Találatok a következő kifejezésre: 32 hetes vagyok, és azt hallottam, (2 db)

32 hetes kismami vagyok, és azt hallottam, hogy fahéjas ételt nem szabad enni, mert megindítja a szülést. Ez igaz?

Legjobb válasz: Én ne hallottam róla, bár engem ez a veszély nem fenyeget, mert allergiás vagyok a fahéjra... De azért fahéj nincs olyan sokmindenben: almáspite, egyes csokik és egyes teák... Mindenesetre akkor jobb vigyázni.-)Inkább még kicsit ne szülj.-)

Én ne hallottam róla, bár engem ez a veszély nem fenyeget, mert allergiás vagyok a fahéjra... De azért fahéj nincs olyan sokmindenben: almáspite, egyes csokik és egyes teák... Mindenesetre akkor jobb vigyázni.-)Inkább még kicsit ne szülj.-)
Ez hülyeség, egyél nyugodtan. Én ettem, 6 nappal elõbb szültem. Nem hinném, hogy a fahéjtól:)
Nem hallottam róla!! Bár tényleg itt sok érdekességet olvasok:-))
Nem lúg, hanem lóg, bocsi...
A 4d-s uh. semmivel sem pontosabb, mint a hagyományos. ez csak laikusoknak nagyobb élmény, jobban látható. Az orvosnak tök mindegy hány D-ben lát. Mi is voltunk 4d-n és a férjem a kislányomnak látta a kukiját. Több orvos is azt mondta nekem, hogy lány, nem tévedtek.
Amúgy az ismerõseink körében volt olyan is, hogy végig fiút mondtak és a szülés elõtt pár nappal derült ki, hogy lány és lány is lett:) Nem tudom, hogy lehet így összetéveszteni. Viszont, fogalmam nincs, hogy jártak-e 4Dre vagy sem. Na mindegy, szülés elõtt az apuka gyorsan átfestette a szobát és beszerzett pár új cuccot:) De ez nagyon ritka szerintem.
Szia! Ne félj, ha mégis kisfiad lesz, nem lesz semmi baja akkor sem, ha rózsaszínbe fogod öltöztetni. :-) Amúgy meg hamar kinövi a ruhákat, és az újakat már veheted kékben is. :o))
Az orvosom egészen a 18. hétig nem tudott nemet mondani, a 4D-n pedig már a 12. héten megmondták. És az orvos a 18. hetin sem volt benne biztos. De a 24. heti ultrahang már elég biztosnak hangzik. Egyébként 32 hetes vagy, most kellene legyen a 3. nagy szûrõ jellegû ultrahang. Kérdezz rá a dokidnál.
a kép fent van a gépeden? akkor http://www.kepfeltoltes.hu aztán tallózás, válaszd ki a képet és ok ezután kijön egy ilyen üres rész a tallózásoknál, azt görgesd lejjebb, majd ott lesznek olyanok, hogy direkt link, link webvalami ilyesmik a link nevût (a sima linket alulról a 2.) jelöld ki, majd CTRL C így együtt vagy jobb gomb másolás és ide illeszd be CTRL V-vel vagy jobb gomb beillesztéssel.
A kérdező hozzászólása: de igen látszik és mutatták is.De nem nagyon tudom eldönteni mert olyan fura de képet tudnék küldeni csak nem tudom, hogy kell valaki segítene?
Nekem 25 hetesen lányt mondtak 4d-n és valóban lány lett. Nekünk egyértelmûen megmutatta a kiscsaj, hogy mije van ott középen. :) Ti nem láttátok? Nem mutatta a doki? Mert, ha látszódik, akkor már így 4d-n elég egyértelmû szokott lenni a dolog.
Én amúgy a ruhákon kívül nem vettem semmit rózseszínben, mert már akkor tudtam, hogy szeretnénk kistesót, akit mindig is fiúnak képzeltem le. Õ most itt van a pocimban, és tényleg fiúcska.
szia! Én anno 16 hetesen voltam, és nem tévedtek, fiú lett. A 4D nagyon pontos elvileg, és 24 hetes baba már nagy. Ha nem takarta magát, és látták, hogy nem lúg semmi ott, akkor szerintem ne aggódj! Amikor mész orvoshoz, gondolom õ is meg szokott UH-zni, kérdezz rá azért, de sztem nem tévedtek.
Én is hasonló cipõben jártam, mint te. Mi a 22.héten voltunk 4 D-n, és kislányt mondtak. Utána csak a 30.héten (tegnap elõtt) kellett mennem az orvosomhoz uh-ra, és félve kérdeztem rá a nemére. Azt mondta, hogy kislány így teljesen megnyugodtunk a férjemmel, mert mér mi is beszereztük az egész ruhatárát, ami fõleg rózsaszín, sárga, piros, lila színekbõl áll. Úgyhogy szerintem nyugodj meg, mert az esetek többségében biztos a 4 D. 31 hkm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!