Találatok a következő kifejezésre: 31. napra meg a mensim, (9 db)

31. napra jött meg a mensim, és mindig 25 naponként van meg. Van még remény arra hogy babám lesz?

Nem nagyon vérzek. Hétf?n akartam tesztet csinálni.

Legjobb válasz: Ha nem nagyon vérzel lehetsz terhes.Csináld azért meg a tesztet hétfõn hogy megnyugodj.És ne add fel,nekem is vannak gyerekeim és most harmadszor nekem sem akar sikerülni.Higgyél benne,sikerülni fog!Drukkolok!

Ha nem nagyon vérzel lehetsz terhes.Csináld azért meg a tesztet hétfõn hogy megnyugodj.És ne add fel, nekem is vannak gyerekeim és most harmadszor nekem sem akar sikerülni.Higgyél benne, sikerülni fog!Drukkolok!
Szia! De jó neked:) !Lehet szerintem még baba! Nekem is 3at késett de sajnos ma +jött:(!SZurkolok nekde!

31. napon vagyok. Mikroszkóp teljesen páfrányos, feszül a mellem (ahogy mensi előtt szokott). Ma reggel tesztem: negatív. Reménykedhetek még, vagy már nem?

Ciklusom teljesen össze-vissza (27, 36 nap között mozog).

Legjobb válasz: Még reménykedhetsz. Pár nap múlva ismételd meg a tesztet, ha addig nem jön meg!

Még reménykedhetsz. Pár nap múlva ismételd meg a tesztet, ha addig nem jön meg!


Nekem 31-32. napos ált. A ciklusom. Már 1/2 éve szedek Clostylbegitet. Kb. a 18. nap körül lehet peteérésem, a kérdésem az, hogy ha a 21-22 napon már jelentkezik mens. Szerű erős hasfájás, attol még reménykedhetek e, hogy sikerül a baba?

Legjobb válasz: Én az utolsó utáni pillanatig reménykedek minden egyes hónapban, hátha... Neked is csak ennyit tudok írni bíztatásként.Ha csak gyenge görcseid lennének és néhány nappal elõrébb járnál a ciklusodban, azt mondanám, hogy pé, de mivel azon már túl vagy a menzi pedig még túl korai, így sajnos nem tudok mit tanácsolni, csak annyit, hogy ne görcsölj a témán. Tudom, hogy a baba érdekében megteszünk bármit és állandóan figyelünk minden rezdülésünkre, de hidd el, a lényeges dolgokat, mint például megtermékenyítés és beágyazódás úgysem érezzük meg. Türelem, elõbb utóbb a ti szerelmetek gyümölcse is megérik!!Kitartás!

Én az utolsó utáni pillanatig reménykedek minden egyes hónapban, hátha... Neked is csak ennyit tudok írni bíztatásként.Ha csak gyenge görcseid lennének és néhány nappal elõrébb járnál a ciklusodban, azt mondanám, hogy pé, de mivel azon már túl vagy a menzi pedig még túl korai, így sajnos nem tudok mit tanácsolni, csak annyit, hogy ne görcsölj a témán. Tudom, hogy a baba érdekében megteszünk bármit és állandóan figyelünk minden rezdülésünkre, de hidd el, a lényeges dolgokat, mint például megtermékenyítés és beágyazódás úgysem érezzük meg. Türelem, elõbb utóbb a ti szerelmetek gyümölcse is megérik!!Kitartás!

Decemberben 5 hetesen elvetéltem, a januári mensim után februárba 28 napra megjött, márciusban késett teszt negativ 31 napra megjött, most megint késik most 32 nap van még nem teszteltem, majd esetleg hétfön?

ha addig sem jön meg, terhes tünetek nem igazán vannak,feszült a mellem de elmult, annyi hogy 5 percenként pisilnem kell. lehet nincs rendesen peteérésem?

Legjobb válasz: Szia! Orvosnál voltál,hogy tudod hogy elvetéltél,mert ha nem akkor nem szabad 6 hétig szexelni sem! De ha voltál orvosnál,és õ mondta hogy elvetéltél,akkor is csak a 3 hónap után lehet a babával próbálkoznotok! Kell a méhednek pihennie,és be kell hogy álljon újra a mensesed! Vagy vegyél ovulációst tesztet azon meg tudod nézni mikor van p.érésed.

Szia! Orvosnál voltál, hogy tudod hogy elvetéltél, mert ha nem akkor nem szabad 6 hétig szexelni sem! De ha voltál orvosnál, és õ mondta hogy elvetéltél, akkor is csak a 3 hónap után lehet a babával próbálkoznotok! Kell a méhednek pihennie, és be kell hogy álljon újra a mensesed! Vagy vegyél ovulációst tesztet azon meg tudod nézni mikor van p.érésed.
A kérdező hozzászólása: Köszi, ma veszek is. Holnapi elsõbõl tesztelek! Majd írok.
A kérdező hozzászólása: Tegnap csináltam egy tesztet de egyelõre negatív lett. Érdekes módon valahogy nem keseredtem most el mert én továbbra is nagyon furcsán érzem magam , szerintem jövõ héten ki fogja mutatni. A hõm azóta is 36.8 mintha mást nem is tudna mutatni a hõmérõ!!
szia szerintem tesztelj van esély babóra nekem is volt hogy 2 hónapig nem volt mensim menj tesztért valahová ha tudsz ne hagyd magad kétségek közt és írd meg mi lett az eredmény puszi E.
Szió!!szerintem ha most vennél már most is kimutatná próbáld meg!!!puszi E.
Várjuk az eredményt :)

Terhesség? május 8. -án jött meg a mensesem átlag 5 napig tartott kb a 15.16 napon éreztem mensi szerü görcsöket (gondolom ovuláció) 30-31 naposak a ciklusaim. Közvetlenül mensestől egészen idáig nem védekezünk a párommal

mensi el?tt 10 nappal vagyok és nyillalik a petefészkem és améhem is.halvány fehéres folyásom van és 5 napja többet eszek és pisilek is.ez lehet terhesség vagy inkább felfázás?

Legjobb válasz: ilyenkor kb a beágyazódási szakasz jön.. sztem várj és tesztelj majd nem várt körül vagy vegyél nagy érzékenységû tesztet ami már elõtte is kimutatja..

ilyenkor kb a beágyazódási szakasz jön.. sztem várj és tesztelj majd nem várt körül vagy vegyél nagy érzékenységû tesztet ami már elõtte is kimutatja..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod.Nagyon szeretnénk már babát, de sajnos régebben Pcot állapitottak meg, hónap elején a nõgyógyászom azt mondta nyugodjak meg mert igy is simán teherbe eshetek, hát reménykedünk benne, hogy ez már sikerült is.
szia nekem 7dikén volt menszim én is hasonlokat érzek.

Izgultok velem? Tapasztalatok is várok! Szóval tegnaptól holnapig jönne meg elvileg a mensi (változó a ciklusom, hol 29 nap, hol 30, hol 31). Tegnap és ma még nem jött szerencsére, nem is érzem, hogy jönni akarna.

Múlt héten egész héten szurkált hol a méhem, a petefészkeim, azt hittem már megjön, de aztán elmúlt minden. Ami nem megszokott még, hogy mensi el?tt mindig leszakadnak a melleim, most érzékenyek, de nem vészes. 3 napja reggelente minden bajom van, úgy érzem szar a gyomrom, hányingerem van, aztán 1-2 óra és elmúlik. A fejem is fáj 2-3 napja, nem er?sen, de fáj. Szerintetek lehet bébi? Ha holnap nem jön meg, érdemes már tesztelnem?

Legjobb válasz: ha tényleg a terhesség miatt vannak a tünetek akkor a tesztnek már ki kell mutatnia. drukkolok!

ha tényleg a terhesség miatt vannak a tünetek akkor a tesztnek már ki kell mutatnia. drukkolok!
A kérdező hozzászólása: de pl. miért nem fájnak nagyon a melleim. Mindenkinek szokott ez tünet lenni nem?
Nekem volt egy vetélésem, annál a terhességnél már elõtte le akart szakadni a mellem, pedig menzesz körül sose fájt. Most pl egyáltalán nem fájt a mellem csak a 6.-7. héten meg most fájt 2 nap. Ez a mellfájdalom nem egyértelmû, sõt az összes többi jel se. sokat tudunk produkálni. Ennél a terhességemnél semmi tünetem nem volt, csak nem jött meg. Szerintem holnap reggel tesztelj egyet, de lehet már a mai is kimutatá ( nem elsõbõl persze ), de reggel szigorú elsõ pisi. Én kíváncsiságból megnézném... :) 12hkm
Most ha azt írom igen lehetsz terhes, akkor te szépen bele éled magad aztán lehet holnap pofára esel, mert megjön .Ne golndolj rá, ne kerezsa tüneteket , ezek a tünetek nálamis és sok másnál is elõfordultak és még se volt baba..ne beszéld magadba az nem tesz jót..
Szia! Elsõ terhesség? Igen, izgulunk veled. Szerintem reggel csináld meg, aztán írj nekünk. Ha pozitív az nagyon jó, de ha negatív akkor késõbb gratulálunk! Hajrá!!!: )
Na mizujs ?nem csináltál tesztet?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Megjött, úgyhogy nem csináltam tesztet. De Nektek drukkolok :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!