remélem a jó irányba) a Kicsike. Utána elmúltak a tünetek (csak pár napig fájdogált). Bár a derékfájás most úgy érzem kezd visszatérni... 35 heteske
A kérdező hozzászólása: Tudom milyen, ha helyezkedik azt érzem, sõt mikor megfordul azt is mert az volt a hepje, h hetente fordult.De hála istennek úgy néz ki most már marad koponyafekvésben.:D

Van valaki akinek 32 hetesen 3110-es volt a méhszája?

Meddig lehet kihúzni?Az orvos azt mondta ha egy hét múlva visszamegyekés jobban kinyílik be kell feküdnöm a kórházba.Most sok sok pihit mondott de van egy kisfiam mellette nagyon nehéz.Hasonló cip?ben volt valaki?

Legjobb válasz: Nekem már 32 hetesen, végig nyitva volt külsõ belsõ méhszáj, és méhnyak is csak 1.5 volt, tehát 1.5111 volt az értékem.Engem is be akart fektetni a doki, de saját felelõsségre otton maradtam, és 36. hétig non-stop feküdtem megemelt ággyal.De akkor még nem volt másik gyermekem, megtehettem.Aztán végül kiírás elõtt négy nappal szültem, akkor már 2.5 újjnyira nyitva voltam, három óra alatt lett meg a baba.

Nekem már 32 hetesen, végig nyitva volt külsõ belsõ méhszáj, és méhnyak is csak 1.5 volt, tehát 1.5111 volt az értékem.Engem is be akart fektetni a doki, de saját felelõsségre otton maradtam, és 36. hétig non-stop feküdtem megemelt ággyal.De akkor még nem volt másik gyermekem, megtehettem.Aztán végül kiírás elõtt négy nappal szültem, akkor már 2.5 újjnyira nyitva voltam, három óra alatt lett meg a baba.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!