Találatok a következő kifejezésre: 32 hetes Mikortól kezdjek el (1 db)

32 hetes vagyok. Mikortól kezdjek el teákat inni és milyeneket javasolnátok?

Olvastam, hogy valaki málnalevélteát iszik meg szednek különböz? homeopátiás bogyókat a majdani szülés megkönnyítésére. Milyenek vannak még és a tapasztalataitok szerint melyek a jó termékek?

Legjobb válasz: Tapasztalatok alapján én a málnalevélteát ajánlom amit a 36. héttõl lehet inni. Lerövidíti a vajudás idõtartamát és sokan mondják, hogy nem voltak olyan fájdalmaik mint másoknak akik nem ittak. Mást cuccot nem tudok ennek érdekében.

Tapasztalatok alapján én a málnalevélteát ajánlom amit a 36. héttõl lehet inni. Lerövidíti a vajudás idõtartamát és sokan mondják, hogy nem voltak olyan fájdalmaik mint másoknak akik nem ittak. Mást cuccot nem tudok ennek érdekében.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

16 hetesen nem?

Mikortól mondják meg a baba nemét, ill. 16 hetesen mondták már valakinek, hogy mi lesz a kicsi? Mekkora az esélye hogy ennyi idősen megmutatkozik?

25

Gravidának 2013 7 hóban lejárt a szavideje. Ti bevennétek így még?

Bajom nem hinném hogy lenne tőle, maximum nincs már hatása. Szerintetek?

12

A nemvárt napján teszteltem halvány pozitívat, rá 2 napra mentem uh-ra de nem látott semmit, csak vmi nagy foltot. Akkor mi van? Az mondta menjek vissza 1 hét múlva. Lehet korán mentem?

5

Gyulán mennyibe kerül egy ultrahangos kép tudná valaki?

0

Neked miért és mikortól kellett szurit adni magadnak? Hogy derült ki, hogy kell?

2

Nagyon mérges vagyok, mert holnap be kell feküdnöm?

39+3 hetes kismama vagyok, hála az égnek eddig teljesen problémamentes terhességgel. Ma voltam UH-n, ahol az orvos kevesebb magzatvizet látott, és ezért holnap be kell feküdnöm a kórházba. Valakinek van tapasztalata a kevesebb magzatvízzel kapcsolatban?

16

Az ultrahangos képet hogyan lehet megvenni?

Csütörtökön megyek a 19 hetes ultrahang vizsgálatra , és szeretnénk párommal venni képeket de nem tudom hogy hol kell fizetni ott kell vagy a védőnőtől kell csekket kérni ? vagy valaki írja már le hogy ez hogy is működik pontosan köszi előre is !

7

Dr Kocsis Evahoz jar valaki? szult nala valaki?

mennyi a szulesi tarifaja?velemenyek rola?

0

28. hetes kismama vagyok, köldököm mellett a jobb oldal eléggé fáj, már egy jó hete, egy uh vizsgálat óta. Másnak is volt ilyen. Elég kellemetlen, pláne ha köhögök. Mitől fájhat?

2

30 hetesen mivel lehetne holnapig csillapitani a horghurutos kohogest?

Nem gyogyszerre gondolok, valami teara, cukorkara stb...
Koszi

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!