Találatok a következő kifejezésre: 32 hetes Mikortól (6 db)

Jóslófájások mikortól lehetnek? Most 32 hetes vagyok, de mensi szerű görcseim vannak, bár nem erősek. Koraszülött lesz a babám? Méhszájam már fel van puhulva.

Legjobb válasz: Pihenj sokat! Ne aggódj én kb. 32.héttõl 1100-as voltam, voltak enyhe jóslóim, de betöltött 37.hétre szültem. De pihentem sokat az biztos.

Pihenj sokat! Ne aggódj én kb. 32.héttõl 1100-as voltam, voltak enyhe jóslóim, de betöltött 37.hétre szültem. De pihentem sokat az biztos.
Szia!En is 32 hetes kismami vagyok es ugyanugy jelentkeznek a josfajasok.A dokim azt mondta, hogy ez teljesen normalis.Sot a babom mar be is fordult, amire szinten azt mondta, hogy nem gond, ez meg nem jelenti azt, hogy koraszulott lesz.Nekem talan ezen a heten a leg aktivabb, hihetetlen mit osszeboxol, izeg-mozog odabent.:-) Udv.es boldog babavarast!

32 hetes pocakos vagyok. Mikortól számíthatok joslófájásokra?

Legjobb válasz: Ez mindenkinél változó. Nekem a 34. héten kezdõdtek el, de akkor még csak 1x-1x egy nap.

Ez mindenkinél változó. Nekem a 34. héten kezdõdtek el, de akkor még csak 1x-1x egy nap.
Szia!Én 36 hetes vagyok és sehol semmi...:-)

Mikortol kezdödik a has keményedés és a josló fájás észre lehet venni ha az van? én 32 hetes vagyok de nem tudom éreztem -e már?

Legjobb válasz: Szia nekem 34 hetessen kezdõttek a jóslófájások,majd pár nap után abbahagyta.A jóslófájások olyan mint a menzesz görcs 1-2percig tart,maj elmúlik és kis idõ mulva megint jön.Ezek még rendszertelenül jönnek.Olyankor kemény a hasam mint a kõ.Én most töltöm a 39 hetet,és megint jelentkeztek a jóslófájások,de egy kicsit megtévesztõen,4 napja tart fél óránként a fájásaim ami a derkamból indul ki,de addig míg nem rövidülnek,vagy elmulnak azok még csak jóslófájások.Jóslófájásokat úgy tudod megkülönböztetni az igazi fájásoktól ha megfürdesz,akkor általábban elmulnak.Én a második babámat várom és az elsõvel nem volt jóslófájásom,így engemet is itt oktattak ki.Boldog babavárást!!!!

Szia nekem 34 hetessen kezdõttek a jóslófájások, majd pár nap után abbahagyta.A jóslófájások olyan mint a menzesz görcs 1-2percig tart, maj elmúlik és kis idõ mulva megint jön.Ezek még rendszertelenül jönnek.Olyankor kemény a hasam mint a kõ.Én most töltöm a 39 hetet, és megint jelentkeztek a jóslófájások, de egy kicsit megtévesztõen, 4 napja tart fél óránként a fájásaim ami a derkamból indul ki, de addig míg nem rövidülnek, vagy elmulnak azok még csak jóslófájások.Jóslófájásokat úgy tudod megkülönböztetni az igazi fájásoktól ha megfürdesz, akkor általábban elmulnak.Én a második babámat várom és az elsõvel nem volt jóslófájásom, így engemet is itt oktattak ki.Boldog babavárást!!!!


32 hetes vagyok. Mikortól kezdjek el teákat inni és milyeneket javasolnátok?

Olvastam, hogy valaki málnalevélteát iszik meg szednek különböz? homeopátiás bogyókat a majdani szülés megkönnyítésére. Milyenek vannak még és a tapasztalataitok szerint melyek a jó termékek?

Legjobb válasz: Tapasztalatok alapján én a málnalevélteát ajánlom amit a 36. héttõl lehet inni. Lerövidíti a vajudás idõtartamát és sokan mondják, hogy nem voltak olyan fájdalmaik mint másoknak akik nem ittak. Mást cuccot nem tudok ennek érdekében.

Tapasztalatok alapján én a málnalevélteát ajánlom amit a 36. héttõl lehet inni. Lerövidíti a vajudás idõtartamát és sokan mondják, hogy nem voltak olyan fájdalmaik mint másoknak akik nem ittak. Mást cuccot nem tudok ennek érdekében.
36
Változó!Engem elõzõ terhességem alatt a 34.héttõl hívtak, de általában 35-36.héttõl! ÜDV!
Nálunk is a betöltött 36. héttõl, hetente 1 alkalommal.

32 hetesen még nem szivárog semmi előtej. Vajon mikortól kellene észrevenni a szivárgást? Lesz elég tejem?

Legjobb válasz: Szia. Nem mindenkinek van elöteje,és mégis szoptatja a gyermekét.Pl.nekem kb.4hónapja van elötejem.De ez nincsen összefüggésben a ke´söbbi tejtermeléssel,csak annyiban,hogy állítólag könnyebben indul meg a tejválasztás. 39hetes kismama.

Szia. Nem mindenkinek van elöteje, és mégis szoptatja a gyermekét.Pl.nekem kb.4hónapja van elötejem.De ez nincsen összefüggésben a ke´söbbi tejtermeléssel, csak annyiban, hogy állítólag könnyebben indul meg a tejválasztás. 39hetes kismama.
ugyanannyi idõs mami vagyok, nekem sincs még. szerintem semmi ok az aggodalomra. majd ha 3 hét múlva sem lesz, akkor fogok csak vonyítani a dokinak.ha amúgy minden ok, akkor no para. sok sikert.
Én is 32 hetes leszek a héten, de nekem sincs még, pedig eléggé feszül a mellem. Én reménykedem, hogy majd a késõbbiekben. Kellemes babavárást.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!