Találatok a következő kifejezésre: 32 hetes Mitől (34 db)

32 hetes vagyok, erős menstruációs fájdalmat éreztem, ami kisugárzott a derekamba és a lábamba, ma 2x is. Mitől lehet?

meg még egy kicsit folyamatosan fáj a hasam alja és a szeméremcsontom és alul végig. a méhszájam 3hete még zárva volt. holnap megyek a dokihoz.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is 32 hetesen voltak ilyen fájásaim és bekerültem a kórházba. 5 napon keresztül figyelgettek NST-n de szerencsére semmi komoly nem volt. Aztán haza engedtek. Nekem azt mondta a doki, hogy a sok idegeskedéstõl és a megterheléstõl elkezdett nyílni a méhszájam. Fekvés, sok pihi, magne b6, magnerot tabletta esetleg. Nekem ezeket javasolták. Aggódni semmi képen nem szabad, azzal csak ártasz. Ha befektetnek a kórházba ne bánd, ott legalább szem elõtt vagy. Nyugi nem lesz semmi baj. Én is nagyon megijedtem, de látod felesleges volt aggódnom, még most is egyben vagyunk. :) Minden jót és vigyázz magadra! 38+6 hetes kismama

Szia! Nekem is 32 hetesen voltak ilyen fájásaim és bekerültem a kórházba. 5 napon keresztül figyelgettek NST-n de szerencsére semmi komoly nem volt. Aztán haza engedtek. Nekem azt mondta a doki, hogy a sok idegeskedéstõl és a megterheléstõl elkezdett nyílni a méhszájam. Fekvés, sok pihi, magne b6, magnerot tabletta esetleg. Nekem ezeket javasolták. Aggódni semmi képen nem szabad, azzal csak ártasz. Ha befektetnek a kórházba ne bánd, ott legalább szem elõtt vagy. Nyugi nem lesz semmi baj. Én is nagyon megijedtem, de látod felesleges volt aggódnom, még most is egyben vagyunk. :) Minden jót és vigyázz magadra! 38+6 hetes kismama

Ma alig mozog a babám. Mitől lehet? 32 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Én is 32 hetes vagyok és ma nekem is alig mocorgott, pedig a hétvégétõl tegnapig szinte meg sem állt. És még most se nagyon aktivizálja magát.:( Lehet majd éjszaka indul be.:) Lehet a frontnak köszönhetõen ma picit lustábbak.

Én is 32 hetes vagyok és ma nekem is alig mocorgott, pedig a hétvégétõl tegnapig szinte meg sem állt. És még most se nagyon aktivizálja magát.:( Lehet majd éjszaka indul be.:) Lehet a frontnak köszönhetõen ma picit lustábbak.
En is 32 hetes vagyok az en babam jol mozog ma is, ha nagyon aggodsz akkor nyomkodd meg a koldokod folott a hasad, ilyenkor az enyem ugy beindul, szetrug.Nem kell erosen csak ugy erzekkel nyomni.De ha alig mozog ok, akkor van baj ha eggyaltalan nem mozog egesz nap.
Azt mondta nekem az orvos, hogy nem kell aggódni, van a babáknak is olyan napjuk, amikor nem olyan aktívak.Ez lehet hidegtõl, fronttól, sokmindentõl.ne aggódj!

32 hetesen bordaív alatti viszketés, bőrégés, fájdalom? Mitől van ez?

Nem is tudom behatárolni milyen érzés. Viszket, fáj, ég. Van amikor jobban, van amikor kevésbé.Éjszaka alig bírok aludni tőle.

Legjobb válasz: Tök ártalmatlan is lehet, nekem is van ilyen, de amikor elõjött, nézettünk egy májfunkciót, mert ez is okozhatja. Tehát mondd el az orvosodnak, és tudni fogja, hogy mit csináljon. 33 hetes km

Tök ártalmatlan is lehet, nekem is van ilyen, de amikor elõjött, nézettünk egy májfunkciót, mert ez is okozhatja. Tehát mondd el az orvosodnak, és tudni fogja, hogy mit csináljon. 33 hetes km
Szia.Én a második válaszoló voltam, a külföldön élõ, ne haragudj, h nem irtam meg:) Bent tartottak éjszakára, igy volt lehetõségem megkérdezni mindenkitõl aki csak az utamba került:) Egységesen ugyanazt a választ kaptam mindenkitõl.
A kérdező hozzászólása: De jó, hogy ilyeneket írtok:) Neked is így volt Utolsó Válaszol? Nekem most két napja elég jó a helyzet. Érzem, de nem olyan vészes.
Szia.Én is megkérdeztem tegnap este a kórházban, azt mondták, h nagyon gyakori és csupán a baba növekedése és a hormonok miatt van mindez:) Megnyugodtam, szerintem neked is csupán ez lehet:) De várom majd a fejleményt:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Nem tudom van e köze az epémhez, de tegnap igyekeztem nagyon könnyû dolgokat enni és ma egyáltalán nem fáj. Ettõl nem ettõl mindenesetre örülök, hogy mára így alakult.Remélem így is marad.
Elõzõ babámnál nekem is volt ilyen, de nem törõdtem vele, ha máj, azt hidd el éreznéd, volt az ismerõsömnek, de az emésztési bajokkal, hányással és olyan borda alatti gorccsel járt, hogy fetrengett. Ez nem az, én biztos vagyok benne. Nekem anno nem néztek semmit ezzel kapcsolatban, a bõr feszülése miatt volt szerintem. Most meg van hasonló érzésem az egyik lábammnál, ami vicces mert semmi köze a hasamhoz:) de elmúlik és pár hét múlva kicsit újra, de a bõrgyógyászom arra is azt mondta, hogy ezek hormonálisan is elõfordulhatnak ilyenkor!szóval ne aggódj, semmi komooly szerintem!
A kérdező hozzászólása: Huu, szegény. Akkor nem könnyû Neked.Ma nem olyan vészes a helyzet, úgyhogy nem tudom mikor megyek vissza. De beszámolok a fejleményekrõl.
Én már nem is mertem ennek utánanézni, mert begolyoznék annyi infó kering a neten.Mindenképpen mondd el az orvosnak az a biztos.Én ma akarok menni az ügyeletre más okból kifolyólag, de megfogom emliteni az orvosnak, de sajnos én már elõre tudom a választ, mivel én 1 olyan országban élek, ahol még vért sem vettek 32hét alatt csak egyszer, azt is csak a fertõzõbetegségek miatt.Nagyon kiváncsi vagyok, hogy neked mit fognak mondani, h mitõl lehet.Szurkolok, h semmi probléma ne legyen:)
A kérdező hozzászólása: Én is kenem babaolajjal naponta többször is. De ahogy olvasgatok utána elbizonytalanodok, hogy tényleg bõrfeszülés vagy valami más. Vérvételen most voltam, de ott nem néztek májfunkciót. Nekem van aki azt mondja epe, de én nem hiszem, hogy az lenne.
Én is 32:) Nekem pár hete van ilyen, próbálom kenni testápolóval néha jobb néha rosszabb tõle.Kipróbáltál valamit már rá?Az egyik barátnõmet kérdeztem meg, õ is azt mondta, h 'nyugi csak bõrfeszülés a baba növekedése miatt' Remélem:)
A kérdező hozzászólása: Nekem is április 3-án kellene mennem, de lehet visszamegyek jövõ héten. Idegesít egy kicsit. Nekem középtájon van és elég kellemetlen. Volt már régebben is, de nem ilyen intenzíven és nem minden nap. Lehet csak bõrfeszülés, de jobb ha tud róla az orvos. Te hány hetes vagy?
Szia.Nekem is ilyen égetõ, csipõ, viszketõs bajom van, de csak a bal oldalt és éppen nekem is bordám környékén.Még nem voltam azóta orvosnál, de én is megszerettem volna kérdezni, mert egyre jobban fáj.
A kérdező hozzászólása: Elég fura, mert azt sem tudom biztosan, hogy kívülrõl a bõröm fáj vagy belülrõl vmi.Neked is így volt?
A kérdező hozzászólása: Értem :) Köszi még egyszer!

32 hetesen I foku a mehlepenyem, mitol lehet ez? Nektek is igy volt?

Legjobb válasz: igen,az jó.majd a 36 hetesen már valószínû hogy 2-es lesz a végén meg 3-as.

igen, az jó.majd a 36 hetesen már valószínû hogy 2-es lesz a végén meg 3-as.
Szerintem jó, nekem már a 28. héten 1-es volt a méhlepény érettsége. Most voltam 34 hetes uh. nem mondták, hogy baj lenne vele. Nem egyforma tempóban öregszik.
Az nagyon jó!:)
Ez attól van, hogy használódik, használja a babád. Ne aggódj, ez természetes!
A kérdező hozzászólása: Koszonom valaszaitokat!Kellemes babavarast mindenkinek!

Mitol lehet hogy ma setallas kozben tobbszor is beleszurt, belenyilalt valami ott lent? Ez normalis? Vagy valami gond van? 32 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Normális. Séta közben nekem is szokott, a gravitáció miatt több súly nehezedik a méhszalagokra, meg a combra, meg a szeméremtestre, stb. Gondolom, séta után elmúlt. Akkor nincs baj. 24 hetes kismama

Normális. Séta közben nekem is szokott, a gravitáció miatt több súly nehezedik a méhszalagokra, meg a combra, meg a szeméremtestre, stb. Gondolom, séta után elmúlt. Akkor nincs baj. 24 hetes kismama

32 hetes kismama vagyok. Mitől lehet, hogy a petefészkemnél fáj, meg olyan megjön érzésem van? Ha pihenek, akkor jobb, de nem feküdhetek egész nap. Magnéziumot folyamatosan szedem a kezdetektől.

Legjobb válasz: Orvossal konzultálj ha erõs a megjön érzés. Ha csak gyenge, akkor normális, most nõ a legtöbbet a baba, nyúlnak a szalagok, nõ a méh és néhány héten belül megkezdõdnek a jóslók is. Én tegnap voltam terhesgondozáson, a dokimnak mondtam hogy görcsölgetek, enyhén de gyakran, azt mondta annak van itt az ideje, a szervezetem edz a szülésre. Ha erõsödnek a görcsök, mindenképp orvos! Addig meg csak szedd a magnéziumot (3x2 a napi adag akik görcsölnek, 36. hétig szedhetõ ennyi) és pihenj amennyit tudsz. 34 hetes

Orvossal konzultálj ha erõs a megjön érzés. Ha csak gyenge, akkor normális, most nõ a legtöbbet a baba, nyúlnak a szalagok, nõ a méh és néhány héten belül megkezdõdnek a jóslók is. Én tegnap voltam terhesgondozáson, a dokimnak mondtam hogy görcsölgetek, enyhén de gyakran, azt mondta annak van itt az ideje, a szervezetem edz a szülésre. Ha erõsödnek a görcsök, mindenképp orvos! Addig meg csak szedd a magnéziumot (3x2 a napi adag akik görcsölnek, 36. hétig szedhetõ ennyi) és pihenj amennyit tudsz. 34 hetes

32 hetes kismama vok, pár napja arra ébredek, hogy zsibbad mindkét karom, nagyon rossz érzés, mitől lehet? Csak jövő héten megyek az orvoshoz, nem lesz gond?

Legjobb válasz: Ez teljesen normális. Nálam is ez van. 33 hetes vagyok. A baba már nyomja az idegeket, nekünk is rosszabb a vérkeringésünk. Én már abban a pózban is elalszom magam ami eddig kényelmes volt. Kitartás! :)

Ez teljesen normális. Nálam is ez van. 33 hetes vagyok. A baba már nyomja az idegeket, nekünk is rosszabb a vérkeringésünk. Én már abban a pózban is elalszom magam ami eddig kényelmes volt. Kitartás! :)
Sajnos nem sok mindent tudsz ellene tenni, nekem is volt k.b. 26-ik héttõl végig, és csak egyre rosszabb lett. Kálcium, magnézium valakinek segít, nekem semmi nem használt. Sokszor sírtam éjjel annyira fájtak a kezeim amikor kicsit megpihent. Hideg vízzel borogattam, így tudtam kis idõre visszaaludni. 5 hónapja szültem, és az ujjam végérõl még csak most múlt el teljesen a zsibbadás. Talán te szerencsésebb leszel, és nem lesz ettõl rosszabb:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen.
Én is tapasztalok ilyesmit, pedig én még csak 20 hetes vagyok. A TV dokik mûsorában hallottam, hogy van egy ilyen tünet, ami néhány terhesnél jelentkezik és fõleg azoknál, akik sokat számítógépeznek( gépelés, egér használat). Gondolom azért, mert ilyenkor a csukló és a kézfej magasabban van. De ez szülés után elmúlik, mivel akkor rendezõdik a vérkeringés. Amúgy itt csak a csukló és a kézfej zsibbadásáról volt szó, de a megterhelt vérkeringés miatt máshol is jelentkezhet gondolom.
Valószínûleg anyakad okozza ezt a tünetet. Próbálj meg egyenesen ülni, álladat nem elõre tolni.
Szia! Szerintem ezt érdemes elolvasni: http://www.babakukk.hu/tartalom/terhesseg_hetrol_hetre_33_het
Szia! Én szinte az egész terhesség alatt így voltam. Mondjuk napi 10 órát dolgoztam a 8. hónap közepéig számítógép elõtt. De minden rendben van a kislányunkal, és már 3 hónapos, úgyhogy nyugi! Szép napot!

32 hetesen alhasi fájdalom mitöl lehet? Nem olyan erös, de ijesztö. Ezen is kéne hogy a magnézium segitsen?

A külsö méhszájam nyitva van 1 ujjnyira,és a méhnyak is megvan rövidülve.

Legjobb válasz: Na én is nyitva vagyok 1 ujjnyira és rövidült a méhnyakam is.Fájásaim vannak, erre azt mondták ezek jóslók.Készül a méhem.Próbálj sokat feküdni.Nekem csak ez segít.A magneB6-ot 3*2 vel szedem még mindíg, de nem használt. Neked is biztos jóslófájásod van.Pihenj. 35+4 hetes kismami

Na én is nyitva vagyok 1 ujjnyira és rövidült a méhnyakam is.Fájásaim vannak, erre azt mondták ezek jóslók.Készül a méhem.Próbálj sokat feküdni.Nekem csak ez segít.A magneB6-ot 3*2 vel szedem még mindíg, de nem használt. Neked is biztos jóslófájásod van.Pihenj. 35+4 hetes kismami

32 hetes vagyok. Ma délután óta annyira fáj a szeméremcsontom és a derekam, hogy csak feküdni bírok. Az ülés is elég fájdalmas. Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: szia, nem tudom mitõl van, de nekem esténként szokott belehasítani a szeméremcsontomba, olyankor meg se tudok mozdulni! Szerintem tágulnak a dolgok, a csontok rendezõdnek a szüléshez! Üdv: 29 hetes kismama

szia, nem tudom mitõl van, de nekem esténként szokott belehasítani a szeméremcsontomba, olyankor meg se tudok mozdulni! Szerintem tágulnak a dolgok, a csontok rendezõdnek a szüléshez! Üdv: 29 hetes kismama
Hidd el ez a front is közre játszik.Tegnap egésznap csak feküdni voltam képes.

32 hetes kismama vagyok. Már harmadik este, hogy nem tudok rendesen aludni, mert annyira fáj mind a két vesém. Napközbe nem fáj. Ráfekszik a baba? Vagy mitől lehet?

Legjobb válasz: Ugye nem hanyatt fekszel? Nem fáztál fel? Nekem 30 hetes terhesen vesegörcsöm volt,amivel az ügyeleten, majd a kórházban kötöttem ki. Sajna elõfodrulhat,hogy nyílik a méhszáj is, nekem egybõl azt nézték, nem-e a szülés indult meg. Menj el okvetlenül dokihoz!!!

Ugye nem hanyatt fekszel? Nem fáztál fel? Nekem 30 hetes terhesen vesegörcsöm volt, amivel az ügyeleten, majd a kórházban kötöttem ki. Sajna elõfodrulhat, hogy nyílik a méhszáj is, nekem egybõl azt nézték, nem-e a szülés indult meg. Menj el okvetlenül dokihoz!!!
A kérdező hozzászólása: Oldaltfekszem!Sokat pihenek és sok folyadékot is iszom. Tuti hogy baj van?
Szia.Én is hasonlóan jártam, nyolc napig korházba voltam, mert valami fertözést kaptam ami felvándorolt a vesémre.Probálj félhason feküdni hogy a pici ne nyomja a veséd, meg igyál nagyon sok folyadékot.De mindemelett keresd fel az orvosod is biztos ami biztos. 34hetis
Elözö vagyok!Ha már nagyon nem birsz feküdni, ereszkedj négykézlábra ugy hogy logjon a hasad, mert igy nem nyomja a pici a veséd.Nekem ezt a korházba ajánlották és ezért kevesebb injekciot meg infuziot kaptam!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! De ha sokat iszom nem lehet kigyógyulni belõle?
Ezt nem tudom...(Elsõ vagyok) Én a kórházbamenet az autóban négykézláb utaztam, mert már sehogy sem volt jó. Na, kétszer behánytam a fájdalom miatt, pedig életemben csak 3szor hánytam. Kaptam nospa-algopirin szurit vizsgálat után, és lökésterápiám volt. Fél óra alatt meg kellett innom 2 liter folyadékot. Gondolhatod... Este ismét kértem injekciót, hogy tudjak aludni, bár addigra már nem fájt annyira. Voltam másnap vese uh-n, nem láttak követ sem, így sajna meg sem tudták magyarázni, hogy mi okozhatta a vesegörcsöt. Csak találgattak, hogy a baba nyomhatta... Utána többször nem fordult elõ. Viszont vesegörcs elõtti nap megfázhattam, mert 1hét távollét után 6 fok volt a lakásban, mert bedöglött a kazánunk, kint mínusz 6. Lehet, hogy ez is közrejátszott. Szerintem tényleg menj el dokihoz, biztos ami biztos. És csak nyugi!!!! Majd írj, mi volt, hogy telt az éjszaka, mit mondott a doki, stb...
A kérdező hozzászólása: Szia!Nem sokat aludtam.Fõztem kamilla teát.Nekem nem fáj annyira a vesém mint neked csak mintha mindig nyomná a baba.Most már csak a bal oldali vesém fáj.Remélem nem komoly.Este megyek dokihoz majd írok mi volt.
A kérdező hozzászólása: Minden rendben!Azt monta a Doki hogy csak idegbecsípõdés.A méhszáj is teljesen zárt.Szóval nagyon boldog vagyok!!!!
Örülök neki, hogy minden oké:) További sok kitartást a hátralévõ kis idõre!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!