Találatok a következő kifejezésre: 32 hetben kismama (39 db)

32 hetes kismama vagyok és az utóbbi 2 hétben 3 kg jött fel! Mennyi fog még? Tovább lent!

Eddig kb.13-14 kg-ot híztam!Ami hirtelen megnyomta az az utolsó 2 hét!Nem szeretnék többet hízni mit csináljak?Nem eszek sokat,nem igazán eszek édeset inkább gyümölcsöt meg salátákat,persze majonéz nélkül!Ti hogy álltok ezzel?

Legjobb válasz: Szia! A 32. héttõl le kéne lassulnia a hízásnak heti 200-300 grammra, írja a könyvem. Én 33 hetes vagyok és 8 kg-ot híztam, pl a 30 héttõl a 32. -ig összesen csak fél kilót. Pedig hidd el mindent megeszek ami egészséges, sõt csokizni is szoktam. Egyszrûen más az anyagcsere minden kismamánál. És ne aggódj, belefér még pár kiló és lehet hamarosan általában a 36. héttõl már sokan nem is híznak, sõt fogynak sokan ilyenkor 1-2 kilót. A gyümölcsökbõl visszavettem, már csak az almát eszem meg meg grapefruitot.A sütõtök most a sláger nálam, alacsony a cukortartalma, viszont egészséges. Csak ásványvízet iszok és azért a szénhidrát korlátozásával lehet a súlyt is kordában tartani. Mértékkel, de mindenbõl :-)) További kellemes babavárást!

Szia! A 32. héttõl le kéne lassulnia a hízásnak heti 200-300 grammra, írja a könyvem. Én 33 hetes vagyok és 8 kg-ot híztam, pl a 30 héttõl a 32. -ig összesen csak fél kilót. Pedig hidd el mindent megeszek ami egészséges, sõt csokizni is szoktam. Egyszrûen más az anyagcsere minden kismamánál. És ne aggódj, belefér még pár kiló és lehet hamarosan általában a 36. héttõl már sokan nem is híznak, sõt fogynak sokan ilyenkor 1-2 kilót. A gyümölcsökbõl visszavettem, már csak az almát eszem meg meg grapefruitot.A sütõtök most a sláger nálam, alacsony a cukortartalma, viszont egészséges. Csak ásványvízet iszok és azért a szénhidrát korlátozásával lehet a súlyt is kordában tartani. Mértékkel, de mindenbõl :-)) További kellemes babavárást!
nekem 36. héttõl jött fel még 2 kg, elõtte úgy a 30. héttõl semmi. Remélem maradok ennyi! Lehet, hogy vizesedsz, azért jön fel.
Szia! Ne aggódj, valószínûleg csak víz. 2 hét alatt 3kg? Az semmi! Nekem 2 nap alatt 4 kg! :) Megjegyzem én nagyon durván vizesedtem és toxémiás is voltam... Hidd el nagyon gyorsan le fogod adni a kilókat, már a szülés után kevesebb leszel vagy 10 kg-val. Én összesen 40 kg-t híztam, de már csak 5 kg van rajtam. :)
Én összesen 19 kilót híztam, ami pikk-pakk le is ment, de nekem ebbe nagyon sok volt a víz... a terhesség végén a vádlim, meg a bokám összefolyt!A Kislányunk több mint 3, 5 kiló volt, meg még a többi:) Szóval ne aggódj!De vannak a neten, ilyen kismama kalkulátorok, ott megnézheted, h normális-e a súlyod, mert ugye ez függ a magaságtól is!

32 hetes kismama vagyok. Ma voltam UH-n, ahol azt mondták, hogy nagy a baba hólyagja.63*45 mm. Mit jelent ez? Mennyi lenne a normális? Az AC 303mm, a BPD 86mm.2 hét múlva kell visszamennem.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is megmérték a hólyagot, (53*29mm) mert elõtte egyszer sem volt telitett, aztán a legutóbbi uh-on már nem látszott, valószinü kipisilte. Szerintem normális, mert ha nem lenne, akkor szóltak volna. Nekünk a 32. héten a bpd 84 mm volt. Ne aggódj. 39 hetes kismama

Szia! Nekem is megmérték a hólyagot, (53*29mm) mert elõtte egyszer sem volt telitett, aztán a legutóbbi uh-on már nem látszott, valószinü kipisilte. Szerintem normális, mert ha nem lenne, akkor szóltak volna. Nekünk a 32. héten a bpd 84 mm volt. Ne aggódj. 39 hetes kismama
Az elõzõ vagyok, valószinü azért hivnak vissza, hogy megnézzék, még telitett-e. Nekünk 3* volt ugyanakkora.

32. hét környékén levő kismamik féltek s züléstől? Gondoltatok már rá?

Én igazából nem félek, de még úgy bele sem gondoltam,hogy milyen lesz. Dokim azt mondta,hogy lehet császár szülés lesz (amit nem szeretnék). Első baba. 31+6hkm

Legjobb válasz: kicsit tartik tölle, mikor ugy belegondolok.mert már átestem rajta egyszer 32+1 kismama

kicsit tartik tölle, mikor ugy belegondolok.mert már átestem rajta egyszer 32+1 kismama
kicsit tartok tölle, mikor ugy belegondolok.mert már átestem rajta egyszer 32+1 kismama
bocsi ez kétszer ment
Elsõ babám lesz, igaz már nem 32 hetes vagyok, de már inkább várom... Nem nagyon tudok aludni, egy egyszerû cipõ fel-le vétel maga a pokol... Jövõhétre vagyok kiírva, remélem azért e héten meg lesz már!!! Kitartást csajok:-)
A kérdező hozzászólása: a cipõ, zokni felvétele nekem is nehezen megy már, és még csak most jön a java :) szoritok mindenkinek, hoogy rendben legyen minden. :)
34 hetes vagyok. Nem felek, sot, izgatottan varom. (paran azt mondjak, csak azert, mert meg nem tudom milyen, de sztem meg nem ezert) Egyebkent arra koncentralok, h menni fog, persze fajni fog, de akkor is jo lesz, szep lesz. (hiszek a gondolat teremto erjeben)
Én nem félek abszolút, sõõt, már várom hogy kibújjon a picúr. :) Biztos nem lesz kellemes, de hát biztos hogy ki lehet bírni, sokat átestek már rajta. Alacsony a fájdalom küszöböm, de nem érdekel, hogy mennyire fog fájni, engem csak az érdekel hogy meglássam végre a Drágámat. :) Elsõ baba. :) 31 hkm.
en mar total beparaztam, mar azt is bebeszeltem magamnak hogy leall a szivem, elajulok, megvakulok :D tudom beteges de inkabb felkeszulok a legrosszabbra es nem er meglepi :D fajdalomkuszobom egyebkent a beka segge alatt van. :P egyik ismim juniba szult es nem parazott ra , mondta is h lehet ez volt a baj mert nehez szules volt. na en kellokeppen parazok mar azt hiszem, kisebb gorcsok is vannak mar, ami nem kellemes, de nyugtatom magam hogy ennel csak rosszabb lesz 33+2hkm


Milyen méreteitek voltak a 32. heti UH-án? Ikres kismamák is?

nekünk bpd,thorax ap,fl lett mérve. A baba adatai: 87mm,80*82mm,63mm; B baba adatai: 80mm,86*87mm,58mm. Szerintetek milyenek az értékeink? Megkérdezném azt is,hogy véleményetek szerint hogyan lehetséges ez: ezidáig a méhlepény mellső falon tapadt,s egypetéjű ikreket vártunk, tegnap meg azt írták a leletemre,hogy B magzatnál a lepény a fundusban,1.fokban érett, A babánál mellső falon,0.fokban érett méhlepény...ez h lehetséges?kétpetéjűséget feltételez? ui.itthon vettem észre a leleten szereplő 'változást'. előre is köszi!

Legjobb válasz: Szia! Hát ha ezt írták, akkor 2petéjûek valószínûlg. Soha nem szoktak születés elött biztosat állítani, mert 1petéjûeknek is lehet 2 méhlepény, ill. a 2petéjûek 2 lepénye is "össznõhet" úgy, hogy azt egynek nézik, csak születés után derül ki!!! Nekem 31. hétben: (A-B baba) BPD: 80-81mm, FL: 59-60mm Pont 34 hetesen: BPD: 110-111mm, FL: 64-64mm. Nekem ezeken kívûl OFD, AC volt mérve. 32 hetesem nincs, akor nem voltam. Szerintem jók az adatok, ne izgulj. Az meg, hogy 1 vagy 2 petéjûek, gondolom mindegy:)

Szia! Hát ha ezt írták, akkor 2petéjûek valószínûlg. Soha nem szoktak születés elött biztosat állítani, mert 1petéjûeknek is lehet 2 méhlepény, ill. a 2petéjûek 2 lepénye is "össznõhet" úgy, hogy azt egynek nézik, csak születés után derül ki!!! Nekem 31. hétben: (A-B baba) BPD: 80-81mm, FL: 59-60mm Pont 34 hetesen: BPD: 110-111mm, FL: 64-64mm. Nekem ezeken kívûl OFD, AC volt mérve. 32 hetesem nincs, akor nem voltam. Szerintem jók az adatok, ne izgulj. Az meg, hogy 1 vagy 2 petéjûek, gondolom mindegy:)

32. hétben lévő kismamák hogy érzitek magatokat?

Dolgoztok még? Hogy bírjátok a mozgást? Tudtok aludni? Mennyit híztatok?

Legjobb válasz: Én tegnap töltöttem a 32. hetet.Én nagyon hamar elalszok,aztán van hogy hajnal 1-tól 4-ig felvagyok.Esténként nagyon fáj a lábam,ha felpolcolom az se jó.Igaz az enyém sajnos viszeres lett.Ami a legelviselhetetlenebb az a gyomorsavam.Nekem fáj a derekam és a hátam is,én is 8 kilót híztam eddig.Ja és szúr a jobb oldalam.A baba minden nap nagyon aktív,néha olyanokat csavar magán hogy megilyedek. :-)) Õ legalább jól érzi magát,nekem meg alig van energiám.

Én tegnap töltöttem a 32. hetet.Én nagyon hamar elalszok, aztán van hogy hajnal 1-tól 4-ig felvagyok.Esténként nagyon fáj a lábam, ha felpolcolom az se jó.Igaz az enyém sajnos viszeres lett.Ami a legelviselhetetlenebb az a gyomorsavam.Nekem fáj a derekam és a hátam is, én is 8 kilót híztam eddig.Ja és szúr a jobb oldalam.A baba minden nap nagyon aktív, néha olyanokat csavar magán hogy megilyedek. :-)) Õ legalább jól érzi magát, nekem meg alig van energiám.
Még dolgozom, de már nem minden nap. Az alvás csak akkor jó, ha késõig fentmaradok, és így esélyem van rá, hogy ne töltsek ébren 2-3 órát éjszaka. Kényelmesnek viszont nem mondható. Én 7 kg-ot híztam eddig, de ez szerintem csak amiatt van, hogy diétáznom kell a cukor miatt. Általában vagy a hátam, vagy a derekam, vagy a csípõm szokott fájni, de annyira nem vészes. Még mindent csinálok mint régen, autót is vezetek. Még meg kell venni a babakocsit, babahordozót és készül a gyerekszoba.
Én már elég nehezen viselem, sokszor a sírás kerülget, fõleg mikor öltözni vagy vetkõzni kell. Feküdni már sehogy sem jó, aludni nem bírok. A csontjaim mindenhol fájnak, szóval én már nagyon várom hogy végre megszülessen a kis bébim. 15 kg-ot híztam. Te mennyit?
A kérdező hozzászólása: Látom nem vagyok egyedül a nyûgeimmel. Aludni én sem tudok, egyszerûen nem vagyok álmos, nehéz az ágyban mozogni. Még dolgozok én is, eddig 8 kilót híztam. Ha itthon maradok biztos beindul majd. Egyébként boldog kismama vagyok, de nagyon várom már hogy megszülessen. Boldog babavárást nektek!
Én is a 32. héten vagyok. Már nem dolgozom két hónapja. 14 kilót híztam eddig, de igazán a mozgással csak öltözés, mosakodás közben vannak problémáim. Bár igazából úgy mozgok mint egy csiga, de ez nekem nem jelent problémát, legfeljebb a páromnak. :) Az alvás a legrosszabb és legnehezebb. Ha alszom is, annyira éber vagyok amiatt, hogy folyton figyelem, hogy jól fordulok-e, nem fekszem-e a gyerekre. Közben persze minden fordulatnál iszonyúan fáj a derekam, csípõm. Szóval, az alvás nekem éjjel szar, de bevezettem a délutáni alvást és akkor jobban tudok aludni, valahogy nincsen annyi nyûgöm. Pár napja egyébként a gyereket kezdem nagyon nehéznek érezni, nem tudom ezzel ti hogy vagytok? Eddig kellemes volt hordoznom, de most már kicsit kellemetlen, fájó. Igaz az én prüntyõkém lassan 2 és fél kiló.
Szia! Nekem ez már a 33. hét. Semmim nem fáj, a derekam, sem. Az alvással nekem is gondok vannak, 1-2 órát nézelõdök minden éjszaka és elég nehéz a kényelmes poziciót megtalálni. 10 kilót híztam, bár azt mondják, meg sem látszik. A hajolgatás és a házimunka elég nehezemre esik és gyorsan elfáradok.
Sziasztok! Én a 31. hét végén vagyok. A hátam egyre többet fáj, kevesebbet birok fizikálisan. Takarítani 3 felvonásban takarítok, közben vizsgaidõszakom is van. A koncentráció képességem lecsökkent. Az éjszakáim elég nyûgösek. Ha megtalálom a jó pozíciót, ami nagyon ritka, akkor tuti pisilnem kell. Amúgy minden ok, de egyre nehezebb minden. Hízni csak 4 kg-t híztam eddig, de mostanában egyre jobban kívánom az édességet. Fél emeletnyi lépcsõzés után nehezen jön a levegõ. Amúgy jól vagyunk, szinte már minden megvan, csak kikell mosnom mindenét. Már nagyon várom én is! Dolgozni már nem dolgozom, már elég fáradékony vagyok. Jól esik napközben lepihenni. Boldog babavárást mindenkinek!
Szia. én a 31 hetet töltöm ma, nem dolgozom, eddig különösebben nem voltak problémáim, a pocakom se nagy még.de az alvás nekem is nehezen megy. azazhogy aludnék én, bárhol, bármikor szinte..nagyon fáradékony vagyok, csak a fekvés lassan sehogy nem esik jól, meg ujabban az ülés sem. azért oldalt fekve nagy nehezen általában el tudok aludni. 5kilót híztam amugy, ami állítólag nem sok, pedig nem diétázom.valószinü, azért, mert vegetáriánus vagyok és rengeteg zölsséget, gyümit eszek, ami ugye nem hizlal.viszont a pici megkapja belöle a vitaminokat. további jó babavárást!

32 hetes kismama vagyok a doki szerint 2000-2100 dkg a babám, normális ez a suly? Mennyit nöhet még a 38 dik hétig? Akkor fognak császárolni.

Legjobb válasz: Nekem is kb ennyi súlyt mondtak a 32.héten! De még bármennyi lehet a baba a végéig... Üdv, 33 heteske.

Nekem is kb ennyi súlyt mondtak a 32.héten! De még bármennyi lehet a baba a végéig... Üdv, 33 heteske.
Nekem az elsõ babámnál is kb. ennyit mondtak a 32. héten és 3500 g-mal született, szintén császárral. Ja, és kislány lett.
Szia! Én is egy hete voltam 4D-n (31 hetesen) és nekem is közel 2 kilóra becsülték + - 250g. Én is izgulok, mert nem vagyok császár párti, de ha nagyon nagy lesz nem tudom mi lesz. Szedsz még valami vitamint?
Szia. Szerintem olyan 3000-3200 gramm lesz a babád!
A kérdező hozzászólása: mostmár csak a magne b6 ot és a duphastont szedem elevitet kb a 26 dik hétig szedtem a dokim mondta pénteken hogy szedjek elevitet de ha jol fejlödik a baba akkor miért? boldog babavárást mindenkinek :0))

32 hétben lévő kismama vagyok. Lehetnek már jósló fájások?

Legjobb válasz: Nekem a 32. héttõl folyamatosan voltak, de olyan erõsek,hogy amikor megrepedt a burok 10 órán keresztül semmi nem volt. De utánna behoztam mert 4,5 óra alatt meglett. pihengess mert utánna nem lesz idõ. 10hetes baba anyukája

Nekem a 32. héttõl folyamatosan voltak, de olyan erõsek, hogy amikor megrepedt a burok 10 órán keresztül semmi nem volt. De utánna behoztam mert 4, 5 óra alatt meglett. pihengess mert utánna nem lesz idõ. 10hetes baba anyukája
Nekem kb. 33.héttõl voltak jóslóim. Betöltött 37. hétre szültem. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem húznád ki a 40 hetet. 7 hetes kisbaba anyukája
Nekem is volt, de gyógyszert adott a doki, azt mondta ez nem normális még ekkor.Salbutamol izomlazítót adott.Abba akartam önszámtamból hagyni, és azt hittem aznap megszülök 33hetesen utánna szedtem mint a kisangyal 36.hétig.de nekem komkrétan nagyon keményedett a hasam .Azt mondta a dokim a jóslók a 36héttõl normálisak.Szval ha ennyire jóslóid vannak akkor inkább szólj neki nehogy koraszülött legyen a baba sztem.Pl ez a gyógyszer semmiben nem károsítja a babát , mert izomlazító, szval lehet ki kellene próbálnod.Mert neked még azért van idõd bõven.39hetes kismama-és alig van jóslóm..

32 hét körüli kismamák hogy vagytok? Mivel tengetitek a minden napotok? Hol jártok a készülődésben?

Én már nem dolgozom, babarucik kimosva kivasalva! Kiválasztottam melyik ruhát szeretném ha a férjem majd behozná a kicsinek. 80%-ban megvettünk már mindent, apróságok hiányoznak.....plusz textilpelus, gumilepedő,kifogó, stb. Már lefertőtlenítettem mindent de még majd egyszer át kell törölnöm mindent. A lakás nagyjából rendben van, kicsit most unatkozom, :( Juniusban kell mennem terhesgondozásra, most voltam másfél hete, így az sincs. Kicsit lassan telik a napom:(

Legjobb válasz: Én a 33. hétben vagyok, én sem dolgozok mert trombózis gyanús vagyok/voltam. Mi tegnap rendeztük be a gyerekszobát, de még rucikat meg hasonlókat venni kell. Jövõ héten záróvizsgázok, úgyhogy most tanulok ezerrel. Megyünk jövõ hét végén horvátországba egy picit kikapcsolódni :) úgyhogy én nem unatkozok:) még a kórházi csomagból sincs meg semmim szinte, ruhákat is kell mosni, vasalni, de ezeket júniusra tervezem. Egyébként még szülés elõtt tervbe van egy esküvõ, egy lánybúcsú, meg egy hatalmas szülinapi buli:)

Én a 33. hétben vagyok, én sem dolgozok mert trombózis gyanús vagyok/voltam. Mi tegnap rendeztük be a gyerekszobát, de még rucikat meg hasonlókat venni kell. Jövõ héten záróvizsgázok, úgyhogy most tanulok ezerrel. Megyünk jövõ hét végén horvátországba egy picit kikapcsolódni :) úgyhogy én nem unatkozok:) még a kórházi csomagból sincs meg semmim szinte, ruhákat is kell mosni, vasalni, de ezeket júniusra tervezem. Egyébként még szülés elõtt tervbe van egy esküvõ, egy lánybúcsú, meg egy hatalmas szülinapi buli:)
A kérdező hozzászólása: A te esküvõd? Én is hivatalos vagyok esküvõre és lánybúcsúra :D
Nem-nem, egy nagyon jó barátnõm esküvõje :) Nekünk az esküvõ után a nászúton jött össze a baba :)
Én holnap töltöm a 32. hetet. Táppénzen vagyok a 8. hét óta. Elég egyhangúak a napjaim: Délelõtt fõzök, férjem jön ebédelni, aztán délután pihenek. Nekünk 90%-ban megvan már minden, a babaágy a pelenkázóval már a helyén. A ruhákat múlthéten kezdtem kimosni, egy adagig jutottam, azóta folyton esik az esõ... :)
Mivel én a 2. gyermekemet várom, nem unatkozom, 5 éves kislányom minden idõmet leköti amikor velem van.Majdnem mindent vettünk már, jövõ hónapban kimosom, kivasalom a kis ruhákat.Délelõtt fõzök amíg a kislányom oviban van, délutánonként ha az idõ engedi kimozdulunk játszótérre, mamákhoz, fagyizni, stb, hétvégenként meg mindig van valami közös program, hétvégén gyereknap és következõ hétvégére tervezünk egy kis lazulást egy nyaralóban 3-an, grillezés, bográcsozás, horgászás, stb.A korházi cuccaim is majdnem megvannak.
Én holnap töltöm a 33.hetet, a 26.óta táppénzen vagyok.Nálunk is megvannak a babaholmik 90%ban, minden kimosva+vasalva, kórházi felszeréls táskában:) Nagyjából a fõzés, mosás, takarítás és a délutáni sorozatok töltik ki az egész napomat elég egyhangú, de ki kell élvezni ezt a pár hetet, mert a pici majd biztosan elûzi az unalom szót:)

32. hét körüli Kismamik! Ti hogy vagytok? Panasz? Mindent megvettetek már a Picinek?

Legjobb válasz: Én a 33 hétre minden babaholmit glédába állítottam, és a 35 hétre összepakoltam a kh-i cuccot is. Mint kiderült, jól tettem, mert másfél hét múlva mentem szülni...

Én a 33 hétre minden babaholmit glédába állítottam, és a 35 hétre összepakoltam a kh-i cuccot is. Mint kiderült, jól tettem, mert másfél hét múlva mentem szülni...
Én 30+4 vagyok. Sokminden megvan, de mivel nem tudjuk 100%-ra, hogy mi a neme, így még várok a 32. heti UH-ig az ágynemûvel, kisruhákkal. Úgy tervezem amint megtudom már megyek is levadászni mindent, mert engem már idegesít, hogy nem vagyunk kész. Körülöttem most sokan szültek 36-37 hétre. Panaszom csak annyi, hogy nyomja a pocim a gyomrom és ez néha kényelmetlen, de a nasizásomat nem gátolja :) Te készen állsz? Lányod lesz vagy fiad?
A kérdező hozzászólása: Nálunk kisfiú lesz, ez már a 19. héten kiderült 100%ra! :) Áhh, még egy csomó dolgot kell venni, igaz ezek már inkább kisebb dolgok, de még költségesek (pl. légzésfigyelõ, mellszívó szett) Ja, és a babakocsit csak kinéztük, de még nem vettük meg...szóval van még mit tenni! Tegnap viszont sikerült a kórházas pakkba való dolgokat megvenni. 3 hét múlva össze is csomagolom, biztos, ami biztos :)
Én 33 hetes vagyok, és még annyi minden nincs meg. :( Mérgelödöm is rajta...koraszüléssel is fenyeget az orvos, úgyhogy mostmár sietni kellene, azt se tudom mivel kezdjem, persze ha a bank végre utalná a fizum... :/
A kérdező hozzászólása: Hát igen, mi is várunk egy helyrõl pénzt, de lehet, hogy csak júliusban lesz meg..:o( A bébi pedig július végén érkezik (elvileg) Csak annyira félek, hogy hamarabb jön, olyan sok mostanában a koraszülés..:o(

32 hetben lévő kismama vagyok. Az első babánkat várjuk. A héten közölte az orvosom, hogy a külső méhszáj nyitott. Pihenést javasolt. Nagyon megbízom az orvosomban, de egész nap nem csinálhatok semmit, vagy apró házimunkákat végezhetek?

Legjobb válasz: Nekem már a 25. héttõl 2100 volt a méhszájam. most vagyok a 34 héten és még mindig ugyanez a helyzet. Nekem a doki nem mondott semmit, azt mondta minden rendben van.Végül is a belsõ méhszáj még teljesen zárt nálam. Azt sem mondta, hogy pihenjek. Pihenni csak akkor szoktam, ha elfáradok, de persze nem dolgozom magam agyon. Itthon vagyok, megcsinálom a házimunkát apránként, szoktam menni nézelõdni, vásárolni is. Ha kedvem van lefekszek aludni, még megtehetem, mert ez lesz az elsõ baba.

Nekem már a 25. héttõl 2100 volt a méhszájam. most vagyok a 34 héten és még mindig ugyanez a helyzet. Nekem a doki nem mondott semmit, azt mondta minden rendben van.Végül is a belsõ méhszáj még teljesen zárt nálam. Azt sem mondta, hogy pihenjek. Pihenni csak akkor szoktam, ha elfáradok, de persze nem dolgozom magam agyon. Itthon vagyok, megcsinálom a házimunkát apránként, szoktam menni nézelõdni, vásárolni is. Ha kedvem van lefekszek aludni, még megtehetem, mert ez lesz az elsõ baba.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!