Találatok a következő kifejezésre: 32 vagy LCD (5 db)

Heloztok lene egy 32 LG LED TV Full HD 32LS5600 és nem tudom pontosan hogy led tv? Vagy lcd? . Mert valamejk oldalon aszt irja led másholmeg lcd. Valamejik hejen pedig aszt irja lcd led televizio kérlek titeket segisetek.

mert enyi pénzért már nem szeretnék lcd tv-ét venni mert aban oldarol csunya a kép! és nem tudom mijen techologia lehet az lcd-led mert haszar akor veszek másikat valami sima led tv-vét

Legjobb válasz: A led tv is lcd...

A led tv is lcd...
A "LED" a megvilágításra vonatkozik, mivel az LCD TV-nek kell egy fényforrás ami átvilágítja a panelt (mivel nincs önálló fényforrása), a "LED" elõtt ccfl csöveket használtak világításként az LCD TVk-be.

32" vagy 37"-os LCD tv-t szeretnék venni! Melyik márkát válasszam, és miért?

Max. 140-150000 pénzt szánok rá. Többnyire Tv nézésre használnám, f?ként sport csatornák nézésére. A HD adás tudom kés?bb lesz feljöv?ben, ahhoz kell még pár év, hogy a mai szinten elérhet? legyen, ezért nem tartom fontosnak. Lehet, hogy tévedek. Egy a lényeg, hogy élvezhet? legyen a Tv nézés... Köszönöm a segítséget! :)

Legjobb válasz: Mi most vettünk 32"-os JVC LCD TV, a Media Marktban, 139 900 FT. Nagyon jó, gyönyörû a felbontása is. A sport csatonák pedig különösen jól foghatók, de néhány adás kicsit szemcsés de hát ez nem a TV hibája.

Mi most vettünk 32"-os JVC LCD TV, a Media Marktban, 139 900 FT. Nagyon jó, gyönyörû a felbontása is. A sport csatonák pedig különösen jól foghatók, de néhány adás kicsit szemcsés de hát ez nem a TV hibája.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Leírnád a tv típusát, hogy megnézhessem a paramétereit / neten /? Elõre is köszi! :)

Venni akarok tv-t de nem tudom pontosan melyik érné meg.32"osat, hdmi és scart csatlakozóval, Play station höz. Lcd vagy Led vagy full Hd a legjobb hozzá?

8

Legjobb válasz: http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/samsung/ue32.. http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/samsung/ue32.. Ezek közül is a másodikat ajánlanám 200Hz de a képfrissítés 400Hz!!!Pc monitorként is használható van benne játék mód(konzolokhoz)és 39Watt a fogyasztása!!!

http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/samsung/ue32.. http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/samsung/ue32.. Ezek közül is a másodikat ajánlanám 200Hz de a képfrissítés 400Hz!!!Pc monitorként is használható van benne játék mód(konzolokhoz)és 39Watt a fogyasztása!!!
Bocsi a linkek már valamiért nem élnek amiket küldtem. Mindenképp LED TV-t nézz.Mond meg ha gondolod mennyit szánsz rá és adhatok 1-2 tippet.De csak SAMSUNG mást ne.
http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/samsung/ue32.. http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/samsung/ue32.. Itt tudod megnézni a második PC-monitorként is használható és van benne játék mód.
A kérdező hozzászólása: 150-200£ ert akarok hosszu garanciaval, es megbizhato tartosat


Lenne egy kérdésem hozzátok. Hány cm széles meg magas egy 32", 37", 42" lcd vagy led tv kijelzöje?

Legjobb válasz: Egy hüvelyk 25,4 mm, a többit rád bízom. Mivel általában az átlót adják meg, kicsit kénytelen leszel törni a buksit :)

Egy hüvelyk 25, 4 mm, a többit rád bízom. Mivel általában az átlót adják meg, kicsit kénytelen leszel törni a buksit :)
Itt egy oldal ahol ki lehet számolni! http://www.displaywars.com/

Egy full hd 32" lcd vagy led tv készüléket hány méter az ideális nézési távolsága? HD müsor pl:m1 európabajnokság és a sima digitális müsor?

Legjobb válasz: Jó ha van olyan 3 méter távolság minimum a Tv és a nézõ között így élvezhetõbb.

Jó ha van olyan 3 méter távolság minimum a Tv és a nézõ között így élvezhetõbb.
A kérdező hozzászólása: Ez a lista amit linkeltél elég durva. Hogy értelmezik a listán a távolságot?Ami oda van irva cm be az a minimális, hogy ne legyen pixeles?
Igen, ezek a minimális értékek. Amúgy a képet itt találtam: http://www.geeks.hu/tippektrukkok/080728_milyen_messzirol_ne..
A kérdező hozzászólása: Akarok venni egy 32" led tv.Én 2-2, 5m nézném a tv.HD müsornál mi az a távolság ami már nagyon messze van?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!