Találatok a következő kifejezésre: 32 hetes Az (198 db)

32 hetesen az első babám 2500g volt uh szerint, most a második 32 hetesen 1900g nem kevés ez? Túl soknak tartom az eltérést. Mindketten kisfiúk.

Legjobb válasz: 30-32 hetesen szoktak 2 kiló KÖRÜL lenni a babák. Teljesen normális méretû a kisfiad. Lehet, nem lesz 4 kiló, mint az elsõ kisfiad, de 3,5 biztosan lesz, és az is egy szép születési súly. Ne izgulj!

isten ments, hogy bunkóságból írtam. vagyis nem szándékos volt, ha annak sikeredett. csak azt szerettem volna érzékeltetni, hogy az elsõ kisfiú jó nagy baba lett, így inkább akkor kellene aggódnia a kérdezõnek, ha a második baba is hasonló méretekkel rendelkezne, mert akkor valószínûleg az is császár lesz... persze lehet, hogy így is, úgy is császár, ezt nem tudhatom.
30-32 hetesen szoktak 2 kiló KÖRÜL lenni a babák. Teljesen normális méretû a kisfiad. Lehet, nem lesz 4 kiló, mint az elsõ kisfiad, de 3, 5 biztosan lesz, és az is egy szép születési súly. Ne izgulj!
Mekkora lett az elsõ baba?Lehet a második inkább hosszabb lesz és más csontozatu, testalkatu.Nekem a lányom 32hetesen jóval kisebb volt sulyra mint a fiam és mégis nagyobb súllyal született:-)
Kisfiam 32.hetesen 2008 gramm, 34 hetesen 2500 gramm, 37 hetesen 2840 gramm, 40+2 napra született 4070 grammal.
szerintem nem kicsi a fiad, nekem a 32. hetes uh-n (pont a betöltött 32. héten) volt 2036 gramm és a doki azt mondta, hogy nagyon nagy baba, most 35 hetes vagyok, és hamarosan mehetek újabb uh-ra, mert ellenõrizni kell, hogy nem túl nagy-e. Ez alapján a te babád tökéletes.
21:08 Fiam 38+6-on 3600 gramm volt, 40+6-on születésekor 4400. vagyis 3 hét alatt 800 gramot hízott, nagyon is számít 1 hét.
vilcsianyuja: bunkó vagy.
Fiam 4400 grammal és 57 centivel született simán 40+6-on, lányom csak 4 kilóval és 56 centivel, szintén simán a kiírt napon. A 29 héten a fiam 1359 gramm volt, lányom a 30. héten 1672. Annyira nem mérvadó.
akkor inkább örülj, hogy nem lesz megint ekkora szép nagy babád. az elsõ biztosan nem az egy hét túlhordás miatt lett 4 kg és 57 cm :)
A kérdező hozzászólása: 41 héten szültem 4050g és 57cm-el császárral
A kérdező hozzászólása: Vilcsianyuja én nem vettem rossz néven a dolgot. Egyébként én sem bánnám ha nem lenne nagyon nagy baba, fõ hogy egészséges legyen A dokim már most mondta ha kb akkorára saccolják majd mint az elõzõt akkor tuti hogy császár lesz én nem fog hagyni vajúdni annyira mint az elsõvel Az elsõnél 16 órát vajúdtam mire a doki úgy döntött hogy ezababanemakarkijönni magától:) így lett császár. De nem tudom melyik a jobb császár vagy sima szülés, csak furcsálltam hogy ekkora a különbség a két gyerkõc között, holott a dokim azt mondta hogy az a tapasztalat hogy a második mindig nagyobb mint az elsõ baba.

A terhességi cukor miatt diétát kell tartanom. Most vagyok 32 hetes, az orvos 2 kg-ra tippelte a babám súlyát. Nem túl nagy?

Legjobb válasz: Nem nagy:)Nekem a fiam 32 hétre született 1980g és 47 cm volt:)És én nem voltam cukros!

Nem nagy:) Nekem a fiam 32 hétre született 1980g és 47 cm volt:) És én nem voltam cukros!
Én is a terhesség alatt végig cukors voltam, diétát tartottam rendesen, és a 39.héten született meg a fiam 3020grammal:) 7 hetes kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat. Mindig azzal riogatnak, hogy az ilyen babák nagyok. Egyébként szerintem nem nagy a hasam.
Szóval azt akartam még kihozni az egészbõl, hogy volt velem egyidõre kiírva egy másik kismama is, és neki meg azt mondták, hogy hatalmas a babája és megszületett 3700 grammal. A lényeg, hogy nem túl nagy a babád, és mégegyszer bocsi, hogyha megrémítettelek volna, megnyugtatás helyett. Amúgy Te, hogy érzed és látod a többi kismamához képest, -aki szintén 32 hetes- nagy a pocakod? Nekem akkora volt a hasam, mint az ikreknél.
Utolsó válaszadó vagyok! Bocsi azt akartam írni, hogy nem túl nagy!!! Erre fordítva írtam az egészet! :S
Csatlakozom! Szerintem se kicsi! Az is lehet, hogy több, hisz ez csak egy becsült súly. Nekem a 38. héten 3200 grammra tippelték a babám és a 40. hétre megszületett 4500grammal. (Tutira nem az utolsó 2 hétben hízta azt az 1300 gramm különbséget.)De ha nem több, mint 2kg akkor is teljesen normális a súlya. A diétától nem lesz kisebb a baba, elveszi õ a szervezetedbõl azt, amire neki szüksége van. Mire itt lesz az idõ normál súllyal megszületik. Fontos, hogy ebben Te is bízzál, és nyugi!
32 hetes uh-on 1960 gramm volt az enyém.Elsõnél cukros voltam, 41-re jött 4 kg, 52 cm.
Szia! Az én babám 2130 gr volt 32 hetesen, a cukrom miatt diétáznom kellett és 3750 gr-al született a 39-dik hét végén.
Szia. Nekem is terhességi cukrom van, 39 hetes vagyok és 4kg felett van saccolva a súlya. A lényeg, hogy a lepény ne legyen érett, meg ne vastagodjon túl hamar. Ezt nézik az Uh-n, ebbõl tudják, hogy nincs diabetesre utaló jel a babán.
Szia! Nekem is terhességi cukrom van és szintúgy diétázok most vagyok 33hetes és nekem a doki a 29.héten azt mondta hogy kb. 1kg80dkg és 2kg között van a drágám. Na õ tuti nagy :) de nektek a 32.héten szerintem jó a 2kg. További boldog baba várást!!!!
Szia, szerintem se nagy, az én babám 2, 5 volt és 3, 4-gyel születtet, most 5, 2 11 hetesen! Szia 11 hetes kislány anyukája
Na, az enyém a nagy! 32 hetes vagyok, cukros. A babát 2448 gr-ra becsülték. Fejkörfogata, pocakja egy 36 hetes babának felel meg. Nem tudom, ki fogja megszülni!

32 hetesen az erős, száraz köhögéstől bekeményedhet a hasam?

Napok óta száraz köhögésem van,csak homeopátiás szereket kaptam.De már nagyon fáj a hasam oldalt,és teljesen kemény.Aggódom!

Legjobb válasz: Én még csak 15 hetes vagyok, de tegnap lettem náthás és köhögtem, fújtam az orrom este és kicsit éreztem, hogy görcsöl a hasam miatta. Meg olyan izomláz érzésem is volt. Reggelre elmúlt. De az is lehet, hogy csak nõtt a méhem. Mindenesetre óvatosan köhögj! Vegyél Hustensaft-ot köhögésre. Ez lándzsásutitû szirup, rohadt jó, karácsonykor durván beteg voltam és 2-3 nap alatt felszakította szépen és elmulasztotta a köhögést. Recept nélküli és gyógynövény, nem igazán gyógyszer.Jobbulást!

Én még csak 15 hetes vagyok, de tegnap lettem náthás és köhögtem, fújtam az orrom este és kicsit éreztem, hogy görcsöl a hasam miatta. Meg olyan izomláz érzésem is volt. Reggelre elmúlt. De az is lehet, hogy csak nõtt a méhem. Mindenesetre óvatosan köhögj! Vegyél Hustensaft-ot köhögésre. Ez lándzsásutitû szirup, rohadt jó, karácsonykor durván beteg voltam és 2-3 nap alatt felszakította szépen és elmulasztotta a köhögést. Recept nélküli és gyógynövény, nem igazán gyógyszer.Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Nem úsztam meg doki nélkül...Calcimusc injekciót kaptam, azt kellett innom reggel-este, és szerencsére 2 nap alatt helyre hozott!!!!
kórház?
menj nézesd meg magatokat minden rendben van.e
kórház, nézesd meg magad. Kérlek írd meg, hogy mit mondtak. Drukkolok, hogy minden rendben legyen.
A kérdező hozzászólása: Kórházban voltam, ma engedtek haza. egybõl a szülõszobán vizsgáltak mikor bementünk. de hálistennek méhszáj zárt, és fent van. a vesémnél volt a bibi, azaz van is. vesemedence tágulat a jobb oldalon. a picim ráfeküdt és nyomja így pang benne a folyadék, nem tud áramolni a vezetékbe, ez okozza a tágulatot. Eddig nem is hallottam ilyenrõl. ez okozta az el nem múló fájdalmat, görcsöket. azért írtam el ilyen részletesen, mert ha esetleg más is ezt tapasztalná, nem kell egybõl a koraszülésre gondolni. Én attól féltem nagyon.

32 hetes kismamák, összehasonlítanátok velem az uh eredményeteket?

Ma voltam 32+4 hetes vagyok.Eredmény:

Legjobb válasz: 32 hetesen: bpd 82 mm, fl 65 mm, becsült súly 1800 gramm. 36 hetesen: bpd 92 mm, fl 70 mm, becsült súly 3000 gramm. 38 hetesen: bpd 94 mm, fl 74 mm, becsült súly 3400 gramm. (40+3 napra született: 3330 gramm, 54 cm, kislány) Bocs, tudom csak a 32. hetet kérdezted, de majd késõbb is viszonyíthatsz. :)

32 hetesen: bpd 82 mm, fl 65 mm, becsült súly 1800 gramm. 36 hetesen: bpd 92 mm, fl 70 mm, becsült súly 3000 gramm. 38 hetesen: bpd 94 mm, fl 74 mm, becsült súly 3400 gramm. (40+3 napra született: 3330 gramm, 54 cm, kislány) Bocs, tudom csak a 32. hetet kérdezted, de majd késõbb is viszonyíthatsz. :)
Miért , UH-on nem írták? Pedig mindegyiken szokták. Fiam 29 héten volt 1349 gramm, lányom 30+1-en 1672.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nem írják soha a papíromra, legutóbb a 29.héten kérdeztem rá akkor volt a kicsim 1.5kg.Azt hittem most ezen rajta lesz, mert nem a magánrendelésén csinálta de tévedtem. Utolsónak is nagyon köszönöm, így tudok viszonyítani :) Kellemes hétvégét Nektek!
2. Nekem minig a kórházban csinálták az UH-ot, szonográfus, mindent ráírtak és elmondtak.

32 hetesen mennyire van haskeményedés? Mennyire görcsöl az ember?

Nekem max egyszer kétszer fordul el?/nap,de nem fájdalmasan mégis gyógyszert akarnak szedetni velem..sok embert?l kérdeztem mindenki azt mondta ekkor már szokott lenni..És amúgy nekem is csak akkor van ha kifáradok kicsit.

Legjobb válasz: Szia. Én 26 hetes korom óta szedem a mg-ut, mert naponta 6-8 alkalommal volt haskeményedésem. Most én is 32 hetes vagyok, és napi 2-3 alkalommal fordul elõ, de csak néhány mp-ig szokott tartani. Szerintem ha nem sokszor és nem sokáig tart nem feltétlenül kell szedned. De ha orvos javasolja, õ biztos jobban tudja. Üdv, 32 hetes kismama

Szia. Én 26 hetes korom óta szedem a mg-ut, mert naponta 6-8 alkalommal volt haskeményedésem. Most én is 32 hetes vagyok, és napi 2-3 alkalommal fordul elõ, de csak néhány mp-ig szokott tartani. Szerintem ha nem sokszor és nem sokáig tart nem feltétlenül kell szedned. De ha orvos javasolja, õ biztos jobban tudja. Üdv, 32 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet nekem sem keményedik többet vagy jobban a hasam.Néha belenyilal a hüvelyembe egy érzés, erre azt mondta a doki valószínû nyom egy ideget a baba-de a szavaiból kivéve õ is elég tanácstalan volt..Lehet ezért szedeti velem...amúgy zárt a méhszáj tehát még az sincs, hogy megnyílt volna és esetleg azzal van gond.
Szia..en beleptem a 34 hetben..naponta legalabb 5 szor bekemenyedik a hasam...s kb 20 masodpercet tart...magneziumot szedek meg a 36 hetig aztan jojjon aminek jonnie kell:-)
Szia nekem állandóan kemény a hasam kb 26 hetesen kezdõdõt , szedem a magnéziumot3X2 öt nem veszem észre hogy sokat használna de szedem hátha jobb lesz , ha fekszek akkor el lazul a hasam , remélem legalább 36 hétig ki húzom ):) :) :) :) 32 hetes kismama

Ma voltam 32 hetes UH-on. Szerintetek ezek a méretek jók? BPD:88mm thorax:88mm Femur:57mm Azt mondta a doki, hogy minden oké, csak kétszer is rákérdezett, hogy biztos 32 hetes vok.

Legjobb válasz: Én még múlt héten voltam 32+4 naposan. A BPD 85, a femur pedig 65 mm volt akkor. Szerintem a bpd miatt érdeklõdött, mert a 88 mm az átlag 35 hetes baba, de ez csak az átlag, nem mindenki fejlõdik egyformán. A combcsontja viszont rövid a korához képest, de ezt is biztosan örökölte. Ha azt mondta a dokid, hogy minden oké, akkor oké.

Én még múlt héten voltam 32+4 naposan. A BPD 85, a femur pedig 65 mm volt akkor. Szerintem a bpd miatt érdeklõdött, mert a 88 mm az átlag 35 hetes baba, de ez csak az átlag, nem mindenki fejlõdik egyformán. A combcsontja viszont rövid a korához képest, de ezt is biztosan örökölte. Ha azt mondta a dokid, hogy minden oké, akkor oké.
Nálam 32+4: BPD: 84 THQ: 83 FL: 65 A babák sem egyformán fejlõdnek. Az enyém a 38. hétre született 3060 grammal, 48 centivel. A combcsont hossza tényleg alkati kérdés. Az, hogy a feje kicsit nagyobb, sem biztos, hogy óriásbébit fog jelenteni, mert lehet, hogy ezt is örökölte. Az én babámnak is nagyobb az alkatához képest (35-ös fejkörfogattal született, az ilyen súlyú babáknak 32-33 cm szokott lenni), mert apának is olyan. Úgy is az utolsó hetekben dõl el, hogy mennyit hízik és nõ a baba, és hogy hányadik hétre érkezik, az befolyásolja a születési súlyt, itt még kár találgatni. Minden jót neked!
Szia. Én hétfõn voltam uh-án 32+4naposan. Nekem a BPD: 86mm, Femur 61, 2mm (grav.s 33+5) tehát elvileg nagyobbnak mérte a gép a babát nálam... Valószínû nálad is kicsit nagyobb :)
szerintem csak nagyobb a baba azért kérdezte..viszont arányos mert a bpd-nek majd nem együtt kell futni a Thq val..nekem elõzõ kislány 29 hetesen Bpd 70mm 32 hetesen 82mm....végül 3400 grammal jött..Most 28 hetes vagyok..Bpd:61mm kisebb a baba :D de mivel 3.nem is szeretnék nagyot..utolsonak könnyü szülés szeretnék :d
Nekem is 88 volt a BPD és a thorax, a femur 64mm. Azt mondta erre a dokim, hogy úgy készüljek, hogy vagy hamarabb jön vagy nagy baba lesz. Itt meg tudod nézni, hogy ezek a méretek hányadik hétnek felelnek meg: http://babafalva.hu/kalkulatorok/terhessegi-het-kalkulator-u..
Kedves utolsó! Igaz már nem friss kiírás. De érdeklõdnék, hogy mi lett végül? Elõbb jött vagy nagy baba lett? 27 hetes korom óta nekem is 2 héttel idõsebbnek mérik a babámat ez mellé meg jön hogy a magzatvizem is több az átlagnál. Május 13-ra vagyok kiírva, de riogatnak az Április 20-ai szüléssel..

32 hetes uh? 2067gr ra saccolták 32 hetesen a babát szerintetek jó az eredmény?

Legjobb válasz: Szia!persze,hogy jó eredmény.Szép nagy babád lessz,nekünk a 32 hetesen a fiam 2080 gramm volt,és idõre született 4070 grammal és 58 cm-rel.Boldog babavárást!

Szia!persze, hogy jó eredmény.Szép nagy babád lessz, nekünk a 32 hetesen a fiam 2080 gramm volt, és idõre született 4070 grammal és 58 cm-rel.Boldog babavárást!
Igen, jó. Nekem 30+5 hetesen saccolták 1900 grammra, nekem is azt mondták, hogy szép nagy. üdv, 31 h
szerintem tuti jó.nekem 31+6 hetesen volt 1700 gramm.
Szia! Nekem a 30.héten mértek 1900gr-ot, a 34.-en közel 3000-et! ( azt olvastam, hogy eléggé saccolósak ezek az eredmények, 10 % ide-vagy oda simán belefér - hiszen átlagot számol a gép) Kíváncsi vagyok mennyi lesz a születési súlya, anno a fiam 4100gr-al született...most kislányt várok:) szerintem is teljesen jó a babád súlya!

29 hetesen jók ezek az eredmények? BPD: 76 mm, HC: 297, AC: 232 és FL 58. Kétféle honlapon is néztem, de az egyik szerint minimum 32 hetes a fejecskéje és csak 27 hetes a pocakja, a másikon meg szinte minden eredmény pont 31 hetesnek mutatja.

Félek t?le, hogy túl nagy a feje, f?leg a fej körfogata :(

Legjobb válasz: Szia!Sajna nekem csak 32 hetes adatok vannak!Leírom neked hátha tudok vele segíteni!:) BPD:80mm AC:250mm FL:58mm 37 hetes kismama

Szia!Sajna nekem csak 32 hetes adatok vannak!Leírom neked hátha tudok vele segíteni!:) BPD:80mm AC:250mm FL:58mm 37 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Tökéletesek a méretei:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Lehet, hogy kicsit túlaggódom, de elsõ baba, közel 40 évesen. :(

32 hetes pocakos vagyok. Ma voltam nőgyógyásznál azt mondta túl nagy a baba ezért elküldött vérvételre. Kismamák nektek mekkora volt ennyi idősen a babátok?

BPD:87mm THX:87*92mm FL:62mm és azt mondta hogy kb 2400gr a babácskánk és lehet hogy cukros vagyok ezért elküldött vérvételre.Nagyon aggódom.Egyébbként minden rendben van nincs ödéma,teljesen zárt a küls? bels? méh száj vérnyomás normális.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ne aggódj,nálunk is így volt,32 hetesen 2300g-nak saccolták a kisfiamat,sõt,39 hetesen 3800-nak,azt mondták nagy lesz,erre 3350-el született 40+3-ra.Nekem 36 hetesen lett 6.9 a cukorértékem,utána a biztonság kedvéért már diétáztam,de nem lett semmi baj.Az uh nem hajszálpontos,szerintem nincs okod aggodalomra.

Szia! Szerintem ne aggódj, nálunk is így volt, 32 hetesen 2300g-nak saccolták a kisfiamat, sõt, 39 hetesen 3800-nak, azt mondták nagy lesz, erre 3350-el született 40+3-ra.Nekem 36 hetesen lett 6.9 a cukorértékem, utána a biztonság kedvéért már diétáztam, de nem lett semmi baj.Az uh nem hajszálpontos, szerintem nincs okod aggodalomra.
Én is 32 hetes vagyok, de sajna nem tudom, mekkor a babó, engem pont ez aggaszt. 28 hetesen voltunk 4D-n önszorgalomból, mert cukros vagyok, hogy megnézzük a súlyát. Gondoltam majd úgyis lesz 33 hetesen a III. kötelezõ UH, majd ott is megnézik. Erre azt mondja a dokim, hogy a 28 heteset elfogadja a III. kötelezõnek, így nem kell menni. :o( Nekem akkor volt 1166 g. Remélem, hogy 4 hét alatt nõtt valamennyit. Szóval sajnos válaszolni neked nem tudok, csak azért írtam, mert az jutott eszembe, hogy mi az, hogy "lehet hogy cukros vagy"?? Nem voltál cukorterhelésen, ahol már kiderült volna? Ezt nem értem. Egyébként tényleg a cukortól szokott nagybaba lenni. De valóban az UH-k is sokszor tévednek, hiszen ezek csak a mért adatokból számítják a kb. súlyt. Ne aggódj, menj el vérvételre, az alapján megnézik a cukrot. Szerintem minden rendben lesz. Feleslegesen ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Már kétszer voltam terheléses cukron és nem volt semmi gond teljes normális volt a cukor.3 hete voltam uh és akkor még nem mondta hogy nagy lenne a baba.
Szia! Szerintem ne izgulj! Nekem a 30 hetes vizsgálaton mért adataim: BDP:84mm, FL:60mm, AC:269mm, súlyát pedig 1931 grammra saccolta a doki! Ezekre az adatokra azt mondta, hogy 32 hetesnek felelnek meg! Na neked majdnem ilyenek az adataid! Én is voltam már két vércukorszint mérésen, hála nem vagyok az! Pánikolok én is, hogy mitõl lehet ilyen nagy a babám! Bízom abban, hogy hátha elmérte a doki, bár akiket kérdeztem azt mondták, hogy elég pontosan szokott ez a doki mérni! :( Emiatt eléggé elkezdtem parázni, hogy majd hogy fogom megszülni, de mindenképp a lényeg, hogy egészséges legyen a "csöpp" kisfiúnk!!! Nem értem, hogy neked miért mondták, hogy nagyon nagy a babád!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!