Találatok a következő kifejezésre: 31. napra meg a mensim, és (3 db)

31. napra jött meg a mensim, és mindig 25 naponként van meg. Van még remény arra hogy babám lesz?

Nem nagyon vérzek. Hétf?n akartam tesztet csinálni.

Legjobb válasz: Ha nem nagyon vérzel lehetsz terhes.Csináld azért meg a tesztet hétfõn hogy megnyugodj.És ne add fel,nekem is vannak gyerekeim és most harmadszor nekem sem akar sikerülni.Higgyél benne,sikerülni fog!Drukkolok!

Ha nem nagyon vérzel lehetsz terhes.Csináld azért meg a tesztet hétfõn hogy megnyugodj.És ne add fel, nekem is vannak gyerekeim és most harmadszor nekem sem akar sikerülni.Higgyél benne, sikerülni fog!Drukkolok!

Izgultok velem? Tapasztalatok is várok! Szóval tegnaptól holnapig jönne meg elvileg a mensi (változó a ciklusom, hol 29 nap, hol 30, hol 31). Tegnap és ma még nem jött szerencsére, nem is érzem, hogy jönni akarna.

Múlt héten egész héten szurkált hol a méhem, a petefészkeim, azt hittem már megjön, de aztán elmúlt minden. Ami nem megszokott még, hogy mensi el?tt mindig leszakadnak a melleim, most érzékenyek, de nem vészes. 3 napja reggelente minden bajom van, úgy érzem szar a gyomrom, hányingerem van, aztán 1-2 óra és elmúlik. A fejem is fáj 2-3 napja, nem er?sen, de fáj. Szerintetek lehet bébi? Ha holnap nem jön meg, érdemes már tesztelnem?

Legjobb válasz: ha tényleg a terhesség miatt vannak a tünetek akkor a tesztnek már ki kell mutatnia. drukkolok!

ha tényleg a terhesség miatt vannak a tünetek akkor a tesztnek már ki kell mutatnia. drukkolok!
A kérdező hozzászólása: de pl. miért nem fájnak nagyon a melleim. Mindenkinek szokott ez tünet lenni nem?
Nekem volt egy vetélésem, annál a terhességnél már elõtte le akart szakadni a mellem, pedig menzesz körül sose fájt. Most pl egyáltalán nem fájt a mellem csak a 6.-7. héten meg most fájt 2 nap. Ez a mellfájdalom nem egyértelmû, sõt az összes többi jel se. sokat tudunk produkálni. Ennél a terhességemnél semmi tünetem nem volt, csak nem jött meg. Szerintem holnap reggel tesztelj egyet, de lehet már a mai is kimutatá ( nem elsõbõl persze ), de reggel szigorú elsõ pisi. Én kíváncsiságból megnézném... :) 12hkm
Most ha azt írom igen lehetsz terhes, akkor te szépen bele éled magad aztán lehet holnap pofára esel, mert megjön .Ne golndolj rá, ne kerezsa tüneteket , ezek a tünetek nálamis és sok másnál is elõfordultak és még se volt baba..ne beszéld magadba az nem tesz jót..
Szia! Elsõ terhesség? Igen, izgulunk veled. Szerintem reggel csináld meg, aztán írj nekünk. Ha pozitív az nagyon jó, de ha negatív akkor késõbb gratulálunk! Hajrá!!!: )
Na mizujs ?nem csináltál tesztet?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Megjött, úgyhogy nem csináltam tesztet. De Nektek drukkolok :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!