Találatok a következő kifejezésre: 32 hetes vagyok. Úgy érzem (9 db)

32 hetes vagyok és sokszor úgy érzem, a baba ki akarja nyomni a szeméremcsontomat. Ez normális?

Mármint, hogy ennyire lent van. Nemrég voltam UH-n, ott is mondták, milyen mélyre fúrta a fejét, azóta pedig még lejjebb érzem.

Legjobb válasz: NEKEM A SZOMSZÉDOM UGYAN EZZEL A PROBLÁMÁVAL VOLT DOKINÁL,ÉS Õ MÁR EKKOR TELJESEN NYITVA VOLT! SZERINTEM MENJ DOKIHOZ!

NEKEM A SZOMSZÉDOM UGYAN EZZEL A PROBLÁMÁVAL VOLT DOKINÁL, ÉS Õ MÁR EKKOR TELJESEN NYITVA VOLT! SZERINTEM MENJ DOKIHOZ!
A kérdező hozzászólása: Még egy hete sincs, hogy voltam dokinál, és akkor még teljesen zárt volt a méhszáj, 3000-res.
Szia! Most kezdtem a 31. hetemet, hasonló tünetekkel, mint a tiéd. Ma voltam orvosnál, és nekem is teljesen zárt a méhszájam, sõt az orvos azt mondta, hogy nagyon jó helyen van a baba, ilyenkor már kezdenek végleg behelyezkedni.Te is ezt érezheted most.Ne izgulj rendben vagy, csak kellemetlen.Reménykedjünk, hogy már így is maradnak a babáink. Boldog Karácsonyt!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Boldog Karácsonyt nektek is!

Miért érzem ugy, hogy nemtudom majd mit kell csinálni amikor már velem lesz a babám? 32 hetes vagyok

Nagyon szerettem volna már a babát,de most ugy érzem,hogy nem vagyok rá felkészülve,félek a szülést?l is,de föleg attól ami utána jön!

Legjobb válasz: Ezzel mindneki így van aki elsõ babás anyuka! Az lenne fura ha nem így lenne! Egyrészt a kórházban mindent megmutatnak, másrészt hidd el ha hazaértetek olyan pikk-pakk könnyen fog menni az egész, hogy csuda! Ne izgulj, ügyes leszel! A szülésen meg méár milliárd nõ túlesett, kinek kevésbé kinek jobban fájt, de túl leszel rajta és felemelõ élmény lesz a babáddal a kezedben!

Ezzel mindneki így van aki elsõ babás anyuka! Az lenne fura ha nem így lenne! Egyrészt a kórházban mindent megmutatnak, másrészt hidd el ha hazaértetek olyan pikk-pakk könnyen fog menni az egész, hogy csuda! Ne izgulj, ügyes leszel! A szülésen meg méár milliárd nõ túlesett, kinek kevésbé kinek jobban fájt, de túl leszel rajta és felemelõ élmény lesz a babáddal a kezedben!
Szia! Nyugi, mindenki így van ezzel, én is azon aggódtam, hogy mit fogok vele csinálni, ha sír, meg jó anya leszek-e, stb. Amikor már ott van veled a baba, mindenre rá fogsz jönni, ha meg kérdésed van, ott lesz anyukád, hogy segítsen. (az elsõ pár 7ben én rengeteget hívtam telefonon, hogy mit csináljak) 1-2 hét után már pontosan fogod tudni, hallod a sírásából hgoy most azért sír, mert éhes, vagy fáj a pocija, vagy csak unatkozik. Mindenre rá fogsz jönni, és te leszel a legfontosabb babádnak. Hidd el! 2 hónapos kislány boldog anyukája
Azert, mert meg sosem csinaltal ilyet. Eddig vagytal ra, de most, hogy tenyleg jon a baba, komolyan vegiggondolod, mi hogy lesz majd. Es mint minden mas elso babas anyuka, te is panikolsz. Mint ahogy elottem is irtak, en is csak azt tudom mondani, hogy ne aggodj, abban a pillanatban, hogy ott lesz a babad, minden jon majd osztonosen, es segitseget is kapsz, ha barmivel gondban lennel. Boldog babazast!

32 hetes terhes vagyok. Úgy érzem mintha a pocakom nem nőne, az utolsó hónapban meg fog indulni a növekedés?

a babám szépen fejl?dik, már 1970 gr. de a hasam megállt a növésben. Diétán vagyok cukor miatt és már 4 kg-ot fogytam. Kicsit aggódom.

Legjobb válasz: Ha a baba ilyen szep meretu, akkor miert aggodsz?

Ha a baba ilyen szep meretu, akkor miert aggodsz?
ne aggódj! én ikerterhes voltam. nem nõtt nagyobbra a hasam mint az átlag. na de az utolsó 4 hétben!? hatalmas lett! mindenki azt kérdezte hogy hány baba lakik a pocakomban. annyira feltûnõ volt hogy nem egy.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, a párom jobban aggódik. Õ mondogatja mindig hogy megállt a hasam a növekedésben.
Szia.Mindenképpen doki.Házi orvos elözször...Lehet, hogy valami vírus.igyál-- normaflort--
Azt te érzed a legjobban, hogy mi okozhat mit. A hasmenéstõl görcsölsz és fáj a derekad, vagy a görcstõl lehet hasmenésed és emellett fáj a derekad. Ha az elõbbi, akkor a második válaszolónak lehet igaza.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Igazából a tegnap óta éreztem h napközben hasmenéses görcsöm volt meg úgy a gyomrom fájt, pocaklakó rengeteget mozgott, és hát elég híg volt a székletem és sokszor!aztán éjjel 2x keltem fel h görcsölgetek de egyszerûen enm tudtam eldönteni h h görcsölök, tehát nem volt anniyra nagy görcs-és rájöttem h akkor görcsöltem mikor hosszú ideig oldaltfeküdtem aztán amikor vissza hanyatt akkor meg szép lassan elmúlt és azonnal kellett mennem wc-re! Jövõ héten megyek dokihoz-nõdokihoz!azt mondjátok menjek el elõbb v még azért várjka hátha csak nyomja a beleim és azért! Ugye nme fogok megszülni!Nagyon ficánkol!ezek a tünetek nem lehetnek attól h befordult a babó???
Szia, én a helyedben elmennék dokihoz, biztos, ami biztos. Lehet tényleg csak benyaltál valamit, de azt is kezelni kéne. Az elsõ válaszoló én voltam, nem akartalak megrémíteni, ne haragudj, ha esetleg sikerült, egyszerûen csak ez történt velem. Nálam a doki a görcsöket ráfogta a hasmenésre, miközben én tudtam, hogy a méhem görcsöl és amiatt van hasmenésem. Szerintem egy nõ el tudja az ilyet dönteni, nekem a menstruációs görcsöknél is elõfordult hasmenés, viszont egyéb hasmenésnél nem görcsölt a méhem. Ha nem a méhed görcsöl, akkor nem fogsz megszülni idõ elõtt, de valahogy le kéne állítani ezt a hasmenést, mert valami oka van, és biztos, hogy nem jó. :) Majd írj, hogy mi történt veled!
A kérdező hozzászólása: oksi! Mindenképp jelzek h mi a helyzet velem! Köszi mindent!
Így van! Megnyugtatlak :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Attól parázok, hogy ezek a fájdalmak nehogy a szülés kezdetét jelezzék. Tudom, hogy hülye dolog, de félek, hogy nem ismerem föl.
Szia!Én is 32 hetes vagyok és én is szoktam ilyet érezni, bár fõleg akkor, ha a jobb oldalamon fekszek vagy dõlök tévézés közben.Néha szúró néha tompább érzés de a dokim megnyugtatott, hogy ez azért van, mert a babóca jobb oldalon több mindent el tud nyomni.Néha van, hogy rúg egy nagyot oda, ami kimondottan kellemetlen néha, úgyhogy átszoktam a bal oldalra helyezkedésre.Minden jót nektek!

32 hetes kismama vagyok keményedik a hasam ez rosszat jelent? És ha egész nap mocorog az azt jelenti jól érzi magát ugye?

Legjobb válasz: a keményedés a méh készülõdése a szülésre. ha nagyon sûrûn keményedik, akkor Mane B6ot érdemes szedni, nehogy túl hamar akarjon kijönni. a sok mocorgás engem megnyugtat, mert tudom, hogy jól van. idõvel egyre kevésbé fog elférni, így kevesebbet is mozog majd. 35 hetes k.m.

a keményedés a méh készülõdése a szülésre. ha nagyon sûrûn keményedik, akkor Mane B6ot érdemes szedni, nehogy túl hamar akarjon kijönni. a sok mocorgás engem megnyugtat, mert tudom, hogy jól van. idõvel egyre kevésbé fog elférni, így kevesebbet is mozog majd. 35 hetes k.m.
A kérdező hozzászólása: És ez nem korai még????
Nekem három fiam van a középsõvel már 20 hetesen keményedett a hasam, ami korainak számít.A dokim pihenést és magne B6-ot ajánlott.Szerencsére minden ok volt, 10 nappal született meg hamarabb.Szerintem a 32.héten már nem olyan "korai", de mindenképpen említsd meg az orvosodnak!
nekem is 30 hét óta keményedik, barátnõmnek már 20 héttõl. nem korai, de azért pihenj, amennyit lehet!
A kérdező hozzászólása: Oké köszönöm!!!!!! Lehet akkor már nem kellene dolgoznom!!!
30 hetes vagyok, egy hete keményedik jobban, én pénteken tettem le a stafétabotot. Szerintem ne dolgozz már, ha teheted...nekem a Magne B6 mindig segít. Beveszem és kb. 20 perc múlva múlik a keményedés. Nekem is sokat mocorog még, és én úgy vagyok vele, ez azt jelenti: jól van. Egy hete órákon át rugdosott. Vigyi magadra és kitartás, pihenj többet!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm pihenek majd akkor amennyit tudok!!!!!! :-)

32 hetes 5 napos kismama vagyok. Múlt héten voltam dokinál, zárt volt a méhszáj, de már két napja úgy érzem hogy keményedik a hasam, meg nehéz, feszes. Az igaz, hogy a baba is állandóan nyom, lehet ettől. Kinyílhat a méhszáj pár nap alatt?

Kérlek benneteket válaszoljatok,mert els? babás vagyok és félek a koraszülést?l nagyon.

Legjobb válasz: Én 33 hetesen 5 perces keményedéssekkel mentem orvoshoz.Szednem kellett magnéziumot,és pihenésre utasított.Zárt maradtam.36. héten már nem kellett szednem. 39 h

Én 33 hetesen 5 perces keményedéssekkel mentem orvoshoz.Szednem kellett magnéziumot, és pihenésre utasított.Zárt maradtam.36. héten már nem kellett szednem. 39 h
A 3x2 az nagyon durva, de nem sokat segít.Én is azt szedtem, és nem volt jó.Nekem is a magnézium segített. 36hetes km
1. vagyok. Nem durva, sokan szedik már így.Én reggel 1 magne b6, este 1 pharmavit pezsgõtabi
én szépen fokozatosan nyiltam a 32. héttõl fogva-ekkor 1100 volt a méhszájam, és 34 hetesen is.ma meg mikor mentem a dokihoz vizsgálatra akkor meg már teljesen ki voltam nyilva, pedig szinte végig feküdtem, ültem.szoval pihiztem.de ez még nem biztos hogy nálad is igy lesz.meg nekem a doki azt mondta hogy nagyon lenn a feje a 32 hetes uh-n. nyugodj meg mert az idegeskedés még rosszabb. 36+4 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszi.A magne b6-ot szedem 3X2-t.

Normális h szex után mindig lelkiismeret furdalásom van? Úgy érzem mindha meggyaláznám a babámat.32 hetes kismama vagyok

Legjobb válasz: nem gyalázod meg, hidd el! ha az orvos engedi, hogy szeretkezzetek, csak nyugodtan! a babára is jó hatással van,érzi, hogy Neked is jó(orgazmusnál termelõdik endorfin, amit boldogsághormonnak hívnak, és mindkettõtöknek hasznos)Szóval, ha testileg kellemes, hajrá!:) ui:nem mellesleg gondolom a Kedvesednek is jó, hogy nem kell "nélkülöznie"

nem gyalázod meg, hidd el! ha az orvos engedi, hogy szeretkezzetek, csak nyugodtan! a babára is jó hatással van, érzi, hogy Neked is jó(orgazmusnál termelõdik endorfin, amit boldogsághormonnak hívnak, és mindkettõtöknek hasznos)Szóval, ha testileg kellemes, hajrá!:) ui:nem mellesleg gondolom a Kedvesednek is jó, hogy nem kell "nélkülöznie"
Szia, Picike nálunk ha nem élvezi, vagy nem szeretne hancúrozni, akkor tökön rúgja az apját.:) ) Kicsit furcsa nekem a házasélet a pocakkal, ott a picike, aki "látja" a szüleit együtt, és valahogy furi, nincs rá szó, milyen érzés. Engem a szülés utáni házasélet jobban aggaszt... Hogy közben menni esetleg etetni manókát stbstbstb Jó pocakosodást:)
nekem is voltak furcsa gondolataim fõleg mikor már jól mozgott és nagy volt a pocakom. nem is tudom nem meggyalázás de furcsa volt. olyan "mintha figyelné"... a végén hanyagoltuk is.

32 hetes terhes vagyok. A párom most lépett le. Úgy érzem, depressziós kezdek lenni. Árthat ez a kisfiamnak? Ettől én még ugyanúgy szeretem és várom őt, mielőtt az apukája elhagyott volna minket!

Legjobb válasz: Komolyan otthagyott?Ezt nem tudom elhinni!Mi történt? Elõször is nyugodj meg és próbáld elfogadni a helyzetedet.A babádnak nem lesz baja!Meséld el nekünk,hátha segít!

Komolyan otthagyott?Ezt nem tudom elhinni!Mi történt? Elõször is nyugodj meg és próbáld elfogadni a helyzetedet.A babádnak nem lesz baja!Meséld el nekünk, hátha segít!
Szió!Hogy lehet egy férfi, apa ilyen?Az élted legszebb szakaszán lelép.Nem mondok semmi csunyát, bár kikivánkozik belöllem!Gondolj a kicsidre, és próbálj meg nyugodni, most õ a legfontosabb!Sajnálom ami veled történt!Üdv:Zsuzsa 19 hetes kismami
1.fel a fejjel! egy pasi se ér annyit, h kikészüljünk tõlük!!!! 2. jõl bõgd ki magad, engedd ki a haragod, bánatod, dühöd stb... 3, most a legfontosabb Te és a kisfiad vagy!!!!! Vigyázz magadra és szurkolok neked, h túl legyél rajta könnyedén...(bár tom nem lesz köbbyû menet)
Igazából okokat ne írtál, vagy nem tudsz, de lehet hogy az apuka csak megijedt.Nem tudom mi lehet az oka, de ha csak ennyi, akkor visszajön, ha más oka van , akkor nem érdemli meg hogy neki szüld a gyereked. Annyit javaslok hogy nagyon higgadtan próbáld felfogni és foglalkozz magaddal , és a kifiaddal, hogy boldogok legyenek. És ha tényleg minden veszett, majd jön egy férfi fehér lóval, aki a társad lesz és apukája lesz a kicsinek. Ne aggódj csak szeretsd a kisbabád!!
szia! Én a terhességem elején hagytam ott a pasimat mert megcsalt, ivott...én is ki voltam akadva, de próbáltam a születendõ gyermekemre gondolni. Azóta a kislányom másfél éves, és már megszületett a kisöccse is a férjemtõl aki akkor szeretett belém mikor várandós voltam! Vannak csodák, ne csüggedj! csak pozitívan!!!
Szia! Természetes lenne, ha depressziós lennél, de ne tedd. A babának árthat. Rólad nem is beszélve. Remélem van barátnõd vagy anyukád, akit megtudsz kérni, hogy legyen veled a szüléskor. Ne légy egyedül. Onnantól, hogy megszületik a baba, úgysem lesz idõd azzal foglalkozni, hogy lelépett a pasid, úgyis csak a baba lesz és nagyon boldog leszel!! Õ kifogja tölteni az életedet mindaddíg, míg nem találsz magadnak egy társat. Legalább mire megszületik, letisztázódik a helyzet. Akkor már nem kell erre gondolnod, átadhatod magad az anyaságnak! Kívánok neked kitartást és segítõ kezeket! 28 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a bíztató szavakat.Persze látnom kell(ene) az alagút végén a fényt, csak még nagyon friss az "élmény".Annyit viszont tudok, a kisfiam a legfontosabb, ezért nem értem az egészet, mivel õ is tudta, milyen nehezen sikerült teherbe esnem.(2 hosszú év)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!