Találatok a következő kifejezésre: 31hetes terhes és (5 db)

Ilyenkor bizony már elég erösek a rugások és ezek fájnak bizony.Nyugodj meg ez természetes.Én 2 gyereket szültem...
Szia! Én a 32. hétben járok és az én babám is nagyon erõseket rug meg nyumja a pici lábacskáit a bordáim alá meg a tüdõmbe. Kellemetlen de mégis jó érzés. Baj nincs, normális az érzés, mert már nagy a baby és kicsi neki a hely, terjeszkedik:)
Csatlakozom, bár én még csak 29 hetes vagyok. nekem az oldalom szokta annyira rúgni, hogy azt hiszem kiszakad a hasamon a bõr... Meg amint leülök, naná, hogy a gyomromban van, és a fejét annyira nekinyomja a bordámnak, hogy már fáj, annyira feszít... mi lesz még késõbb? :-))) Ne izgulj, minden rendben, csak sajna egyre erõsebb a "kis fenevad".-)) Finoman simizg meg ilyenkor, hátha megnyugszik, és néha szó szerint vissza kell tuszkolni a helyére.-)
Az én is békám kedvenc szórakozása, hogy a hasam jobb oldalára feszíti be magát, ha gyorsabban megyek, mint õ gondolja.Nah ez egy picit fáj:) Aztán a másik játék a jobb oldalon szintén a bordataposás.Múlthéten már majdnem õrületbe kergetett vele, és megfenyegettem, hogy ha nem hagyja abba, akkor az apja fogja hornadni most néhány napig:) A rúgásai meg ritkunak, nem mint a 26.héten, de sokkal erõsebbek.Az elmõlt két napban azt játszotta, hogy beterbesztett, és egyszerre kezdte el rúgni mindkét oldalon a bordáimat.Nem kellemes érzés, de tényleg csak mosolygok a fájdalmon, mert ilyenkor tudom, jól érzni magát odabent.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat:) !

Miért van ez? 31hetes terhes vagyok és nagyon rúgdos a baba! Semmire nem nyugszik meg csak ha az apukája odateszi/ráteszi a kezét! Õt ez megnyugtatja?

Legjobb válasz: Igen, õt is, téged is, apukát is, és nagyon aranyosak vagytok így hárman a kis focistával. :)))

Igen, õt is, téged is, apukát is, és nagyon aranyosak vagytok így hárman a kis focistával. :) ))

Múlthéten voltam ultrahangon, 31hetes terhes vagyok, és 1400-1500gramnak saccolták a babámat?

A papiromra azvan ráirva hogy veszèlyeztetet terhes vok a magzat növekedèsi elmaradása miatt! A hèten kell mennem szerdán 32hetes uh-ra hogy megnézzék, mennyit hízott 1hét alatt, ha viszont kissulyú lessz akkor valószinű hogy befektetnek! :/ 1400-1500gram volt a babàm 31hetesen, akkor most 1hét alatt hány grammot hizik egy baba? Szüléskor meglessz a max 3kiló ha most 31hetesen 1400-1500gram??

Legjobb válasz: Tényleg kicsi a súlya korához képest, s ezért mérik majd gyakrabban, hogy nincs-e valami gondd, ami miatt nem kap elegendõ tápanyagot, s nem hízik, vagy más oka van a nem hízásnak! Olyan 20 dékát minimum kellene híznia! Ha nem jól hízik, lehet hamarabb kiveszik a babát, s lehet csak a 2-2,5 kilót jó ha eléri, még h idõre is születik!!! Szedsz vitamint, eszel rendesen?

Tényleg kicsi a súlya korához képest, s ezért mérik majd gyakrabban, hogy nincs-e valami gondd, ami miatt nem kap elegendõ tápanyagot, s nem hízik, vagy más oka van a nem hízásnak! Olyan 20 dékát minimum kellene híznia! Ha nem jól hízik, lehet hamarabb kiveszik a babát, s lehet csak a 2-2, 5 kilót jó ha eléri, még h idõre is születik!!! Szedsz vitamint, eszel rendesen?
A kérdező hozzászólása: Persze hogy eszek rendesen, sõt nagyon is sokat eszek! Hátt remèlem hogy minden rendben lessz ultrahangon a babàmmal, kicsit félek :'( ha 31hetesen 1400-1500gram akkor 32hetesen se leszz olyan sok! :/
A kérdező hozzászólása: Nem nem szedek semmit, 32hetesen max 1800-1900gramnak kellene lennie deha én 31hetesen 1400-1500gramnak saccolták akkor most 32hetesen 1600gram lessz és azis kevès 32hetesen.. Most egy hét alatt biztos nem fog olyan pfff de sokat hízni! :/
Nyugi, egyáltalán nem vészes a súlya. Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. Nem lehet minden baba 4 kiló felett, és ne is legyen. Szerintem nem lesz gond. Mire mész a 32 hetesre fog annyit hízni, amennyit kell neki. :)
Nekem 30 hetesen 1300 grammra becsülték, de nekem nem mondták, hogy pici, pedig akkor ezek szerint pici...
nekem meg 32hetes uh-n 2100g-ra saccolták és arra meg az mondták hogy jó nagy baba.nem lehet rajtuk kiigazodni.szerintem se izgulj.még van egy csomó idõd szülési, és még addig sokat hízhat. :-)
A mi babánkat 30 hetesen becsülték 1500 g-nak. De akkor nem mondták hogy le lenne maradva. Viszont a 36 hetesen már két héttel el volt maradva. De arra sem mondták hogy túl nagy baj csak gyakrabban mentem nst-re meg áramlást néztek neki többször. Mivel az jó volt így nem volt gond. Aztán azt mondták hogy kicsit kisebb a méhlepényem és azért hízik picit nehezebben. A dokim azt mondta hogy egyek gesztenyepürét mert attól hízik. Naponta fél kockát. Csak ne tegyek rá rumot meg tejszínhabot. :) És szerintem ez be is jött mert 39 hétre született 3160g-mal. Úgyhogy ha minden rendben nálatok csak kicsit kisebb akkor próbálkozhatsz a gesztenyepürével.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vàlaszokat :) hát majd eldõl szerdàn.. Remélem hogy télleg nem lessz semmi baj! :)
Szia. Az egyik kolléganõmnek olyan pici volt a babája mindenféle vitamin ellenére, hogy a rendes 12 hetesen azt mondták neki még csak kb 8 hetes. Utánna már be is fektették, hátha drogozik vagy alkoholista... A babája tényleg pici lett, kb 2500 g, de makkegészséges. Náluk genetika, ne félj Te sem.


31hetes terhes vagyok és nagyon keveset mozog a kisbabám aggodnom kéne?

köszönöm ell?re is a válaszokat!!

Legjobb válasz: Miért irogatjátok, hogy nyugodtan maradjon otthon! Ne izguljon! Ez nem játék! Lehet, hogy lusta a baba, DE LEHET? HOGY NEM!!!! S valami oka van, hogy nem mozog eleget, pl. oxigénhiányos állapotban van, ami lehet attól hogy a lepény nem jól látja el a babát, s akár attól is, hogy a köldökzsinór pl. valahol megszorult! Ilyenkor ezeket mindenképp ellenõrizni kell!!!

Miért irogatjátok, hogy nyugodtan maradjon otthon! Ne izguljon! Ez nem játék! Lehet, hogy lusta a baba, DE LEHET? HOGY NEM!!!! S valami oka van, hogy nem mozog eleget, pl. oxigénhiányos állapotban van, ami lehet attól hogy a lepény nem jól látja el a babát, s akár attól is, hogy a köldökzsinór pl. valahol megszorult! Ilyenkor ezeket mindenképp ellenõrizni kell!!!
Ha csak ma mozgott keveset, de azert erezted, akkor nem kell aggodni. Nalam is volt ugy, hogy tobbet aludt egy nap es aggodtam, de este vagy masnap mar potolta az elozo napot.30 het utan mar tobbet alszanak amugy is, mert egyre kevesebb a helyuk. Ugyhogy ne aggodj, ilyen lustabb napja volt. A lenyeg, ha mar jo ideje nem erezted egyaltalan, akkor irany a doki.
Igen! Azonnal orvos!!! Ilyenkor már jelentHET bajt, ha keveset mozog! Még ma menj ügyeletre!
Nem!Minden kisbaba más.Õ ilyen kis lusta:-)
Az én babám annyira erõsen és szinte óránként mozog, hogy félek, hogy burkot repeszt. Erõsen és gyakran mozog. 30 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat de mi van akkor ha egyik nap egyszer kétszer mozog a másik nap meg sokat voltam védõnõnél azt mondta semmi gond nincsen vele de mégis lustaság lenne ma például vagy 20szor mozgott tegnap meg 3szor ez is baj vagy csak alszik köszönöm a segítséget!!!!
Vannak olyan napok, amikor többet alszanak, néha kevesebbet, pont mint mi:-)

31hetes terhes vagyok. Szeretkeztünk a párommal, utána véres váladék jött ki többször is. Ilyen még eddig sosem volt. Mitől lehet ez? Nem görcsölök és nem is fáj a hasam.

Legjobb válasz: szerintem említsd meg a dokidnak. Nincs nyitva kicsit a méhszájad? valahol azt olvastam, hogy nyitott méhszáj mellett jelentkezhet szex vagy vizsgálat után ilyen. valószínûleg minden rendben, de azért jobb errõl meg is gyõzõdni.

szerintem említsd meg a dokidnak. Nincs nyitva kicsit a méhszájad? valahol azt olvastam, hogy nyitott méhszáj mellett jelentkezhet szex vagy vizsgálat után ilyen. valószínûleg minden rendben, de azért jobb errõl meg is gyõzõdni.
A kérdező hozzászólása: Én is erre gondoltam, vizsgálat nem volt, az csak lesz 8.dikán.Utoljára nem volt semmi gond, akkor teljesen zárt voltam...
Szia! Nekem is volt pár csep vér a 23.héten szeretkezés után, én akkor bementem a sürgõsségire(este11), de hála az égnek nem volt semmi, de a terhesség végéig eltíltottak a szextõl, nameg a férjem úgy megijedt, hogy nem is merné szerintem!Nekem nem váladék volt, hanem vér!Azt mondta doki, hogy szex közben megnõ az alhasi vérbõség, meg sérülékenyebb ott!Én megnézetném a helyedben, vagy legalább felhívnám a dokid, nehogy a nyákdugó legyen!De te ézed, ha nem fáj semmi meg nem görcsölsz nemhiszem, hogy baj lenne, de én csak menézetném magam!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!