Találatok a következő kifejezésre: 32 hetes Kedden kell mennem a (2 db)

32 hetes vagyok Kedden kell mennem a kórházba magas lett e cukrom, van valami diéta amivel tudnám addig csökkenteni? és milyen az a vércukorprofil vizsgálat?

Legjobb válasz: Szia! Amikor kórházban feküdtem, a szobatársamnak csináltak vércukorprofilt, ami azt jelentette, hogy egy nap többször is vettek tõle vért (azt hiszem 7-szer), meghatározott idõközönként, és természetesen legelõször éhgyomorra. Meg volt határozva, hogy aznap pontosan mit és mennyit ehet, és azt mikor kell elfogyasztania. Azt nem tudom, hogy ezt a vizsgálatot mindenütt ugyanúgy csinálják-e. A diétában nem tudok segíteni, mert szerencsére engem nem érint, de ha itt rákeresel, sok tapasztalatot találhatsz! Minden jót: 32 hetes kismama

Szia! Amikor kórházban feküdtem, a szobatársamnak csináltak vércukorprofilt, ami azt jelentette, hogy egy nap többször is vettek tõle vért (azt hiszem 7-szer), meghatározott idõközönként, és természetesen legelõször éhgyomorra. Meg volt határozva, hogy aznap pontosan mit és mennyit ehet, és azt mikor kell elfogyasztania. Azt nem tudom, hogy ezt a vizsgálatot mindenütt ugyanúgy csinálják-e. A diétában nem tudok segíteni, mert szerencsére engem nem érint, de ha itt rákeresel, sok tapasztalatot találhatsz! Minden jót: 32 hetes kismama
Szia.Én 29hetes vagyok, nekem is rosz lett a cukrom, én már voltam vércukorprofil vizsgálaton.Ez azt jelenti, hogy 1 nap alatt 6szor vesznek vért vénából.Oda kell menni éhgyomorra, akkor vért vesznek, aztán kell vinned a reggelidet, majd reggeli után 1 órával megint vért vesznek.Ugyanezt az ebédnél, és ugyanezt a vacsoránál...Nem kellemes, de ki lehet bírni.Ja de ha jól értem, neked be kell feküdnöd?Akkor meg csak annyi a dolgod, hogy megedd amit adnak, aztán étkezések elõtt, és után 1órával vért vesznek, és ennyi az egész.
köszönöm a válaszokat.6x vagy 7x fognak vért venni? Hû már rosszul is vagyok. Na Megpróbálok utána nézni a neten ennek a diétának, eddig is azt tettem csak sajna nem találtam konkrét diétás táblázatot és azt hittem hogy majd itt tudnak nekem küldeni vagy címet adni ahonnan konkrét cukor diétás receptek vannak. De így is sokat segítettetek nekem! Köszönöm! Mindenkinek jó babavárást!
6*vesznek vért.A 3 fõ étkezés elõtt és után.Nézegesd át a kérdéseket mert nagyon sok, jó étrend le lett már itt írva.Egyébként én 5 hete diétázok, de nem a kapott mintaétrendeket eszem, hanem szinte mindent megeszek amit megkívánok(a fõ tiltott dolgok kivételével, csak éppen belekalkulálom az étrendembe, beleszámolom a szénhidrátját..A cukrom pedig tök jó....
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! Már egyszer megköszöntem csak nem vettem észre hogy a párom belépõjével történt és így mint válaszoló ment el a komment. :-) na és nem fogok bekómázni?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!