Találatok a következő kifejezésre: 32 hetes vagyok. A párom most (2 db)

32 hetes terhes vagyok. A párom most lépett le. Úgy érzem, depressziós kezdek lenni. Árthat ez a kisfiamnak? Ettől én még ugyanúgy szeretem és várom őt, mielőtt az apukája elhagyott volna minket!

Legjobb válasz: Komolyan otthagyott?Ezt nem tudom elhinni!Mi történt? Elõször is nyugodj meg és próbáld elfogadni a helyzetedet.A babádnak nem lesz baja!Meséld el nekünk,hátha segít!

Komolyan otthagyott?Ezt nem tudom elhinni!Mi történt? Elõször is nyugodj meg és próbáld elfogadni a helyzetedet.A babádnak nem lesz baja!Meséld el nekünk, hátha segít!
Szió!Hogy lehet egy férfi, apa ilyen?Az élted legszebb szakaszán lelép.Nem mondok semmi csunyát, bár kikivánkozik belöllem!Gondolj a kicsidre, és próbálj meg nyugodni, most õ a legfontosabb!Sajnálom ami veled történt!Üdv:Zsuzsa 19 hetes kismami
1.fel a fejjel! egy pasi se ér annyit, h kikészüljünk tõlük!!!! 2. jõl bõgd ki magad, engedd ki a haragod, bánatod, dühöd stb... 3, most a legfontosabb Te és a kisfiad vagy!!!!! Vigyázz magadra és szurkolok neked, h túl legyél rajta könnyedén...(bár tom nem lesz köbbyû menet)
Igazából okokat ne írtál, vagy nem tudsz, de lehet hogy az apuka csak megijedt.Nem tudom mi lehet az oka, de ha csak ennyi, akkor visszajön, ha más oka van , akkor nem érdemli meg hogy neki szüld a gyereked. Annyit javaslok hogy nagyon higgadtan próbáld felfogni és foglalkozz magaddal , és a kifiaddal, hogy boldogok legyenek. És ha tényleg minden veszett, majd jön egy férfi fehér lóval, aki a társad lesz és apukája lesz a kicsinek. Ne aggódj csak szeretsd a kisbabád!!
szia! Én a terhességem elején hagytam ott a pasimat mert megcsalt, ivott...én is ki voltam akadva, de próbáltam a születendõ gyermekemre gondolni. Azóta a kislányom másfél éves, és már megszületett a kisöccse is a férjemtõl aki akkor szeretett belém mikor várandós voltam! Vannak csodák, ne csüggedj! csak pozitívan!!!
Szia! Természetes lenne, ha depressziós lennél, de ne tedd. A babának árthat. Rólad nem is beszélve. Remélem van barátnõd vagy anyukád, akit megtudsz kérni, hogy legyen veled a szüléskor. Ne légy egyedül. Onnantól, hogy megszületik a baba, úgysem lesz idõd azzal foglalkozni, hogy lelépett a pasid, úgyis csak a baba lesz és nagyon boldog leszel!! Õ kifogja tölteni az életedet mindaddíg, míg nem találsz magadnak egy társat. Legalább mire megszületik, letisztázódik a helyzet. Akkor már nem kell erre gondolnod, átadhatod magad az anyaságnak! Kívánok neked kitartást és segítõ kezeket! 28 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a bíztató szavakat.Persze látnom kell(ene) az alagút végén a fényt, csak még nagyon friss az "élmény".Annyit viszont tudok, a kisfiam a legfontosabb, ezért nem értem az egészet, mivel õ is tudta, milyen nehezen sikerült teherbe esnem.(2 hosszú év)

32 hetes vagyok es mar egy par napja nem mozog olyan inteziven mint ez elott. Minden hol azt olvastam h most kellene a legjobban mozognia. De agodom mert nem mozog sokat, mi a baj, miert? ELORE IS KOSZONOM

Legjobb válasz: Hát mi nem tudhatjuk hogy baj-e egyáltalán. Mit jelent hogy nem mozog intenzíven? Nálunk azt mondják, hogy 12 óra alatt párszor érezni kell. Azért a hely is egyre kevesebb, az is lehet hogy olyan irányba fordult hogy nem nagyon érzed, mert nem kifele rugdal. Ha idegesít akkor menj el orvoshoz. De szerintem igyál meg egy nagypohár meleg tejt + egyél valami cukros, csokis sütit, majd ülj, vagy feküdj el, és várj. olvass vagy ilyesmi. Tuti beindul. Amúgy nekem volt hogy napokon keresztül lazább volt és volt hogy napokig fájdalmasan rugott.

Hát mi nem tudhatjuk hogy baj-e egyáltalán. Mit jelent hogy nem mozog intenzíven? Nálunk azt mondják, hogy 12 óra alatt párszor érezni kell. Azért a hely is egyre kevesebb, az is lehet hogy olyan irányba fordult hogy nem nagyon érzed, mert nem kifele rugdal. Ha idegesít akkor menj el orvoshoz. De szerintem igyál meg egy nagypohár meleg tejt + egyél valami cukros, csokis sütit, majd ülj, vagy feküdj el, és várj. olvass vagy ilyesmi. Tuti beindul. Amúgy nekem volt hogy napokon keresztül lazább volt és volt hogy napokig fájdalmasan rugott.
Az én 29 hetesem is nyugszik most! Szerintem nem lehet baja, ha amúgy érzel kevés mocorgást.
Szia! Nem feltétlenül kell rosszra gondolni, baj akkor van, ha egyáltalán nem érzed fél napig mozogni. A múltkor nekem is úgy kellett felráznom, hogy egy kicsit megrugdosson. Lehet, hogy a hidegfront miatt nem mozog most annyit. Olyankor nekem sem mozog túl sokat, 1-2x jelez, hogy igen, itt vagyok, és ennyi. Szóval ne aggódj, nincs semmi baj, csak a frontot érzi. :) 32+6 Hkm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!