Találatok a következő kifejezésre: 32 hetes vagyok. Napok óta (2 db)

32 hetes terhes vagyok. Napok óta szúr a hasam alja. Olyan, mint amikor sokat fut az ember. Mitől lehet? Szóljak az orvosomnak?

Legjobb válasz: Szia. Ha gondolod szólj az orvosnak.Ez velem is elöfordul.Nekem a petefészkemet szokta néha szúrni,de szerintem ez nem tragikus. Próbálj többet pihenni. 34hetes kismama.

Szia. Ha gondolod szólj az orvosnak.Ez velem is elöfordul.Nekem a petefészkemet szokta néha szúrni, de szerintem ez nem tragikus. Próbálj többet pihenni. 34hetes kismama.
A dokinak mindig mindenrõl szólni kell, ami aggaszt téged. Fõleg a 32. héten. Nehogy koraszülés legyen belõle.
Valószínû hogy nyúlnak a méh tartószalagjai. Feküdj le, ha így érzed, és persze hogy mondd el az orvosnak, mindenrõl be kell számolnod neki.
Én a 31. hétben vagyok, és nekem is fáj, mondjuk nem nyilal csak rossz. Nekem a sok orvosi "jótanácstól" lenne koraszülésem. Mindenki mást mond, az ösztönöket kiölve. Gratula:)

32 hetes várandós vagyok, és eddig rohamosan híztam 14 kg-ot, de egy gyomorrontás miatt 3 nap alatt 3 kg-ot fogytam. Nem árt ez a babának?

Sajnos egy falat sem ment le a torkomon, így babavitamint sem mertem enni, féltem, azt is kihányom. A folyadékpótlásra ügyeltem. Mit tehet ilyenkor egy kismama?

Legjobb válasz: nem hiszem hogy árt a babának,ami neki kell azt el veszi a szervezetedbõl.és ha nem érzel semmi szokatlant akkor nincs baj.értem itt ugyebár a folyamatos mozgást.remélem már jobban vagy.boldog baba várást,már nincs sok vissza :)

nem hiszem hogy árt a babának, ami neki kell azt el veszi a szervezetedbõl.és ha nem érzel semmi szokatlant akkor nincs baj.értem itt ugyebár a folyamatos mozgást.remélem már jobban vagy.boldog baba várást, már nincs sok vissza :)
Nem lesz semmi baja a babádnak:) Én mindkét gyerekkel átestem fosós-hányós víruson, egyiknek sem lett baja:) A 2. babánál nagyon durva volt, mert én 1 nap alatt "fogytam" 4 kilót:( Ez csak folyadék, amit pótolni kell. Jobbulást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!