Találatok a következő kifejezésre: 32 hetesen méhszájam 2100 (5 db)

32 hetesen a méhszájam 2100. Emiatt koraszülött lehet a babám?

Félek, nehogy korábban szülessen meg a babám.

Legjobb válasz: Ez azt jelenti 2100: 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt. Csak a kulso van nyitva, ezzel kimelo eletmoddal, sok fekvessek kihuzzatok! Boldog babavarast!

Ez azt jelenti 2100: 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt. Csak a kulso van nyitva, ezzel kimelo eletmoddal, sok fekvessek kihuzzatok! Boldog babavarast!
Nekem pont ennyi volt. Aztán a 37. héten megszületett a kisfiam. Tökéletesek vagytok, de egy kicsit több pihi, magnézium nem árthat!
én 30hetes vagyok 2(2-0-0)az értékem 3dik babát várom

Ez most akkor hogy is van? 32 hetesen 2100 a méhszáj 36 hetesen meg 3000?

Ez lehetséges én már kezdtem örülni hogy majd hamarabb fogok szülni ez a második baba az els?t túlhordtam 10 nappal nem szeretném megint ezt végig játszani!

Legjobb válasz: Hát én sem ez az érdekes pedig magán dokihoz járok egyébként megsem vizsgált rendesen mert sietett!Hát nem tudom...

A kérdező hozzászólása: Hát én sem ez az érdekes pedig magán dokihoz járok egyébként megsem vizsgált rendesen mert sietett!Hát nem tudom...
Lehet, az elsõt elmérte...
Haha, ilyen nekem is volt. 36 hetesen c2111 volt, 38 hetesen c3100. :)
Kizárt, pont h fordítva kellene lenni. 2. terhességnél meg abszolúte lehetetlen, h 36. héten csak 300-res a méhszájérték, gyakorlatilag ilyen teherbesés elõtt a méh állapota....:S Valamit odafirkantott, nem is tudta mit, lhet máshol jártak a gondolatai...Nálam is volt ilyen, hogy április 25-én voltam dokinál, a köv. "találkozás" dátumár meg beírta április 28-ra...Otthon vettem észre, úgy kellett visszahívnom, h most akkor mikor is kell mennem...?
Ez érdekes! Ilyenrõl még nem hallottam!!!!!
Ezt én nem értem. Otthagytok többezret egy alkalommal a magándokinál és megsem nézitek a papírt hogy mit ír rá? Nekem ha lenne fogadott orvosom és otthon látnék meg valami bõdületes elírást, ráadásul ilyen nemtörõdöm vizsgálat után akkor már mennék is vissza és kicsapnám a hisztit hogy nem ezért fizetek. Pontosan azért ilyenek az orvosok manapság mert hagyjátok magatokat. De ha nemis fizetnétek érte külön akkoris kijárna a rendes ellátás!
5. vagyok. Nekem nem volt fogadott dokim. :)

32 hetesen 2100 méhszáj érték jó? Pontosan mit is jelent?

Legjobb válasz: Köszönöm, de ennyi idõsen ilyennek kell lennie? vagy még teljesen zártnak?

A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de ennyi idõsen ilyennek kell lennie? vagy még teljesen zártnak?
szerintem ilyenkor ez normális, és ha rossz lett volna, akkor az orvosod mondja, és fekvést, vagy pihenést javasol...
A kérdező hozzászólása: Akkor köszi, bár mondjuk mondta a pihenést..
Nekem 31.héttõl ennyi a méhszájérték, teljesen normális, most vagyok a 37.be.
A kérdező hozzászólása: Hú akkor jó :) köszi :)


Mennyi időm lehet még hátra szülésig? 2100-as méhszáj, megrövidültméhnyak 32 hetesen?

Egész nap görcsölök szinte, rengeteg magnéziumot írt föl a doki, alig bírok járni, mert a doki szerint becsíp?dött egy ideg a szemérem csontomnál, ill. a csíp?mnél. mennyi id?m lehet még hátra? van valaki, akinek hasonló tünetei voltak?

Legjobb válasz: Ettõl akár túl is hordhatod.

Ettõl akár túl is hordhatod.
29 hetesen voltam így. 37 hetesen még egyben vagyunk.
28 hetesen 2000, 31 hetesen 2100 volt az értékem és 40+1 hetesen volt császár, de ha természetesen szülök ki tudja mikor jöttek volna fájások. prog. császár volt.

32 hetes kismama vagyok. Az orvosom felírt magneB6-ot mert kemény a hasam! Nagy baj, ha kemény? Méhszájam meg 2100. Ez rossz?

Legjobb válasz: Én is ezt szedtem, amikor kemény volt a pocim és használt! Szerintem ne aggódj feleslegesen, a dokid a legjobbat akarja nektek!

Én is ezt szedtem, amikor kemény volt a pocim és használt! Szerintem ne aggódj feleslegesen, a dokid a legjobbat akarja nektek!
Egy kicsit nyitva van a méhszáj, nem baj, csak ne emelgess, és vigyázz magadra, a magnézium a legjobb , hidd el pihenj sokat ha teheted.Nem lesz semmi baj, csak pihengess.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!