Találatok a következő kifejezésre: 32 hetes normális, (61 db)

32 hetesen normális ha néha fáj az alhasam?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Szia! Igen nõ a pocak és egyre több súly nehezedik az méhedre, ezért fájhat. Nekem is fájdogált 32-33 hetes koromtól kezdve egészen a végéig! Pihenj többet! 10 hós kisfiú anyukája

Szia! Igen nõ a pocak és egyre több súly nehezedik az méhedre, ezért fájhat. Nekem is fájdogált 32-33 hetes koromtól kezdve egészen a végéig! Pihenj többet! 10 hós kisfiú anyukája

32 hetesen normális, ha feszül a mell, és be van keményedve, mintha meg akarna indulni a tejtermelődés?

Legjobb válasz: Szerintem biztosan normális, nekem 26 hetesen is ilyen, és elõtejem is van már a 18. hét óta. :) Szép szülést kívánok Neked!

Szerintem biztosan normális, nekem 26 hetesen is ilyen, és elõtejem is van már a 18. hét óta. :) Szép szülést kívánok Neked!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, igazából nem én vagyok terhes, hanem a barátnõm, és én sem tudtam, hogy normális dolog e ez, mert nekem csak szülés után jött meg a tejem, meg a keményedés.

32 hetesen normális, hogy fáj a csípõ és farcsontom? Így az egész medencém vagy nem is tudom.

Valamikor egész tûrhetõ, de ha sokat mozgok, akkor este, éjszaka nagyon rossz. Nem bírok sehogyse feküdni ilyenkor már.

Legjobb válasz: Szerintem normális. Legalábbis én is így voltam vele, nekem is a 30. hét környékén kezdtek el fájni ezek a csontjaim.:) Most kezdem a 39. hetet, szóval nem a szülés elõjele volt, de azért hogy megnyugodj, említsd meg legközeleb a dokidnak is.

Szerintem normális. Legalábbis én is így voltam vele, nekem is a 30. hét környékén kezdtek el fájni ezek a csontjaim.:) Most kezdem a 39. hetet, szóval nem a szülés elõjele volt, de azért hogy megnyugodj, említsd meg legközeleb a dokidnak is.
Normális..legalább is nekem azt mondta a doki..minden formálódik még alakul a végéig!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Normális. Nekem 28. héttõl volt kegyetlen keresztcsonti/medencecsonti fájdalmam, sántítottam, éjszaka átfordulni is alig tudtam. Kb. 3 hétig tartott, ez volt a bal oldalon, majd egy hét szünet után kezdõdött ugyanez a jobb oldalon. Ekkor még nagyobb fájdalmaim voltak, tényleg, volt hogy képtelen voltam dolgozni menni... Elmentem pár kiropkaktika kezelésre, és elmúlt. Hogy ennek köszönhetõ-e vagy sem, sosem tudjuk meg, mindenesetre segített, hogy kiropogjon, és több helye volt tágulni. Most 36 hetes vagyok és megint fáj, bár most lekopokom még nem az elviselhetetlen kategória. Minnél lentebb van a baba, annál jobban feszíti a medencédet, ami ennek, illetve a hormonok hatására is (szerencsére) elkezd tágulni. Ez fájdalommal jár. Egy hete fáj megint nekem, én ezt azzal hozom összefüggésbe, hogy az amúgy is lent kerekedõ hasam még lejjebb ereszkedett. Ez elvileg majd segít a szülésnél, így lehet még pluszban nyerni egy-két centit:) Szóval kitartás, teljesen megértelek. Próbáld kiroppantani, illetve a csípõ/medence körzés is segít, én minden nap csinálom.


32 hetesen normális súly a 1725g?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem normális. Elsõ baba 30. héten 1220g volt. Második 1500 30. héten.

Szia! Szerintem normális. Elsõ baba 30. héten 1220g volt. Második 1500 30. héten.
Normális szerintem is nekem 31 hetesen 1620g-ra saccolták, 36 hetesen pedig 2990g-ra
32 hét-1900 gramm
Az én babám is majdnem ennyi :D 32 hetesen - 1720 g-ra becsülték

32 hetesen normális a 100 körüli pulzus? A vérnyomásom 118/70 körül van mindig, de a pulzusom nagyon sok, érzem is, hogy nagyon dobog a szívem.

Legjobb válasz: Nekem a terhességeim alatt mindig 120 körül volt a pulzus. De ha érzed is, hogy nem stimmel valami, érdemes lenne megnézetni a TSH-t.

Nekem a terhességeim alatt mindig 120 körül volt a pulzus. De ha érzed is, hogy nem stimmel valami, érdemes lenne megnézetni a TSH-t.
A kérdező hozzászólása: Most néztek TSH-t 1, 2 lett, ami teljesen normális.
Nekem is 100-120 körüli a pulzusom, de semmit nem mondtak rá. 32 hkm
Nekem alacsony volt a vérnyomásom szinte végig (100/50-60), de a pulzusom magas (80-100), én többször majdnem el is ájultam miatta. Ha éreztem , hogy jön egy hullám, akkor akár a boltban a sor közepén is leültem (ahogyan ezt tanácsolták. Ez ellen állítólag nem lehet semmit tenni, bár az én tapasztalatom az volt, hogy mindig akkor jött rám, hogy felment a pulzusom, mikor nem kaptam rendesen levegõt (zárt tér vagy kifulladtam, de én azt gondoltam, hogy bírom még). 39 hkm
A kérdező hozzászólása: Szóval dél körül kezdõdött újra.
Ha abbamaradt akkor nincs baj, valószínû csak jósló volt. Boldog babavárást!
Nekem is vannak ilyen gondjaim, de ha nem rendszeres akkor nyugi! 32 hetes kismama
igen.
Persze! Nekem is az volt, és a 41. héten is annyi volt:P Egészséges, szép babóm lett:P (csak picit vagyok elfogult) :D Boldog Pocakosodást!
Persze, hiszen a lepény "szavatossága" a 40. hét környékén lejár. Van, akinek már 36 hetesen III. fokú, mégis egészséges babát szül a 40. hét körül. Emiatt ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindenkinek!

32 hetes kismama vagyok. Ma voltam UH-n, ahol azt mondták, hogy nagy a baba hólyagja.63*45 mm. Mit jelent ez? Mennyi lenne a normális? Az AC 303mm, a BPD 86mm.2 hét múlva kell visszamennem.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is megmérték a hólyagot, (53*29mm) mert elõtte egyszer sem volt telitett, aztán a legutóbbi uh-on már nem látszott, valószinü kipisilte. Szerintem normális, mert ha nem lenne, akkor szóltak volna. Nekünk a 32. héten a bpd 84 mm volt. Ne aggódj. 39 hetes kismama

Szia! Nekem is megmérték a hólyagot, (53*29mm) mert elõtte egyszer sem volt telitett, aztán a legutóbbi uh-on már nem látszott, valószinü kipisilte. Szerintem normális, mert ha nem lenne, akkor szóltak volna. Nekünk a 32. héten a bpd 84 mm volt. Ne aggódj. 39 hetes kismama
Az elõzõ vagyok, valószinü azért hivnak vissza, hogy megnézzék, még telitett-e. Nekünk 3* volt ugyanakkora.

32 hetes kismama vagyok és pár napja éjjel 2 óránként megyek kis wc-re normális ez?

Arra ébredek, hogy menten beszalad, ugy érzem, hogy szétdurran a hólyagom, alig érek ki a slozira és akkor alig van valami eredmény. Mit?l lehet? Nem vagyok felfázva.

Legjobb válasz: Én még nem számoltam hogy 2 óránként mennék, de 2szer kimegyek általában a 7-8 óra alatt. De volt már 3 is. Szerintem normális. Legalábbis azt olvastam, sõt már számítok is rá, hogy gyakoribb lesz. Csak az én babóm még fentebb van, már jó irányban, csak még fentebb, lehet ezért nem nyomja annyira mint neked. 32 hetes kismami.. :) szintén zenész :)

Én még nem számoltam hogy 2 óránként mennék, de 2szer kimegyek általában a 7-8 óra alatt. De volt már 3 is. Szerintem normális. Legalábbis azt olvastam, sõt már számítok is rá, hogy gyakoribb lesz. Csak az én babóm még fentebb van, már jó irányban, csak még fentebb, lehet ezért nem nyomja annyira mint neked. 32 hetes kismami.. :) szintén zenész :)
Az én kicsi fiam is elõszeretettel rúg akkorákat bele, hogy néha azt hiszem el sem érek a mosdóig. Ezzel jár!:) Boldgo babavárást! 31 hetes kismami
Szia! Én még csak 17 hetes vagyok, de nekem is vannak olyan napjaim, nem mindig, nem viccelek, hogy fél óránként kell WC-re mennem, és ugyanezt éreztem én is, hogy majd bepisilek, de alig jön valami. És én sem vagyok felfázva, mert egyik nap ilyen a másik már nem, aztán megint. Ez már csak ilyen.
Nyomja a baba a holyagod, ez normalis. Csinald a Kegel-gyakorlatokat, attol konnyebb lesz visszatartanod, meg szulesnel is jo.
igen, mert a baba nyomja a hójagodat.
Szianekem kb 20hetes korom óta van ez-mégsem olyan nagy a babám-pnt tegnap nézték a méreteket.Sõt ekkor jelentkeztek az inkontinenciás panaszok is-pedig csináltam az intom tornát.A dokim azt mondta a baba úgy fekszik, hogy nyomja a hólyagot, mivel közös a faluk így sokkal érzékenyebb is vagy rá.Szóval örülj neki, hogy csak most kezdõdtek én már nem tudom mikor aludtam egy jót úgy, hogy max csak egyszer kellett kimennem.Ha sokat ittam aznap, volt, hogy óránként mentem, na az volt a horror-és ez nem felfázás.Sok kitartást hozzá, már nem sok van hátra:) 29hetes kismami
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. Idáig is rosszul aludtam éjjel2-3-szor mindig fent voltam, de ez már sok egy kicsit.A baj, hogy nem tudok visszaaludni.

32 hetes vagyok. Normalis ilyenkor a hanyinger, has es hatfajas (mensi szeru)?

kb 5 napja hogy nagyon hanyinger gyotor es enyhen mindjart megjon erzes..egesz terhessegem alatt nem volt semmi tunetem az elso honap kivetelevel.Ez most el fog tartani a szulesig vagy elmulhat?Semmi etvagyam sincs..

Legjobb válasz: En is pont 32 htes vagyok. Vagyis 32+3. Nekem ugyan ezek vannak es epp ma voltam dokinal es panaszkodtam neki. Azt mondta a hanyinger azert an mert a gyomorszaly nyitva van es irital a gyomorsav es igy elojohet a hanyinger. E tobbi meg azert van mert a bba sulya mar negyobb 2000g felleti es a beleket nyomja. A menzis tunet pedig , mert ezekben a hetekben az also resznem nagyobb a verelletasa es igy olyan erzes lehet mindta menzeszem lenne es azert nyomna ott alul. Belegondoltam es biztos van benne valami, mert meg mielott terhes voltam es nagyon megvolt a menzesz tobszor ereztem ugyan ezt az erzest. De ez mind normalis mar ekkora sullyu babanal. Remelem segitettem. Boldog tovabbi babavarast :D

En is pont 32 htes vagyok. Vagyis 32+3. Nekem ugyan ezek vannak es epp ma voltam dokinal es panaszkodtam neki. Azt mondta a hanyinger azert an mert a gyomorszaly nyitva van es irital a gyomorsav es igy elojohet a hanyinger. E tobbi meg azert van mert a bba sulya mar negyobb 2000g felleti es a beleket nyomja. A menzis tunet pedig , mert ezekben a hetekben az also resznem nagyobb a verelletasa es igy olyan erzes lehet mindta menzeszem lenne es azert nyomna ott alul. Belegondoltam es biztos van benne valami, mert meg mielott terhes voltam es nagyon megvolt a menzesz tobszor ereztem ugyan ezt az erzest. De ez mind normalis mar ekkora sullyu babanal. Remelem segitettem. Boldog tovabbi babavarast :D
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt.Hat akkor megnyugodtam, mar azt hittem hogy kozeleg a szules..szerdan a babam meg 1500 gramm volt, tehat 2 kilos meg nincs, de jo tudni hogy ez akkor normalis..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!