Találatok a következő kifejezésre: 32 hetesen a pocak (17 db)

29 hetesen jók ezek az eredmények? BPD: 76 mm, HC: 297, AC: 232 és FL 58. Kétféle honlapon is néztem, de az egyik szerint minimum 32 hetes a fejecskéje és csak 27 hetes a pocakja, a másikon meg szinte minden eredmény pont 31 hetesnek mutatja.

Félek t?le, hogy túl nagy a feje, f?leg a fej körfogata :(

Legjobb válasz: Szia!Sajna nekem csak 32 hetes adatok vannak!Leírom neked hátha tudok vele segíteni!:) BPD:80mm AC:250mm FL:58mm 37 hetes kismama

Szia!Sajna nekem csak 32 hetes adatok vannak!Leírom neked hátha tudok vele segíteni!:) BPD:80mm AC:250mm FL:58mm 37 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Tökéletesek a méretei:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Lehet, hogy kicsit túlaggódom, de elsõ baba, közel 40 évesen. :(
Szia! Nekem az elejétõl kezdve 2000 az értékem. Most 29 hetes vagyok. Nyugi:) !

32. hetes a pocaklakóm. Furcsa tüneteim vannak az utóbbi időben. Ezek utalhatnak koraszülésre? Nagyon viszket az egész testem, szörnyen fáj a szeméremcsontom, mintha tágulnék, a pocakom is nagyon lennt van.

Ráadásul a baba farfekvéses. A méretek alapján 2 héttel többre becsülte a korát a 4D UH. Tehát, lehet, hogy már 34. hétnél tartunk...

Legjobb válasz: a viszketés szerintem nem a szülés jele,inkább valamelyik terhességi hormon okozhatja. A szeméremcsont azt jelzi,hogy tágul a medencéd,készül a tested a szülésre,de ettõl nem biztos,hogy már most beindul,lehet,hogy 1-2 hét múlva, de z is lehet,hogy csak a 40.héten. A lent levõ has - nekem végig lent volt... Hát,ettõl függetlenül,ha úgy érzed,hogy szülhetsz szerintem ne indulj el, az utazástól,stressztõl is beindulhat szerintem,bár ezzel sokan nem értenek egyet.

a viszketés szerintem nem a szülés jele, inkább valamelyik terhességi hormon okozhatja. A szeméremcsont azt jelzi, hogy tágul a medencéd, készül a tested a szülésre, de ettõl nem biztos, hogy már most beindul, lehet, hogy 1-2 hét múlva, de z is lehet, hogy csak a 40.héten. A lent levõ has - nekem végig lent volt... Hát, ettõl függetlenül, ha úgy érzed, hogy szülhetsz szerintem ne indulj el, az utazástól, stressztõl is beindulhat szerintem, bár ezzel sokan nem értenek egyet.
Akármerre jársz a 36. hét elõtt jobb lenne nem megszülni, mert a tüdõ és a retina éretlen lehet a magzatnál. Ezek a tünetek pedig normálisak, nekem is volt és még van is A 40. héten vagyok teljesen zárva! A csontjaid tágulnak maximum. A viszketés pedig azért van , mert a bõrödbõl most elillan a víz, vagy kipisiled, vagy a magzathoz megy, vagy leizzadsz mint egy ló. Én olajos fürdõt vettem rossmannos babaolajjal az segített, de csak langyosan. Ha nincs keményedés, derékfájás, mensifájás, akkor nem hinném, hogy gond lenne, nekem ilyenek volta, akkor kórházba mentem, de szépen sikerült visszatartani . Egyébként azt javaslom, hogy menj a fogadott dokidhoz a héten, vagy ha nincs idõ akkor ambulancia, ott szólj, hogy ez a fájdalom van, de ha szt mondják nincs gond, akkor mehetsz utazni. Ha viszont pihenni kell akkor ne menj sehova. Üdv!
A köldökzsinorvér levételével kapcsolatosan szeretném tanácsolni, hogy a csomagot, amit kaptál mindenképpen vidd azért magaddal, ha mégis úgy döntesz, hogy elutazol. Azt akármelyik kórházban is kerül sor a szülésre, a szülésznõk meg fogják csinálni.


Nekem a 24. hetes UH után 32 hetesen kellett menni legközelebb, utána majd 38 hetesen. Nekem 32 hetesen 2300 grammra becsülték a bébit :)
A kérdező hozzászólása: Még nincs elõtejem se!az nagy baj?
Ha nincs dokid, akkor összesen 4-szer kell megjelenni orvosi vizsgálaton, szerintem ezért nem voltál azóta. 1- 12-13. heti UH 2- 18-19. heti UH 3- 28-31. heti UH 4- 36-37. heti UH Hogy mekkora a babád súlya, azt az UH-n mért adatokból szokták megmondani a dokik. Az egyik oldalon az írták, hogy 30 hetesen 1450g a magzat súlya.
Nem mérvadó, hogy van-e elõtej, vagy nincs. Nem baj, ha nincs.
Ne aggódj ezen. Én 24. hetesen voltam egy UH-n, utána volt egy 4D 26. hetesen, azóta semmi. Most megyek kedden, és pénteken töltöttem a 31. hetet. A dokimnál voltam, rápillantott a gyerekre, de õt csak a szíve érdekelte, a méreteivel nem foglalkozott, sajnálatomra. Már kiváncsi vagyok nagyon, hogy mekkora! Szóval a kötelezõ protokoll szerint 32. hétig kell menni, majd azt hiszem 36. vagy 38. héten. Ha nincs baj, nem kell mindig zargatni a pocaklakókat, fejlõdnek õk, ahogy kell:-)
Utolsó vagyok. NEkem sincs elõtelejem, állítólag nem mérvadó, hogy van-e vagy nincs. Sõt, inkább azt olvastam, hogy akinek nem volt, jobban volt teje a szülés után.

Méhösszehúzódásra eldeformálódhat a pocak? Vagy ezt a baba helyezkedése okozza? 32 hetes vagyok

Naponta többször történik ilyen.

Legjobb válasz: Szio az a babád aki fészkelödik és fura formákat vesz fel a pocid hu és még mi lesz ez után én néha ugy érzem mindjárt ki jönn.És ugy kifesziti magát sose tudom milye az de a multkor le kelett simiznem mert már fájt .37 kismama.De lehet az méh összehuzodás nekem nem volt még de szerintem ö az .nem szokot olyan lenni mintha a böröd alatt valami elindulna és még láttod is ahogy megy.

Szio az a babád aki fészkelödik és fura formákat vesz fel a pocid hu és még mi lesz ez után én néha ugy érzem mindjárt ki jönn.És ugy kifesziti magát sose tudom milye az de a multkor le kelett simiznem mert már fájt .37 kismama.De lehet az méh összehuzodás nekem nem volt még de szerintem ö az .nem szokot olyan lenni mintha a böröd alatt valami elindulna és még láttod is ahogy megy.
Szia! Én decemberben szültem lés az utolsó 2 hónapban én is ezeket a tüneteket produkáltam amit te. ne izgulj, ez teljesen természetes. Az lenne a baj, ha nem látnád a pocid mozgását. Nekem volt, hogy teljesen elvándorolt az egész hasam az egyik oldalra. Nekem a 33. héttõl volt nyitva a külsõ méhszáj, de nagyon nem foglalkoztam vele. Szülés elött 1 héttel még 6 órán keresztül mászkáltam a Westendben és csak 5 nappal jött elöbb a babuci. De szerintem azért nem árt vigyázni és nagyon jól teszed, hogy pihensz!!!!!! Dia
Szia! Én a masodik babámmal vagyok a 10. hétben. Még mindig emlékszem, ahogy a Kislányom fészkelõdött a pocakomban. Sokszor mesélem Neki is, hogy a kis sarkát milyen gyakran éreztem a bordám alatt. Szabályosan ki lehetett tapintani. A férjemmel imádtuk nézni micsoda mozgása van. (a mai napig is nagyon mozgékony:-) Hááát? Néha kellemetlen is tud lenni, de meglátod, erre nem sokáig fogsz gondolni! Boldog babavárást!
Szia! Nekem is volt ilyen, egészen kirajzolódott a baba háta/feneke a hasam egyik oldalán, a másik oldal meg egészen belapult. Nekem legsûrûbben akkor csinált ilyet, ha pisilnem kellett és attól bekeményedett. Pedig szedtem 3*2 MagneB6-ot.
szia én 36hetes vagyok.nekem olyan keményedéseim vannak, hogy szinte kocka tõle a hasam.egy nagy kocka csomóba gyûlik össze.(húúú, nemtudom mennyire vagy vizuális típus ) boldog babavárást
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek!De nem korai ez még, ha sokszor elõfordul?24 órából 22-t fekszem, mert nyitott a külsõ méhszájam. Aggódom.Én is max adagot szedek a magnéziumból.Dokihoz hétfõn megyek.
A kérdező hozzászólása: Köszi!De, volt már olyan, h a bõröm alatt közvetlenül, mint egy kis gyík, hullámzott. Szerintem a kis kezét vagy lábát húzogatta.:)
Akkor tutko hogy a babád volt amugy nekem is nagyon sokat mozog szinte csak egy pár órát van nyugiba és azt sem össze függõ idõben.Sok boldogságot a picurhoz (ngyon jó érzés mikor ficánkol, sajnálom a papákat, hogy nem élhetik át annyíra mint mi nõk )Õrülök, hogy nõnek születtem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kedvesek vagytok, és hasznos válaszokat írtok!Én mr ülni is alig merek....pfff.
Hacsak csoda nem történik... :-))
A kérdező hozzászólása: Jó, csak nem tudtam , hogy mennyire jo minõségüek ezek a felvételek... :-)
dejó neked!!!! gratulálok!!! Szerintem már nem fog sokat változni, csak teltebb lesz az arcocskája meg mindene, babásabb lesz :) ) Boldog babózást ha kibújik. :) 24 hetes kismami
a 16.-20.hétre eléri külsõleg azt, amilyen lesz, utána már csa nõ meg hízik. :)

Lehetséges az, hogy az én 32 hetes bébim a pocakban szinte nem is alszik, állandóan rúgkapál reggeltől estig?

Max 10 percekre nyugszik meg, mármár aggasztóan sokat ficánkol

Legjobb válasz: Szerintem alvás közben is mozdulhat :) vízben neki könnyebb a mozgás, mint majd amikor kijön.

Szerintem alvás közben is mozdulhat :) vízben neki könnyebb a mozgás, mint majd amikor kijön.
Igen, lehetséges, hogy nagyon sokat mozog, de szerintem ez sokkal jobb, minthogy azon aggódj, hogy nem akar megmozdulni és nem érzed õt. Én terhesen mondtam is a dokinak, hogy szerintem kislányom nem alszik odabent. Hihetetlen sokat mocorgott. S kint is ilyen, nincs megállása. Párom tornádónak hívja. :)
Vannak ilyen idõszakok. Aztán jön az ilyesztõ csend, halálra tudtam rémülni olyan soká csak aludt. Sõt, lassan betöltöm a 38. hetet, és még most is vannak ilyen nagyon aktív napok, pedig elvileg már nem fér el túl jól.
Nekem sem volt nyugtom a fiamtól a pocomba:-) állandóan kinyomta magát ide-oda, rugdosott, volt olyan, hogy olyan intenzív volt kb 2 órán keresztül, hogy belilult a hasam kívülrõl, kegyetlen fájdalmas volt. Most 20 hónapos, és egy örök mozgó, nincs megállás ha fent van:-)
32+3 napos vagyok. Állandóan mocorog. Kinyoja ezt-azt én meg csak ugrálok a fájdalomtól :) De volt 2 nap amikor nagyon nyugis vol, én meg tiszta ideg, hogy baj van.... De ujra beindult a diszkó odabent.. :) :) De inkább ez legyen... Ne aggódj. Bizrtos nálad is minden ok... :)
Én csak 29+3 hetes vagyok! Az én babám is rettenetesen aktív. 16+5 hetesen éreztem elõször és azóta minden nap mozog, egyre erõsebben. Tegnap tettem fel kérdést . Az Én babám még csuklik is hozzá sokszor és sokáig. Én is attol félek, hogy egy örökmozgó lesz idekint. Már én is azt gondolom, hoy õ álmában is tud mocorogni. Mert akkor mikor alszik, ha mindig mozog?
A kislányom még vajúdás alatt is sokat mocorgott. Igaz, éjjelente aludt velem õ is, napközben viszont megállás nélkül ficánkolt. 1 éves, örökmozgó. Ne aggódj!

32 hetesen leszállhat a pocak?

pár napja vettem észre és a párom is megjegyezte, hogyx lejjebb van a pocak, mint volt, és a baba mozgását is lejjebb érzem, mint idáig. nem baj ez?

Legjobb válasz: Le! Nekem is akkor szállt le, ennek már 4 hete...ne aggódj, és ne hallgass a vészmadarakra, hogy "úristen, holnap szülsz!"

Le! Nekem is akkor szállt le, ennek már 4 hete...ne aggódj, és ne hallgass a vészmadarakra, hogy "úristen, holnap szülsz!"
nekem 33. héten szállt le. most a 39.hétbe is egybe vagyuk:) pedig erõs jóslófájásaim is vannak. ne aggodj nem törvényszerû h ha elõbb leszállt elõbb is fogsz szülni!
nagyon jól védve van a baba, ha mozog akkor nincs gond.
Szerintem nincs gond, én tettem fel 2 napja azt a kérdést, hogy a kutyám ráugrott a hasamra, de szerencsére nem lett gond, másnap mentünk dokihoz és szépen bokszolt odabent. Szóval nem izgulj:) Minden rendben lesz!!!!!!

Meddig csuklik egy baba átlagosan a pocakban? 32 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Hogy érted? Míg meg nem születik, aztán kint is csuklik majd elég sokat az elsõ félévben. Hogy hány percig? Sosem mértem, úgysem tudtam volna semmit tenni, egyszer csak abbahagyja :))) Egyébként a babákat általában nem is zavarja, a felnõtteket inkább :)) Ha megszületik, néhány korty szopitól elmúlik a csuklás .)

Hogy érted? Míg meg nem születik, aztán kint is csuklik majd elég sokat az elsõ félévben. Hogy hány percig? Sosem mértem, úgysem tudtam volna semmit tenni, egyszer csak abbahagyja :) )) Egyébként a babákat általában nem is zavarja, a felnõtteket inkább :) ) Ha megszületik, néhány korty szopitól elmúlik a csuklás .)
Atlag 1 percig , az enyem.
Az én babám, volt, hogy 2 percet csuklott, de van olyan, hogy 10-15 percig csuklik szegény. Az átlag a 7-10 perc. 40 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, csak már megijdetem, mert eddig pár percig szokott most meg negyed ora is volt, és csak akkor hagyta abba mikor helyzetet változtattam.
Nekem naponta 3x-4x csuklik. Percekig. Szerintem van olyan, hogy 10 pecig is. Sokszor már sajnálom szegénykét, de nem tudunk mit tenni. Fejlõdik a kis tüdeje. 35 hetes km.
Az én lányom képes volt a pocakomban 10-15 percig is csuklani. Most 2, 5 hónapos és naponta ugyan ezt megteszi. Van úgy, hogy hiába adok neki cicit, vagy vizet, nem kéri vagy nem fogadja el. Még itt is van, hogy 10 percig is csukli, de már nem annyira sûrûn, mint a pocakban. Boldog babavárást kívánok:)
Nekem is van hogy fél vagy 1 perc, de tegnap este fürdég közben 10 percig is csuklott aranyom.Ez egy természetes dolog, nencs rajta mit aggódni. 37 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!